1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky,
Potřebuji poradit. Jsem 7 po ovulaci ( zjitěna doktorem na ultrazvuku ) no a nedalo mi to a dělala jsem si včera tehotensky test a vyel hodne slabé pozitivně. Tak jsem la jetě na krev, abych měla překvapko pro manela a na papíru z krve mam napsáno < 1,0 IU/ L. Take negativni . Myslíte, ze je moné, ze to bylo jetě brzy včera 6 ty den po, nebo kdyby tedy mohl byt v krvi pozitivní hcg?
Není tady
Krajně nepravděpodobné, pokud se jedná o 7 týden. Mrzí mě, e jsem tě nepotěila.
Není tady
Já čtu, e je včera to bylo 6. den po ovulaci... take si myslím, e je to jetě brzo. Připadá mi nerozum dělat si i ten těhotenský test takto brzo. Hcg se obden zdvojnásobí, ale test bych nechala a na datum menstruace a pak řeila krev.
Navíc - i kdyby vyla krev pozitivní, tak takto brzo nemá cenu nikomu nic oznamovat, často se jedná o neprosperující těhotenství, které odejde v podobě menstruace...
Není tady
Holky děkuji včera to bylo 6 ty den. Vím ze je to brzy ale nedalo mi to. Tak uvidím 😃
Není tady