29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemyslím si, že máme v kabelce to, co se od nás očekává.
Mám v kabelce to, co tam chci mít, co potřebuju. A je mi jedno, co (jestli vůbec) se ode mě očekává.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nemyslím si, že máme v kabelce to, co se od nás očekává.
Mám v kabelce to, co tam chci mít, co potřebuju. A je mi jedno, co (jestli vůbec) se ode mě očekává.
Ano, souhlasím. Nemusím mít pocit, že potřebuji mít něco, podle představ kohosi
Není tady
No a někdy mám v kabelce i to, co nepotřebuji. Ještě jsem zapomněla, že v létě tam nosím lahvičku vody.
Není tady
Zlatíčko, to je jen odlehčené....
Není tady
helena napsal(a):
Jsou otázky, na který je lepší neodpovídat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
http://img.obrazky.cz/?url=575a4e2a789fed3e
asi tak! Je jen moje věc,co tam nosím
Není tady
laminanonte napsal(a):
tak to je jednoduchý...Nic.
Nemám ani peněženku. Pokud mám kapsy, vše nosím tam..Pokud není zbytí, vezmu si kabelku (crossbody), kterou vždy po příchodu domů zase vyprázdním..
jéjda,ahoj Lami, tebe už jsem tu dlouho neviděla - nebo si jen na jiných vláknech a zde tě oslovil co má kdo za binec v kabelkách?
Mám to nějak podobně,nenosím jednu kabelku systematicky dlouhou dobu,ale střídám je,takže téměř pokaždé vyprázdním a když beru kabelku další,tak zas do ní dám vše potřebné. Asi jste zapomněli na malou petku s vodou - tu já tam mívám dost často.
Není tady
Nemusím mít pocit, že potřebuji mít něco, podle představ kohosi
Bejvaly doby, kdy jsem mívala v kabelce leccos "podle představ kohosi"... asi tak do jejich tří let...
Není tady
Doufám, že to nebyly dlažební kostky, jako u mne. Moc jsem se divila, že je ta kabelka nějaká ztěžklá.....
Není tady
Ty ses chystala na nějakou dramatičtější demonstraci?
Petčičku s vodou a cigára jsem taky zapomněla. Dneska jsem tam našla čokoládu! To bylo radosti.......a výpis od Outů - to už zase taková radost nebyla.....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ty ses chystala na nějakou dramatičtější demonstraci?
Petčičku s vodou a cigára jsem taky zapomněla. Dneska jsem tam našla čokoládu! To bylo radosti.......a výpis od Outů - to už zase taková radost nebyla.....
Ty mi tam byly v nestřeženém okamžiku přidány.
Není tady
Jaku napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Nemám ani peněženku. Pokud mám kapsy, vše nosím tam..Pokud není zbytí, vezmu si kabelku (crossbody), kterou vždy po příchodu domů zase vyprázdním..
jéjda,ahoj Lami, tebe už jsem tu dlouho neviděla - nebo si jen na jiných vláknech a zde tě oslovil co má kdo za binec v kabelkách?
Mám to nějak podobně,nenosím jednu kabelku systematicky dlouhou dobu,ale střídám je,takže téměř pokaždé vyprázdním a když beru kabelku další,tak zas do ní dám vše potřebné. Asi jste zapomněli na malou petku s vodou - tu já tam mívám dost často.
http://ona.idnes.cz/je-pitny-rezim-podv … _dieta_pet .
ale taky ji občas tahám...
Není tady
Jaku napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Ahoj Jaku..más pravdu, dlouho jsem tu nebyla. Ted u mě frčí nejvíc fb
Není tady
Eva. napsal(a):
Sahleb, ty kouříš? Fíha.
Jo, ale velice malo a nejslabsi cigarety, presto, ze v hospodach se tu uz par let nesmi kourit, neprestala jsem .
Není tady
Asi všude stejné koukám :-D Mám tech batohů, kabelek více tak vše přendavám a obsah: diáře, které si opatruji. Nesmí mi nikde chybět, vše si zapisuji. Mám dva kousky od http://www.pg.cz, dále při sobě nosím malou lékárničku, hl. v batohu. Člověk nikdy neví co se stane. :-) Dále klasika peněženka, klíče, kosmetická taštička,...... :-)
Není tady