6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat mate některá zkuenost, ze jste po vysazeni Ha spinily a přesto otěhotněla? Já vysadila minuly měsíc a po menstruaci jsem spinila jetě týden pak týden klid no a pak před Menzes zase týden spineni. Mám dojem ze i kdybych otěhotněla tak se neudrí Jetě dodám ze beru půl léku Purcema denně je to antidepresivum. Děkuji za příspěvky
Není tady
Vzhledem k tomu, e na jiném místě píe, kolik je ti let, e má problém s depresí, e u děti má, dokonce jedno i se současným manelem. e se se současným manelem u teď neshodnete na frekvenci milování a hádáte se kvůli tomu (a co teprve po dalím dítěti ve tvém věku), nechápu, proč vůbec do takového stavu chce přivést dalí dítě.
Moná to zní tvrdě, ale myslím si, e je to velmi nerozumné konání. U nejsi nejmladí... A můe zůstat sama...
Upravil(a) Eva. (23. 1. 2015 9:53)
Není tady
No trochu drsná rada:dumbom:
Myslím ze vek 35 není zas tak hrozny a léky na depresi beru jen půlku denně. S manelem máme hezky vztah a myslím ze hodně páru ma různou potřebu frekvence sexu, ale vztah je i o kompromisech a nám to klape
Není tady
Chápala bych, kdybys ve svém věku jetě ádné dítě neměla.
Není tady
To je snad úplně jedno kdo ma kolik deti někdo nemá potřebu ádného dítěte a někdo treba pěti. Nevím proč kdy se dva lidi mají rádi a mají hezky vztah spolu nemohli mít dalí dítě. Vdy někdo ma deti treba ve čtyřiceti.
Není tady
Lamatko napsal(a):
To je snad úplně jedno kdo ma kolik deti někdo nemá potřebu ádného dítěte a někdo treba pěti. Nevím proč kdy se dva lidi mají rádi a mají hezky vztah spolu nemohli mít dalí dítě. Vdy někdo ma deti treba ve čtyřiceti.
člověk byl narozdíl od zvířátek obdařen rozumem jako takovým,tak by občas bylo dobré ho i pouívat!
Není tady
Jaku napsal(a):
Lamatko napsal(a):
člověk byl narozdíl od zvířátek obdařen rozumem jako takovým,tak by občas bylo dobré ho i pouívat!
I ty, Brute?
Není tady
člověk byl narozdíl od zvířátek obdařen rozumem jako takovým
Má-li rozum, měl by taky vědět, jestli dalí mládě úspěně vyvede... pokud ano, tak to můe bejt kadýmu cizímu fuk - on ho ivit nebude.
Není tady
helena napsal(a):
člověk byl narozdíl od zvířátek obdařen rozumem jako takovým
Má-li rozum, měl by taky vědět, jestli dalí mládě úspěně vyvede... pokud ano, tak to můe bejt kadýmu cizímu fuk - on ho ivit nebude.
někdy sice má rozum, ale nemá soudnost
Není tady
Koukám ze místo rady se diskuze posunula úplně jiným směrem.
Není tady
Já proste nechápu jak někdo kdo o druhým neví jak ije jaký ma vztah atd mue někomu napsat vzhledem v tvém veku ... Atd mám pocit ze je hloupé soudit kdy si člověk o druhem přečte par vět 😳
Není tady
Myslím ze snad nějaký rozum mam. 😉
Není tady
carpediem napsal(a):
Jaku napsal(a):
Lamatko napsal(a):
I ty, Brute?
jo,virtuální boj s vudy přítomnou lidskou blbostí, no vechno zlé je na něco dobré=dalí otenciální daňvý polatník=dalí přispivatel na můj bud.důchod:albert:
Není tady
Jaku taky názor ze
Není tady
Lamatko napsal(a):
Já proste nechápu jak někdo kdo o druhým neví jak ije jaký ma vztah atd mue někomu napsat vzhledem v tvém veku ... Atd mám pocit ze je hloupé soudit kdy si člověk o druhem přečte par vět 😳
Vidim, ze ty kameny litaji i jinde, nejen v me diskuzi :-) nedej se ;-)
Není tady
Monco mas pravdu někdy úplně koukám co se tady o sobě doctu 😃
Není tady
Lamatko napsal(a):
Monco mas pravdu někdy úplně koukám co se tady o sobě doctu 😃
To ani nepotrebujes psychoanalytika, co? Tady te tak rozeberou, ze uz mas obavu, jestli ses normalni.. vubec si to neber k srdci, rikam co clovek to nazor, a kdo to nezazil, nemuze to pochopit ;-) drzim pesti ;-)
Není tady
Oni te rozeberou tak ze snad mas pocit ze te znají lip ne ty sama sebe. A přesně vechno vědí. Podle některých jsem stará v 35 letech a jetě si mysli ze mam tak hrozny vztah. No vědí vic ne ja take pokud se zase budu chtít něco o sobě nového dozvědět napisu
Není tady
Lamatko napsal(a):
Myslím ze snad nějaký rozum mam. 😉
v tvojí hlavě teda určitě nebude
Není tady
Jako, proč myslí?
Nezlobse na mě, ale přijedes mi jako zakomplexovany člověk, který ma potřebu cerit vodu a zřejmě ti to děla dobre
Není tady
Je kazdeho věc kolik ma, chce deti. Důleité snad je, aby měl pevný vztah a vechny podmínky k tomu, aby dite dokázal vychovat, připravit ho do ivota. Nevím kolik deti mas ty, jestli vůbec nějaké mas.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Oni te rozeberou tak ze snad mas pocit ze te znají lip ne ty sama sebe. A přesně vechno vědí. Podle některých jsem stará v 35 letech a jetě si mysli ze mam tak hrozny vztah. No vědí vic ne ja take pokud se zase budu chtít něco o sobě nového dozvědět napisu
Dovolím si opravit tě, protoes to vytrhla z kontextu. Nikdo tady nepsal, e jsi stará ve 35 letech. Ale e jsi stará na dítě ve 35 letech, obzvlátě kdy u děti má, bere antidepresiva a sama si tady na babinetu stěuje na svůj vztah se svým nynějím manelem. Nikdo si nemyslí, e má cituji tě - tak hrozný vztah. Ale problematický je, TY SAMA to tady na babi píe.
Upravil(a) Eva. (18. 2. 2015 9:07)
Není tady
lamatko, cituji tvůj příspěvek:
Doma tak trochu taky řeíme problém sexu. Je mi 35 let a máme společně jedno dítě a kady ma jetě z předchozího manelství. Taky by mi stačil sex jednou za měsíc. Kolikrát jsme se kvůli tomu hádali, ale vím ze ten chlap to zkratka potřebuje víc ne enská je to pud. Tak děláme kompromis alespoň jednou týdne. Větinou ale přijdu já, protoe manel u ví, ze nesmí nalézat jako dřív to u mě způsobovaly odpor. Ale je to tedy prekerni situace. stát se taky mue cokoliv, ze se mu zamiluje nebo, ze slečna otěhotní. Buď mu to bude tolerovat nebo uděláte nějaký kompromis v sexu. Je to ale těký.
Konec citace.
Obzvlátě, kdy chce dítě a nechce se milovat s manelem. Nebo kvůli dítěti ano? Hm.
Upravil(a) Eva. (18. 2. 2015 9:12)
Není tady
No tak ja myslím, ze kdy člověk ma někdy problém ve vztahu je tedy úplně normální. Neznám vztah, kde by nikdy nic neřeilo. Vek 35 dle mého názoru neznamená, ze na dite jsem stará, jsou zeny co mají deti i déle. A antidepresiva jsem vysadila. Ale je to jen ma věc kolik budu mít deti.
Není tady
A Evo samozřejmě jsem myslela stará ve 35 na dite, to jsem pochopila jak to bylo psano
Není tady