6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lamatko napsal(a):
To ano
Tak vidí. Radí se tomu, kdo napsal, kdo si o radu řekl. Přece nebudeme radit paní, která sem nepíe. To jako e by jí to Temper předal, nebo jak si to představuje?
Není tady
Já myslím, e to je o komunikaci. Templer by si měl se svojí enou v klidu sednout a říct jí:"Vidím, e jsi poslední dobou nějaká unavená, bez nálady, děje se něco? Vadí ti, e jsem celý týden pryč, cítí se sama, nebo se děje něco u tebe v práci? " Měl by ji obejmout, pohladit, dát jí najevo, e mu na ní záleí. Jestli spolu mají jinak pěkný vztah, manelka by se mu měla svěřit. Aspoň já bych to na jejím místě udělala. Neměl by jí nic vyčítat, vyrukovat na ni, e má málo sexu a nelíbí se mu, kdy si o víkendu ani neumyje vlasy a chodí v teplákách (mimochodem, co je na teplákách patného, v dnení době u jsou samé pěkné tepláky a jsou rozhodně pohodlnějí ne jiné kalhoty třeba díny. Taky chodím doma v teplákách, ale já nemám toho manela, no.)
Není tady
Nemyslela jsem ze chci radit Templerovi ene to ani nejde. Spis to bylo takové konstatování. Ze treba se paní ani snait nebude, nebude chtít něco změnit. Nechci soudit, ale je i moný, ze paní je jaksi pohodlná. Ale to nemůu říct ze to tak je . Já s nima neiji, take bůhví co v tom jetě je jiného.
Není tady
Tak to jsem netuil, jakou lavinu reakcí spustím, a asi z toho začínám mít zmatek.. :-)
Jen co mě teď v rychlosti napadá (letím na víkend zase domů), myslím vysvětlení pro Helenu : Hormonální antikoncepce, ne e netuím zda uívá antikoncepci, ale netuím, která je hormonální.
Barča: Syndrom vyhoření mě taky napadá, oddělení asi neprozradím, je velice specializované.
Sunshine: Angelina Jolie nesahá mé eně ani po kotníky, a já nikdy nebudu Brad Pitt (necestuji na lodích a umím plavat).
Potom myslím jetě reakce, nevím kdo psal, e New Yorker je pro Teenagery a ne pro čtyřicítky - samozřejmě e ne jen New Yorker, ale i kdekoliv, ty obchody si vybírá moje ena, ne já, a navíc musím v tomto směru jetě oponovat ze zkuenosti, dají se zde koupit i hezké věci, ne jen úleárny.
Není tady
a asi z toho začínám mít zmatek
To bude dobrý... kdy se prokoue "teplákama", tak pár zrnek vyzobne
Není tady
Nemohla bych si toho pána na chvíli půjčit?Finančně zajitěná rodina,zájem o enu a dítě a přirozené potřeby chlapa.
To je skoro ideál,jistě být celý týden sama není zrovna ideální,ale jsou horí věci.
Podle mě jeho ena nemá potřebu nic měnit,protoe má ve jisté,ádný problém.Pokud v týdnu funguje sama s dítětem, tak uznávám, e toho musí mít plné zuby, hlavně po 40,mě bude letos 40 a začínám cítit únavu.
Vídávám spoustu párů, kdy ena po letech vztahu u na sebe nedbá a chlap třeba vypadá k světu,nevypadá to dobře.
neznám chlapa, který by neocenil upravenou enu a erotické prádlo,rozhodně je to jiné, ne stereotyp a tepláky.
Pak se enské diví, e chlapi mají milenky,ale tím nechci říct, e to schvaluji,je i pěkné, e pán má zájem o svoji enu.Nejsem ádná manekýna, ale jít někam na oběd nebo něco koupit na oblečení mám ráda a nechtěla bych sedět s chlapem jenom doma,kupuji si i drobnosti poslední dobou pravidelně,někdy stačí naunice,udělat si jinak vlasy nebo si nalakovat nehty a je to.Pokud pán není na přirozené obyčejné typy a chce, aby ena byla výraznějí a ona byla, tak mu plně rozumím.
Asi bych taky udělala, co tu někdo radil, vzala nejdříve dítě někam a potom chtěla být s odpočinutou enou.
Mám trochu podezření, jestli není domácí typ více, ne si pán myslel.
PS: Chodím taky do obchodu hlavně o víkendu v teplákách,hladně mui kolem 60 let po mě koukají(nevím, co si mám o tom myslet),ale jindy chodím normálně, opravdu mě nic nenapadá, co dělat.
Není tady
New Yorker a jiné nejsou jen pro mladé. Je mi 52 let a občas tam koupím hezké kousky. ena v mém věku nemusí chodit oblékaná jako stará babička se átkem na hlavě, dlouhými sukněmi, lajblíkem a zástěrkou.
Není tady
Templer napsal(a):
Sunshine: Angelina Jolie nesahá mé eně ani po kotníky, a já nikdy nebudu Brad Pitt (necestuji na lodích a umím plavat).
To je dost nabubřelé prohláení. Nemusí to se slovním zboňováním své manelky tolik přehánět. Kdo má moc řečí, tam obvykle chybí skutky. Osobně si myslím, e je to přesně naopak. Nebo tvou enu přijal dokonce pape Frantiek?
Nehledě na to, e o tohle v příspěvku sunshine vůbec nelo a tys jeho podstatu evidentně nejspí nepochopil.
Není tady
sunshine... napsal(a):
Moná taky inspirace
Brad Pitt řekl o své eně Angelině:
"Moje ena onemocněla. Byla pořád nervózní kvůli problémům v práci, osobnímu ivotu, jejím chybám a dětem. Hodně zhubla, byla velmi vyhublá a neustále plakala. Nebyla to astná ena. Pořád ji bolela hlava, srdce, záda a ebra. patně spala, usínala a ráno a velmi rychle se během dne unavila. Byli jsme skoro ve fázi rozchodu, Její krása mizela, měla pytle pod očima, přestala o sebe pečovat. Odmítala role ve filmech. Ztratil jsem naději a myslel jsem, e ná konec se blíí. Pak jsem se ale rozhodl jednat. Mám přece nejkrásnějí enu na světě. Je idolem více ne poloviny muů a en na Zemi a já jako jediný vedle ní můu usínat a objímat ji. Začal jsem ji zaplavovat květinami, zasypávat polibky a zahrnovat komplimenty. Překvapoval jsem ji kadou minutu. Dával jsem jí hodně dárků a il jen pro ni. Na veřejnosti jsem mluvil jen o ní. Nebudete tomu věřit, ale ona rozkvetla. Zlepila se. Přibrala, u nebyla nervózní a milovala me jetě více ne předtím. Neměl jsem tuení, e můe milovat tak moc. A pak jsem si uvědomil jednu věc - ena je odrazem mue. Pokud ji milujete k zbláznění, vrátí vám to!
To je moc hezké. A hlavně poučné a pravdivé. e to takhle funguje.
Není tady
a tys jeho podstatu evidentně nejspí nepochopil
Zdá se, e není jedinej, kdo "evidentně nepochopil"...
Ale to je věc názoru.
Není tady
Projev lásky jazykem, kterému ena rozumí, dělá zázraky.
Moná by bylo fajn přečíst kníku Pět jazyků lásky...
Není tady
Eva. napsal(a):
New Yorker a jiné nejsou jen pro mladé. Je mi 52 let a občas tam koupím hezké kousky. ena v mém věku nemusí chodit oblékaná jako stará babička se átkem na hlavě, dlouhými sukněmi, lajblíkem a zástěrkou.
Evo, nakupování v New Yorkeru a nechození oblékaná, jak stará babička, jak ty ji popisuje, spolu nemá nic společného. Psala jsem, e by mě zarazilo, kdyby mě někdo vzal ve čtyřiceti do low-endového řetězce, abych si koupila něco hezkého na sebe...... To neznamená, e bych tam příleitostně nenakoukla, i kdy větinou bezvýsledně. Holt proti gustu ádnej diputát.
Není tady
Templer napsal(a):
Barča: Syndrom vyhoření mě taky napadá, oddělení asi neprozradím, je velice specializované.
Nech si, neprozrazuj . Jsou i povolání, kde se tak často setkává se smrtí, nebo s její moností a blízkostí, e nemusí být vyhořelý, aby ti některé věci nepřily naprosto zbytné. Navíc, u en je hlavní sexuální orgán mozek.
Není tady
a tak mě napadlo, já si třeba kupuju ráda oblečky sama. I kdy mi při nákupu manel nevadí, ale raději vybírám sama. Templere - má tvoje ena nějaký koníčky? Třeba kdy budu mluvit za sebe, tak jsem nechtěla od jeíka oblečky, ale objektiv. Taky by tedy můj manel mohl říct, e se nemaluju, e si nekupuju hadříky. (ale není to pravdou, sice hadříky není mou prioritou, ale z NY mám degíny. )
Upravil(a) dusička (24. 1. 2015 12:40)
Není tady
Barča napsal(a):
Evo, nakupování v New Yorkeru a nechození oblékaná, jak stará babička, jak ty ji popisuje, spolu nemá nic společného. Psala jsem, e by mě zarazilo, kdyby mě někdo vzal ve čtyřiceti do low-endového řetězce, abych si koupila něco hezkého na sebe...... To neznamená, e bych tam příleitostně nenakoukla, i kdy větinou bezvýsledně. Holt proti gustu ádnej diputát.
Bych taky uvítala spíe Desigual
Zrovna tento týden jsem si po 3 letech vybírání koupila v Desigual kabelku.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je ena nosí kdy pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby ena nosila ty tepláky více ne treba jiné kalhoty, které by ji sluely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu en,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.
to zalezi asi taky na tom chlapovi , v cem on doma chodi . Myslim , ze dnes existuje dostatek i pekneho domaciho obleceni netreba se do neceho schvalne prevlikat
Není tady
dusička napsal(a):
Lamatko napsal(a):
Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je ena nosí kdy pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby ena nosila ty tepláky více ne treba jiné kalhoty, které by ji sluely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu en,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.
Hezký večer se dá udělat i s teplákama
Kdo určuje ten standart, kdy by ena měla nosit tepláky a kdy u jiné kalhoty,které by ji sluely víc? To je přeci jen a jen na té eně. Píu o tom, e tepláky nejsou důvod k tomu, e mu o ní ztrácí pro sexuální stránce zájem.
A Lamatko - chlapovi udělat radost,e se slíknu z tepláků? Kdy budu nastrojená a přesto k tomu bude chybět ten sex-apeal - nebude to ono.
Ale kdeto , kdy na sobě budu mít ty své pohodlné tepláky a udělám pro mě a pro mue hezký večer a budu vyzařovat "sexuální oddanost" vrhne se na mě, i kdy budu v těch vytahaných teplákách.
Majko - píu o vytahaných teplákách - obrazně řečeno, prostě tepláky na doma no. (nosím doma legíny a mám taky jedny tepláky, sice nemaj vytahaný kolena, ani ty paty, ale maj náivky)
budu vyzařovat "sexuální oddanost"
co to je ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého mue? Ani do erotického prádla? Fíha.
ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?
Není tady
Lamatko napsal(a):
Pokud ale Templer bude dělat ene tyto drobné radosti bude delat i ona pro něho? Treba mastné vlasy atd...
to zjisti
Není tady
Já třeba chodím doma v elsákách a nějakém uplejěím tričku, protoe se tak cítím dobře,nejlépe mi sedí bílé,černé a růové,k tomu si udělám culík nahoru a namalovaná chodím normálně, protoe v práci musím vypadat a stačí mení výstřih a nikdy nebyl problém,jen musí enská trochu chtít a nemusí hned se vyoblíkávat bůhví čím,na spaní mám jen koilky ,to taky bývá velmi oblíbené,ale kdy to enská nepotřebuje, tak babo raď.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého mue? Ani do erotického prádla? Fíha.
Ty ne?
Není tady
Mike napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ty ne?
jako třeba na úklid ?
Není tady
aprill napsal(a):
jako třeba na úklid ?
A proč ne na úklid? Kdy se enská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy
Není tady
Mike napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ty ne?
Ty ano?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, ne doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.
Není tady