Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 2. 2015 15:14

Alka2014
♥------

Co za poklady skrývá vaše kabelka ?

Někdy když se zrovna rozhodnu vyklidit svou kabelku, nestačím se divit.  retagloria Obsah mé kabelky dudlík, drobky, kosmetická taštička, peněženka, žvýky, dále několik hraček, které mi tam dcerka tajně vložila...... smile Co by jak jste na tom ? smile

Není tady

#2 10. 2. 2015 16:37

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co za poklady skrývá vaše kabelka ?

Diář,psací potřeby,kosmetická taštička, švýcarský nůž, knížka, slovník, šátek, rukavice, History revue, hřeben, sponky, skřipec, náhradní ponožky. big_smile big_smile big_smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#3 10. 2. 2015 18:05

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Penezenka,mobil,tablet,notes,kaoesnicky,vlhcene ubrousky,nabijecku,zvykacky,rukavice,propisku,letacky meho zamestnavatele...,svacinu a taky takovou tu sustakovou sitovku,co je schovana do male kulicky (ja mam Nema). No a kdyz jdu uklizet,najdu tam spoustu listecku s poznamkama,vizitek,jo a jeste hreben a pilnik.
Taky tam narvu cast nakupu,vetsinou nejake tezke male veci.Nesnasim to uklizet,pac pak nevim,kam ty vsecky veledulezite veci mam dat...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#4 10. 2. 2015 20:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Peněženka, mobil, nabíječka, ebook, deštník, švýcarský nůž, kosmetická taštička, vlhčené ubrousky, papírové kapesníčky, hřeben,  psací potřeby, inkarta, igelitová taška, šusťáková taška na nákup, co se složí do malinké kapsičky, klíče od práce, klíče od domova.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#5 10. 2. 2015 22:53

Dorka
Zablokovaný

Majko,tys to ode mne opsala a neco sis tam pridala,abys byla zajimava,uaaaa!!! Ale ja jsem dnes nesla v kabelce aj litrovej fernet citrus,pac byl v Kaufu na akci a ja na to prisla az po prac.dobe...

Není tady

#6 10. 2. 2015 22:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Alka2014 napsal(a):

Někdy když se zrovna rozhodnu vyklidit svou kabelku, nestačím se divit.  retagloria Obsah mé kabelky dudlík, drobky, kosmetická taštička, peněženka, žvýky, dále několik hraček, které mi tam dcerka tajně vložila...... smile Co by jak jste na tom ? smile

Já jsem na tom podobně když hlídám cool to pak z kabelky vytahuju různé větve a listí, obrázky od pokladny, čtyři lentilky a obrázek, jak jsme slavili narozeninky, který nutno bedlivě uschovat a podobně. Tuhle i ten bibík....pardon, dudlík. lol
Jinak je to kabelka normální střízlivé ženy - papíry na auto, papíry na mně, peněženka, papírový kapesníky (zásobu) lahvičku s vodou,tužku, bloček, hřeben, pytlíky na hovínka, řasenka, menší svačinka, nákupní taška.....piškoty nosím v kapse.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#7 10. 2. 2015 22:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Majko,tys to ode mne opsala a neco sis tam pridala,abys byla zajimava,uaaaa!!! Ale ja jsem dnes nesla v kabelce aj litrovej fernet citrus,pac byl v Kaufu na akci a ja na to prisla az po prac.dobe...

lol ale to je pak příjemný překvapení Viki, ne? lol

Není tady

#8 10. 2. 2015 23:05

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Co všechno mám v kabelce záleží na tom, jak velkou si vezmu, v každém případě je vždycky plná. Takže čím větší kabelka, tím víc pokladů. Teď mám relativně malou, takže doklady, peněženka, brejle, 1 neupotřebený papírový kapesníček, klíče od domu, rodičů a práce, kyvadélko, rtěnku, korektor, krémík na ruce, šitíčko, pilníček na nehty a světe div se! už čtrnáct dní 2 tuby gelu s výtažkem z dubové kůry pro maminku. Ta bude mít radost, až si jednou vzpomenu.

Není tady

#9 10. 2. 2015 23:25

Dorka
Zablokovaný

Lupi,neni to prekvapko. Ja si totiz myslim, ze mam v kabelce nejvetsi minimum..., hm,zvlastni vyraz,jake muze byt,a ze ja tam nemam vsecko,co zenska potrebuje...,a hrozim se nekdy,ze mi staci jen prukazka na dopravu a klice...

Není tady

#10 10. 2. 2015 23:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Brejle! Nojo, já zapomněla na brejle!

Není tady

#11 11. 2. 2015 0:20

Dorka
Zablokovaný

Ja taky!!!Bryle jsou totiz ne me druhe,ale me PRVNI JA... Kdyz nebudu mit sebou nic,tak brejle me zachrani...
No jo,mam holt zamestnani,kdy mi bryle staci...,ale ta obrovska kabelka plna “babskych nesmyslu“ to jisti...

Není tady

#12 11. 2. 2015 7:39

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

jejda, připomněly jste mi, že v kabelce už měsíc nosím buvolí tyčku pro psa na žvýkání...

Není tady

#13 11. 2. 2015 8:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

penezenka,uctenky,zapomenuty kvasnice,zvykacky,igelitka.
Stalo se me,ze i zapometuta ruska zmrzlina......po kabelce se neroztekla byla stale vcelku,to je videt s jakych sra....to vyrabeji

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#14 11. 2. 2015 8:17

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem udělala inventuru a mám tam ještě doklady (na ty jsem zapomněla), oční kapky a dýchátko první pomoci, protože mám astma. Brýle tam nemám, ty nosím na očích.

Není tady

#15 11. 2. 2015 10:39

Dorka
Zablokovaný

Ja taky po shlednuti tohoto vlakenka delala inventuru... Doklady mam v penezence... Kvasnice bych tam asi nezapomela,ale dost casto tam mam takove kovove hacky,kt.mi v “druhem zamestnani“ z urciteho duvodu nedopatrenim do ni spadnou...Jdu na skuhraci...

Není tady

#16 11. 2. 2015 11:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jsou otázky, na který je lepší neodpovídat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img.obrazky.cz/?url=575a4e2a789fed3e

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 11. 2. 2015 11:23

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tak to je jednoduchý...Nic. smile Nemám ani peněženku. Pokud mám kapsy, vše nosím tam..Pokud není zbytí, vezmu si kabelku (crossbody), kterou vždy po příchodu domů zase vyprázdním..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#18 11. 2. 2015 19:04

Lamatko
♥♥♥♥---

Ja mam více kabelek a vždy si jednu oblíbim a tam mam ten svůj nepořádek. Peněženku, někdy hřeben a spoustu papírku úctu atd. Jednou za čas ji uklidim.

Není tady

#19 11. 2. 2015 22:16

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Penezenka, kreditky, asi 15 prukazu...diar, mobil, naslouchatka...papiry ...rtenka. Klice, cigara...prukazka na dopravu...

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#20 11. 2. 2015 22:38

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Nesnáším přeplněné kabelky, takže se v ní snažím mít co nejmíň věcí. Nechybí deštník (mám to daleko do práce), peněženka, klíče, papírové ubrousky, silonová nákupní taška, pomáda a  zrcátko. Kabelky mám poměrně velké, aby se mi tam vydal případný menší nákup. To je ta, kterou nosím pořád. Ty, které občas střídám, vždycky pak vyprázdním.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#21 12. 2. 2015 7:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jsem psala o té kabelce, kterou nosím každý den do práce. Přemýšlím, jak tady někdo psal, že ji večer vyprázdní, proč bych to každý večer dělala, když bych to ráno dala zpět do kabelky, než jdu do práce.
A pak mám kabelky, které nosím občas,například do divadla, do těch si přendám některé věci z pracovní kabelky, které potřebuju do divadla a po návratu je zase vyprázdním. A někdy někam jedu s baťohem a do něj si taky přendám potřebné věci z pracovní kabelky. Proto mám v pracovní kabelce kapsář, pak se to jednoduše přesune.
Sahleb, ty kouříš? Fíha.
Nesnáším nošení věcí po kapsách. Jako to dělají chlapi.

Není tady

#22 12. 2. 2015 7:51

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

V mým batůžku je binec. Používám vlastně jen přední kapsu na klíče, brejle, peněženku a telefon.
Zbytek můžu klidně hodit do stoupy, protože asi půl roku se o ten štos papírů nikdo nezajímá, ani já ne lol

Zpomal.

Není tady

#23 12. 2. 2015 8:21

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem se koukla do kabelky a našla: peněženku, dvoje klíče, mobil, doklady, deštník, hřeben, papírové kapesníčky, balzám na rty, deodorant, knížku, diář, propisku, jablko.

Není tady

#24 17. 2. 2015 15:14

Alfonka
♥------

smile Jsme na tom koukám hodně podobně ...... Dokonce jsem našla skupinu na FB kde si holky káblošky fotěj https://www.facebook.com/pages/Co-nos%C … =bookmarks   smile To mne taky pobavilo tak jsem nelenila a foto poslala smile

Není tady

#25 18. 2. 2015 21:19

Anna M
♥♥-----

Alfonka napsal(a):

smile Jsme na tom koukám hodně podobně ...... Dokonce jsem našla skupinu na FB kde si holky káblošky fotěj https://www.facebook.com/pages/Co-nos%C … =bookmarks   smile To mne taky pobavilo tak jsem nelenila a foto poslala smile

Čas nás naučí mít v kabelce to, co se od nás očekávágloria
ale stejně umíme překvapit! Prostě to umíme big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí