|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A leccos dalšího v životě se prostě člověk musí naučit.
Věřím tomu, že jde jen o to, jak udělat z nevšední situace všední. Zvyknout si na neobvyklé rozložení karet.
To se dá. Na vše se dá zvykonout.
Vzpomínáš? Myslím na první stránce jsem Ti psala, že v mém okolí takto žili tři lidé pohromadě. Akorát to byli dva chlapi a jedna žena (ta si toho třetího přivedla). A žili tak až do nedávné smrti, na malém městě, v malém bytě, v činžáku. Paní si toho třetího přivedla ještě za komunistů, čili v době daleko "konzervativnější" než je tato. A všichni si na to zvykli.
Nebo si vem soužítí lidí stejného pohlaví, např. i s dítětem. Do nedávné doby něco nemyslitelného.
Mluvím tedy o okolí, protože předpokládám, že pro Tebe už je to situace všední.
Není tady
Prvni zena napsal(a):
Podmínky nekladu, o tom, že jsem první, hovoří můj muž.
Nesnažím se zas až tak najít návod na život. Jako spíš inspiraci - dá-li se to tak nazvat. A to nejlépe od někoho, kdo to zažil.
Opelichaného kohouta nejlépe zanechat na smetišti dějin.
Díky.
E.
To je možná ten problém....
Vždycky si můžeš vybrat - buď se budeš dívat na nohy kolemjdoucích z okna suterénního bytu a nebo se odstěhuješ do bytu pod střechu a budeš sledovat z jeho terasy vše, co se děje v celém městě...
BTW: i ten, kdo to zažil, může stále sedět v suterénu a předat ti jen svůj úzký pohled na věc... a nebo se může vznášet v helikoptéře nad celým krajem...
A ty nejsi ani tam, ani tam.... k čemu ti pak jeho "inspirace" bude?
Není tady
Eva. napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Pan, za sebe děkuji.
Není zač, já toho tvého berana v beranu přece znám
Teda není ti co závidět.... Tak se držPan, já jsem v pohodě a mám tak hezký život, o jakém jsem ani nesnila. S mým Lvem jsme se našli. I já sama jsem se našla.
Já nemluvila o tvém vztahu, ten sis vybrala a jistě víš, proč. Nechodím ve tvých botách.
Mluvila jsem o té kombinaci beran v beranu. To je dost nářez, prostě nic k závidění. Pokud s tím vycházíš, tak OK a zcela upřímně říkám, že ostatní si mohou trhnout nohou
Jen ty víš, jak se cítíš, my ostatní to budeme vždycky číst jen skrze rastr vlastních pocitů.
Pokud v tom "čtení" nejsou "čtenářovy" emoce - a to málokdo skrze písmenka pozná - je to o tobě. Pokud tam jsou, je to o tom, kdo to píše. Jednoduché jako facka 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Já nemluvila o tvém vztahu, ten sis vybrala a jistě víš, proč. Nechodím ve tvých botách.
Mluvila jsem o té kombinaci beran v beranu. To je dost nářez, prostě nic k závidění. Pokud s tím vycházíš, tak OK a zcela upřímně říkám, že ostatní si mohou trhnout nohouJen ty víš, jak se cítíš, my ostatní to budeme vždycky číst jen skrze rastr vlastních pocitů. Pokud v tom "čtení" nejsou "čtenářovy" emoce - a to málokdo skrze písmenka pozná - je to o tobě. Pokud tam jsou, je to o tom, kdo to píše. Jednoduché jako facka
Nu, já s tím vycházím. A snažím se, aby tím netrpělo mé reálné okolí. To přes písmenka není znát.
Tím hezkým myslím celý můj nynější život, ne jenom vztah.
Vím, že reaguji často hned a s emocemi, to je ten beran... Ale pak si to promyslím a procítím a je to OK. Zatím se teprve učím nejdříve si to promyslet a procítit a reagovat až pak, když zklidním oheň.

Upravil(a) Eva. (16. 2. 2015 13:14)
Není tady

Eva. napsal(a):
Daphné, přemýšlej nad tím, proč. Určitě na to přijdeš, protože jsi to zatím evidentně nepochopila, co jsem napsala. A tím se v téhle části diskuse loučím i s tebou, jako s helenou. pápá
Opět připomínám, že toto není vlákno o mně a o tom, proč jsem něco napsala tak, jak jsem napsala. Napsala jsem to, co jsem uznala na vhodné a nevím, proč rozebíráš způsobem a prooč? a prooč? Jako malé dítě. Smiř se s tím, že pokud jsi nepochopila tak protože prostě proto. Jsem na dámském serveru. A nechodím krafat na pánský, jak to mají chlapi mít (správně).
Nie je to ani o Navim a o tom, čo napísal, prečo napísal, atď. - má rovnaké právo ako Ty, ako ja, hocikto - písať, čo uzná za vhodné. Akú to má výpovednú hodnotu je druhá vec, ale to sa určite nedá odhadnúť z 1, slovom JEDNÉHO príspevku. 
Není tady
10. 2.
Eva. napsal(a):
Tudíž není třeba rozebírat mě a můj vztah. Není to mé vlákno...
Není tady
Judyna napsal(a):
A leccos dalšího v životě se prostě člověk musí naučit.
Věřím tomu, že jde jen o to, jak udělat z nevšední situace všední. Zvyknout si na neobvyklé rozložení karet.
To se dá. Na vše se dá zvykonout.
Vzpomínáš? Myslím na první stránce jsem Ti psala, že v mém okolí takto žili tři lidé pohromadě. Akorát to byli dva chlapi a jedna žena (ta si toho třetího přivedla). A žili tak až do nedávné smrti, na malém městě, v malém bytě, v činžáku. Paní si toho třetího přivedla ještě za komunistů, čili v době daleko "konzervativnější" než je tato. A všichni si na to zvykli.
Nebo si vem soužítí lidí stejného pohlaví, např. i s dítětem. Do nedávné doby něco nemyslitelného.
Mluvím tedy o okolí, protože předpokládám, že pro Tebe už je to situace všední.
Ano, pamatuju se. Díky.
Pro mě situace ještě všední není, ale stává se jí. Uvidíme.
E
Není tady
navi napsal(a):
jarena napsal(a):
Hlavně první žena už asi pochopila, že její první pozice se potápí a možná tou první ani nikdy nebyla. Souhlasím s tím, že je to jen její věc, když přijala do vztahu další ženu a je připravena z lásky ke kovbojovi přijmout další a další. Je to její život a jak s ním naloží, jen její věc. Pohoršená nejsem v žádném případě. Jen to vidím jinak, než zakladatelka tématu.
Dítě pro kovboje znamená asi tolik, jako pro mnoho jiných pánů. Stačí, že někde je. Zakladatelka je plna pochyb už teď. Pocit, že je první ženou, jí musí dát kovboj. Pokud on jí nedá tu moc a sílu, nikdy si ji sama nevybojuje. A on jí tu sílu asi nedává, jinak by neměla ty pochybnosti.Nesouhlasím.
Síla a schopnosti jsou v každé lidské bytosti už uloženy. Jiné bytosti mají k uloženým možnostem klíče, jako když se otvírají dveře v domě.
Na První ženě je, aby to, co jí bylo dáno, rozpoznala a použíla ke spokojenosti své a své rodiny.
A to dělá.
V tom případě se nabízí otázka "Proč tedy není spokojená"
Není tady
Zaráží mě, že po těch letech, co tohle spolužití praktikujete, není pro tebe tato situace ještě stále všední. Jsi s tímto způsobem života spokojená - kde je tedy ten problém, se kterým jsi se ještě nesžila?
Tvůj muž sní o životě ve třech případně s více ženami. Řešení tu určitě je, jen by bylo nutné, abys mu s hledáním pomohla, případně další ženy přemluvila. Je spousta žen, které nemají kde žít a za předpokladu jejich ubytování u vás na farmě, by určitě nebyl problém některé další získat. Pomohly by ti s hospodářstvím a tvůj manžel by byl šťastný a ty s ním.
Není tady
jarena napsal(a):
Zaráží mě, že po těch letech, co tohle spolužití praktikujete, není pro tebe tato situace ještě stále všední. Jsi s tímto způsobem života spokojená - kde je tedy ten problém, se kterým jsi se ještě nesžila?
Tvůj muž sní o životě ve třech případně s více ženami. Řešení tu určitě je, jen by bylo nutné, abys mu s hledáním pomohla, případně další ženy přemluvila. Je spousta žen, které nemají kde žít a za předpokladu jejich ubytování u vás na farmě, by určitě nebyl problém některé další získat. Pomohly by ti s hospodářstvím a tvůj manžel by byl šťastný a ty s ním.
Ano, taky mě ta nevšednost zaráží. I na to jsem se chtěla potenciální zkušené dámy zeptat.
Asi je to relativně nízkou intenzitou setkávání ve třech, minimálně 3 roky z těch pěti.
Je těžké hledat někoho do našich podmínek... třeba se podaří.
Díky.
E
Není tady

Kam to dospelo?
Tusim opravdu do toho vyhledu z okna sklepniho bytu...
Není tady
Daphné napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jsi chlap. Nemůžeš vědět nic o ženské psychice.
Řekla bys, že nemůžeš nic vědět o mužské psychice?
ano, ty neznáš mužskou psychiku, ovšem eva ta ji má načtenou 
Není tady
http://trendy.alza.cz/festina-sport-164 … eaderboard
Něco o životě ve třech.
Není tady
Omlouvám se, vlezla mi tam reklama.
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt … -do-rodiny
Není tady

Ve středu na Přimě ve Show Jana Krause bude hostem propagátorka polyamorie Fronéma Virglerová.
Není tady
kde je tedy ten problém, se kterým jsi se ještě nesžila?
Nechci odpovídat za Prvni zenu... ale za sebe si myslím, že v tom dítěti...
Aby mi bylo rozuměno - nepovažuju dítě za problém, ale za "prvek", kterej svou prostou existencí spustil nějakou reakci, na kterou se zatím zvyká...
Nelze vycházet z údaje "po těch letech", ale zhruba z jednoho roku, kdy změna nastala... takže to prozatím "situace všední" není... a netrofala bych si odhadnout, zda vůbec někdy bude, vzhledem k tomu, že rostoucí potomek je proměnná dosti nevyzpytatelná.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ve středu na Přimě ve Show Jana Krause bude hostem propagátorka polyamorie Fronéma Virglerová.
kdokoliv může dělat cokoliv a proto se na takové ptákoviny, kde se kdejaký zoufalec hodlá zviditelnit nedívám.
Není tady

Polyamoria znie dobre - ale s nejakým dieťaťom či poťažmo deťmi sa podľa mňa v tomto projekte proste nepočíta. 
Není tady

S dětmi je to asi náročnější. Jak sem jarena dala ten odkaz, tak jsem si vzpomněla, že jsem viděla v reklamě, že taková nějaká paní bude ve středu u Krause.
Možná by to mohlo být pro ženu zaujímavé.
Není tady
helena napsal(a):
kde je tedy ten problém, se kterým jsi se ještě nesžila?
Nechci odpovídat za Prvni zenu... ale za sebe si myslím, že v tom dítěti...
Aby mi bylo rozuměno - nepovažuju dítě za problém, ale za "prvek", kterej svou prostou existencí spustil nějakou reakci, na kterou se zatím zvyká...
Nelze vycházet z údaje "po těch letech", ale zhruba z jednoho roku, kdy změna nastala... takže to prozatím "situace všední" není... a netrofala bych si odhadnout, zda vůbec někdy bude, vzhledem k tomu, že rostoucí potomek je proměnná dosti nevyzpytatelná.
Asi je to dítě opravdu katalyzátorem...
Dík za odkaz na tu paní s divným jménem, nemám televizi, ale zkusím to pak někde dohledat v archivu.
E
Není tady
http://polyamory.eleferno.cz
Docela zajímavé. Díky za tip.
Tak se snad k něčemu doberu. člověk chvíli pátrá a zjistí, že to je nakonec současnej módní trend - viz Reflex.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/6130 … ztahy.html
E.
Není tady