6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lamatko napsal(a):
Pěkný večer se dá udělat i s téma teplakama ale zeptej se mužů co by na svých ženách raději viděli
Najradšej len parfum... a nič iné.
Není tady
Eva. napsal(a):
Lamatko napsal(a):
Pořad píšeme co by měl udělat Templer ale už se nepíše ze jeho zena se nesnaží pro nej udělat drobnou radost no ale je možné ze by se to treba změnilo, kdyby Templer přišel vzal děcko na piuldne pryč nechal ženu vyspat a ona by treba i pro nej něco udělala
Píše tady Templer a ne jeho žena. Tudíž nelze radit jeho ženě ale pouze jemu...
No a ja by som mu poradila, aby sa viac o ženu zaujímal, ujal sa domácich prác (nemusí to byť varenie...), dieťaťa, pripravil dobrú atmosféru (podľa jej želania, nie podľa svojich, možno nepresných očakávaní), vyladil ju...
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
jako třeba na úklid
?
A proč ne na úklid? Když se ženská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
A upratuje im suseda, nie? Njn, chlap...
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Aj pre bývalého si si obliekala erotickú bielizeň (ešte pred milenkou, napr.)? (Obliekať sa pre milenca a pre manžela po X rokoch sú dve veci...)
Není tady
Selima napsal(a):
...(Obliekať sa pre milenca a pre manžela po X rokoch sú dve veci...)
No,keby si pre manzela po x rokoch obliekla eroticke pradielko,mozno by sa pocudovala jeho novej sexualnej aktivite...,vratane vydrhnutia celej domacnosti...
Není tady
keby si pre manzela po x rokoch obliekla eroticke pradielko,mozno by sa
dočkala téhož, jako ta paní, co se v rámci zlepšení manželskýho sexu navlíkla do černejch krajek a podvazků, zavrtěla se před mužem a ten se jí optal "Někdo umřel?"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
Ty ne?
zbláznil ses .... v mém stařeckém věku __ ?? Bych byla za klimakterického diblíka
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Já na to žádné prádlo nepotřebuju
Není tady
Dorka napsal(a):
Selima napsal(a):
...(Obliekať sa pre milenca a pre manžela po X rokoch sú dve veci...)
No,keby si pre manzela po x rokoch obliekla eroticke pradielko,mozno by sa pocudovala jeho novej sexualnej aktivite...,vratane vydrhnutia celej domacnosti...
Vydrhnutie celej domácnosti rátaš medzi sexuálne aktivity...? No tak to máme potom nastavené inak.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Já na to žádné prádlo nepotřebuju
Ja som skúšala, ale vydržalo na mne v priemere asi tak 5 sekúnd - a na to mi je ľúto peňazí, energie, námahy....
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.Já na to žádné prádlo nepotřebuju
Ja som skúšala, ale vydržalo na mne v priemere asi tak 5 sekúnd - a na to mi je ľúto peňazí, energie, námahy....
Tak to má být ...
Není tady
Erotické prádlo jsem zkoušela jednou, když mi bylo něco kolem třicítky (měla jsem pěknou, štíhlou postavu ještě). Byla to červená krajková průsvitná noční košilka, dostala jsem ji od svého muže. Oblékla jsem si to, oba jsme se na sebe podívali a propukli v hurónský smích. A bylo po sexu.
Není tady
Ivana napsal(a):
Erotické prádlo jsem zkoušela jednou, když mi bylo něco kolem třicítky (měla jsem pěknou, štíhlou postavu ještě). Byla to červená krajková průsvitná noční košilka, dostala jsem ji od svého muže. Oblékla jsem si to, oba jsme se na sebe podívali a propukli v hurónský smích. A bylo po sexu.
J
Je fakt, že na tom dost chlapů ujíždí ... já už se tomu musím smát ... pokaždé, když se někde řeší nedostatek zájmu partnera , jedna z prvních rad je at si oblékne erotické prádlo
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.Já na to žádné prádlo nepotřebuju
Presne, kvuli tomu to nekupuji. Mam podezreni, ze nekterejm staci to pradlo samo.....
Není tady
Grainne napsal(a):
Je fakt, že na tom dost chlapů ujíždí ... já už se tomu musím smát ... pokaždé, když se někde řeší nedostatek zájmu partnera , jedna z prvních rad je at si oblékne erotické prádlo
Tohle mi püripada naprosto desiva rada. Ta zeny se kardinalne ztrapni a ponizi.
Není tady
sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
Tohle mi püripada naprosto desiva rada. Ta zeny se kardinalne ztrapni a ponizi.
no mně taky ... ale opravdu v každé diskuzi na toto téma , a že jich je v dnešní době mraky ... je to jedna z prvních rad , která se objeví .... jestliže už někdo dospěl tak daleko , že musí nezájem chlapa řešit ... tak prádlo bude asi to poslední co by ho nastartovalo ... a když si představím, že to muže souviset se ztrátou fyzické přitažlivosti třeba kvůli změně postavy ... tak se dotyčná akorát ztrapní
Není tady
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní. Tam je opravdu spíš pro smích.
Btw ne každé erotické prádlo se musí nutně sundávat, aby mohlo dojít k milování. Erotické prádlo není krajková podprsenka a kalhotky. Jsou různé druhy "podprsenek" a "kalhotek"... I podvazkový pás, punčochy k němu, samodržící punčochy, které se vůbec nemusí sundávat, stejně jako podvazkový pás a punčochy... Kdo chce, najde si na netu...
A ne každá žena si obléká erotické prádlo (jen) kvůli partnerovi, což je správné, když si ho obléká především kvůli sobě... Některou to baví...
Není tady
Eva. napsal(a):
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní. Tam je opravdu spíš pro smích.
Btw ne každé erotické prádlo se musí nutně sundávat, aby mohlo dojít k milování. Erotické prádlo není krajková podprsenka a kalhotky. Jsou různé druhy "podprsenek" a "kalhotek"... I podvazkový pás, punčochy k němu, samodržící punčochy, které se vůbec nemusí sundávat, stejně jako podvazkový pás a punčochy... Kdo chce, najde si na netu...
A ne každá žena si obléká erotické prádlo (jen) kvůli partnerovi, což je správné, když si ho obléká především kvůli sobě... Některou to baví...
ty jsi tak hodná, že jsi nám to tak pěkně vysvětlila... zase jsi nám rozšířila obzory.
zapomněla jsi dodat, že taková paní v letech je rovněž v erotickém prádle k smíchu, stejně jako ta metrická
Není tady
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní.
Myslíš? Tahle děvenka zcela jistě štíhlá není... ale neřekla bych, že je "spíš pro smích" - to by možná byla, kdyby jí bylo o dvacet-třicet roků víc...
Upravil(a) helena (26. 1. 2015 18:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
Něco takového bych na sebe nevzala, připadá mi to šíleně laciné. A to ani kvůli chlapovi. Ale chápu, že to má každý jinak
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
A ne každá žena si obléká erotické prádlo (jen) kvůli partnerovi, což je správné, když si ho obléká především kvůli sobě... Některou to baví...Něco takového bych na sebe nevzala, připadá mi to šíleně laciné. A to ani kvůli chlapovi. Ale chápu, že to má každý jinak
to víš, majka si musí nějak toho zajíčka udržet .
Není tady
Některé pisatelky mění názor na nošení erotického prádla, jak vítr fouká...
Kam vítr, tam plášť.
Není tady
helena napsal(a):
Jinak vypadá erotické prádlo na štíhlé ženě s hezkou postavou, než na metrické paní.
Myslíš? Tahle děvenka zcela jistě štíhlá není... ale neřekla bych, že je "spíš pro smích" - to by možná byla, kdyby jí bylo o dvacet-třicet roků víc...
http://www.besexy.cz/bmz_cache/3/357c00 … 50x250.jpg
nic moc teda ...chtelo by to cvicit , a ne na sebe rvat eroticke pradlo
Není tady
holcina napsal(a):
Něco takového bych na sebe nevzala, připadá mi to šíleně laciné. A to ani kvůli chlapovi. Ale chápu, že to má každý jinak
A kvůli sobě? Kdyby tě to bavilo?
Já bych si kvůli chlapovi taky nevzala na sebe erotické prádlo.
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
http://www.besexy.cz/bmz_cache/3/357c00 … 50x250.jpgnic moc teda ...chtelo by to cvicit , a ne na sebe rvat eroticke pradlo
Mám stejný názor.
Není tady