29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chodíte některá na aquaaerobic někde v Brně? Chtěla bych ho vyzkoušet, mám za sebou jednu ne moc dobrou zkušenost, ale už jsem se rozhodla, že je na čase tomuto druhu aerobiku dát druhou šanci
Není tady
Brouzdala jsem po youtube a našla jsem videa o aqua aerobicu a nevypadá to vůbec špatně. Jsem z Brna, takže mě padlo do oka tohle https://www.youtube.com/watch?v=srfUVYsYenc
Není tady
Pokud máš těžkou nadváhu, mohlo by to pro rozjezd pomoci
Není tady
Kdysi jsem chodila, ale pak jsem nějak přestala, i když mě to bavilo...nevím proč, ale přišla zumba a aquaerobic šel stranou...teď bych do toho šla znova. Kam v Brně chodíte?
Není tady
ahoj já chodím sice v Praze na aquaerobic, ale vyzkoušela jsem i nově aqua smovey a je to ještě lepší, můžu doporučit, myslím, že i v Brně se to najde )
Není tady
jo jo smovey mám moc ráda, pěkně mi to uleví zádům.
Není tady