Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2015 20:22

Rozmarýna
♥♥-----

žádný dárek k svátku

Ahoj
měla jsem nedávno svátek a přítel, se kterým chodím cca 6 měsíců mi napsal pouze SMS. Myslela jsem, že mi třeba koupí kytičku, nebo čokoládu až se uvidíme, ale při osobním setkání ani zmíňka o svátku. Přesto mě však pozval na skleničku, pak jsme dali lehkou večeři, pak kavárna, což by patrně udělal i jinak. Máme totiž takové nepsané pravidlo, že pokud je u mě na návštěvě "starám" se já o něj, pokud jdeme ven, hradí to on.
Byl milý, pozorný, ale stejně mě mrzí, že jsem od něj nedostala nic, než SMS. A přitom se mi už stalo, že mi dal růži či čokoládu jen tak mimo hru....
Třeba se u nich svátky neslavily, kdo ví, neptala jsem se, bylo mi to hloupé na to upozorňovat. Na druhou stranu si říkám, že bych mu měla říct svoje pocity, že je mi to líto a že jako ješitná ženská toužím po pozornosti smile) ,ale zase bych nerada, aby něco koupi jen na tento popud. Stačilo by mi, kdyby si to u sebe přebral na příště.
Jak byste reagovaly holky vy?

Není tady

#2 8. 2. 2015 15:25

maria
♥♥♥♥---

Re: žádný dárek k svátku

Nijak... Tak se mi to stalo. Nechala jsem to tak a po pár týdnech jsem se zmínila že mně to mrzelo. Už to bylo promlčené tak to nebolelo ani jeho ani mně. A věděl co se od nej očekává. Teď když je to čerstvé tak bych to neřešila přece jen jste spolu málo.... počkala bych až přijde na dárky reč...

Není tady

#3 8. 2. 2015 15:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: žádný dárek k svátku

Řekla bych - "buď ráda, že si vůbec vzpomněl"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jestliže nosí "růži či čokoládu jen tak mimo hru", nemyslím, že máš tý vytoužený "pozornosti" málo.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí