29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, je mi 43 let. Hledám kamarádku, která taky hledá kamarádku . Mám ráda všechny druhy sportu a nekouřím. Jsem na sebe přiměřeně náročná a hledám kamarádku, která má podobnou filozofii. Máme doma psa a kočku, protože zvířátka jsou fajn. Ráda chodím na hory a občas by bylo příjemné, jen tak pokecat s někým přátelským, veselým a v pohodě. Pokud jsem někoho oslovila, neváhej a napiš
.
Není tady
Ahoj mě je 39. Mám dvě děti, tedy skoro dospěláka a 20 dceru. Jsem nekuřačka, taky ráda sportuji, občas se mi i podaří vyjet na ty hory. Bydlím v Doubravě, pracuji jako dětská sestra v Prostřední Suché. Zvířátka žádné nevlastníme, ale mám ráda psy.
Není tady