6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ale ono nemusí jít vdy o příkoří. Člověk se můe zamilovat do někoho jiného, ani by mu v současném vztahu bylo činěno příkoří.
No to jistě........ale chce to nepodlehnout tomu a vyčkat, a člověk troku vystřízliví..........dělat nějaká rozhodnutí pod vlivem takovéhle zamilovanosti není dobré.........samozřejmě za předpokladu, e má člověk normálně funkčního spolehlivého partnera, který má jen tu "vadu", e je u trochu okoukaný........ nebo kdy jedna ije v domnění, e má v ivotě něco zmekáno...
Kadý máme své zkuenosti, moje je taková, e se vyplatí investovat do trvalého vztahu a nepodléhat iluzím......ono se to časem bohatě vyplatí.
U som začala ma dojem, e som na Financiách... Znie mi to strane obchodnícky a a vychcane. Netvrdím, e rozum treba odloi do zálone, ale zasa len kalkulova a vykala sa na nejaké city sa tie nemusí vyplati... Pán MončoVa sa mono nespamätá z jej nevery, časom si sám niekoho nájde a víazoslávne ju opustí - a jej zostanú len "oči pre plač" a devalvované investície do trvalého vzahu.
Není tady
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ale ono nemusí jít vdy o příkoří. Člověk se můe zamilovat do někoho jiného, ani by mu v současném vztahu bylo činěno příkoří.
No to jistě........ale chce to nepodlehnout tomu a vyčkat, a člověk troku vystřízliví..........dělat nějaká rozhodnutí pod vlivem takovéhle zamilovanosti není dobré.........samozřejmě za předpokladu, e má člověk normálně funkčního spolehlivého partnera, který má jen tu "vadu", e je u trochu okoukaný........ nebo kdy jedna ije v domnění, e má v ivotě něco zmekáno...
Kadý máme své zkuenosti, moje je taková, e se vyplatí investovat do trvalého vztahu a nepodléhat iluzím......ono se to časem bohatě vyplatí.U som začala ma dojem, e som na Financiách... Znie mi to strane obchodnícky a a vychcane. Netvrdím, e rozum treba odloi do zálone, ale zasa len kalkulova a vykala sa na nejaké city sa tie nemusí vyplati... Pán MončoVa sa mono nespamätá z jej nevery, časom si sám niekoho nájde a víazoslávne ju opustí - a jej zostanú len "oči pre plač" a devalvované investície do trvalého vzahu.
Aha, tak to jsem ta slova měla dát do uvozovek........ani mi nenapadlo, e to někdo pochopí takhle "materiálně".
Měla jsem samozřejmě na mysli situaci, kde je celkem normální vztah se vím vudy a jednoho někde "ofoukne" závan "osudové lásky" a rozhodne se "jít za svým těstím", protoe přece nebude ít v "manelství bez lásky" ...
Není tady
Ani mě by nenapadlo brát Miiny slova materiálně.
Není tady
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Kadý máme své zkuenosti, moje je taková, e se vyplatí investovat do trvalého vztahu a nepodléhat iluzím......ono se to časem bohatě vyplatí.
Vnímám to naprosto stejně jako ty.
Není tady
carpediem napsal(a):
Napsala jsi, e má svého mue ráda, ale nemiluje ho. Po dvaceti letech vztahu to není málo. Druhého mue jsi patrně viděla párkrát, ale často si telefonujete. To je dost málo na takové důleité rozhodnutí. Oba můete do telefonátů promítat své projekce a současná i budoucí realita můe být naprosto jiná.
Můu jenom napsat, co bych udělala já: Snaila bych se zapracovat na současném vztahu manelském. Vztahy nejsou housky na krámě, odejít se zdá jako nejjednoduí řeení, ale myslím, e je to jenom iluze.
Tohle přesně napadlo mě, kdy to tady pročítám.
Taky jsem měla kdysi milence, kdy jsem měla krizi s manelem. A ouha, paradoxně jsem zjistila,e manela miluju.
Není tady
carpediem napsal(a):
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Kadý máme své zkuenosti, moje je taková, e se vyplatí investovat do trvalého vztahu a nepodléhat iluzím......ono se to časem bohatě vyplatí.Vnímám to naprosto stejně jako ty.
takté souhlas, a vypočítavost v tom nevidím ani já
Není tady