6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mike napsal(a):
aprill napsal(a):
jako třeba na úklid ?
A proč ne na úklid? Kdy se enská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
a klidně se zvedne z gauče, co? na to ti s..e bílý tesák mikei
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého mue? Ani do erotického prádla? Fíha.
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, ne doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Kolik souprav doporučuje?
Není tady
carpediem napsal(a):
Nu, řekla bych, e na kadý den jinou. Tak si spočítej, jak dlouho jetě bude souloit a podle toho se zařiď. A jestli nejsi movitá, tak jich můe mít i méně a můe kombinovat...
Upravil(a) Eva. (25. 1. 2015 12:01)
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Nu, řekla bych, e na kadý den jinou. Tak si spočítej, jak dlouho jetě bude souloit a podle toho se zařiď. A jestli nejsi movitá, tak jich můe mít i méně a můe kombinovat...
Já mám movitého manela.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Ale ty sis patrně musela na těch sedm let vzít půjčku. Nepochybuju o tom, e ty kadý den.
Není tady
To je super, e má movitého manela.
Ty ses ptala, kolik souprav doporučuji. Odpověděla jsem ti, kolik souprav TI doporučuji.
Jak to mám já, do toho tobě nic není.
Není tady
Eva. napsal(a):
To je super, e má movitého manela.
Ty ses ptala, kolik souprav doporučuji. Odpověděla jsem ti, kolik souprav TI doporučuji.
Jak to mám já, do toho tobě nic není.
Zrovna tak jako tobě nic není do toho, jak dlouho budu souloit, či zda jsem movitá, děvenko.
Není tady
Jaká otázka, taková odpověď, děvenko.
Není tady
Jste se nám nějak rozvánily, děvčata
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaká otázka, taková odpověď, děvenko.
Maruko, netuila jsem, e v tobě moje otázka vyvolá takovou reakci. Čekala jsem odpověď světaznalé dámy, která vem udílí rady. Jestli tě něco vykolejilo, a já tak usuzuji dle tvé odpovědi, pak je samozřejmě na řadě moje omluva.
Není tady
Mike napsal(a):
Jste se nám nějak rozvánily, děvčata
Mikeku, pod mým ledovým povrchem vdy bublá horká láva.
Není tady
carpediem napsal(a):
To říká kadá
Není tady
Mike napsal(a):
carpediem napsal(a):
To říká kadá
Má osobní zkuenost?
Není tady
Kdy se enská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
Řekla bych, e kdy se "enská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí", na prádýlku mu a tak nesejde...
Upravil(a) helena (25. 1. 2015 12:53)
Není tady
carpediem napsal(a):
Má osobní zkuenost?
Mám
Není tady
Mám
A vona nebublala?
Není tady
helena napsal(a):
Mám
A vona nebublala? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Není tady
Děvčata, drte se tématu diskuse, které zní: "U nevím kam pro radu - jak na manelku", a neřete tady nějaké bublání
Není tady
a neřete tady nějaké bublání
Moná v ní taky bublá... v manelce...
Jen najít ten správnej kráter k uvolnění
(A děkuju za to "děvče" )
Upravil(a) helena (25. 1. 2015 13:22)
Není tady
Mike napsal(a):
Děvčata, drte se tématu diskuse, které zní: "U nevím kam pro radu - jak na manelku", a neřete tady nějaké bublání
Má dojem, e tu bylo uděleno málo odborných rad? Přispěj taky!!!
Není tady
taonata napsal(a):
Mike napsal(a):
Grainne napsal(a):
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?Ty ne?
Ty ano?
Mikes si to bere sebou do auta,do kancelare a pod., ne?
Není tady
Mikes si to bere sebou do auta,do kancelare a pod., ne?
Oddkud ví, e kocour nosí erotický prádýlko?
Není tady
Templer napsal(a):
Bohuel, já vnímám ivot jako taení káry, a to doslova :-) . Stále za sebou něco táhnu, na čem je naloeno 20 tun, a občas se s tím zahrabu ve sněhu a potom se trmácím a potím. V tom jednom slově bych řeení opravdu neviděl. A i kdyby, pokud bych věděl, co můu udělat abych to změnil, udělám to. I tu káru bych zahodil do rybízu a zůstal doma s pracovní dobou od - do. Ale to jsme probírali, to ona nechce, takhle jí to vyhovuje.
Budu-li doslovný, tak ten ivot, co teď vedem je snad i trmácení....aspoň pro mě.
T mono to aj ona vníma ako trmácanie a nemá chu sa pretvarova, líči, makarádi....
Není tady
Lamatko napsal(a):
Myslela jsem nesexuji. sex je pro mue potřeba jako kadá jiná neříkám ze pro eny ne ale pro chlapy asi více ze😛
Asi ako pre enu pozornos, obdiv a láska... aj ena má právo hžada to inde, keď sa jej toho nedostáva doma, nie?
Není tady
flink napsal(a):
dusička napsal(a):
jo a taky mi dost pomáhá, kdy manel vyrazí s dětmi někam pryč a já jsem sama doma. Přes týden si enská neodpočne, nato kdy doma nemá chlapa. Je to začarovaný kruh, chlap je týden mimo a říká si,ted přijedu domu a manelka mi skočí do náruče. Jene manelce se těí na tebe, o to nejde, ale potřebuje si o víkendu odpočnout od malování, strojení.
A vytahané tepláky - jo to se veobecně píe a říká,e by ena neměla doma nosit vytahané tepláky. Podle mého je to mýtus.Mýtus? Inu, asi jiný kraj a jiný zvyk...
Nemusí ich ma na sebe celý čas, ale upratova v krátkej sukienke "hore bez" - to je skôr z Playboya ako zo ivota! Ani mažova sa k čisteniu komína alebo vežkému upratovaniu netreba...
Není tady