Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 1. 2015 20:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Už nevím kam pro radu - jak na manželku

Lamatko napsal(a):

To ano

Tak vidíš. Radí se tomu, kdo napsal, kdo si o radu řekl. Přece nebudeme radit paní, která sem nepíše. To jako že by jí to Temper předal, nebo jak si to představuješ?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#77 23. 1. 2015 20:35

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že to je o komunikaci. Templer by si měl se svojí ženou v klidu sednout a říct jí:"Vidím, že jsi poslední dobou nějaká unavená, bez nálady, děje se něco? Vadí ti, že jsem celý týden pryč, cítíš se sama, nebo se děje něco u tebe v práci? " Měl by ji obejmout, pohladit, dát jí najevo, že mu na ní záleží. Jestli spolu mají jinak pěkný vztah, manželka by se mu měla svěřit. Aspoň já bych to na jejím místě udělala. Neměl by jí nic vyčítat, vyrukovat na ni, že má málo sexu a nelíbí se mu, když si o víkendu ani neumyje vlasy a chodí v teplákách (mimochodem, co je na teplákách špatného, v dnešní době už jsou samé pěkné tepláky a jsou rozhodně pohodlnější než jiné kalhoty třeba džíny. Taky chodím doma v teplákách, ale já nemám toho manžela, no.)

Není tady

#78 23. 1. 2015 21:37

Lamatko
♥♥♥♥---

Nemyslela jsem ze chci radit Templerovi žene  to ani nejde. Spis to bylo takové konstatování. Ze treba se paní ani snažit nebude, nebude chtít něco změnit. Nechci soudit, ale je i možný, ze paní je jaksi pohodlná. Ale to nemůžu říct ze to tak je . Já s nima nežiji, takže bůhví co v tom ještě je jiného.

Není tady

#79 24. 1. 2015 3:54

Templer
♥------
Místo: Brno

Tak to jsem netušil, jakou lavinu reakcí spustím, a asi z toho začínám mít zmatek.. :-)

Jen co mě teď v rychlosti napadá (letím na víkend zase domů), myslím vysvětlení pro Helenu : Hormonální antikoncepce, ne že netuším zda užívá antikoncepci, ale netuším, která je hormonální.

Barča: Syndrom vyhoření mě taky napadá, oddělení asi neprozradím, je velice specializované.

Sunshine: Angelina Jolie nesahá mé ženě ani po kotníky, a já nikdy nebudu Brad Pitt (necestuji na lodích a umím plavat).

Potom myslím ještě reakce, nevím kdo psal, že New Yorker je pro Teenagery a ne pro čtyřicítky - samozřejmě že ne jen New Yorker, ale i kdekoliv, ty obchody si vybírá moje žena, ne já, a navíc musím v tomto směru ještě oponovat ze zkušenosti, dají se zde koupit i hezké věci, ne jen úleárny.

Zavazíme, zdržujeme a štveme lidi. Ale bez nás by to nešlo. Neměli bychom nic...I ten počítač, do kterého datlujeme, musel přivézt kamion. Jezdíme pro Vás, pro všechny. Hezký den.

Není tady

#80 24. 1. 2015 8:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a asi z toho začínám mít zmatek
To bude dobrý... když se prokoušeš "teplákama", tak pár zrnek vyzobneš http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#81 24. 1. 2015 8:47

andy75
♥♥♥----

Nemohla bych si toho pána na chvíli půjčit?Finančně zajištěná rodina,zájem o ženu a dítě a přirozené potřeby chlapa.
To je skoro ideál,jistě být celý týden sama není zrovna ideální,ale jsou horší věci.
Podle mě jeho žena nemá potřebu nic měnit,protože má vše jisté,žádný problém.Pokud v týdnu funguje sama s dítětem, tak uznávám, že toho musí mít plné zuby, hlavně po 40,mě bude letos 40 a začínám cítit únavu.
Vídávám spoustu párů, kdy žena po letech vztahu už na sebe nedbá a chlap třeba vypadá k světu,nevypadá to dobře.
neznám chlapa, který by neocenil upravenou ženu a erotické prádlo,rozhodně je to jiné, než stereotyp a tepláky.
Pak se ženské diví, že chlapi mají milenky,ale tím nechci říct, že to schvaluji,je i pěkné, že pán má zájem o svoji ženu.Nejsem žádná manekýna, ale jít někam na oběd nebo něco koupit na oblečení mám ráda a nechtěla bych sedět s chlapem jenom doma,kupuji si i drobnosti poslední dobou pravidelně,někdy stačí naušnice,udělat si jinak vlasy nebo si nalakovat nehty a je to.Pokud pán není na přirozené obyčejné typy a chce, aby žena byla výraznější a ona byla, tak mu plně rozumím.
Asi bych taky udělala, co tu někdo radil, vzala nejdříve dítě někam a potom chtěla být s odpočinutou ženou.
Mám trochu podezření, jestli není domácí typ více, než si pán myslel.
PS: Chodím taky do obchodu hlavně o víkendu v teplákách,hladně muži kolem 60 let po mě koukají(nevím, co si mám o tom myslet),ale jindy chodím normálně, opravdu mě nic nenapadá, co dělat.

Není tady

#82 24. 1. 2015 9:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic New Yorker a jiné nejsou jen pro mladé. Je mi 52 let a občas tam koupím hezké kousky. Žena v mém věku nemusí chodit oblékaná jako stará babička se šátkem na hlavě, dlouhými sukněmi, lajblíkem a zástěrkou. smile

Není tady

#83 24. 1. 2015 9:06

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Templer napsal(a):

Sunshine: Angelina Jolie nesahá mé ženě ani po kotníky, a já nikdy nebudu Brad Pitt (necestuji na lodích a umím plavat).

To je dost nabubřelé prohlášení. Nemusíš to se slovním zbožňováním své manželky tolik přehánět. Kdo má moc řečí, tam obvykle chybí skutky. Osobně si myslím, že je to přesně naopak. Nebo tvou ženu přijal dokonce papež František?
Nehledě na to, že o tohle v příspěvku sunshine vůbec nešlo a tys jeho podstatu evidentně nejspíš nepochopil.

Není tady

#84 24. 1. 2015 9:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

sunshine... napsal(a):

Možná taky inspirace smile

Brad Pitt řekl o své ženě Angelině:

"Moje žena onemocněla. Byla pořád nervózní kvůli problémům v práci, osobnímu životu, jejím chybám a dětem. Hodně zhubla, byla velmi vyhublá a neustále plakala. Nebyla to šastná žena. Pořád ji bolela hlava, srdce, záda a žebra. Špatně spala, usínala až ráno a velmi rychle se během dne unavila. Byli jsme skoro ve fázi rozchodu, Její krása mizela, měla pytle pod očima, přestala o sebe pečovat. Odmítala role ve filmech. Ztratil jsem naději a myslel jsem, že nᚠkonec se blíží. Pak jsem se ale rozhodl jednat. Mám přece nejkrásnější ženu na světě. Je idolem více než poloviny mužů a žen na Zemi a já jako jediný vedle ní můžu usínat a objímat ji. Začal jsem ji zaplavovat květinami, zasypávat polibky a zahrnovat komplimenty. Překvapoval jsem ji každou minutu. Dával jsem jí hodně dárků a žil jen pro ni. Na veřejnosti jsem mluvil jen o ní. Nebudete tomu věřit, ale ona rozkvetla. Zlepšila se. Přibrala, už nebyla nervózní a milovala me ještě více než předtím. Neměl jsem tušení, že může milovat tak moc. A pak jsem si uvědomil jednu věc - žena je odrazem muže. Pokud ji milujete k zbláznění, vrátí vám to!“

To  je moc hezké. stolt A hlavně poučné a pravdivé. Že to takhle funguje.

Není tady

#85 24. 1. 2015 9:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a tys jeho podstatu evidentně nejspíš nepochopil
Zdá se, že není jedinej, kdo "evidentně nepochopil"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Ale to je věc názoru.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#86 24. 1. 2015 9:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Projev lásky jazykem, kterému žena rozumí, dělá zázraky.
Možná by bylo fajn přečíst knížku Pět jazyků lásky...

Není tady

#87 24. 1. 2015 12:30

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

offtopic New Yorker a jiné nejsou jen pro mladé. Je mi 52 let a občas tam koupím hezké kousky. Žena v mém věku nemusí chodit oblékaná jako stará babička se šátkem na hlavě, dlouhými sukněmi, lajblíkem a zástěrkou. smile

Evo, nakupování v New Yorkeru a nechození oblékaná, jak stará babička, jak ty ji popisuješ, spolu nemá nic společného. Psala jsem, že by mě zarazilo, kdyby mě někdo vzal ve čtyřiceti do low-endového řetězce, abych si koupila něco hezkého na sebe...... To neznamená, že bych tam příležitostně nenakoukla, i když většinou bezvýsledně. Holt proti gustu žádnej dišputát. wink

Není tady

#88 24. 1. 2015 12:38

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Templer napsal(a):

Barča: Syndrom vyhoření mě taky napadá, oddělení asi neprozradím, je velice specializované.

Nech si, neprozrazuj wink. Jsou i povolání, kde se tak často setkávᚠse smrtí, nebo s její možností a blízkostí, že nemusíš být vyhořelý, aby ti některé věci nepřišly naprosto zbytné. Navíc, u žen je hlavní sexuální orgán mozek.

Není tady

#89 24. 1. 2015 12:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

a tak mě napadlo, já si třeba kupuju ráda oblečky sama. I když mi při nákupu manžel nevadí, ale raději vybírám sama. Templere - má tvoje žena nějaký koníčky? Třeba když budu mluvit za sebe, tak jsem nechtěla od ježíška oblečky, ale objektiv. Taky by tedy můj manžel mohl říct, že se nemaluju, že si nekupuju hadříky.  (ale není to pravdou, sice hadříky není mou prioritou, ale z NY mám džegíny. big_smile )

Upravil(a) dusička (24. 1. 2015 12:40)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#90 24. 1. 2015 13:23

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Barča napsal(a):

Evo, nakupování v New Yorkeru a nechození oblékaná, jak stará babička, jak ty ji popisuješ, spolu nemá nic společného. Psala jsem, že by mě zarazilo, kdyby mě někdo vzal ve čtyřiceti do low-endového řetězce, abych si koupila něco hezkého na sebe...... To neznamená, že bych tam příležitostně nenakoukla, i když většinou bezvýsledně. Holt proti gustu žádnej dišputát. wink

Bych taky uvítala spíše Desigual retasova
Zrovna tento týden jsem si po 3 letech vybírání koupila v Desigual kabelku. smile

Není tady

#91 24. 1. 2015 22:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lamatko napsal(a):

Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je žena nosí když pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby žena nosila ty tepláky více než treba jiné kalhoty, které by ji slušely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu žen,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.

to zalezi asi taky na tom chlapovi , v cem on doma chodi . Myslim , ze dnes existuje dostatek i pekneho domaciho obleceni netreba se do neceho schvalne prevlikat

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#92 24. 1. 2015 22:36

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Lamatko napsal(a):

Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je žena nosí když pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby žena nosila ty tepláky více než treba jiné kalhoty, které by ji slušely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu žen,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.

Hezký večer se dá udělat i s teplákama wink
Kdo určuje ten standart, kdy by žena měla nosit tepláky a kdy už jiné kalhoty,které by ji slušely víc? To je přeci jen a jen na té ženě. Píšu o tom, že tepláky nejsou důvod k tomu, že muž o ní ztrácí pro sexuální stránce zájem. wink
A Lamatko - chlapovi udělat radost,že se slíknu z tepláků? Když budu nastrojená a přesto k tomu bude chybět ten sex-apeal - nebude to ono.
Ale kdežto , když na sobě budu mít ty své pohodlné tepláky a udělám pro mě a pro muže hezký večer a budu vyzařovat "sexuální oddanost" vrhne se na mě, i když budu v těch vytahaných teplákách. cool

Majko - píšu o vytahaných teplákách - obrazně řečeno, prostě tepláky na doma no.  (nosím doma legíny a mám taky jedny tepláky, sice nemaj vytahaný kolena, ani ty paty, ale maj nášivky)

budu vyzařovat "sexuální oddanost"

co to je ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#93 24. 1. 2015 22:37

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.

ty se doma oblekas do erotickeho pradla ?

Není tady

#94 24. 1. 2015 22:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lamatko napsal(a):

Pokud ale Templer bude dělat žene tyto drobné radosti bude delat i ona pro něho? Treba mastné vlasy atd...

to zjisti smile

Není tady

#95 25. 1. 2015 9:47

andy75
♥♥♥----

Já třeba chodím doma v elsákách a nějakém uplejěím tričku, protože se tak cítím dobře,nejlépe mi sedí bílé,černé a růžové,k tomu si udělám culík nahoru a namalovaná chodím normálně, protože v práci musím vypadat a stačí menší výstřih a nikdy nebyl problém,jen musí ženská trochu chtít a nemusí hned se vyoblíkávat bůhví čím,na spaní mám jen košilky ,to taky bývá velmi oblíbené,ale když to ženská nepotřebuje, tak babo raď.

Není tady

#96 25. 1. 2015 10:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.

Ty ne? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#97 25. 1. 2015 10:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mikeš napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ty ne? big_smile

jako třeba na úklid vissla ?

Není tady

#98 25. 1. 2015 10:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

jako třeba na úklid vissla ?

A proč ne na úklid? Když se ženská ohne ke kýblu a chlap zezadu uvidí to svůdné prádélko, udělá to s ním divy lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#99 25. 1. 2015 11:04

taonata
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ty ne? big_smile

Ty ano? big_smile

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

#100 25. 1. 2015 11:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Kde jinde bych se měla oblékat do erotického prádla, než doma? Obvykle se milujeme s přítelem doma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí