29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.
Našla jsem si na internetu nové recepty a našla přímo potraviny, které mají být vyráběné tepelnou koagulací z pěny z vaj. bílku a tím pádem obsahovat minimum cukru a tuku, ale hodně živočišných bílkovin, které zasytí, takže se krásně hubne.. Slyšeli jsme o tom něco, mě to hodně překvapilo a právě nevím jestli to zkoušet
Upravil(a) katekop (8. 2. 2015 19:24)
Není tady
Ahoj, nemyslíš náhodou Šmakouna? já s ním mám dobré zkušenosti, narazila jsem na něj na facebooku a zkouším recepty, a zatím nezklamal
Není tady
Jj je to Šmakoun=) a funguje to tak jak má? Nebo je to jen dobré na chuť?
Není tady
Ahoj, já teda nevím, že by se ze Šmakouna něco vařilo Já kupuju párky, dceři lískoořískový krém a ty plátky Goji. Proč nejíst dobře a zdravě, že?
Není tady
A kde to kupujete? Jsem to nikde neviděla ještě, jsem o tom jen četla zatím.
Není tady
Normálně v Kauflandu nebo Tescu;)
Není tady
Tak jsem se schválně šla podívat a mám lískooříškový krém doma a teda báječnej a jestli ani po tom neztloustnu tolik jak po jiné čokoládě, tak by to bylo to nejlepší !
Není tady
Jo, já teda nevařím jen se šmakounem, ale chutná mi moc, a co se týče hubnutí, tak fakt mohu říct, že si dám malou porci a jsem zasycená.
Není tady
To zní skvěle, a kde ty recepty jsou?
Není tady