29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dusičko, nemyslela jsem to špatně. Mám stejný názor, jako ty.
Není tady
chlapovi udělat radost,že se slíknu z tepláků?
Chlapovi uděláš radost když se svlíkneš z čehokoliv...
Ale myslím, že jsme těžce mimo téma.
Není tady
Pěkný večer se dá udělat i s téma teplakama ale zeptej se mužů co by na svých ženách raději viděli
Není tady
Eva. napsal(a):
Dusičko, nemyslela jsem to špatně. Mám stejný názor, jako ty.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Pěkný večer se dá udělat i s téma teplakama ale zeptej se mužů co by na svých ženách raději viděli
Lamatko - já se nepotřebuju ptát mužů co by na mě viděli raději. O tepláky totiž tady vůbec nejde. Kolikrát je žena spocená z vedra při uklízení třeba, tropy, potřebovala by sprchu a pro muže je přitažlivá. Je to také o tom pyžmu, co k sobě cítí, co k sobě vyzařují.
Není tady
Pro Dusicku: to mas sice pravdu ze je to o tom co k sobě cítí, ale z dlouhodobého hlediska nejsou tepláky nic moc
Není tady
Lamatko napsal(a):
Pro Dusicku: to mas sice pravdu ze je to o tom co k sobě cítí, ale z dlouhodobého hlediska nejsou tepláky nic moc
Jak dlouho žiješ ve vztahu s jedním mužem , nebo jak si na to přišla?
Není tady
Ziju s mužem deset let, říkal mi ze by byl rad kdybych se někdy jen pro něho hezky oblékla. To mě trosku nastval:rolleyes: ale alespoň nenosím doma tepláky ale stejně si myslím ze je důležitý jaký mají lidi spolu vztah a zda jim to klape.
Není tady
Za 10 let ses ani jednou neoblékla hezky jen pro svého muže? Ani do erotického prádla? Fíha.
Není tady
Já si myslím ze proste když spolu dva lidi jsou déle ze by si navzájem měli dělat občas drobné radosti podle toho co ten druhy ma rad. Některé zeny mají rady treba kytku a tak jednou za čas ji muž kytku donese nebo ji pozve na večeři a pro muže zase muže byt radost když se zena pro nej pěkné oblékne. Protože kdyby navzájem oba o vztah nepečovali tak by jim mohl treba zevsednet. Ale ono je to těžký pri těch všech nárocích v práci a pece o deti atd...
Není tady
Nenapsala jsem ze za 10 let jsem se neoblekla do er prádla.
Není tady
já psala ani ani. A hezky ses pro něj oblékla?
Není tady
Snažím se vypadat pěkne. Sem upravena, ale když jsem nosila tepláky protože jsou pohodlný tak můj muž mi řekl ze se mu nelíbí. Tak už je nosím minimálně.
Není tady
Obléká se rada pro svého muže, ale on si mysli ze když spolu někam jdeme ze to není pro nej
Není tady
Ano, s tím souhlasím,že by si ti dva, co se milují, měli dělat radost.
A pro to bych na místě Templera vzala děti na celý den a nechala manželku doma. Neříkala bych jí, co si má a nemá obléct, jestli se má nebo nemá o víkendu když je doma namalovat. Snažila bych se,aby si manželka odpočnula, vyspala do oběda. a tak. Podle mého je přetažená, tudíž nemá na nic chut. Další víkend bych třeba jela s ní někam do welnes - jen my dva.
Protože když se ten druhý nutí , tak to jak naschvál nejde.
Není tady
dusičko, Templerovi mají jen jedno dítě, společné. Ostatní děti už s nimi nejsou. Psal.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusičko, Templerovi mají jen jedno dítě, společné. Ostatní děti už s nimi nejsou. Psal.
jo já vím, sedmileté, napsala jsem to blbě v množném čísle. Ale i tak s tím prvnákem je práce. Do družiny, z družiny, do práce, úkoly. ta ženská potřebuje vypnout.
Osobně se tedy oblíkám podle sebe, a kdyby manžel měl něco proti mým teplákům, jsem horká hlava. takže bych mu asi odpověděla,když se mu moje tepláky nelíbí, tak at na mě nekouká.
Upravil(a) dusička (23. 1. 2015 19:33)
Není tady
to bych mu taky mohla říct ať se na mě někouka ale k čemu by mi to bylo příště by mi už nic neřekl. A i když mě to trochu urazilo tak zpětne jsem vlastně rada ze to vím.
Není tady
Pokud ale Templer bude dělat žene tyto drobné radosti bude delat i ona pro něho? Treba mastné vlasy atd...
Není tady
Pořad píšeme co by měl udělat Templer ale už se nepíše ze jeho zena se nesnaží pro nej udělat drobnou radost no ale je možné ze by se to treba změnilo, kdyby Templer přišel vzal děcko na piuldne pryč nechal ženu vyspat a ona by treba i pro nej něco udělala
Není tady
Lamatko napsal(a):
to bych mu taky mohla říct ať se na mě někouka ale k čemu by mi to bylo příště by mi už nic neřekl. A i když mě to trochu urazilo tak zpětne jsem vlastně rada ze to vím.
Obléká se rada pro svého muže, ale on si mysli ze když spolu někam jdeme ze to není pro nej
No vidíš, a pak žárlí ,když jdete někam spolu,že se oblékáš pro jiného.
No není lepší oblékat se pro sebe? ( a třeba i pod ty tepláky - maskovací manévr vzít si erotické prádélko)
Upravil(a) dusička (23. 1. 2015 19:42)
Není tady
Je pravda ze když se zena obléká pěkné pro sebe lip se i cítí co kdyby ze
Není tady
Vždyť já si taky ty tepláky někdy vezmu starám seno deti atd... Nejsem na mole :-)
Není tady
Lamatko napsal(a):
Pořad píšeme co by měl udělat Templer ale už se nepíše ze jeho zena se nesnaží pro nej udělat drobnou radost no ale je možné ze by se to treba změnilo, kdyby Templer přišel vzal děcko na piuldne pryč nechal ženu vyspat a ona by treba i pro nej něco udělala
Píše tady Templer a ne jeho žena. Tudíž nelze radit jeho ženě ale pouze jemu...
Není tady
To ano
Není tady