27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vem, na několik dní jsem se zasekala na těchto diskuzích..a přemýlím o tom, jak se mají ti, co sem přispívali třeba kolem roku 2006 a míň?? Jak jste se se vím vyrovnali a jak ve dopadlo?? nebylo to a není pro mě vechno růové jak jsem si kdysi vysnila, ale mohlo být milionkrát hůř..mám dva báječný syny, chlapa, který mě jak stále tvrdí miluje, ale podvedl..nevěřím, u nemiluju, neváím si..ale zůstali jsme spolu, sice se snaí, ale jsem asi příli hrdá..nějak mi to nejde zapomenout a pořád se v tom mylenkama hrabu, co by, kdyby..
Není tady
A jak je to dlouho? Taková rána musí bolet, taky bych to nedokázala tak lehce pustit. Jizva by zůstala...
Není tady
Prostě jsem se vykalala na minulost. Kdo to má za sebou furt vláčet nebo se hrabat v odpadcích vzpomínek na cokoli. Je to fakt úleva
Není tady
mě to nejde..není to zase tak dlouho, cca 3 měsíce, co mi jeho milenka sama napsala na fb..s ní to táhl skoro dva měsíce, údajně chodil na noční, já husa nic nepoznala..peníze nosil, unavenej po noční byl taky, choval se normálně..
Není tady
andrysek7 napsal(a):
mě to nejde..není to zase tak dlouho, cca 3 měsíce, co mi jeho milenka sama napsala na fb..s ní to táhl skoro dva měsíce, údajně chodil na noční, já husa nic nepoznala..peníze nosil, unavenej po noční byl taky, choval se normálně..
toto jsi napsala včera ráno...
moná to u nikoho po těch letech nezajímá..ale mám úasnýho estiletýho syna Martina, zvládla jsem to myslím na výbornou..sama jsem byla cca 4 roky, bydlení jsme měli, ale rodičové nás chtěli doma, tak jsem bydlení pustila a byla s malým tam..úasná vzájemná pomoc se vím..teď dávno bydlím jinde, mám jiného chlapa, syn mu říká tati a k tomu ročního cvrčka Kubíčka..iju dětmi, rodinou a myslím, e je to jak má být..ne vechny dny září slunce, ale dá se to:-)
Není tady
Preto si myslím, e Fb je mor... a robí len zle. Ja by som sa u na minulos vykalala (a neteoretizujem, bývalý ma 2x podviedol s babou z partie... a nijako som to nerieila - teda, s nimi. S ním som sa porozprávala a buď bol potom opatrnejí, alebo s tým prestal.) Horie by bolo, keby sa váne zamiloval - to by u bol riadny fičák! A "tú druhú" by som nerieila vôbec, sa by sa tomu dalo vyhnú.
Není tady
pořád si říkám, e mohlo být hůř..on není zlej člověk, děti miluje, věnuje se jim, pomáhá doma..ke mě se chová hezky, mile..občas nějaká hádka, ale kde ne? vím, e se zaobírat nevěrou je patně, lepí myslet na budoucnost..ale moc mi to nejde..relativně jsem spoojená, ale jak jsem napsala, ne kadý den svítí sluníčko..
Není tady
U me co se tyce syna stale stejny,porad dokolecka dokola,zadna zmena.
Není tady
Tady lakina pár let jsem tu nebyla a je mi skvěle!nevěra se dá přeít a mě posīlila drte se holky!
Není tady
Náhody prý nejsou
Dnes jsem sem nakoukla poprvé od 24.11.2014. Ani nevím a neumím spočítat, kdy ze to vlastně u nás doma "velký tresk" byl. Nekdy kolerm toho roku 2006? Nebo mozna 2007. Jsme spolu. Jsem svou paní jako jsem byla vdy. A můj mu je skvělý partak do nepohody i do ivota. Jsem ráda, e jsem poslechla sama sebe a "resila" po svém. A e si manza včas uvědomil, oc by prisel kdyby sel jinam. Udelala bych to zase a stejne. Tak ja zase mizim. A e pozdravuju Zklamču a ... safra ! Na ostatní jména budu muset osvezit pamet. :-)
Není tady