Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 27. 1. 2015 4:46

Templer
♥------
Místo: Brno

Re: Už nevím kam pro radu - jak na manželku

Opravdu ale děkuji za každý příspěvek. Já věřím tomu, že někde ta správná cesta "osvícení" určitě bude. Chce to jen čas.

Zavazíme, zdržujeme a štveme lidi. Ale bez nás by to nešlo. Neměli bychom nic...I ten počítač, do kterého datlujeme, musel přivézt kamion. Jezdíme pro Vás, pro všechny. Hezký den.

Není tady

#177 27. 1. 2015 7:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nic moc teda  ...chtelo by to cvicit , a ne na sebe rvat eroticke pradlo
Grainne, to, že se modelka nelíbí tobě či někomu dalšímu ještě neznamená, že neexistujou i tací, co by z podobnýho dárečku v ložnici neměli skutečný potěšení, víš big_smile
Nebo by dámy prostorově výraznější měly nosti akorát flanelovou košili od krku ke kotníkům, pouze s otvorem na příslušným místě? wink

Ale neoprávňuje tě to soudit ty, kteří to mají jinak.
Jistě, Evo... toto privilegium mají jen vybraná individua...
Jen by mě zajímalo, kdo a dle jakýho klíče je vybírá. lol
A proč udělat, heleno?
Třeba proto, že je milovanej... a jeho radost je i radostí partnerky.
Ono je to podobný, jako když žena Frantovi upeče jím vlastnoručněstřelenou kačenku přesto, že ji nerada škube a kuchá... a dokonce to dělá bez pomyšlení na nějakou reciproční "odměnu"... jen pro to čirý potěšená, že si Fanda pochutná...
Nehledě na to, žes za chvilku nošení erotického prádla zavrhla.
Kde? va

Já věřím tomu, že někde ta správná cesta "osvícení" určitě bude. Chce to jen čas.
Templere, nevěř jen tomu, že čas ukáže... někdy se může stávající stav nepříjemně zakonzervovat.
Drzá otázka - fakt ty prachy tak nutně potřebujete, abys kvůli nim musel bejt víc na trase, než doma? Jestli by to nešlo v rámci hledání zakopanýho psa změnit... třeba jen na nějakou dobu...

Upravil(a) helena (27. 1. 2015 7:05)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#178 27. 1. 2015 8:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Templer napsal(a):

Milé dámy, alespoň tak dle nicků soudí, doufám, že jsem usoudil správně..., prosím, nač tolik nevraživosti při diskuzi?

Jsem opravdu rád za všechny reakce, i za ty negativní, trochu mi to pomáhá nahlížet na celou věc spoustou cizích očí.

Trochu upřesním přirovnání a komentář s Bratem Pittem a Angelinou Jolie, ne že bych nepochopil, ale já jsem já a nikdy nebudu ani Pitt ani Di Caprio (s tím jsem si ho mimochodem popletl, to byl asi on na Titanicu), prostě ani Belmondo, ani Pitt. A já mám svoji Angelinu a ta je pro mě ta nej, ať už jich po světě pobíhá kolik chce. Navíc k jsem velice skeptický k idylickým vztahům mediálních  ikon. Omlouvám se, ale ne že bych to nepochopil, ale nechci řešit můj vztah dle vzoru, který udavájí slavné hvězdy. Mám rád svou ženu, ne kočku z filmových magazínů.

S mou ženou si máme stále co říci, komunikujeme, povídáme si, to už jsem tady psal, takže není to o tom, že bychom měli tichou domácnost, spíš naopak.

A jak jsem vypozoroval, hodně se diskuze točí kolem erotického prádla, byť to nemělo být centrálním motivem. Někdo to rád s prádlem, někdo bez, někdo má rád starší, někdo hubené, atd. My lidé, jak my muži tak vy ženy jsme každý jiný. A to je dobře, nejde přece vzít jeden vzor, a aplikovat ho na každý vztah. Pokud nikomu z obou prádlo ic neříká, je to v pořádku. Pokud si na něm oba ujíždějí, je to taky v pořádku. Problém je, když se má něco lámat přes koleno. Je alo logické, že si každý hledá do života partnera podle svých představ. Někteří chlapi hledají dobrou kuchařku, někteří ženu se sklony k erotickému prádlu a někteří sportovkyni atd. Stejně jako některé ženy vyhledávají muže s kutilským umem, některé chtějí zabezpečení ve formě vyššího příjmu a některé chtějí kulturistu svalovce. A podle toho si taky muže vybíráte. A když se vám kulturista svalovec rozteče za 10 let do hromady špeku nebo kutil zahrádkář začne trávit celé dny v hospodě, je to změna stavu, ze kterého ten vztah vznikl. A řešil by to každý.

Tedy: nemyslím si, že dobrý vztah může fungovat jen mezi ideálně žurnálovou ženou a mužem z módních časopisů, ale je naprosto jedno, jak jsou lidé staří, foremní či handycapovaní. Dobrý vztah je o tom, zda dva mezi sebou jsou stále naladěni na stejnou frekvenci.

:-) ani řidiči kamionů nejsou všichni stejní, jeden umí couvat, druhý ne, jeden se denně myje, druhý týdně.... :-)

Hm, ale problém je, že ľudia sa menia, vyvíjajú - a nie vždy podľa našich predstáv... ale to je život. Trebárs si vysnívaš, že vás synček bude po tebe vodič, ale jeho bude viac baviť hrať na gitare a stane sa hudobníkom... Zakážeš mu to? Zabiješ ho? zatratíš, vydedíš? Alebo sa s tým zmieriš...?
žena, pre ktorú je v 20tke najdôležitejší sex a erotické prádielko, sa dosť pravdepodobne vplyvom materstva, pracovných povinností, životných problémov... proste zmení a zmení aj svoj rebríček hodnôt. Dtto u mužov, mimochodom... Je to nemilé, Emile, ale stáva sa to. Ide o to nájsť nejaký kompromis - ideál je samozrejme na pol cesty. Blbé je, keď sa jeden osobe na pol cesty nechce. hmm A druhá osoba má pocit, že ona ani nikam na pol cesty nemusí. grater kapitulation

Upravil(a) Selima (27. 1. 2015 8:32)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 27. 1. 2015 8:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Templer napsal(a):

Opravdu ale děkuji za každý příspěvek. Já věřím tomu, že někde ta správná cesta "osvícení" určitě bude. Chce to jen čas.

Osvícení teba alebo manželky? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí