29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje známa otěhotněla ve čtyřiceti a napoprvé poté ve 42 taky napoprvé je to sice zázrak ze dvakrát tak rychle, ale když je zena s mužem zdravá a nemysli na to tak to jde. Známa na to teda nemyslela vůbec, zjistila to až dlouho po tom co ji měla Menzes přijít, takže žádné ovulacni testy atd....
Není tady
Pár let jsme byli kamarádi, ale dali jsme se dohromady asi před těma 4 měsíci. No já nevím, jestli s ohledem k mému věku je rozumný čekat dva tři roky, jestli je to ten zase ten pravej.. :-( ten čas letí hrozně neúprosně.. :-(
Není tady
To nevím, musíš vědět sama jak to cítit. A on uz mimi chce tak brzy?
Není tady
Já právě všude čtu, že po 35 letech už to moc nejde a už vubec ne přirozenou cestou. Takže mám celkem strach, že já budu jednou jedna z těch žen, co mít děti nikdy nebudou zejména protože celý život čekaly na toho pravého idealního chlapa, a v přechodu jim došlo, že idealní chlap není..
Není tady
Je spoustu žen které mají pocit ze jim utíká čas a tak pak proste neřeší jestli mají počkat rok dva než druhého poznají. Těžko říct zda je to správne. Každy svého štěstí strůjcem. Pak musíš myslet i na to ze vám to treba nemusí vyjít, ale je fakt ze někdo se zná i 10 let pak svatba a dite a za dva roky se rozvědku i to se stává .
Není tady
Mu je to spiš tak nějak jedno.. Blbnu s tím spíš já.. Nechám to tomu osudu..
Není tady
Nectí blbosti, tak šance malinko snížena je, ale spis tak ze misto 5 cyklu budeš čekat 9 cyklu asi tak.
Není tady
Je mu to je jedno? Jako ze nechává rozhodnuti na tobě? No aby byl zodpovědný.
Není tady
Vim ze maminky to mají težké vychovávat dite bez muze. Spis se zamysli jestli vám to nevyjde, zda to zvládneš sama. Finančně a jestli mas nějaké zázemí svůj byt oporu rodiny?
Není tady
Já si právě tak nějak začínám myslet, že jestli to vyjde neví ženska nikdy.. Znám ženu, co ji chlap utekl s jinou atraktivnejší ženou, která ho zblbla, a to maji spolu ani ne roční dítě.. Tu záruku bohužel žena nemá nikdy s žádným chlapem..
Není tady
V tomto ja si prave myslim, že jsem finančně dost samostatná a že tohle bych zvládla..
Není tady
No to je pravda, ale stejně člověk musí trochu přemýšlet. To by pak lidi mohli mít deti pomalu s kýmkoli.
Není tady
Ale jo, asi bude lepší počkat s tím plašením ještě aspoň tak rok a ten ujíždějící vlak trošku přibrzdit...
Není tady
Tak pokud to zvládneš a počítáš s tím ze to nebude lehké tak proč ne.
Není tady
Jj to je pravda.. Ale když je člověk mladý, tak mu je to fuk a takový věci vůbec nebere.. Až do te doby, než se přehoupně určitý věk a člověk si uvědomí, že by chtěl mít i děti někdy ještě.. :-(
Není tady
To záleží na vás obou asi by se partner mel vyjádřit co vlastně chce
Není tady
Ja te chápu. Tak ať se rozhodnes jakkoliv tak hodne stesti. Ani jedna varianta neni špatná pokud si člověk řekne pro a proti. Můžeš si u obou variant napsat na papír klady a zápory a rizika a uvidíš.
Není tady
Jinak mateřská je asi kolem 7 tis na tři roky nic moc
Není tady
Člověk začne mít tak nějak pocit, že teď je tak ten nejvýžší čas a pak už to nepůjde.. Ale to už je asi spíš na jinou diskuzi pro chocholouška.. :-)
Čas ukáže.. nechám to osudu.. A do té doby budu kamoškám čučet do kočárků.. :-)
Není tady
Tenisko, rozhodně nejsi stará. Já mám letos taky 34, zatím žádné děti, s manželem se rozvádíme po 13 letech vztahu a jsem opět na startovní čáře nejsi v tom sama
Není tady
Jo holky pořad ještě mate čas nic neni ztraceno. Hlavně mít fajn chlapa.
Není tady
Sunshine vy jste s mužem nechtěli mimi nebo to neslo?
Není tady
Hlavně se dát do pohody a pak to přijde moje mamina mě měla až v 41 přirozeně, v té době ještě umělé byl neznámý pojem
Není tady
Nešlo to Lámátko byla jsem 3x na IVF, problém byl hlavně na manželově straně. No a tak to těžce nesl a začal se hledat jinde....
Není tady
Tak to je Škoda ze vám to nevyšlo. Asi to tak mělo byt. Treba potkas jiného muze se kterým budeš chtít založit rodinu.
Není tady