Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 11. 2. 2015 9:04

Lamatko
♥♥♥♥---

Testy hcg z krve

Ahoj holky,
Potřebuji poradit. Jsem 7 po ovulaci ( zjištěna doktorem na ultrazvuku ) no a nedalo mi to a dělala jsem si včera tehotensky test a vyšel hodne slabé pozitivně. Tak jsem šla ještě na krev, abych měla překvapko pro manžela a na papíru z krve mam napsáno < 1,0 IU/ L. Takže negativni neutral. Myslíte, ze je možné, ze to bylo ještě brzy včera 6 ty den po, nebo kdyby tedy mohl byt v krvi pozitivní hcg?

Není tady

#2 11. 2. 2015 10:58

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Re: Testy hcg z krve

Krajně nepravděpodobné, pokud se jedná o 7 týden. Mrzí mě, že jsem tě nepotěšila. sad

Není tady

#3 11. 2. 2015 12:03

annie
♥♥♥♥♥♥-

Já čtu, že je včera to bylo 6. den po ovulaci... takže si myslím, že je to ještě brzo. Připadá mi nerozum dělat si i ten těhotenský test takto brzo. Hcg se obden zdvojnásobí, ale test bych nechala až na datum menstruace a pak řešila krev.
Navíc - i kdyby vyšla krev pozitivní, tak takto brzo nemá cenu nikomu nic oznamovat, často se jedná o neprosperující těhotenství, které odejde v podobě menstruace...

Není tady

#4 11. 2. 2015 14:25

Lamatko
♥♥♥♥---

Holky děkuji včera to bylo 6 ty den. Vím ze je to brzy ale nedalo mi to. Tak uvidím 😃

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí