Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#126 15. 2. 2015 7:13

MončaVa
♥♥♥----
Web

Re: rozum nebo cit?

Judyna napsal(a):

Mončo a jak to u vás je? Starᚠse o domácnost? Vaříš apod.? Nebo to dělá tchyně?

Nastesti mame kazda svou domacnost, ale samozrejme sem si obcas prosla malym peklickem sad ja sem clovek, ktery chce s kazdym vyjit a nehadat se, ale v pripade tchyne to nebyl dobry krok, cim vic sem povolovala, tim vic ona ovladala rodinu.. jo je to moje blbost, ale to uz mam v povaze, ze se obcas bojim ozvat kor kdyz sem nemelazastani u muze. On si to vsechno uvedomuje, nenavidi se za to, ze me nechal celou dobu samotnou jen s ni, v jeden moment mi doslova vyrazil dech, kdyz rekl, ze si uvedomuje, ze zacina nenavidet vlastni matku sad samozrejme sem mu to vymluvila, dokonce sem se ji zastavala, no nejsem blba? Proste to beru tak, ze sme kazda jina, ale je fakt, ze si obcas dost dovolovala a ja blba sem nic nerekla

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#127 15. 2. 2015 9:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

carpediem napsal(a):

Chlapi přece nebrečí........jenom zažité klišé, nebo realita všedních dní?
Proč by nemohli? Jsou skutečně kvůli slzám méně hodni obdivu?

Záleží na situácii, prejavoch - a hlavne na miere. Ja som zažila chlapa zničeného rozchodom a neskôr rozvodom (ani jedno kvôli mne, podotýkam), ale už tak nejako s mierou... primerane a bez toho, aby to znemožňovalo imponovanie. A za primeranú dobu sa spamätal a fungoval. Zažila som plaka chlapov v situácii, že mi práve vďaka tomu imponovali - ale zďaleka to nemusí by pravidlo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 15. 2. 2015 9:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

A co je na tom tak strašného , když má dvě děti , na které musí také myslet ?

Nerozumím. Kde čteš, že je na tom (čem?) něco strašného.

Čtu to ve vašich komentářích, že má odejít a stát se nezávislou bez ohledu na to , jak na tom bude , jak to dopadne s přítelem nebo manželem

No, to je asi ideálne riešenie - ale v reálnom živote n to nie každý má: odvahu, povahu, financie, úprimnos k  sebe i druhým...
Je to prekérna situácia a je neviem, čo by som v nej robila. Zostáva v manželstve, ak je naozaj bez lásky, nie je bohviečo... a nie je to ani dobrý príklad pre deti. Deti si neberú príklad z toho, čo im povedia v škole alebo deklarujú doma, ale z toho, čo vidia okolo seba. Je až hrozné, aké programy sú deti schopné a ochotné prevzia ako "normálne" od rodičov. Na druhej strane - odís s dvomi demi takpovediac do prázdna tiež nie je bohviečo. Ideálne mi fakt pripadá nájs si nejaký lacnejší podnájom blízko terajšieho bydliska (s demi alebo bez nich, podža situácie) a prečka to obdobie, kým sa lepšie spozná s frajerom, ten si vytvorí zázemie a potom sa uvidí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#129 15. 2. 2015 15:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MončaVa napsal(a):

carpediem napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Třeba to nevnímᚠšpatně. To vůbec netvrdím. Vnímᚠto tak, jak to ve tvém světě chodí, tak, jak to mᚠTY.
Tady prostě není CO vysvětlovat.
Zvl᚝ když mně je opravdu jedno, co ty si o tom myslíš a nemám sebemenší chu tě přesvědčovat o nějaké své pravdě, BI.
Není to pro mne důležité a taky tu o to vůbec nejde.

Proč ten konfrontační tón? Proč se vztekáš?

Holkyyy :-) hlavne zadny hadky ;-) berte to tak, co clovek to nazor.

Mončo, buď bez obav. Já tenhle post úplně přehlédla, nebýt toho, že na něj reaguješ ty, nevšimla bych si toho.
Každý má nejen svůj názor, ale i emoce a domněnky, kterými reaguje tam, kde se domnívá, že se chytí. A pochopitelně se často i domnívá správně, protože to tam JE. Ale druhá věc je, v jaké to tam je FORMĚ.
Pro mne osobně je tohle "kostlivec", který mne dávno neděsí. Vím o něm a přijala jsem ho, dokonce ho mám ráda, protože se mi často moc šiknul, taky skrze něho vnímám stejné kostlivce druhých lidí a vím, jak reagovat.
Nu a pokud ho někdo i přes písmenka ze mne cítí a má potřebu reagovat PRÁVĚ TAKHLE, měl by se zamyslet nad tím PROČ to tak má. Protože tím, kdo reaguje, je zase ten JEHO kostlivec, úplně stejný, možná jen nepřijatý a pořád vzteklý...
Takže je to vlastně legrační - mnozí se totiž ptají špatně, táží se proč se vztekáŠ, místo toho, aby se správně otázali: proč se vztekáM? smile

Čeho jsem si spíš konečně všimla, to je reakce kalupinky. Napsala to moc hezky, souhlasím s ní.
Prostě nehledej žádné kličky a obezličky, podívej se na sebe a své chování bez rádoby mesiášských keců. Udělej, co potřebuješ. Mᚠnejvyšší čas, protože ten letí a už ho nikdy nevrátíš.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#130 15. 2. 2015 15:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

A co je na tom tak strašného , když má dvě děti , na které musí také myslet ?
Z toho, co tu zatím napsala, nejsou děti to, nač by myslela v první řadě.
Ale můžu se mejlit...

Myslím, že se nemejlíš. Každý člověk v první řadě myslí sám na sebe a to dokonce i ten nejobětavější.
Znám spoustu tzv. "profesionálních obětí", kterým ani tak nevadí, že obětovaly život někomu druhému, ale co je přímo drtí, to je jeho nevděk..to, že za to nebyly oceněny a pochváleny.
A tak se z oběti stává agresor, z agresora obě.... a tak dokola si hrajeme podivné hry až do té doby, dokud někdo jasně neřekne, co skutečně potřebuje, o co mu jde a unese fakt, že ho druzí nazvou sobcem.

Není tady

#131 15. 2. 2015 15:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MončaVa napsal(a):

Eva. napsal(a):

MončaVa napsal(a):

No prave :-) kolik zenskych, co sou samy s detma, tre bidu s nouzi? V dnesni dobe byt na vsechno sama neni vubec sranda, to je taky jedna z veci, proc to neni jen tak osamostatnit se .

Jo, to sis ale měla rozmyslet dříve, než jsi začala svého manžela podvádět. Že to tak může dopadnout. Však tě nikdo nenutí. To ty sama se chceš zavěsit na krk dalšímu, abys nebyla sama. Jenže ten ani nemá práci.
Ty přece neřešíš, že třeš bídu s nouzí. Ty píšeš, jaká jsi chudinka, když jsi doteď nedbala na sebe, jenom na druhé.
Mončo, tvé dcery ví, že chceš odejít? Co tomu říkají? Co bys dělala, kdyby s tebou nechtěly odejít?

Ja se prece ale nelituju, jen sem chtela trochu vysvetlit svuj problem, jen bych proste nerada dopadla tak, ze az budu stara, zjistim, ze sem nezila svuj zivot, ale jen pro druhy, ktery to ve finale ani neoceni.. jo mozna se chovam jak pubertacka, asi proto, ze sem to nedtihla v dobe, kdy sem mela. Holky to zatim nevi, aspon myslim, nechci jim zatim motat kebulky

No bingo!
Takže teď ti halt nezbyde než se fakt pochlapit a sníst, co sis nadrobila. A to mám na mysli nejen to s tím přítelem, ale celkově vztah s manželem.
Zprvu to to moc nepojede, časem tomu přijdeš na chu a pokud budeš pravdivá k sobě i druhým, tak to v poho strávíš a najdeš sama sebe, klid, mír a možná i skutečnou lásku stolt

Není tady

#132 15. 2. 2015 15:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lamatko napsal(a):

Sakra ženský stát se to proste muže ze se člověk zamiluje a pokud cele ty roky obětoval rodině ma najednou úplně jiný pocit cítí ze muže zažít ještě něco daleko lepšího. Je přeci normální ze člověk ztratí hlavu a samozřejmě ze Monika musí přemýšlet i tak ze z jejího platu asi nevyzije. Některé veci si můžete myslet ale psát to takhle hnusne!

Pravda bývá dost drsná, může být i krutá, ale nikdy není hnusná.
Většinou bývá osvobozující a léčivá. Bohužel ale jen pro toho,kdo ji v těhle jejich podobách umí rozpoznat a přijmout....

Není tady

#133 15. 2. 2015 15:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MončaVa napsal(a):

Judyna napsal(a):

Nastesti mame kazda svou domacnost, ale samozrejme sem si obcas prosla malym peklickem sad ja sem clovek, ktery chce s kazdym vyjit a nehadat se, ale v pripade tchyne to nebyl dobry krok, cim vic sem povolovala, tim vic ona ovladala rodinu.. jo je to moje blbost, ale to uz mam v povaze, ze se obcas bojim ozvat kor kdyz sem nemelazastani u muze. On si to vsechno uvedomuje, nenavidi se za to, ze me nechal celou dobu samotnou jen s ni, v jeden moment mi doslova vyrazil dech, kdyz rekl, ze si uvedomuje, ze zacina nenavidet vlastni matku sad samozrejme sem mu to vymluvila, dokonce sem se ji zastavala, no nejsem blba? Proste to beru tak, ze sme kazda jina, ale je fakt, ze si obcas dost dovolovala a ja blba sem nic nerekla

Na rovinu? Seš!
Ne proto, že mu to vymlouváš, ale proto, že tyhle jeho nedospělý kecy vůbec posloucháš.
Hraješ s ním jeho hry - on chudák, který se nikdy nepustil maminčiny sukně a teď se chytá té tvojí...
Takhle nepomůžeš ani jemu a už vůbec ne sobě.

Není tady

#134 15. 2. 2015 16:16

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

carpediem napsal(a):

Chlapi přece nebrečí........jenom zažité klišé, nebo realita všedních dní?
Proč by nemohli? Jsou skutečně kvůli slzám méně hodni obdivu?

Záleží na situácii, prejavoch - a hlavne na miere. Ja som zažila chlapa zničeného rozchodom a neskôr rozvodom (ani jedno kvôli mne, podotýkam), ale už tak nejako s mierou... primerane a bez toho, aby to znemožňovalo imponovanie. A za primeranú dobu sa spamätal a fungoval. Zažila som plaka chlapov v situácii, že mi práve vďaka tomu imponovali - ale zďaleka to nemusí by pravidlo.

Mně to nevadí .. pokud to nejsou bolestínkové co pláčou nad vším ... naopak my to dává pocit, že to jsou tak lidi a mají také nějaké emoce

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#135 15. 2. 2015 17:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ze se ani nedivis ze se deti otočily proti mamince která si našla nového muže??? Ty víš jak ta rodina žila nebo co?
Milá Lamatko, na to, abych se nedivila, fakt nepotřebuju znát "jak ta rodina žila"... na to mi stačí nějaký ty životní zkušenosti a znalost čtení nejen dámskejch plátků,  víš.
Je přeci normální ze člověk ztratí hlavu a samozřejmě ze Monika musí přemýšlet i tak ze z jejího platu asi nevyzije. Některé veci si můžete myslet ale psát to takhle hnusne!
Soudím, že "ztratí hlavu" a "musí přemýšlet" společně příliš nelze smile
Co je "hnusnýho" na tom, když se jí snažíme ukázat i to, co by ji mohlo potkat a co teď díky svejm růžovejm brejlím nevidí?
Mně by zas přišlo docela "hnusný" chtít po manželovi "půlrok na rozmyšlenou" (a užívat všeho, co je doma k dispozici) s tím, že tu dobu potřebuju proto, aby stihnul "miláček" připravit nový hnízdečko...

Čtu to ve vašich komentářích, že má odejít a stát se nezávislou bez ohledu na to , jak na tom bude , jak to dopadne s přítelem nebo manželem
Tak to ovšem čteš blbě, Grainne wink

Upravil(a) helena (15. 2. 2015 17:23)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#136 15. 2. 2015 17:58

Lamatko
♥♥♥♥---

Helco, ale vždy treba žena si najde jiného muze proto ze si nerozumí, ze treba se k ni nechová dobre, ale to neznamená ze hned je jasny ze se deti otočí proti ni. V tom hraje roli moc faktoru. Nedá se říct žena si našla jiného tak se ani nedivím ze se deti otočily proti ni, tak se to proste podle mého názoru říct nejde. Treba tatínek muze deti ovlivňovat, kupovat si je nebo co ja vím co vše je možné. Zkratka když s tou rodinou nežiji nemůžu takto konkrétně soudit 😳

Není tady

#137 15. 2. 2015 18:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

treba žena si najde jiného muze proto ze si nerozumí, ze treba se k ni nechová dobre
Pokud se k ní chová špatně, děti proti odchodu velkou většinou neprotestujou... dokonce to bývají ony, co říkají "maminko, rozveď se"...
Proti mamince se většinou otočí tehdy, když si najde někoho jinýho jen proto, že už se jí tatínek přestal líbit... a tuplem, když jim tvrdí, jak ten novej bude lepší, než jejich táta...
Děti převážně fandí tomu, kdo je z jejich pohledu ten slabší.

Není tady

#138 15. 2. 2015 19:34

Lamatko
♥♥♥♥---

Mas pravdu ze deti fandí tomu kdo je z jejich pohledu ten slabší, ale přesto ja mam názor nebo bych  neřekla ze se ani nedivím, ze se deti otočily proti mamince když si našla jiného.

Není tady

#139 15. 2. 2015 19:46

MončaVa
♥♥♥----
Web

Lamatko napsal(a):

Helco, ale vždy treba žena si najde jiného muze proto ze si nerozumí, ze treba se k ni nechová dobre, ale to neznamená ze hned je jasny ze se deti otočí proti ni. V tom hraje roli moc faktoru. Nedá se říct žena si našla jiného tak se ani nedivím ze se deti otočily proti ni, tak se to proste podle mého názoru říct nejde. Treba tatínek muze deti ovlivňovat, kupovat si je nebo co ja vím co vše je možné. Zkratka když s tou rodinou nežiji nemůžu takto konkrétně soudit 😳

Bingo, presne tohle je pripad kamaradky, kor kdyz do toho kafraji tchani a ovlivnuji decka :-(

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#140 15. 2. 2015 23:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

treba žena si najde jiného muze proto ze si nerozumí, ze treba se k ni nechová dobre
Pokud se k ní chová špatně, děti proti odchodu velkou většinou neprotestujou... dokonce to bývají ony, co říkají "maminko, rozveď se"...
Proti mamince se většinou otočí tehdy, když si najde někoho jinýho jen proto, že už se jí tatínek přestal líbit... a tuplem, když jim tvrdí, jak ten novej bude lepší, než jejich táta...
Děti převážně fandí tomu, kdo je z jejich pohledu ten slabší.

Blbé je, že ich pohžad je fakt "len" pohžad detí, ktoré nemajú skúsenosti a časti nevedia (občas kvôli ich dobru, v rámci ochrany rodiča či rodičov pred pravdou), čo je podstatou nespokojnosti mamy/manželky s partnerským vzahom. Aj muž, ktorý je výborný otec, môže by zároveň mizerný partner - no a z toho vyplýva dilema, ktorú nikomu nezávidím.
Prípadne otecko odmieta spa s mamičkou a má milenku/milenky, ale v rámci ochrany detí pred pravdou sa to tají - zato keď si mama nájde druhého, je to chápané, že si našla niekoho "len tak" a "len tak" odchádza od ich skvelého otecka. roll

Upravil(a) Selima (15. 2. 2015 23:58)

Brita

Není tady

#141 16. 2. 2015 8:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale přesto ja mam názor nebo bych  neřekla ze se ani nedivím
No vidíš... a já ti ho ani nevyvracím, ani neříkám, že je hloupej...

ale v rámci ochrany detí pred pravdou sa to tají
Pak se ovšem rodiče nemůžou divit, že...
Samozřejmě tím netvrdím, že by se mělo dětem vykládat, jakej je tatínek korouhevník a mimo to "odmieta spa s mamičkou" (případně naopak http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)... ale zas by se nemělo mlčet úplně a dítě/děti postavit před hotovou věc - "od zejtřka se stěhujeme ke strejdovi"...

Není tady

#142 16. 2. 2015 8:35

mia
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

MončaVa napsal(a):

Judyna napsal(a):

Na rovinu? Seš!
Ne proto, že mu to vymlouváš, ale proto, že tyhle jeho nedospělý kecy vůbec posloucháš.
Hraješ s ním jeho hry - on chudák, který se nikdy nepustil maminčiny sukně a teď se chytá té tvojí...

Ono by bylo zajímavé slyšet názor i druhé strany.........na mě teda působí i sama Monča hodně nedospěle, řekla bych, že si minimálně nemají co vyčítat.
Chtít po muži, který přijede jednou za čas domů, aby stavěl do latě matku v jejím vlastním domě na pokyn věčně nespokojené ufňukané manželky, jinak je slaboch a nedospělec roll........kdoví, jak to vidí on, máme jen jednostranné informace.
Docela bych se vsadila, že Monča si svůj život sama nijak řešit nebude, akorát se možná plynule "převěsí" na krk milenci a za čas si bude stěžovat zase na něco jiného.

Není tady

#143 16. 2. 2015 8:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

aby stavěl do latě matku v jejím vlastním domě na pokyn věčně nespokojené ufňukané manželky, jinak je slaboch a nedospělec
Moment... neshody snachy/zetě s rodičem by si fakt měly řešit jejich děti, tedy manžel/ka toho "pronásledovanýho". Jestliže se na to vykašlou nebo se dokonce s rodičem spojí, je něco špatně.
Ale když muž (v tomto konkrétním případě) řekne, že "nenavidi se za to, ze me nechal celou dobu samotnou jen s ni... si uvedomuje, ze zacina nenavidet vlastni matku", tak se to skoro rovná tomu pláči, potažmo citovýmu vydírání... "když vezmu vinu na sebe, třeba neodejde"...

Není tady

#144 16. 2. 2015 9:02

mia
♥♥♥♥♥♥-

Jak říkám, máme málo informací, takže nevíme, jakéže příkoří se v tom domě Monče děje..........stejně tak jako zásadní věci to můžou být naopak i úplné prkotiny..........já jen že z Monči taky nemám úplně nejlepší pocit. Ale může to být jen dojem......jednostranný pohled bývá většinou zavádějící a pravda bývá obvykle někde uprostřed.

Není tady

#145 16. 2. 2015 10:15

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ale ono nemusí jít vždy o příkoří. Člověk se může zamilovat do někoho jiného, aniž by mu v současném vztahu bylo činěno příkoří.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#146 16. 2. 2015 10:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

MončaVa napsal(a):

Na rovinu? Seš!

Ono by bylo zajímavé slyšet názor i druhé strany.........na mě teda působí i sama Monča hodně nedospěle, řekla bych, že si minimálně nemají co vyčítat.
Chtít po muži, který přijede jednou za čas domů, aby stavěl do latě matku v jejím vlastním domě na pokyn věčně nespokojené ufňukané manželky, jinak je slaboch a nedospělec roll........kdoví, jak to vidí on, máme jen jednostranné informace.
Docela bych se vsadila, že Monča si svůj život sama nijak řešit nebude, akorát se možná plynule "převěsí" na krk milenci a za čas si bude stěžovat zase na něco jiného.

Nemají stolt
Jen se spolu mohou něco naučit. Držme jim palce, aby to dali tummenupp

Není tady

#147 16. 2. 2015 10:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Člověk se může zamilovat do někoho jiného, aniž by mu v současném vztahu bylo činěno příkoří.
Jenže Monča to tak podává...
"Zijeme v dome s tchyni o 40 let starsi, takze sme zakonite mely a obcas mame spolu spory, je to zenska generalka, skoro nic v tomhle baraku neni po mem, nemela sem ani u muze zastani, manzel celou dobu jezdi kamionem, takze z 90% neni doma. Kdyz dojel domu, chtel mit klid. Nejsem v tomhle baraku stastna... Uz parkrat sem si nemohla nevsimnout, jak se detem venuji jini tatinci a kolik casu venoval on jim..."

Není tady

#148 16. 2. 2015 13:07

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já vím, že to tak podává.

Ale mohou to být dvě odlišné věci. Když je Ti činěno přikoří - řešíš to tak, že odejdeš nebo bouchneš do stolu.
Zamiluješ se tehdy, pokud potkᚠněkoho, do koho se zamilovat dá. A pak buď dodatečně hledᚠ"důvody" proč ses zamilovala do jiného nebo to řešíš čestně - prostě stalo se, odcházím. Nebo nestojí mě to za to, zůstávám. Poud se tedy mimomanželský vztah provalí.
Mluvím teď obecně.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#149 16. 2. 2015 13:18

mia
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Ale ono nemusí jít vždy o příkoří. Člověk se může zamilovat do někoho jiného, aniž by mu v současném vztahu bylo činěno příkoří.

No to jistě........ale chce to nepodlehnout tomu a vyčkat, až člověk trošku vystřízliví..........dělat nějaká rozhodnutí pod vlivem takovéhle zamilovanosti není dobré.........samozřejmě za předpokladu, že má člověk normálně funkčního spolehlivého partnera, který má jen tu "vadu", že je už trochu okoukaný........ nebo když jedna žije v domnění, že má v životě něco zmeškáno...
Každý máme své zkušenosti, moje je taková, že se vyplatí investovat do trvalého vztahu a nepodléhat iluzím......ono se to časem bohatě vyplatí.

Upravil(a) mia (16. 2. 2015 16:25)

Není tady

#150 16. 2. 2015 13:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Mio, myslím si totéž.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí