6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Preju vsem krasne rano, chtela bych znat vas nazor.I kdyz je mi trochu jasna odpoved vetsiny z vas. Jsem vdana patnact let a s manzelem sme spolu dvacet let. Zijeme v dome s tchyni o 40 let starsi, takze sme zakonite mely a obcas mame spolu spory, je to zenska generalka, skoro nic v tomhle baraku neni po mem, nemela sem ani u muze zastani, manzel celou dobu jezdi kamionem, takze z 90% neni doma. Kdyz dojel domu, chtel mit klid. Nejsem v tomhle baraku stastna. A ted hlavni problem. Byl to muj prvni kluk, 18 let sem mela nad hlavou svatozar. Ale pred dvema roky sem zacla trochu blbnout, mela sem par uletu, dva komplikovany vztahy, muz o tom samozrejme nevedel, aspon sem si to myslela, ale pred pul rokem sem poznala muze, ktery je mi pritelem, milackem, chtel by se mnou zit. Muj muz na to prisel a totalne se sesypal. Tak jak sem hoza celou dobu nevidela uronit slzu, ted mi porad breci, nespi, nema chut na jidlo, rozhodl se, ze bude bojovat, ze nas s holkama nechce ztratit, vsechno mu pry doslo az ted, jak spatne se staral o to, aby nam laska vydrzela. On me neskutecne miluje, zadnou jinou nechce, chce se zmenit, zacit znovu. Rekl ale, ze mi ve stesti branit nechce, abych s nim nezustala jen ze soucitu, pochopil, ze uz ho nemiluju, jsem ze vseho nestastna, vim, ze kdyz odejdu, znicim ho. Do toho to prozrazeni prislo ve spatnou dobu, pritel momentalne nema co nabidnout, resi praci, zatimbysme nemeli kde bydlet, potrebovala bych jeste cas, nez vsechno vyresi. Miluju ho moc, hlavne bych konecne zacala zit jinak, po svem. Samozrejme holky sou na prvnim miste, sou v puberte, nevim, co by to s nima udelalo. Cely zivot porad beru na nekoho ohledy a na sebe sem nehledela
Není tady
MončaVa napsal(a):
Preju vsem krasne rano, chtela bych znat vas nazor.I kdyz je mi trochu jasna odpoved vetsiny z vas. Jsem vdana patnact let a s manzelem sme spolu dvacet let. Zijeme v dome s tchyni o 40 let starsi, takze sme zakonite mely a obcas mame spolu spory, je to zenska generalka, skoro nic v tomhle baraku neni po mem, nemela sem ani u muze zastani, manzel celou dobu jezdi kamionem, takze z 90% neni doma. Kdyz dojel domu, chtel mit klid. Nejsem v tomhle baraku stastna. A ted hlavni problem. Byl to muj prvni kluk, 18 let sem mela nad hlavou svatozar. Ale pred dvema roky sem zacla trochu blbnout, mela sem par uletu, dva komplikovany vztahy, muz o tom samozrejme nevedel, aspon sem si to myslela, ale pred pul rokem sem poznala muze, ktery je mi pritelem, milackem, chtel by se mnou zit. Muj muz na to prisel a totalne se sesypal. Tak jak sem hoza celou dobu nevidela uronit slzu, ted mi porad breci, nespi, nema chut na jidlo, rozhodl se, ze bude bojovat, ze nas s holkama nechce ztratit, vsechno mu pry doslo az ted, jak spatne se staral o to, aby nam laska vydrzela. On me neskutecne miluje, zadnou jinou nechce, chce se zmenit, zacit znovu. Rekl ale, ze mi ve stesti branit nechce, abych s nim nezustala jen ze soucitu, pochopil, ze uz ho nemiluju, jsem ze vseho nestastna, vim, ze kdyz odejdu, znicim ho. Do toho to prozrazeni prislo ve spatnou dobu, pritel momentalne nema co nabidnout, resi praci, zatimbysme nemeli kde bydlet, potrebovala bych jeste cas, nez vsechno vyresi. Miluju ho moc, HLAVNE bych konecne zacala zit jinak, po svem. Samozrejme holky sou na prvnim miste, sou v puberte, nevim, co by to s nima udelalo. Cely zivot porad beru na nekoho ohledy a na sebe sem nehledela
Jsi naivní a nerozumná, jestli si myslí, e by sis začala ít jinak, po svém, s muem, který nemá práci, nemáte kde bydlet a má dcery, které jetě nejsou dospělé a samostatné. Není ten tvůj nezaměstnaný přítel bez zázemí pro tebe víc monost úniku od tvé tchýně, ne člověk, kterého miluje? Teď jsi moná akorát tak zamilovaná a jetě nevidí reálný stav. Na sebe můe hledět i jiným způsobem, ne odejít s dětmi do takové nejistoty. A vlastně nemá přece kam odejít. Tak co řeí?
Po svém můe ít tehdy, kdy si najde své vlastní bydlení a odejde tam se svými dcerami, kdy nechce ít se svm muem. A i to je relativní, protoe, jak u jsem psala, dcery nejsou dospělé a samostatné, take po svém zase a tolik ít nemůe.
Není tady
Ahoj Monco, jak dlouho zná nového přítele? Aby on to nebral jinak ne ty?
Není tady
Ja bych neřekla, ze je to útěk od tchyně. Svého mue asi opravdu nemiluje. No ale ja bych dlouhodobě nemohla ít s člověkem kterého nemiluji.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Ahoj Monco, jak dlouho zná nového přítele? Aby on to nebral jinak ne ty?
Monča napsala, jak dlouho ho zná...
Není tady
Take má rada, kdy to shrnu, je, pokud svého mue nemiluje a nechce s ním u ít, najdi si bydlení a odstěhuj se tam s dcerami. A přitom se můe stýkat s přítelem. Čas ukáe, jestli je mezi vámi láska a jestli vztah vydrí. A jestli ti nebude vadit, e ve tvém věku bude moná s muem bez práce a bez vlastního zázemí. Abys ho jetě nemusela ivit.
Upravil(a) Eva. (14. 2. 2015 8:16)
Není tady
Tenhle muz shani praci, neni to tak, ze by sedel doma a kaslal na to, delal stavbyvedouciho skoro na druhe strane republiky a domu jezdil miimalne, nevideli sme se treba mesic, ale volali sme si denne treba 4x, resili sme spolu moje i jeho starosti, stal se mi milackem a pritelem, pak tu praci vzdal, jeden z duvodu byl, ze chce byt mi bliz. Ted hleda neci pobliz, myslim ze je to otazka tak tri mesicu. S bytem to na tak, ze prodava dum pres realitku, ale nejde to tak, jak by melo. Rikam, potrebujem cas, jenze se to provalilo moc brzy. Chtela sem od muze tak pulrokna rozmyslenou, souhlasil, ale tusim, ze ten cas nezvladne. Sveho muze nemiluju, mam ho rada, zalezi mi na nem a uvedomuju si, jak moc sem mu ublizila, ale tak jak rikate, zit s nekym koho nemiluju.. zaslouzi si lepsi zenskou, jenze on chce me.. :-(
Není tady
MončaVa napsal(a):
Tenhle muz shani praci, neni to tak, ze by sedel doma a kaslal na to, delal stavbyvedouciho skoro na druhe strane republiky a domu jezdil miimalne, nevideli sme se treba mesic, ale volali sme si denne treba 4x, resili sme spolu moje i jeho starosti, stal se mi milackem a pritelem, pak tu praci vzdal, jeden z duvodu byl, ze chce byt mi bliz. Ted hleda neci pobliz, myslim ze je to otazka tak tri mesicu. S bytem to na tak, ze prodava dum pres realitku, ale nejde to tak, jak by melo. Rikam, potrebujem cas, jenze se to provalilo moc brzy. Chtela sem od muze tak pulrokna rozmyslenou, souhlasil, ale tusim, ze ten cas nezvladne. Sveho muze nemiluju, mam ho rada, zalezi mi na nem a uvedomuju si, jak moc sem mu ublizila, ale tak jak rikate, zit s nekym koho nemiluju.. zaslouzi si lepsi zenskou, jenze on chce me.. :-(
Proč by tvůj mu bez tebe nezvládl? Nepodceňuj ho. Moná si jen namlouvá, e jsi víc, ne doopravdy jsi. To není fér, čekat, ne si tvůj nový přítel zařídí práci a bydlení. Kdy s muem být nechce,odejdi hned a netahej ho za nos.
A ty řečičky, e si zaslouí lepí enskou, to má kadý, kdo partnera podváděl a odchází. To si nech od cesty.
Není tady
Asi opravdu neni fér ze mas 6 měsíců na rozmylenou on bude doufat a trápit se. Ty jsi si jistá ze s nim byt nechce, asi by bylo lepí začít řeit to bydlení co nejdříve. Manel to snad zvládne, ale jestli je dost citlivý tak to nějakou dobu potrvá. Ale byt tebou najdu si bydlení, ale uz bych se trochu bála začít hned bydlet s novým přítelem, kor kdy mas deti
Není tady
Eva. napsal(a):
MončaVa napsal(a):
Proč by tvůj mu bez tebe nezvládl? Nepodceňuj ho. Moná si jen namlouvá, e jsi víc, ne doopravdy jsi. To není fér, čekat, ne si tvůj nový přítel zařídí práci a bydlení. Kdy s muem být nechce,odejdi hned a netahej ho za nos.
A ty řečičky, e si zaslouí lepí enskou, to má kadý, kdo partnera podváděl a odchází. To si nech od cesty.
Muj nadpis zni Rozum nebo cit. To znamena, ze mam velky dilema, rozum ruka, zustan s muzem, miluje te, snesl by ti modre z nebe, mate dum, deti, penize.. ale cit rika, uz dost, nemuzu mu neco nalhavat, hlavne musim premyslet, on mi sice rika, ze mi to nikdy nevycte, zacnem znovu, ale vim ja, co bude? Zdrzim se nekde a ho to bude zase drtit, ty predstavy, ze sem nekde s jinym, je mi jasny, ze duvera ke me uz bude nalomena, nevim, co by bylo horsi ..porad rika, ze kdyz odejdem, ztrati smysl zivota. Mam o nej strach
Není tady
Ono vdy kdy je člověk zamilovaný vidí veci jinak, ale ja to chápu kdo z nás nebyl ze
Není tady
To ze mu říká ze by to nezvládl to je trochu jeho vydírání. spoustu lidi mělo bolestnyrozvod i ja a zvládli to. O manela se tak neboj on to zvládne. Ale asi bych to neprotahovala pokud jsi si jistá. Ale jak píe Eva, nala bych si bydlení ale nějakou dobu jetě potkala ne bych začala bydlet s novým přítelem kvůli dětem. Dost málo jste si viděli píe. Tak bych pockala.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Ono vdy kdy je člověk zamilovaný vidí veci jinak, ale ja to chápu kdo z nás nebyl ze
A ja sem byla cely zivot symbol nejistoty a vahani, sem sice Beran, ale s rozhodovanim sem mela vzdy velky problem, porad premyslim, zvazuju pro a proti. Chvili sem na jedne strane, pak na druhe, hrozna vlastnost.. asamostatny bydleni? Vydelavam 9600 :-(
Není tady
A snad ani nejde poradit jestli rozum nebo cit. Pokud bude s manelem stejně se budete oba trápit on ti uz věřit nebude, nebyl by to vyrovnaný vztah na to uz je bohuel pozdě. A cit no můe byt se svým přítelem ale nebydlela bych s nim hned
Není tady
No tak s tím platem to je blby to chápu. No ale kdy se rozhodnespro svého mue dokáe se přestat stýkat s novým přítelem? Asi ne...
Není tady
Ja si stejně myslím ze bys nedokázala ít s někým koho nemilujes?
Není tady
Je zvlastni, ze sem na to prisla az, kdyz sem potkala jeho. Mela sem milence, schazela se s nim jednou za 14-21 dnu, tehdy mi to jeste nedoslo v plne mire, ty schuzky pro me byly unik od reality, teprve, az sem potkala ho, zjistila sem, ze muze uz nemiluju a ze nejsem v tomhle dome stastna. :-( nemela sem ho potkat
Není tady
pred pul rokem sem poznala muze... jezdil miimalne, nevideli sme se treba mesic
Hm... take jste se za toho půl roku viděli kolikrát?
shani praci... prodava dum pres realitku, ale nejde to tak, jak by melo...
Opustit zaměstnání proto, e "jeden z duvodu byl, ze chce byt mi bliz" zní romanticky, ale je dost nezodpovědný... jakýpak byly ty dalí důvody?
Kdy má střechu nad hlavou, proč se jí zbavuje? Proč tam nemůete bydlet?
Chtela sem od muze tak pulrokna rozmyslenou
Nebo est měsíců bez starostí, ne si "miláček" najde práci a nový bydlení?
Není tady
Protoe jsi se opravdu zamilovala, proto svého mue uz nemilujes. Vdycky si říkám ze je koda kdy to dvoum dobrým lidem nevyjde, ze se spolu nemůou těit na vnoučata. Teď je to těký si představit ze se s milencem rozejdes,ale co kdyby?
Není tady
Lamatko napsal(a):
No tak s tím platem to je blby to chápu. No ale kdy se rozhodnespro svého mue dokáe se přestat stýkat s novým přítelem? Asi ne...
Samozrejme bych se musela rozhodnout pro jednoho z nich, oba mit nemuzu a kdyby to muz zjistil, uz by tak velkorysej nebyl
Není tady
helena napsal(a):
pred pul rokem sem poznala muze... jezdil miimalne, nevideli sme se treba mesic
Hm... take jste se za toho půl roku viděli kolikrát?
shani praci... prodava dum pres realitku, ale nejde to tak, jak by melo...
Opustit zaměstnání proto, e "jeden z duvodu byl, ze chce byt mi bliz" zní romanticky, ale je dost nezodpovědný... jakýpak byly ty dalí důvody?
Kdy má střechu nad hlavou, proč se jí zbavuje? Proč tam nemůete bydlet?
Chtela sem od muze tak pulrokna rozmyslenou
Nebo est měsíců bez starostí, ne si "miláček" najde práci a nový bydlení?
Je pravda, ze sme spis milenci na telefonu, z prace odesel i z duvodu ciste praktickych, delali z neho vola, neplatili mu tolik, kolik meli, nejdriv mu dovolili jet domu, pak na posledni chvili mu prehodili svou praci.. a dum, co prodava, je asi 150 km odsud, je moznost tam jit, ale tim bych narusila zivot nejen me, ale i detem, maji tu skolu, kamarady..
To ze sem chtela pulrok, to uz bylo vyvrcholenim te situace.. za pulrok bych toho muze mohla jeste trochu vic poznat. Nemuzu odejit a za mesic zjistit, ze to byla hloupost.. jen rikam, to ze se na to prislo, byla" cara pres rozpocet"
Není tady
Napsala jsi, e má svého mue ráda, ale nemiluje ho. Po dvaceti letech vztahu to není málo. Druhého mue jsi patrně viděla párkrát, ale často si telefonujete. To je dost málo na takové důleité rozhodnutí. Oba můete do telefonátů promítat své projekce a současná i budoucí realita můe být naprosto jiná.
Můu jenom napsat, co bych udělala já: Snaila bych se zapracovat na současném vztahu manelském. Vztahy nejsou housky na krámě, odejít se zdá jako nejjednoduí řeení, ale myslím, e je to jenom iluze.
Není tady
Carpediem to napsala rozumne. Ale těko říct jak by se ilo vedle mue kterého nemilujes. Treba by se pak vás vztah zlepil no ale nevím.
Není tady
No ale milenci po telefonu toho člověka vůbec nezná. Teď jsi jen poblaznena.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Carpediem to napsala rozumne. Ale těko říct jak by se ilo vedle mue kterého nemilujes. Treba by se pak vás vztah zlepil no ale nevím.
Lamatko, jaký rozdíl vidí mezi miluji a mám rád?
Není tady