|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky,
Potřebuji poradit. Jsem 7 po ovulaci ( zjištěna doktorem na ultrazvuku ) no a nedalo mi to a dělala jsem si včera tehotensky test a vyšel hodne slabé pozitivně. Tak jsem šla ještě na krev, abych měla překvapko pro manžela a na papíru z krve mam napsáno < 1,0 IU/ L. Takže negativni
. Myslíte, ze je možné, ze to bylo ještě brzy včera 6 ty den po, nebo kdyby tedy mohl byt v krvi pozitivní hcg?
Není tady
Krajně nepravděpodobné, pokud se jedná o 7 týden. Mrzí mě, že jsem tě nepotěšila. 
Není tady

Já čtu, že je včera to bylo 6. den po ovulaci... takže si myslím, že je to ještě brzo. Připadá mi nerozum dělat si i ten těhotenský test takto brzo. Hcg se obden zdvojnásobí, ale test bych nechala až na datum menstruace a pak řešila krev.
Navíc - i kdyby vyšla krev pozitivní, tak takto brzo nemá cenu nikomu nic oznamovat, často se jedná o neprosperující těhotenství, které odejde v podobě menstruace...
Není tady
Holky děkuji včera to bylo 6 ty den. Vím ze je to brzy ale nedalo mi to. Tak uvidím 😃
Není tady