Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 14. 2. 2015 20:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: rozum nebo cit?

Kdybych nemyslela na deti, uz davno sem jinde, ale opravdu nemam v umyslu vodit jim porad nove tatinky, jak to mnoho zenskych dela
Osamostatnit se můžeš i bez chlapa... jenže to by chyběl druhej plat, co?
pro deti by udelalaprvni posledni a ony se ve finale otocily proti ni, ze chteji byt radsi s tatinkem
Víš, že se jim ani nedivím?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#102 14. 2. 2015 20:40

MončaVa
♥♥♥----
Web

helena napsal(a):

Kdybych nemyslela na deti, uz davno sem jinde, ale opravdu nemam v umyslu vodit jim porad nove tatinky, jak to mnoho zenskych dela
Osamostatnit se můžeš i bez chlapa... jenže to by chyběl druhej plat, co?
pro deti by udelalaprvni posledni a ony se ve finale otocily proti ni, ze chteji byt radsi s tatinkem
Víš, že se jim ani nedivím?

No tak tady vazne nema smysl diskutovat, evidentne je to tu sama vzorna matka a bezchybna manzelka, ja se loucim..

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#103 14. 2. 2015 20:52

Lamatko
♥♥♥♥---

Ahoj Monco taky mě někdy přijde ze zeny co tu píši tedy se snaží napsat svůj názor jsou asi úplně dokonale sad A neuvědomují si ze je někdy muže potkat ta sama situace. Ja teda vůbec nevím co bych v te tvé situaci dělala. Vím ze je to těžký. Sama asi cítit ze doma byt uz nechceš a zároveň se pořad bojis toho nového vztahu protože sama asi tušíš ze toho muže moc neznáš a neni tam ta jistota....

Není tady

#104 14. 2. 2015 20:54

Lamatko
♥♥♥♥---

Sakra ženský stát se to proste muže ze se člověk zamiluje a pokud cele ty roky obětoval rodině ma najednou úplně jiný pocit cítí ze muže zažít ještě něco daleko lepšího. Je přeci normální ze člověk ztratí hlavu a samozřejmě ze Monika musí přemýšlet i tak ze z jejího platu asi nevyzije. Některé veci si můžete myslet ale psát to takhle hnusne!

Není tady

#105 14. 2. 2015 21:00

MončaVa
♥♥♥----
Web

Lamatko napsal(a):

Sakra ženský stát se to proste muže ze se člověk zamiluje a pokud cele ty roky obětoval rodině ma najednou úplně jiný pocit cítí ze muže zažít ještě něco daleko lepšího. Je přeci normální ze člověk ztratí hlavu a samozřejmě ze Monika musí přemýšlet i tak ze z jejího platu asi nevyzije. Některé veci si můžete myslet ale psát to takhle hnusne!

Jeee ty ses moje spriznena dusicka, jinak me tu ukamenuji, dekuju :-)

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#106 14. 2. 2015 21:01

Lamatko
♥♥♥♥---

A Heleno co ten komentář ze se ani nedivis ze se deti otočily proti mamince která si našla nového muže??? Ty víš jak ta rodina žila nebo co? Soudit a znovu soudit to některé osoby moc dobre umí aniž by věděli jaká je ta zena jaký je ten muž kdo jak se chová atd.... Přijde mi to dost hloupý, pardon.

Není tady

#107 14. 2. 2015 21:03

Lamatko
♥♥♥♥---

Monco mě jen strašně štve jak se tady dokazi zeny hádat kvůli blbostem do každé se pustit. Přijde mi to někdy ze snad mají z toho potěšeni. Ale nejde soudit jen z par řádku.

Není tady

#108 14. 2. 2015 21:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mončo, neodpovídáš na dotaz, co bys dělala, kdyby tvé dcery odmítly odejít s tebou. Osobně si myslím, že se tak nejspíš stane.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#109 14. 2. 2015 21:05

Lamatko
♥♥♥♥---

Tak stát se to muže, ale vždyť jejich tatínek pořad někde jezdí... A hlavně si myslím ze k němu asi nemají takový vztah jako k Monce?

Není tady

#110 14. 2. 2015 21:07

MončaVa
♥♥♥----
Web

Lamatko napsal(a):

Monco mě jen strašně štve jak se tady dokazi zeny hádat kvůli blbostem do každé se pustit. Přijde mi to někdy ze snad mají z toho potěšeni. Ale nejde soudit jen z par řádku.

To uz maji nektery v povaze, vsechno vim, vsemu rozumim, vsude sem byl .

Není tady

#111 14. 2. 2015 21:10

MončaVa
♥♥♥----
Web

Eva. napsal(a):

Mončo, neodpovídáš na dotaz, co bys dělala, kdyby tvé dcery odmítly odejít s tebou. Osobně si myslím, že se tak nejspíš stane.

Asi predpokladas, ze napisu, tak at si zustanou doma, ze? Vsechno je bud cerny nebo bily, ze? Samozrejme bych je tu nenechala, kdyby opravdu nechtely, hold bych musela sklopit patky a zustat.. to chtelas slyset ne?

Není tady

#112 14. 2. 2015 21:15

mia
♥♥♥♥♥♥-

Lamatko napsal(a):

vissla
A nabídneš potom Monče ubytování u sebe v případě, že jí ta cituplná romance nevyjde? Z toho jednoho platu asi těžko vyžije, jak správně říkáš.......nebo co bys jí pak poradila?

O tom se tady totiž vede řeč, ne o něčí dokonalosti a jiného nedokonalosti.

Není tady

#113 14. 2. 2015 21:17

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

MončaVa napsal(a):

Asi predpokladas, ze napisu, tak at si zustanou doma, ze? Vsechno je bud cerny nebo bily, ze? Samozrejme bych je tu nenechala, kdyby opravdu nechtely, hold bych musela sklopit patky a zustat.. to chtelas slyset ne?

Ptala jsem se proto, že mě zajímá, co bys udělala.
Jenomže když, jak říkáš, sklopíš patky, třeba to už bude v době, když tvůj muž nebude chtít s tebou žít.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#114 14. 2. 2015 21:19

mia
♥♥♥♥♥♥-

Lamatko napsal(a):

A Heleno co ten komentář ze se ani nedivis ze se deti otočily proti mamince která si našla nového muže??? Ty víš jak ta rodina žila nebo co? Soudit a znovu soudit to některé osoby moc dobre umí aniž by věděli jaká je ta zena jaký je ten muž kdo jak se chová atd.... Přijde mi to dost hloupý, pardon.

co je hloupého na tom, že chtějí děti zůstat ve svém domově a ne se stěhovat do cizího domu k pro ně cizímu pánovi?

Není tady

#115 14. 2. 2015 21:27

Lamatko
♥♥♥♥---

Mio ty jsi mě nepochopila. Na tom ze deti by chtěly zůstat ve svém domově neni nic hloupého. Ale komentář ze se ani Helena nedivy ze deti se otočily proti mamince mi přijde hloupý. Copak se vše dá tak jednoznačně říci?

Není tady

#116 14. 2. 2015 21:28

Lamatko
♥♥♥♥---

Mio mě jde jen o to ze se mi nelíbí některé ošklivě komentáře a nevcítění se do druhé osoby takže asi tak

Není tady

#117 14. 2. 2015 21:45

mia
♥♥♥♥♥♥-

Ale tady nejsou žádné ošklivé komentáře.........jenom takové, co se zabývají praktickou stránkou věci, kterou Monča ve svém momentálním rozpoložení nechce slyšet. Protože jsou tu většinou starší a zkušenější ženy, co už leccos prožily nebo viděly........a jen blázen se nepoučí ze svých chyb a přešlapů. Proto jsou to pro Monču cenné a dobře míněné rady, žádné napadání.

Stačí, když se zamyslíš a odpovíš mi na otázku, co jsem ti dala.........co poradíš Monče v případě nezdaru.

Není tady

#118 14. 2. 2015 21:50

Lamatko
♥♥♥♥---

Mio to je věc názoru můj názor je ze tu ošklive komentáře jsou, aspoň ja bych je tak nikdy nenapsala

Není tady

#119 14. 2. 2015 21:53

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mončo a jak to u vás je? Staráš se o domácnost? Vaříš apod.? Nebo to dělá tchyně?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#120 14. 2. 2015 21:55

Lamatko
♥♥♥♥---

Mio ja nemůžu nic konkrétního radit mužů napsat svůj názor s citem ale člověk se stejně nakonec zařídí podle svého další sitiuace ... Atd..ja  jsem psala ze chápu ze se to Monce stalo stát se to muze každému a psát hned ze je vypočítává a jizlive psát ,,jenže to by chtěl druhem plat co" Mě přijde hnusne.

Není tady

#121 14. 2. 2015 21:57

Lamatko
♥♥♥♥---

Nemůžeme jasne psát co je špatně a co dobre. Je to dost komplikovaná situace a navíc ani neznáme podrobnosti. Věřím ze Monca vyřeší celou situaci jak nejlépe půjde a je jasny ze to nebude hned.

Není tady

#122 14. 2. 2015 22:14

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lámátko, rozčiluješ se zbytečně. Zamilovat se, to se může stát a taky stává komukoliv. To nikdo nerozporuje. A nezlob se, ale naše komentářa mi zlé nepřipadají. Tak jako Ty, jenom píšeme svůj názor. Akorát je odlišný od Tvého.
Nediv se tomu, že mluvíme o vypočítavosti, tady Ti zkopíruju to, co bylo napsáno v úvodním příspěvku, komentovat to netřeba
"...... Do toho to prozrazeni prislo ve spatnou dobu, pritel momentalne nema co nabidnout, resi praci, zatimbysme nemeli kde bydlet, potrebovala bych jeste cas, nez vsechno vyresi....."

Hele, já nejsem superžena. Z manželství jsem odešla, ale ne proto, že bych se zamilovala do jiného. Byly tam moc špatné věci a já odešla, i když jsem neměla bydlení a příjem jen mateřskou.
Moje dlouholetá kamarádka taky není superžena. Zamilovala se do jiného, odešla za ním a jejich dvě děti zústaly u otce, jelikož to braly jako zradu.
Prostě stávají se různé věci.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#123 14. 2. 2015 22:41

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Holky,ja prisla z prace ... Hmm,a cetla tady,a rikam si: je to dobre,nebo spatne,ze nekdo ve vyhrocene,nebo jakekoliv situaci,sem zabrouzda,a pak nejak pise,cte,nejak reaguje...,no jo,je to dobre,tohle je fajn forum,jo! Mam Babi rada,od prvni chvile,co jsem ho nasla...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#124 14. 2. 2015 23:16

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Nemyslím si, že chce Monča poradit. Ona je rozhodnutá odejít za tím mužem, kterého téměř nezná, ale až on se zařídí, aby měli kde bydlet a najde si práci. Ona dle toho, co píše, nemá v úmyslu zůstávat s manželem. Ale ani postavit se na vlastní nohy a stát se nezávislou.

A co je na tom tak strašného , když má dvě děti , na které musí také myslet ?

Nerozumím. Kde čteš, že je na tom (čem?) něco strašného.

Čtu to ve vašich komentářích, že má odejít a stát se nezávislou bez ohledu na to , jak na tom bude , jak to dopadne s přítelem nebo manželem

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#125 14. 2. 2015 23:26

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

A co je na tom tak strašného , když má dvě děti , na které musí také myslet ?

Nerozumím. Kde čteš, že je na tom (čem?) něco strašného.

Čtu to ve vašich komentářích, že má odejít a stát se nezávislou bez ohledu na to , jak na tom bude , jak to dopadne s přítelem nebo manželem

Opravdu?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí