Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 2. 2015 8:06

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: zůstat ve vztahu, nebo odejít?

Plánujete společné bydlení?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#52 27. 2. 2015 8:10

Kirina
♥------

zatím rozhodně nee, Já žila 9 let sama, mám ráda své soukromí a on to má myslím podobně. Ale líbilo by se mi vidět se třeba o víkendu a ještě tak 1-2x týdně. To bych asi brala. :-)

S manželkou žil jen o víkendu, přes týden byl pracovně mimo. Takže je také zvyklý na své soukromí a pohodlí a pod ....

Upravil(a) Kirina (27. 2. 2015 8:13)

Není tady

#53 27. 2. 2015 8:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kirina napsal(a):

zatím rozhodně nee, Já žila 9 let sama, mám ráda své soukromí a on to má myslím podobně. Ale líbilo by se mi vidět se třeba o víkendu a ještě tak 1-2x týdně. To bych asi brala. :-)

Myslíš, nebo to tak má? Mluvili jste o společném bydlení?
Z toho, co píšeš, vnímám vᚠvztah, že je na občasné potěšení, že neplánujete společnou budoucnost.

Není tady

#54 27. 2. 2015 8:14

Kirina
♥------

Neplánujeme, protože jsme zjistili, že nevíš dne ani hodiny...
Plánujeme aktivity a setkání na nejbližší týdny. Co jsme naplánovali nejdál je dovolená v září smile))

Není tady

#55 27. 2. 2015 8:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jak jste zjistili, že nevíš dne ani hodiny a co tím přesně mᚠna mysli?

Není tady

#56 27. 2. 2015 8:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

On tě někdy fotil nahou, profesionálně a ne pro vás dva?

Není tady

#57 27. 2. 2015 8:20

Kirina
♥------

Od té doby, co mu manželka řekla, že se rozvádí- neplánuje.
Já neplánuje, protože se pak cítím svázaná.
A to že nevíš dne ani hodiny je myšleno tak, že Ti nějaké vnější okolnosti mohou případné plány zkřížit, což není samo sebou samozřejmě :-)

Není tady

#58 27. 2. 2015 8:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, no. Můj názor je, že když se dva dospělí lidé rozhodnou, že budou od zítřku spolu bydlet a mají tu možnost, tak se prostě sestěhují a žádné vnější okolnosti na tom nic nezmění.

Není tady

#59 27. 2. 2015 8:40

Kirina
♥------

To neplánování budoucnosti bylo myšleno obecně na ledasco....
Jinak si nemyslím, že pokud dva chtějí zůstat bydlet odděleně, zachovat si soukromí, mít to do práce blíž apod, že by na tom bylo něco zlého. Toto zatím vyhovuje nám oběma, tak je to pro nás v pořádku :-)

Není tady

#60 27. 2. 2015 8:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, to je v pořádku, když jste oba spokojeni. To je jasné.
Ptala jsem se na to focení, jestli jsi to nepřehlédla. Ale samozřejmě odpovídat nemusíš.

Není tady

#61 27. 2. 2015 8:56

Kirina
♥------

přehlédla smile
Ano, fotil

...teď budu do večera bez netu, není to proto, že bych nechtěla reagovat :-)

Není tady

#62 27. 2. 2015 11:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Můj názor je, že když se dva dospělí lidé rozhodnou, že budou od zítřku spolu bydlet a mají tu možnost, tak se prostě sestěhují a žádné vnější okolnosti na tom nic nezmění.
Tím bych si nebyla tak jistá...
Nebrat ohled na "žádné vnější okolnosti" může bejt někdy docela sobecký jednání...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#63 27. 2. 2015 11:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nebrat ohled na "žádné vnější okolnosti" může bejt někdy docela sobecký jednání...

O ničem takovém jsem nepsala.
Ve chvíli, kdy se rozhodnou, tak se rozhodují nejspíš proto, že žádné nepříznivé vnější okolnosti pro společné bydlení podle jejich pohledu nejsou. To je logické. Kdyby byly, tak by se logicky nerozhodli spolu bydlet.
Než zase začne někdo do toho vrtat, tak podle jejich pohledu - to je jasné, že to tak vidí oni. Podle kterého jiného pohledu by se měli rozhodovat, když ne podle jejich, že?

Autorka příspěvku, na který jsem reagovala, psala o (dlouhodobých) plánech, které můžou zhatit nepříznivé vnější okolnosti. Já jsem psala o tom, že když se rozhodnou dnes a zítra to udělají, není to dlouhodobý plán, ale aktuální situace.

Upravil(a) Eva. (27. 2. 2015 11:33)

Není tady

#64 27. 2. 2015 11:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Kirina napsal(a):

přehlédla smile
Ano, fotil

...teď budu do večera bez netu, není to proto, že bych nechtěla reagovat :-)

Možná je to hloupost. Ale ptala jsem se proto, že mě napadlo, jestli tebe fotil a máte spolu vztah, tak možná mᚠpodvědomý pocit, že i s jinými ženami je to tak, že je fotí a pak je mezi nimi třeba sex a proto žárlíš? Jak probíhalo vaše focení, víš jen ty, ale možná si to podvědomě implantuješ do jiných žen, které také fotí nahé.

Není tady

#65 27. 2. 2015 12:10

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Evi, nechce se mi to hledat, ale myslím, že o tom, co píšeš - že je to zhruba tak - Kirina psala zpočátku.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#66 27. 2. 2015 21:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

O ničem takovém jsem nepsala.
Ve chvíli, kdy se rozhodnou, tak se rozhodují nejspíš proto, že žádné nepříznivé vnější okolnosti pro společné bydlení podle jejich pohledu nejsou. To je logické. Kdyby byly, tak by se logicky nerozhodli spolu bydlet.
Než zase začne někdo do toho vrtat, tak podle jejich pohledu - to je jasné, že to tak vidí oni. Podle kterého jiného pohledu by se měli rozhodovat, když ne podle jejich, že?

Autorka příspěvku, na který jsem reagovala, psala o (dlouhodobých) plánech, které můžou zhatit nepříznivé vnější okolnosti. Já jsem psala o tom, že když se rozhodnou dnes a zítra to udělají, není to dlouhodobý plán, ale aktuální situace.

Ale keď sa nerozhodnú, nemusí to znamena, že medzi nimi nie je nehynúca Lááááska s vežkým L, ale proste len že im viac vyhovuje by vo svojom a stretáva sa - ideálne samozrejme OBOM.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#67 27. 2. 2015 22:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa skôr zdá, že u Kiriny je to nedoriešená trauma z minulého vzahu (blbka, nevera, chcel nás obidve), než že by to nejako vežmi súviselo so správaním terajšieho partnera. Aj to "neviazanie sa naňho" by o tom mohlo svedči.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#68 27. 2. 2015 22:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mne sa skôr zdá, že u Kiriny je to nedoriešená trauma z minulého vzahu (blbka, nevera, chcel nás obidve), než že by to nejako vežmi súviselo so správaním terajšieho partnera. Aj to "neviazanie sa naňho" by o tom mohlo svedči.

Jo, tuto možnost Kirina taky myslím sama zmiňovala.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#69 27. 2. 2015 22:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mně osobne přijde celý tenhle vztah takovej "studenej"....možná, že kdyby Kirině dával její partner najevo víc "lásky" a blízkosti, cítila by se jistější a neměla pocit, že v jeho životě nehraje žádnou roli.
A říkat nové partnerce jménem exmanželky 1,5 roku od rozvodu....značí, že to nejspíš nemá zpracované.

Ad internet - přijde mi to jako strašná výmluva, protože pokud někoho mám ráda/rád, tak mu přeci chci napsat něco hezkýho, něco, co ho aspoň trochu potěší. A pokud se bojím, že by někdo (kdo??) mohl případně zveřejnit moje maily (proc? on je známá osobnost?) a přivést mě tak do nesnází, tak tam nebudu psát intimní detaily...
To je stejný, jako z sms - taky se dají zpětně dohledat...to by si lidi v dnešní době museli bát úplně všeho - telefonovat si, psát sms, chatovat....nevím, přijde mi to trochu jako paranoia a výmluva.

Kirin, pokud je to člověk, který vůbec nedává najevo své city vůči nikomu, tak ho asi budeš muset brat takovýho, jaký je a mít ho rada takovýho, jaký je.
Pokud ale dávat najevo city umí a jen tobě to z nějakého důvodu nedělá, tak bych se zamyslela nad tím, proc to tak je.
To, že ti obcas řekne jménem exmanželky, v tom může hrát svoji roli.
Spíš to na mě působí, že s tebou vyplňuje čas, tak jak se to jemu hodí a buď čeká, že se jeho ex vrátí (proto ta paranoia ohledně mailu, sms, atd. - nebude žádný důkaz) nebo jsi pro něj jen převoznicí.

Upravil(a) sandra (27. 2. 2015 22:57)

Není tady

#70 3. 3. 2015 17:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Grainne napsal(a):

Kirina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jenže tohle je prostě VŽDYCKY spojeno s rizikem, že si nabiješ nos, někdo tě zraní.
Pokud tohle riziko nepříjmeš, nemůžeš nikdy neúspěch - své držkopády svádět na toho "blba" - druhého člověka, který nese naprosto stejné riziko a většinou ho taky odmítá přijmout.
Stejné prostě přitahuje stejné a to vždycky končí nějakou společnou lekcí.

Jít do vztahu a domnívat se, že "ten druhý" mi zařídí nehynoucí štěstí a ochranu, postará se o mé štěstí a bude do smrti milovat jen MNĚ jedinou, nikdy mi nijak neublíží a neudělá nic, co by se mne MOHLO nějak dotknout, to je hodně, ale hodně nedospělé.
Do vztahu s takovýmhle nedospělcem jde obvykle jiný nedospělec a nakonec si vždycky vzájemně rozkopou bábovičky.
To prostě nemůže jinak dopadnout.

Pěkně napsáno Pan tummenupp
Já o sobě vím, že jsem nevyzrálej jedinec. A všechnu tuhle teorii vím, jen ji neumím žít. Pak se to ve mě mele. grater

nápodobně smile

Děvčata, jsou mezi námi tací, kteří neznají, nepřijímají, ani tuto "teorii", natož aby se vůbec snažili to žít.
Každý to máme prostě jinak, každý jsme někde jinde.
A taky stoprocentně platí, že sytý hladovému nevěří, takže když vám někdo řekne, že to žít umí a je mu tak dobře, obecně je považován za magora.
To je prostě noumání, Úďo stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#71 4. 3. 2015 6:56

vera
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Grainne napsal(a):

Kirina napsal(a):

Pěkně napsáno Pan tummenupp
Já o sobě vím, že jsem nevyzrálej jedinec. A všechnu tuhle teorii vím, jen ji neumím žít. Pak se to ve mě mele. grater

nápodobně smile

Děvčata, jsou mezi námi tací, kteří neznají, nepřijímají, ani tuto "teorii", natož aby se vůbec snažili to žít.
Každý to máme prostě jinak, každý jsme někde jinde.
A taky stoprocentně platí, že sytý hladovému nevěří, takže když vám někdo řekne, že to žít umí a je mu tak dobře, obecně je považován za magora.
To je prostě noumání, Úďo stolt

holky...........super........taky se tam vidím..................pěkně se čtete......všechny
já to říkám furt..............a žije Babinet

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí