21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
3 roky beru antikoncepci Yanela, menstruace se vdy dostavila v sedmidenní pauze. Teď jsem potřebovala menstruaci posunout a poprvé jsem sedmidenní pauzu vynechala a ihned začala brát dalí plato, po kterém kdy jsem dobrala, tak se menstruace nedostavila. Je to tím, e jsem udělala tu pauzu? Nebo těhotenstvím? Poraďte prosím.
Není tady
Ahoj asi by se menstruace měla dostavit, kdy jsi potom udělala pauzu. Zavolej na gyndu, řeknou ti vic, ale jestli jsi poctivě brala ha tak s největí pravděpodobnosti těhotná nebude
Není tady
Iveti napsal(a):
3 roky beru antikoncepci Yanela, menstruace se vdy dostavila v sedmidenní pauze. Teď jsem potřebovala menstruaci posunout a poprvé jsem sedmidenní pauzu vynechala a ihned začala brát dalí plato, po kterém kdy jsem dobrala, tak se menstruace nedostavila. Je to tím, e jsem udělala tu pauzu? Nebo těhotenstvím? Poraďte prosím.
Nevím. Ale já u to takhle udělala několikrát a bez problému.
Není tady