29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
jako třeba na úklid
?
A proč ne na úklid? Když se ženská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
a klidně se zvedne z gauče, co? na to ti s..e bílý tesák mikeši
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Kolik souprav doporučuješ?
Není tady
carpediem napsal(a):
Nu, řekla bych, že na každý den jinou. Tak si spočítej, jak dlouho ještě budeš souložit a podle toho se zařiď. A jestli nejsi movitá, tak jich můžeš mít i méně a můžeš kombinovat...
Upravil(a) Eva. (25. 1. 2015 12:01)
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Nu, řekla bych, že na každý den jinou. Tak si spočítej, jak dlouho ještě budeš souložit a podle toho se zařiď. A jestli nejsi movitá, tak jich můžeš mít i méně a můžeš kombinovat...
Já mám movitého manžela.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Ale ty sis patrně musela na těch sedm let vzít půjčku. Nepochybuju o tom, že ty každý den.
Není tady
To je super, že máš movitého manžela.
Ty ses ptala, kolik souprav doporučuji. Odpověděla jsem ti, kolik souprav TI doporučuji.
Jak to mám já, do toho tobě nic není.
Není tady
Eva. napsal(a):
To je super, že máš movitého manžela.
Ty ses ptala, kolik souprav doporučuji. Odpověděla jsem ti, kolik souprav TI doporučuji.
Jak to mám já, do toho tobě nic není.
Zrovna tak jako tobě nic není do toho, jak dlouho budu souložit, či zda jsem movitá, děvenko.
Není tady
Jaká otázka, taková odpověď, děvenko.
Není tady
Jste se nám nějak rozvášnily, děvčata
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaká otázka, taková odpověď, děvenko.
Maruško, netušila jsem, že v tobě moje otázka vyvolá takovou reakci. Čekala jsem odpověď světaznalé dámy, která všem udílí rady. Jestli tě něco vykolejilo, a já tak usuzuji dle tvé odpovědi, pak je samozřejmě na řadě moje omluva.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jste se nám nějak rozvášnily, děvčata
Mikešku, pod mým ledovým povrchem vždy bublá horká láva.
Není tady
carpediem napsal(a):
To říká každá
Není tady
Mikeš napsal(a):
carpediem napsal(a):
To říká každá
Máš osobní zkušenost?
Není tady
Když se ženská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
Řekla bych, že když se "ženská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí", na prádýlku mu až tak nesejde...
Upravil(a) helena (25. 1. 2015 12:53)
Není tady
carpediem napsal(a):
Máš osobní zkušenost?
Mám
Není tady
Mám
A vona nebublala?
Není tady
helena napsal(a):
Mám
A vona nebublala? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Není tady
Děvčata, držte se tématu diskuse, které zní: "Už nevím kam pro radu - jak na manželku", a neřešte tady nějaké bublání
Není tady
a neřešte tady nějaké bublání
Možná v ní taky bublá... v manželce...
Jen najít ten správnej kráter k uvolnění
(A děkuju za to "děvče" )
Upravil(a) helena (25. 1. 2015 13:22)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Děvčata, držte se tématu diskuse, které zní: "Už nevím kam pro radu - jak na manželku", a neřešte tady nějaké bublání
Máš dojem, že tu bylo uděleno málo odborných rad? Přispěj taky!!!
Není tady
taonata napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Grainne napsal(a):
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?Ty ne?
Ty ano?
Mikes si to bere sebou do auta,do kancelare a pod., ne?
Není tady
Mikes si to bere sebou do auta,do kancelare a pod., ne?
Oddkud víš, že kocour nosí erotický prádýlko?
Není tady
Templer napsal(a):
Bohužel, já vnímám život jako tažení káry, a to doslova :-) . Stále za sebou něco táhnu, na čem je naloženo 20 tun, a občas se s tím zahrabu ve sněhu a potom se trmácím a potím. V tom jednom slově bych řešení opravdu neviděl. A i kdyby, pokud bych věděl, co můžu udělat abych to změnil, udělám to. I tu káru bych zahodil do rybízu a zůstal doma s pracovní dobou od - do. Ale to jsme probírali, to ona nechce, takhle jí to vyhovuje.
Budu-li doslovný, tak ten život, co teď vedem je snad i trmácení....aspoň pro mě.
T možno to aj ona vníma ako trmácanie a nemá chuť sa pretvarovať, líčiť, maškarádiť....
Není tady
Lamatko napsal(a):
Myslela jsem nesexuji. sex je pro muže potřeba jako každá jiná neříkám ze pro ženy ne ale pro chlapy asi více ze😛
Asi ako pre ženu pozornosť, obdiv a láska... aj žena má právo hľadať to inde, keď sa jej toho nedostáva doma, nie?
Není tady
flink napsal(a):
dusička napsal(a):
jo a taky mi dost pomáhá, když manžel vyrazí s dětmi někam pryč a já jsem sama doma. Přes týden si ženská neodpočne, natož když doma nemá chlapa. Je to začarovaný kruh, chlap je týden mimo a říká si,ted přijedu domu a manželka mi skočí do náruče. Jenže manželce se těší na tebe, o to nejde, ale potřebuje si o víkendu odpočnout od malování, strojení.
A vytahané tepláky - jo to se všeobecně píše a říká,že by žena neměla doma nosit vytahané tepláky. Podle mého je to mýtus.Mýtus? Inu, asi jiný kraj a jiný zvyk...
Nemusí ich mať na sebe celý čas, ale upratovať v krátkej sukienke "hore bez" - to je skôr z Playboya ako zo života! Ani maľovať sa k čisteniu komína alebo veľkému upratovaniu netreba...
Není tady