6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To ze sem chtela pulrok, to uz bylo vyvrcholenim te situace.. za pulrok bych toho muze mohla jeste trochu vic poznat. Nemuzu odejit a za mesic zjistit, ze to byla hloupost.
Ty se mi jen zdá... protoe "to ze se na to prislo, byla" cara pres rozpocet", tak drze poádá manela o "tak pulrokna rozmyslenou", abys mohla poznávat milence...
Není tady
Kazdopadne vypada to, ze zitra pojedem spolu odvest jeho dceru k matce, stravime spolu pul dne v normalnich situacich, taky to bude ukazka, jak se chova v beznym zivote.. ta jeho dcera o me vi, chtela me poznat..
Není tady
helena napsal(a):
To ze sem chtela pulrok, to uz bylo vyvrcholenim te situace.. za pulrok bych toho muze mohla jeste trochu vic poznat. Nemuzu odejit a za mesic zjistit, ze to byla hloupost.
Ty se mi jen zdá... protoe "to ze se na to prislo, byla" cara pres rozpocet", tak drze poádá manela o "tak pulrokna rozmyslenou", abys mohla poznávat milence...
Nemysli, me je to celkem jasny, ze je to blbost, ze to nemuzeme zvladnout ani jeden.. vidim, co to s nim dela, jak ho to nici, sou to prvotni emoce, je to cerstvy, tusim, ze se to bude menit, mozna me zacne nenavidet, mozna ja konecne dostanu rozum a radsi zustanu v manzelstvi z rozumu, kdyz vidim, co se deje, kdyz se ve me po dlouhe dobe probudila laska..
Není tady
MončaVa napsal(a):
helena napsal(a):
Ty se mi jen zdá... protoe "to ze se na to prislo, byla" cara pres rozpocet", tak drze poádá manela o "tak pulrokna rozmyslenou", abys mohla poznávat milence...Nemysli, me je to celkem jasny, ze je to blbost, ze to nemuzeme zvladnout ani jeden.. vidim, co to s nim dela, jak ho to nici, sou to prvotni emoce, je to cerstvy, tusim, ze se to bude menit, mozna me zacne nenavidet, mozna ja konecne dostanu rozum a radsi zustanu v manzelstvi z rozumu, kdyz vidim, co se deje, kdyz se ve me po dlouhe dobe probudila laska..
ale houby láska.......
To, co nazývá velkou láskou, jsou jen zapálená lýtka a poblázněnost........neple si pojmy s dojmy.
Pokud tvůj mu nemá nějaké zásadní "vady", připadají mi ta zapálená lýtka dost malicherný důvod k rozbití jinak funkční rodiny a vztahu........zvlá kvůli někomu, s kým má takovýhle krátký vztah na dálku a vůbec ho nezná.
Ono kdy se člověk po letech zpětně podívá na velijaké své úvahy a "hnutí mysli", tak se sám sobě diví, jaké to byly kolikrát nesmysly a malichernosti........a řekne si, chválabohu, e to ustál.......tím jsme si proli asi vichni.
Ten dlouhodobý a okoukaný partner je proti tomu "ambulantnímu" novému samozřejmě v nevýhodě - nové kotě větinou líp mete, aspoň tedy na chvíli, ne se taky okouká a opotřebuje........... "kdy ptáčka lapají......" taky známe, ejo.
Neukvap se.........nejsi naivní osmnáctka, sna se do svého jednání zapojit i hlavu.
Není tady
stravime spolu pul dne v normalnich situacich, taky to bude ukazka, jak se chova v beznym zivote
Ale prd a vořech... půl dne nic neukáe... to je pořád jetě jen rande...
Není tady
mia napsal(a):
MončaVa napsal(a):
helena napsal(a):
Ty se mi jen zdá... protoe "to ze se na to prislo, byla" cara pres rozpocet", tak drze poádá manela o "tak pulrokna rozmyslenou", abys mohla poznávat milence...Nemysli, me je to celkem jasny, ze je to blbost, ze to nemuzeme zvladnout ani jeden.. vidim, co to s nim dela, jak ho to nici, sou to prvotni emoce, je to cerstvy, tusim, ze se to bude menit, mozna me zacne nenavidet, mozna ja konecne dostanu rozum a radsi zustanu v manzelstvi z rozumu, kdyz vidim, co se deje, kdyz se ve me po dlouhe dobe probudila laska..
ale houby láska.......
To, co nazývá velkou láskou, jsou jen zapálená lýtka a poblázněnost........neple si pojmy s dojmy.
Pokud tvůj mu nemá nějaké zásadní "vady", připadají mi ta zapálená lýtka dost malicherný důvod k rozbití jinak funkční rodiny a vztahu........zvlá kvůli někomu, s kým má takovýhle krátký vztah na dálku a vůbec ho nezná.
Ono kdy se člověk po letech zpětně podívá na velijaké své úvahy a "hnutí mysli", tak se sám sobě diví, jaké to byly kolikrát nesmysly a malichernosti........a řekne si, chválabohu, e to ustál.......tím jsme si proli asi vichni.
Ten dlouhodobý a okoukaný partner je proti tomu "ambulantnímu" novému samozřejmě v nevýhodě - nové kotě větinou líp mete, aspoň tedy na chvíli, ne se taky okouká a opotřebuje........... "kdy ptáčka lapají......" taky známe, ejo.
Neukvap se.........nejsi naivní osmnáctka, sna se do svého jednání zapojit i hlavu.
Kolik je v dnesni dobe manzelstvi jen z rozumu, ze strachu udelat neco, z kolika manzelstvi se davno vytratila laska? Moje manzelstvi to urcitevdoted nebyla tymova prace, necitila sem ve svem muzi oporu, mu to vsechno doslo az ted, jenze ve me ta laska mezitim umrela... To co ja ted citim, je litost nad nim, vztek na sebe, ze sem to nechala dojit tak daleko a strach z toho, co bude. Nemam davno ruzove bryle, vidim na svem pritelovi i jeho chyby, ale ty mame vsichni, v mnoha vecech mam k nemu bliz, je trochu jako ja. Jo mozna bych s nim mela tezsi zivot, ale na to clovek musi prijit sam, zkusenost je neprenosna. Ja sem se do vseho hned hnala a spoustu lidi me varovalo, misto abych uzivala zivota, vdalasem se, za rok dite, za tri dalsi .. dobre mi asi tak
Není tady
Ty ses do veho tak hnala.
A dělá to pořád.
Není tady
Kolik je v dnesni dobe manzelstvi jen z rozumu, ze strachu udelat neco, z kolika manzelstvi se davno vytratila laska?
Manelství není zařízení, který nám má zajistit věčnou lásku... manelství je primárně instituce určená pro vyvedení a zajitění mláďat... take ten "tezsi zivot" bys odchodem k příteli neměla jen ty sama, ale i tvoje děti.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ty ses do veho tak hnala.
A dělá to pořád.
To asi delam, ale tak nejak citim, ze nastal cas zmenit to, co sem svym nejspis spatnym rozhodnutim pred patnacti lety zpackala.. samozrejme moznost, ze i tohle rozhodnuti by byl krok vedle, je realna. Sem asi srab, ctyricitka se blizi a ja sem stejna trubka jak v osmnacti.
Není tady
helena napsal(a):
Kolik je v dnesni dobe manzelstvi jen z rozumu, ze strachu udelat neco, z kolika manzelstvi se davno vytratila laska?
Manelství není zařízení, který nám má zajistit věčnou lásku... manelství je primárně instituce určená pro vyvedení a zajitění mláďat... take ten "tezsi zivot" bys odchodem k příteli neměla jen ty sama, ale i tvoje děti.
A kde mas jistotu, ze jednou se k tobe deti neotoci zady? Budes pro ne delat prvni posledni a ony to kolikrat vubec neoceni.. ale pro me sou deti samozrejme hlavni duvod, proc v tomhle manzelstvi setrvavam.. manzel priznal, ze to si taky moc dobre uvedomuje, ze si k holkam nikdy nenasel spravnou cestu. Uz parkrat sem si nemohla nevsimnout, jak se detem venuji jini tatinci a kolik casu venoval on jim..
Není tady
A kde mas jistotu, ze jednou se k tobe deti neotoci zady?
"A kde mas jistotu, ze jednou" tě nepřejede auto, jen vyjde na ulici?
Nezbejvá, ne doufat, e je člověk vychoval dobře... a pozor, výchova nespočívá v tom, e "Budes pro ne delat prvni posledni"...
Uz parkrat sem si nemohla nevsimnout, jak se detem venuji jini tatinci a kolik casu venoval on jim..
Nepsalas náhodou, e "manzel celou dobu jezdi kamionem, takze z 90% neni doma"?
Jak by sis teda představovala to "věnování se"?
Není tady
Řekla bych, e Monča nebyla s muem astná nikdy. Kdo by byl, v baráku se tchýní a s muem věčně na cestách. Teď dolo k mezníku - má pocit, e s nově potkaným člověkem by to vyjít mohlo. Je logické, e přemýlí, nepřijde mi to a sobecké, i kdy to lze nazvat kalkulem, kdyby to nevylo, neměla by nic. Nvíc si uvědomuje odpovědnost - není sama, je tu dítě. Být sama bez , řeila by to asi dřív, nebo by dolo dřív k potkání toho někoho jiného. Řekla bych, e je stejně rozhodnutá odejít. Na jejím místě bych se odstěhovala - asi tam někde pracuje, ne - a dceru nechala ve střídavé péči po domluvě s manelem. Ono to milá zlatá nejde, abys byla doma pod střechou a zároveň se poznávala s tím druhým. To bych asi nestrpěla ani jako mael ani jako tchýně, prostě se tedy rozhodni a jdi. Časem se rozvede nebo rozejde, ale kadopádně tedy ij sama. Dceři umoni, aby byla jak s babičkou a tátou, tak s Tebou. Časem se uvidí. Odejdi od mue ne proto, e má dojem, e jsi nala druhého pána, ale odejdi proto, e nadel čas k rozchodu. Cítí to tak, nejsi tam astná ani spokojená, tak co to protahovat. Já taky odela, a byly děti dospělé, abych měla pocit, e jsem pro rodinu udělalal maximum, ale myslím, e jsem to měla udělat daleko dřív. Neměla jsem tu kurá, stále jsem za sebou ty děti cítila. Ovem neměla jsem mimomanelské poměry, prostě jsem astná nebyla, ale řekla jsem si, e to vydrím, co nejdéle to půjde. No, koda těch let, mladý je člověk jen jednou, čím jsi starí, tím mení je asi podle mě pravděpodobnost, e někoho potká pro dalí dlouhé roky....
Není tady
kalupinko, Monča má děti dvě.
Není tady
helena napsal(a):
A kde mas jistotu, ze jednou se k tobe deti neotoci zady?
"A kde mas jistotu, ze jednou" tě nepřejede auto, jen vyjde na ulici?
Nezbejvá, ne doufat, e je člověk vychoval dobře... a pozor, výchova nespočívá v tom, e "Budes pro ne delat prvni posledni"...
Uz parkrat sem si nemohla nevsimnout, jak se detem venuji jini tatinci a kolik casu venoval on jim..
Nepsalas náhodou, e "manzel celou dobu jezdi kamionem, takze z 90% neni doma"?
Jak by sis teda představovala to "věnování se"?
Kdyz manzel dojel domu, myslis, ze si s nima treba sedl a pohral si? Nebo je vzal jen tak na vychazku? Neznal jejich problemy, nerozumi jim, ted treba se snazi, ale ty holky ho potrebovaly uz driv. Ja sem mela a vlastne i mam otce, se kterym sem nemela nikdy moc vrely vztahy, ted ho moc nevidim a nejak mi ani nechybi.. a tak moc sem ho jako holka potrebovala.. proto me dostava do kolen, kdyz vidim, jaky vztah ma ten pritel se svou dcerou..
Není tady
A jo. Stárnu, zrak mi neslouí, moná u na jaře nezaseju...a blbě čtu a chápu. Co nadělám. Dvě děti rovná se víc problémů. I tak by teda to měla rozseknout. Holky se spolčí s babičkou a tátou, kdy jim bude utíkat. Co se členem rodiny, který je stále duchem jinde...
Není tady
Mám dojem, Mončo, e od tý doby, co se ti zapálily lejtka, je doma vechno patně... tchýní počínaje a manelem dětem se nevěnujícím konče.
e ti to nevadilo celý ty roky předtím - teda e jsi s tím něco neprovedla dřív...
Není tady
helena napsal(a):
Mám dojem, Mončo, e od tý doby, co se ti zapálily lejtka, je doma vechno patně... tchýní počínaje a manelem dětem se nevěnujícím konče.
e ti to nevadilo celý ty roky předtím - teda e jsi s tím něco neprovedla dřív...
To netrefilas, vadilo mi to silene, jen sem nad tim radsi zavirala oci :-(
Není tady
helena napsal(a):
To netrefilas, vadilo mi to silene, jen sem nad tim radsi zavirala oci :-(
Není tady
jen sem nad tim radsi zavirala oci
Pak si ovem můe stěovat jen sama na sebe... ne na to, e ti "ti druzí" ničili ivot.
Není tady
helena napsal(a):
jen sem nad tim radsi zavirala oci
Pak si ovem můe stěovat jen sama na sebe... ne na to, e ti "ti druzí" ničili ivot.
Nikdy sem nerekla, ze mi ho nicili ostatni, ja si moc dobre uvedomuju, ze za svy trable sem zodpovedna hlavne ja, proto s tim chci konecne neco delat, druha vec je, jestli by to ty trable vyresilo
Není tady
Nikdy sem nerekla, ze mi ho nicili ostatni
Dobře... tak neničili... jen znepříjemňovali... "Zijeme v dome s tchyni o 40 let starsi, takze sme zakonite mely a obcas mame spolu spory, je to zenska generalka, skoro nic v tomhle baraku neni po mem, nemela sem ani u muze zastani... necitila sem ve svem muzi oporu... jak se detem venuji jini tatinci a kolik casu venoval on jim"
Ale zas na druhou stranu to moná zas mělo jiný výhody...
Není tady
Heleno jaké výhody?
Není tady
Monco co se zkusit spíe poradit v nějaké poradně?tady se toho moc nevymyslí a hlavně neznáme cely ten příběh atd...
Není tady
jaké výhody?
Střechu nad hlavou, vydělávajícího manela, moná i hlídací babičku ze začátku... například.
Vzhledem k výi Mončiný vejplaty výhod a dost.
Není tady
helena napsal(a):
jaké výhody?
Střechu nad hlavou, vydělávajícího manela, moná i hlídací babičku ze začátku... například.
Vzhledem k výi Mončiný vejplaty výhod a dost.
Jo to je jasny, vyhody tu samozrejme byly, tak jak pises, ale co laska? Porozumneni? Pocit, ze tu ses doma?
Není tady