|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Eva. napsal(a):
holcina napsal(a):
Něco takového bych na sebe nevzala, připadá mi to šíleně laciné. A to ani kvůli chlapovi. Ale chápu, že to má každý jinak
A kvůli sobě? Kdyby tě to bavilo?
Já bych si kvůli chlapovi taky nevzala na sebe erotické prádlo.
V tom je ten rozdíl, mě ne, že to nebaví, mě to připadá laciné, takže ani kvůli sobě
Není tady

holčino, tobě to přijde laciné. To je v pořádku. Ale neoprávňuje tě to soudit ty, kteří to mají jinak. To je věc každého, jak má zrovna tuto záležitost.
Kdo chce, ať si klidně nosí erotické prádlo třeba se 150 kily a v devadesáti letech, kdo nechce, ať si ho nenosí nikdy. Nebo si myslíš, že to má být jinak? Nejlépe že by na to byl vydán zákon? Osobně si myslím, že je to na každém z nás a je to čistě jeho věc.
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní.
Myslíš? Tahle děvenka zcela jistě štíhlá není... ale neřekla bych, že je "spíš pro smích" - to by možná byla, kdyby jí bylo o dvacet-třicet roků víc...
http://www.besexy.cz/bmz_cache/3/357c00 … 50x250.jpgnic moc teda ...chtelo by to cvicit , a ne na sebe rvat eroticke pradlo
Mno, myslím, že by dost pánů oblízlo všech deset. 
Není tady

Panu Templerovi se jeho manželka v erotickém prádle líbí, to je OK. A paní Templerová si erotické prádlo ne/může oblékat tehdy, kdy se jí samotné ne/chce, podle jejího vlastního přání. To je taky OK.
Přesto, že si helena myslí, že partnerka by partnerovi radost udělat měla. Neměla. Může, ale není to její povinnost.
Upravil(a) Eva. (26. 1. 2015 19:46)
Není tady
Eva. napsal(a):
holčino, tobě to přijde laciné. To je v pořádku. Ale neoprávňuje tě to soudit ty, kteří to mají jinak. To je věc každého, jak má zrovna tuto záležitost.
Kdo chce, ať si klidně nosí erotické prádlo třeba se 150 kily a v devadesáti letech, kdo nechce, ať si ho nenosí nikdy. Nebo si myslíš, že to má být jinak? Nejlépe že by na to byl vydán zákon? Osobně si myslím, že je to na každém z nás a je to čistě jeho věc.
Tak, správně. Oprávnění kafrat a udílet všem mravokárná ponaučení - to je výhradně tvůj monopol. Nenech si , ani náznakem, lézt do svého hájemství!!!! 

Není tady

helena napsal(a):
Nahota milované ženy je nejhezčí erotické prádlo.
Někdo má rád vdolky, jinej holky... a další si potrpí na prádýlko... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Bych si nedovolila posuzovat cizí intimní soužití...
Ano, máš pravdu - "Není žádný zákon, že ženy používají erotické prádlo"... ale proč neudělat milovanému muži radost?
A proč udělat, heleno?
Nehledě na to, žes za chvilku nošení erotického prádla zavrhla.
Ty tak nějak asi celkově nevíš, co bys...
Není tady
Eva. napsal(a):
23. 1. 2015 19:20
Eva. ♥♥♥♥♥♥♥Registrovaný: 13. 10. 2012Příspěvky: 7702E-mail Zpráva
Re: Už nevím kam pro radu - jak na manželku
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.
Někde tu je...
Není tady
Eva. napsal(a):
Jistě, já soudím, protože napíšu, že mi to připadá laciné a ty rozhodně nesoudíš, když napíšeš, že ti to přijde na metrické ženě směšné :-)
Není tady
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak, správně. Oprávnění kafrat a udílet všem mravokárná ponaučení - to je výhradně tvůj monopol. Nenech si , ani náznakem, lézt do svého hájemství!!!!
Rozhodně to nehodlám převzít
neboj
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jistě, já soudím, protože napíšu, že mi to připadá laciné a ty rozhodně nesoudíš, když napíšeš, že ti to přijde na metrické ženě směšné :-)
Pochop, že když dva dělají totéž, není to totéž!!!!!!!! 

Není tady
holcina napsal(a):
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Rozhodně to nehodlám převzít
neboj
Na to bych tě ani, při vší úctě, neodhadovala. Nemáš ty správné duchovní parametry!!!! 
Není tady

carpediem napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
Tos absolutně nepochopila. Nebo si vážně myslíš, že se ani jednou za 10 let neoblékla hezky jen pro svého muže? ... 
Btw nauč se reagovat na dotazy a kopírovat, uděláš líp,
Ať to tady zbytečně nezaflákáš. 
Není tady
carpediem napsal(a):
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Pochop, že když dva dělají totéž, není to totéž!!!!!!!!
To je snad jasné
a ani mě to nijak nepřekvapilo
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Tos absolutně nepochopila. Nebo si vážně myslíš, že se ani jednou za 10 let neoblékla hezky jen pro svého muže? ...
Btw nauč se reagovat na dotazy a kopírovat, uděláš líp,Ať to tady zbytečně nezaflákáš.
Pokusím se vzít z tebe příklad, babi!!! 
Není tady

Ale zase je od tebe hezké, žes zkopírovala i můj podpis i to, že tady někde jsem a kdy jsem se registrovala... 
Upravil(a) Eva. (26. 1. 2015 20:04)
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Btw nauč se reagovat na dotazy a kopírovat, uděláš líp,Ať to tady zbytečně nezaflákáš.
23. 1. 2015 19:20
Eva.
Re: Už nevím kam pro radu - jak na manželku

Není tady
Eva. napsal(a):
Ale zase je od tebe hezké, žes zkopírovala i můj podpis i to, že tady někde jsem a kdy jsem se registrovala...
Od tebe je hezké, jaké umíš veletoče, babi. 
Není tady

carpediem, a co ty mezery? No fuj 

Není tady

Pardon, Templere. Nechala jsem se unést. Omlouvám se.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem, a co ty mezery? No fuj
Máš na mysli ty mezi tvými neurony?
Není tady
Seli, máš plnou schránku!!!!!!!!!
Není tady

Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní.
Myslíš? Tahle děvenka zcela jistě štíhlá není... ale neřekla bych, že je "spíš pro smích" - to by možná byla, kdyby jí bylo o dvacet-třicet roků víc...
http://www.besexy.cz/bmz_cache/3/357c00 … 50x250.jpgnic moc teda ...chtelo by to cvicit , a ne na sebe rvat eroticke pradlo
Tak zasa si priznajme - to erotické prádlo je väčšinou určené MUŽOM, a nie hyperkritickým (na druhé) ženám.
A chlapi majú rôzny vkus - chvalabohu - čo možno nakoniec aj ženy... A ak sa nedajú zlbnúť hystériou módneho priemyslu, ovládaného homoseuxálnymi mužmi a frustrovanými ženami, tak sa sami rozhodnú, aké ženy sa im páčia - někdo má rád holky (rôzne), někdo vdolky.
Není tady

vrabčák napsal(a):
Seli, máš plnou schránku!!!!!!!!!
Sorry, už som premazala - ja som na to lenivá...

Není tady

Eva. napsal(a):
Zatiaľ čo súdiť druhé, ktoré si dajú na seba erotické prádlo, hoci nespĺňajú kritériá istej nemenovanej Bohyne s veľkým B... to je úplne v poriadku. My súdiť môžeme, nás súdiť je Tfuj! 
Není tady

Milé dámy, alespoň tak dle nicků soudí, doufám, že jsem usoudil správně..., prosím, nač tolik nevraživosti při diskuzi?
Jsem opravdu rád za všechny reakce, i za ty negativní, trochu mi to pomáhá nahlížet na celou věc spoustou cizích očí.
Trochu upřesním přirovnání a komentář s Bratem Pittem a Angelinou Jolie, ne že bych nepochopil, ale já jsem já a nikdy nebudu ani Pitt ani Di Caprio (s tím jsem si ho mimochodem popletl, to byl asi on na Titanicu), prostě ani Belmondo, ani Pitt. A já mám svoji Angelinu a ta je pro mě ta nej, ať už jich po světě pobíhá kolik chce. Navíc k jsem velice skeptický k idylickým vztahům mediálních ikon. Omlouvám se, ale ne že bych to nepochopil, ale nechci řešit můj vztah dle vzoru, který udavájí slavné hvězdy. Mám rád svou ženu, ne kočku z filmových magazínů.
S mou ženou si máme stále co říci, komunikujeme, povídáme si, to už jsem tady psal, takže není to o tom, že bychom měli tichou domácnost, spíš naopak.
A jak jsem vypozoroval, hodně se diskuze točí kolem erotického prádla, byť to nemělo být centrálním motivem. Někdo to rád s prádlem, někdo bez, někdo má rád starší, někdo hubené, atd. My lidé, jak my muži tak vy ženy jsme každý jiný. A to je dobře, nejde přece vzít jeden vzor, a aplikovat ho na každý vztah. Pokud nikomu z obou prádlo ic neříká, je to v pořádku. Pokud si na něm oba ujíždějí, je to taky v pořádku. Problém je, když se má něco lámat přes koleno. Je alo logické, že si každý hledá do života partnera podle svých představ. Někteří chlapi hledají dobrou kuchařku, někteří ženu se sklony k erotickému prádlu a někteří sportovkyni atd. Stejně jako některé ženy vyhledávají muže s kutilským umem, některé chtějí zabezpečení ve formě vyššího příjmu a některé chtějí kulturistu svalovce. A podle toho si taky muže vybíráte. A když se vám kulturista svalovec rozteče za 10 let do hromady špeku nebo kutil zahrádkář začne trávit celé dny v hospodě, je to změna stavu, ze kterého ten vztah vznikl. A řešil by to každý.
Tedy: nemyslím si, že dobrý vztah může fungovat jen mezi ideálně žurnálovou ženou a mužem z módních časopisů, ale je naprosto jedno, jak jsou lidé staří, foremní či handycapovaní. Dobrý vztah je o tom, zda dva mezi sebou jsou stále naladěni na stejnou frekvenci.
:-) ani řidiči kamionů nejsou všichni stejní, jeden umí couvat, druhý ne, jeden se denně myje, druhý týdně.... :-)
Není tady