29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dorka napsal(a):
Hm,a hlavne novy pribeh do “veceru pod lampou“?
Už to tak taky vidím.
Není tady
m-am dotaz manžel má erekce disfunkce par let bere léky na cholesterol a vysoký tlak, už jemu se neztopoří uď vůbec ani pohlavní styk neměli víc jak rok, mohl mít přítelkyni pro orální sex když on řekl že nemá zájem o sexu ?
Upravil(a) paulesti (24. 1. 2015 15:00)
Není tady
Eva. napsal(a):
Když takhle studeně dokážeš popsat, co manžel s milenkou dělá, když jsi to chtěla vědět do takových podrobností, když tě nebolí, že to vůbec víš, to jsi teda jako kámen.
Nejsem jako kamen, ale brecet jako mala holka, rvat si vlasy, propadat hysterii, vysilovat, konat neuvazene, to mi prijde detinske a slabosske (ale to je pouze muj osobni nazor, ja vam ho nevnucuji). Ale kazda to prozivame jinak, s tim souhlasim.
Není tady
Natašo, ty popisuješ extrém. Mezi tebou popsaným extrémem a tvým chováním je celá škála. Miluješ svého muže?
Není tady
Eva. napsal(a):
Natašo, ty popisuješ extrém. Mezi tebou popsaným extrémem a tvým chováním je celá škála. Miluješ svého muže?
Ano, miluji. Celym svym srdcem, naprosto bezhranicne, to ti prisaham.
Není tady
Mne u Natasi neco nehraje... Cim vic o tom premyslim, tak mi prijde divny, ze by to cele nechala zajit az sem a jedine, co by pro to udelala je ohaneni se prisahou.
Není tady
sandra napsal(a):
Mne u Natasi neco nehraje... Cim vic o tom premyslim, tak mi prijde divny, ze by to cele nechala zajit az sem a jedine, co by pro to udelala je ohaneni se prisahou.
Možná si jen někdo zase zkouší své literární nadání. Ale je to bez emocí, to se nechytne.
Není tady
V autě, na louce, v kanceláři
Jéžiš, kocoure... tohle je romantika (a taky chudoba a hormonální bouře ) mládí...
Od jistýho věku - pokud si teda na ty "zlatý časy" člověk nechce zavzpomínat - preferuje aspoň trochu toho pohodlí. Vždyť si to vezmi - v kanclu mívá kanape převážně jen vyšší šéfstvo, na louce se rojej breberky a v autě (když pominu zablokovanej klakson či vykopnutou brzdu v kopečku) tě může načapat kdokoli - hajnej, policajti nebo skupinka skautíků na vejletě...
Není tady
Eva. napsal(a):
...Možná si jen někdo zase zkouší své literární nadání. Ale je to bez emocí, to se nechytne.
...a umele prodluzuje svoji srdcervouci prisahou bezmezne lasky... Myslim,ze kdyby to bylo skutecne,Nataska by se spise radovala,jak chytre a ohleduplne si jeji pan nedostatek sexu vyresil, ev.by ju ty jeho divoke orgie bud vzrusovaly,nebo nutily k nejake akci - vzteku,nebo “polepsit se“...
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
...Možná si jen někdo zase zkouší své literární nadání. Ale je to bez emocí, to se nechytne.
...a umele prodluzuje svoji srdcervouci prisahou bezmezne lasky...
Myslim,ze kdyby to bylo skutecne,Nataska by se spise radovala,jak chytre a ohleduplne si jeji pan nedostatek sexu vyresil, ev.by ju ty jeho divoke orgie bud vzrusovaly,nebo nutily k nejake akci - vzteku,nebo “polepsit se“...
kdyz nepisu nic o lasce, jsem studena, bez emoci
kdyz uprimne napisu, ze manzela miluji, je to srdcervouci podvod
lidicky, nic ve zlem, ale vam vyhovet tedy neni lehke...
Není tady
Natasa.Gollova napsal(a):
A v čem máš potřebu nám vyhovět? A proč? Máme ti pomoct vytvářet tvůj literární počin?
Nu, víš, taková přísaha, jakou jsi vytvořila, ta je taky dost studená.
Btw nepsala jsem, že emotivní je pouze psát o lásce. Ale ty píšeš o nevěře svého muže, kterého miluješ, naprosto bez emocí. Maximálně tak, že nedodržel "přísahu". Jak už jsem psala, obchodní smlouva. Ty mně tohle, já tobě tohle. A jinak nic.
Mně opravdu přísahat nemusíš.
Upravil(a) Eva. (24. 1. 2015 14:45)
Není tady
paulesti napsal(a):
m-am dotaz manžel má erekce disfunkce par let bere léky na cholesterol a vysoký tlak, už jemu se neztopoří uď vůbec ani pohlavní styk neměli víc jak rok, mohl mít přítelkyni pro orální sex když on řekl že nemá zájem o sexu ?
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
...a umele prodluzuje svoji srdcervouci prisahou bezmezne lasky...
Myslim,ze kdyby to bylo skutecne,Nataska by se spise radovala,jak chytre a ohleduplne si jeji pan nedostatek sexu vyresil, ev.by ju ty jeho divoke orgie bud vzrusovaly,nebo nutily k nejake akci - vzteku,nebo “polepsit se“...
majce (evě) se nezavděčíš.. pořád bude mít výhrady . problém je ten, že ona sama má máslo na hlavě, takže problém se pokaždé snaží svalit na někoho či něco jiného.
Není tady
Natašo Gollová, jak dlouho trvá tahle nekompatibilita v četnosti sexuálních přání? Asi ne od začátku manželství, nebo ano?
Není tady
Barča napsal(a):
Natašo Gollová, jak dlouho trvá tahle nekompatibilita v četnosti sexuálních přání? Asi ne od začátku manželství, nebo ano?
Nejprve to bylo 2 az 3x do tydne a byli jsme oba spokojeni. Pak, za cca 15 let to u mne zacalo klesat, pozvolna az na jednou za mesic. Manzelovi to zda se nevadilo, ale pak, kdyz mu tahlo na padesat, jako kdyby popadl druhy dech (a to nejen v sexu). Zacal vyznavat neco jako teorii, ze po padesatce zivot jeste jenom zacina a ze se musi dohnat vse, co se nestihlo. Mne osobne sa tenhle jeho elan do zivota libi, jsem rada, ze z nej neni tloustnouci dedek v backorach. Jenze s timhle elanem rostla i chut na sex a zastavila se na pozadavce cca 5xtydne.
Není tady
Jenze s timhle elanem rostla i chut na sex a zastavila se na pozadavce cca 5xtydne.
No tak mu 5x týdně podržíš - v čem je problém?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jenze s timhle elanem rostla i chut na sex a zastavila se na pozadavce cca 5xtydne.
No tak mu 5x týdně podržíš - v čem je problém?
a tim jsem na zacatku nasi diskuse - problem je v tom, ze podle mne se nikdo nema do sexu nutit, vsechno je to napsano v mem uvodnim prizpevku.
Není tady
Kiara napsal(a):
Natašo, asi Ti nesdělím nic překvapujícího - ale za vzniklou situaci můžete s manželem oba dva, rukou společnou a nerozdílnou
Chápu Tebe, že nikdo na světě nemá právo nutit Tě proti Tvé vůli k sexu vícekrát, než jednou za měsíc
, chápu i Tvého manžela, že nikdo na světě nemá právo nutit ho k sexuálnímu půstu trvajícímu čtyři týdny a tak nějak očekávat, že si své přirozené potřeby bude řešit sebeuspokojováním, než na něj jednou za měsíc přijde řada. Takové uspořádání by možná mohlo vyhovovat manželovi neduživému či přestárlému, ale ne zdravému chlapovi v nejlepších letech
Ve Tvé situaci je každá dobrá rada drahá: ve Tvém příběhu už nejste dva, ale tři: Ty, Tvůj muž a vaše milenka. Pozitivní je jen to, že Tvůj manžel se s milenkou scházívá pouze 1x za měsíc, proběhne sex a manžel se zase vrátí domů jakoby nic, čliliže mimomanželský vztah se odehrává pouze v rovině nezávazného sexu. Nejsou tam žádné romantické schůzky, žádný společně trávený volný čas, žádné večeře v restauracích a podobně. Nějak si nedovedu představit třiadvacetiletou atraktivní slečnu, kterou by takový zakonspirovaný vztah s padesátiletým ženáčem dlouhodobě bavil, leda že by jí z takového vztahu-nevztahu plynuly určité výhody a milenecký vztah by byl spíše o té obchodní stránce stylem "něco za něco"
Na Tvém místě bych přijala svůj díl viny na vzniklé situaci a pokud by mi záleželo na manželovi, rodině a dětech, raději bych předstírala, že o ničem nevímMuži si pořizují milenky z daleko malichernějších důvodů, než tomu bylo u vás, Tvůj muž měl ke svému počínání důvody vcelku pochopitelné a omluvitelné. Proto bych na celou situaci hleděla spíše z této stránky, nepátrala bych a ani bych neřešila
Kiaro, to cos napsala je nepochybne velice zajimave a v mnohem mas pravdu, jenze na jedne veci se neshodneme: pises, ze nikdo na svete nema pravo nutit meho manzela k sexualnimu pustu. Neni to tak docela pravda. Nuti ho k tomu manzelska prisaha. Ja nejsem zadna nabozenska fanaticka, i kdyz v Boha verim (ale taky nemam problem s antikoncepci, masturbaci, homosexualitou atd.), ale tohle je spis otazka moralky. Pravda, v dnesni dobe, kdy se lidi zabijeji pro par korun a nad nama visi hrozba 3. svetove vlaky kvuli Ukrajine, je smesne resit manzelskou neveru. Jenze ja to vidim tak, ze mi manzel prisahal a ja jemu taky, ze jsi budeme verni v dobrem i zlem, v zdravi i nemoci... vsak to znate. Neprisahala jsem mu, ze se s nim vyspim, kolik krat bude on chtit, treba muslimske zeny podle prava sarija se musi manzelovi podvolit kdykoliv krome obdobi nemoci nebo tak nejak, ale ja ani manzel nejsme muslimove. Kdyz se manzelovi takova prisaha nelibila, nemel mi prisahat. Kdybych mu byla neverna ja a on by mi tu neveru zacal oplacet, to bych pochopila. To by jsme byli vini oba.
CO se tyce jeho pudovych potreb, mozna to bude znit smesne, ale proc sve potreby neresi masturbaci? Ja s jeho masturbaci nemam problem, klidne muze koukat na po*no, mit divoke sexualni predstavy a sny, muze si treba opatrit i nafukovaci hracku, pokud o to ma zajem. Nic z toho mi nevadi. A on to vi. Podle mne kazdemu chlapovi v jeho veku, pokud to neni vylozene sexualni maniak, klidne staci sex jednou za mesic a masturbace kolik kdo chce (i desetkrat denne). A ze manzel nevyuziva ruce, to je jeho vec. Ja ho nevidela delat si to dobrych deset let, po*no jsem doma nikdy nenasla. Kdybych mu zakazovala masturbaci, veskere po*no, jakykoliv projev sexuality, tak chapu, ze by asi brzy zesilel. Ale nas domov prece neni zaden klaster, ve kterem je manzel uvezneny a musi to resit tajnymi utekmi za milenkou.
Tot muj nazor. Mimochodem, budu reagovat i na dotazy, ktere mi tady kladli jini, ted jsem pouze psala reakci na Kiaru. Nemam ted moc casu, nezlobte se.
tak ted uz se mu celkem nedivim
Není tady
helena napsal(a):
Ale pro chlapa je sex pudova zalezitost.
Ano... buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Žádný zdraví muž nevydrží tak dlouho "abstinovat"
To se dost pleteš...
ale moc jich nebude
Není tady
Lamatko napsal(a):
Hlavní je aby se ti dva spolu domluvili a dělali kompromisy
sex postaveny na kompromisu neni nic moc ani pro jednoho
Není tady
helena napsal(a):
ze svého okolí vím, ze spis muž je ten iniciátor
Iniciátor ČEHO, prosím?
no sexu prece
Není tady
Grainne napsal(a):
no sexu prece
Grainne, myslíš Ty vůbec na něco jiného, než na sex
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
Také mě zaujalo, že manžel chodí v 50-ti do posilovny, že o sebe pečuje.
Co je na tom divnýho?
Ty jsi v podobným věku a nepečuješ snad o sebe? Nebo je to tím, že nejsi chlap?ona může (protože vypadá mladě a nikdo by ji tolik let nehádal
) , ostatní od tohoto věku asi mají v klidu čekat na smrt, jinak si to nedovedu vysvětlit
Ja jsem vam to rikala , ze 50.tka je konecna , ale nenerily jste... ted to mate cerne na bilem
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
Také mě zaujalo, že manžel chodí v 50-ti do posilovny, že o sebe pečuje.
Co je na tom divnýho?
Ty jsi v podobným věku a nepečuješ snad o sebe? Nebo je to tím, že nejsi chlap?ona může (protože vypadá mladě a nikdo by ji tolik let nehádal
) , ostatní od tohoto věku asi mají v klidu čekat na smrt, jinak si to nedovedu vysvětlit
Ja jsem vam to rikala , ze 50.tka je konecna , ale nenerily jste... ted to mate cerne na bilem
jsi praštěná
Není tady
Mikeš napsal(a):
Barča napsal(a):
Nebo kam myslíš, že se mají ti nešťastníci uchýlit? Myslíš, že má každý na to, aby si pořídil šmajchlkabinet nebo na hodinový hotel?
Barčo, šmarjá, ty nemáš fantazii, nebo co?
V autě, na louce, v kanceláři... možností je spousta...
V autě, na louce, v kanceláři
no nevim , jestli na tohle zensky zrovna leti
Není tady