18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Plánujete společné bydlení?
Není tady
zatím rozhodně nee, Já ila 9 let sama, mám ráda své soukromí a on to má myslím podobně. Ale líbilo by se mi vidět se třeba o víkendu a jetě tak 1-2x týdně. To bych asi brala. :-)
S manelkou il jen o víkendu, přes týden byl pracovně mimo. Take je také zvyklý na své soukromí a pohodlí a pod ....
Upravil(a) Kirina (27. 2. 2015 8:13)
Není tady
Kirina napsal(a):
zatím rozhodně nee, Já ila 9 let sama, mám ráda své soukromí a on to má myslím podobně. Ale líbilo by se mi vidět se třeba o víkendu a jetě tak 1-2x týdně. To bych asi brala. :-)
Myslí, nebo to tak má? Mluvili jste o společném bydlení?
Z toho, co píe, vnímám vá vztah, e je na občasné potěení, e neplánujete společnou budoucnost.
Není tady
Neplánujeme, protoe jsme zjistili, e neví dne ani hodiny...
Plánujeme aktivity a setkání na nejblií týdny. Co jsme naplánovali nejdál je dovolená v září ))
Není tady
Jak jste zjistili, e neví dne ani hodiny a co tím přesně má na mysli?
Není tady
On tě někdy fotil nahou, profesionálně a ne pro vás dva?
Není tady
Od té doby, co mu manelka řekla, e se rozvádí- neplánuje.
Já neplánuje, protoe se pak cítím svázaná.
A to e neví dne ani hodiny je myleno tak, e Ti nějaké vnějí okolnosti mohou případné plány zkříit, co není samo sebou samozřejmě :-)
Není tady
Nevím, no. Můj názor je, e kdy se dva dospělí lidé rozhodnou, e budou od zítřku spolu bydlet a mají tu monost, tak se prostě sestěhují a ádné vnějí okolnosti na tom nic nezmění.
Není tady
To neplánování budoucnosti bylo myleno obecně na ledasco....
Jinak si nemyslím, e pokud dva chtějí zůstat bydlet odděleně, zachovat si soukromí, mít to do práce blí apod, e by na tom bylo něco zlého. Toto zatím vyhovuje nám oběma, tak je to pro nás v pořádku :-)
Není tady
Ano, to je v pořádku, kdy jste oba spokojeni. To je jasné.
Ptala jsem se na to focení, jestli jsi to nepřehlédla. Ale samozřejmě odpovídat nemusí.
Není tady
přehlédla
Ano, fotil
...teď budu do večera bez netu, není to proto, e bych nechtěla reagovat :-)
Není tady
Můj názor je, e kdy se dva dospělí lidé rozhodnou, e budou od zítřku spolu bydlet a mají tu monost, tak se prostě sestěhují a ádné vnějí okolnosti na tom nic nezmění.
Tím bych si nebyla tak jistá...
Nebrat ohled na "ádné vnějí okolnosti" můe bejt někdy docela sobecký jednání...
Není tady
helena napsal(a):
Nebrat ohled na "ádné vnějí okolnosti" můe bejt někdy docela sobecký jednání...
O ničem takovém jsem nepsala.
Ve chvíli, kdy se rozhodnou, tak se rozhodují nejspí proto, e ádné nepříznivé vnějí okolnosti pro společné bydlení podle jejich pohledu nejsou. To je logické. Kdyby byly, tak by se logicky nerozhodli spolu bydlet.
Ne zase začne někdo do toho vrtat, tak podle jejich pohledu - to je jasné, e to tak vidí oni. Podle kterého jiného pohledu by se měli rozhodovat, kdy ne podle jejich, e?
Autorka příspěvku, na který jsem reagovala, psala o (dlouhodobých) plánech, které můou zhatit nepříznivé vnějí okolnosti. Já jsem psala o tom, e kdy se rozhodnou dnes a zítra to udělají, není to dlouhodobý plán, ale aktuální situace.
Upravil(a) Eva. (27. 2. 2015 11:33)
Není tady
Kirina napsal(a):
přehlédla
Ano, fotil
...teď budu do večera bez netu, není to proto, e bych nechtěla reagovat :-)
Moná je to hloupost. Ale ptala jsem se proto, e mě napadlo, jestli tebe fotil a máte spolu vztah, tak moná má podvědomý pocit, e i s jinými enami je to tak, e je fotí a pak je mezi nimi třeba sex a proto árlí? Jak probíhalo vae focení, ví jen ty, ale moná si to podvědomě implantuje do jiných en, které také fotí nahé.
Není tady
Evi, nechce se mi to hledat, ale myslím, e o tom, co píe - e je to zhruba tak - Kirina psala zpočátku.
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
Nebrat ohled na "ádné vnějí okolnosti" můe bejt někdy docela sobecký jednání...O ničem takovém jsem nepsala.
Ve chvíli, kdy se rozhodnou, tak se rozhodují nejspí proto, e ádné nepříznivé vnějí okolnosti pro společné bydlení podle jejich pohledu nejsou. To je logické. Kdyby byly, tak by se logicky nerozhodli spolu bydlet.
Ne zase začne někdo do toho vrtat, tak podle jejich pohledu - to je jasné, e to tak vidí oni. Podle kterého jiného pohledu by se měli rozhodovat, kdy ne podle jejich, e?
Autorka příspěvku, na který jsem reagovala, psala o (dlouhodobých) plánech, které můou zhatit nepříznivé vnějí okolnosti. Já jsem psala o tom, e kdy se rozhodnou dnes a zítra to udělají, není to dlouhodobý plán, ale aktuální situace.
Ale keď sa nerozhodnú, nemusí to znamena, e medzi nimi nie je nehynúca Lááááska s vežkým L, ale proste len e im viac vyhovuje by vo svojom a stretáva sa - ideálne samozrejme OBOM.
Není tady
Mne sa skôr zdá, e u Kiriny je to nedorieená trauma z minulého vzahu (blbka, nevera, chcel nás obidve), ne e by to nejako vežmi súviselo so správaním terajieho partnera. Aj to "neviazanie sa naňho" by o tom mohlo svedči.
Není tady
Selima napsal(a):
Mne sa skôr zdá, e u Kiriny je to nedorieená trauma z minulého vzahu (blbka, nevera, chcel nás obidve), ne e by to nejako vežmi súviselo so správaním terajieho partnera. Aj to "neviazanie sa naňho" by o tom mohlo svedči.
Jo, tuto monost Kirina taky myslím sama zmiňovala.
Není tady
Mně osobne přijde celý tenhle vztah takovej "studenej"....moná, e kdyby Kirině dával její partner najevo víc "lásky" a blízkosti, cítila by se jistějí a neměla pocit, e v jeho ivotě nehraje ádnou roli.
A říkat nové partnerce jménem exmanelky 1,5 roku od rozvodu....značí, e to nejspí nemá zpracované.
Ad internet - přijde mi to jako straná výmluva, protoe pokud někoho mám ráda/rád, tak mu přeci chci napsat něco hezkýho, něco, co ho aspoň trochu potěí. A pokud se bojím, e by někdo (kdo??) mohl případně zveřejnit moje maily (proc? on je známá osobnost?) a přivést mě tak do nesnází, tak tam nebudu psát intimní detaily...
To je stejný, jako z sms - taky se dají zpětně dohledat...to by si lidi v dnení době museli bát úplně veho - telefonovat si, psát sms, chatovat....nevím, přijde mi to trochu jako paranoia a výmluva.
Kirin, pokud je to člověk, který vůbec nedává najevo své city vůči nikomu, tak ho asi bude muset brat takovýho, jaký je a mít ho rada takovýho, jaký je.
Pokud ale dávat najevo city umí a jen tobě to z nějakého důvodu nedělá, tak bych se zamyslela nad tím, proc to tak je.
To, e ti obcas řekne jménem exmanelky, v tom můe hrát svoji roli.
Spí to na mě působí, e s tebou vyplňuje čas, tak jak se to jemu hodí a buď čeká, e se jeho ex vrátí (proto ta paranoia ohledně mailu, sms, atd. - nebude ádný důkaz) nebo jsi pro něj jen převoznicí.
Upravil(a) sandra (27. 2. 2015 22:57)
Není tady
Grainne napsal(a):
Kirina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jene tohle je prostě VDYCKY spojeno s rizikem, e si nabije nos, někdo tě zraní.
Pokud tohle riziko nepříjme, nemůe nikdy neúspěch - své drkopády svádět na toho "blba" - druhého člověka, který nese naprosto stejné riziko a větinou ho taky odmítá přijmout.
Stejné prostě přitahuje stejné a to vdycky končí nějakou společnou lekcí.
Jít do vztahu a domnívat se, e "ten druhý" mi zařídí nehynoucí těstí a ochranu, postará se o mé těstí a bude do smrti milovat jen MNĚ jedinou, nikdy mi nijak neublíí a neudělá nic, co by se mne MOHLO nějak dotknout, to je hodně, ale hodně nedospělé.
Do vztahu s takovýmhle nedospělcem jde obvykle jiný nedospělec a nakonec si vdycky vzájemně rozkopou bábovičky.
To prostě nemůe jinak dopadnout.Pěkně napsáno Pan
Já o sobě vím, e jsem nevyzrálej jedinec. A vechnu tuhle teorii vím, jen ji neumím ít. Pak se to ve mě mele.nápodobně
Děvčata, jsou mezi námi tací, kteří neznají, nepřijímají, ani tuto "teorii", nato aby se vůbec snaili to ít.
Kadý to máme prostě jinak, kadý jsme někde jinde.
A taky stoprocentně platí, e sytý hladovému nevěří, take kdy vám někdo řekne, e to ít umí a je mu tak dobře, obecně je povaován za magora.
To je prostě noumání, Úďo
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kirina napsal(a):
Pěkně napsáno Pan
Já o sobě vím, e jsem nevyzrálej jedinec. A vechnu tuhle teorii vím, jen ji neumím ít. Pak se to ve mě mele.nápodobně
Děvčata, jsou mezi námi tací, kteří neznají, nepřijímají, ani tuto "teorii", nato aby se vůbec snaili to ít.
Kadý to máme prostě jinak, kadý jsme někde jinde.
A taky stoprocentně platí, e sytý hladovému nevěří, take kdy vám někdo řekne, e to ít umí a je mu tak dobře, obecně je povaován za magora.
To je prostě noumání, Úďo
holky...........super........taky se tam vidím..................pěkně se čtete......vechny
já to říkám furt..............a ije Babinet
Není tady