27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj.
Nala jsem si na internetu nové recepty a nala přímo potraviny, které mají být vyráběné tepelnou koagulací z pěny z vaj. bílku a tím pádem obsahovat minimum cukru a tuku, ale hodně ivočiných bílkovin, které zasytí, take se krásně hubne.. Slyeli jsme o tom něco, mě to hodně překvapilo a právě nevím jestli to zkouet
Upravil(a) katekop (8. 2. 2015 19:24)
Není tady
Ahoj, nemyslí náhodou makouna? já s ním mám dobré zkuenosti, narazila jsem na něj na facebooku a zkouím recepty, a zatím nezklamal
Není tady
Jj je to makoun=) a funguje to tak jak má? Nebo je to jen dobré na chu?
Není tady
Ahoj, já teda nevím, e by se ze makouna něco vařilo Já kupuju párky, dceři lískoořískový krém a ty plátky Goji. Proč nejíst dobře a zdravě, e?
Není tady
A kde to kupujete? Jsem to nikde neviděla jetě, jsem o tom jen četla zatím.
Není tady
Normálně v Kauflandu nebo Tescu;)
Není tady
Tak jsem se schválně la podívat a mám lískooříkový krém doma a teda báječnej a jestli ani po tom neztloustnu tolik jak po jiné čokoládě, tak by to bylo to nejlepí !
Není tady
Jo, já teda nevařím jen se makounem, ale chutná mi moc, a co se týče hubnutí, tak fakt mohu říct, e si dám malou porci a jsem zasycená.
Není tady
To zní skvěle, a kde ty recepty jsou?
Není tady