6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Nahota milované ženy je nejhezčí erotické prádlo.
Někdo má rád vdolky, jinej holky... a další si potrpí na prádýlko... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Bych si nedovolila posuzovat cizí intimní soužití...
Ano, máš pravdu - "Není žádný zákon, že ženy používají erotické prádlo"... ale proč neudělat milovanému muži radost?
Tak to je samozřejmé.
Ale pokud se manželce do sexu nechce (téměř) vůbec, těžko od ní očekávat ještě i erotické prádlo, když je momentálně ráda, že je ráda.
Není tady
Tak mi napadá s tím nezájmem o sex......nezačala třeba paní brát hormonální antikoncepci? Ta údajně mívá tento nepříjemný vedlejší efekt....ale nevím, neznám...... jen z doslechu.
Není tady
mia napsal(a):
Tak mi napadá s tím nezájmem o sex......nezačala třeba paní brát hormonální antikoncepci? Ta údajně mívá tento nepříjemný vedlejší efekt....ale nevím, neznám...... jen z doslechu.
Jak na koho a jak která. Osobní zkušenosti. Ale může na tom něco být. I když - mají 7-letého syna, tak to už by ji brala dříve. Ale to jsou jenom mé domněnky.
Není tady
Milé dámy (doufám že toto oslovení nezní příliš konzervativně) :-)
nestíhám koukat, kolik reakcí se sešlo a je to moc fajn, trochu mi to otevírá i druhý pohled na věc, i když stále z toho moudrý nejsem, nabyl jsem aspoň pocitu, že zase až tak neobvyklé to není. Dovolte mi pár reakcí:
Eva:
Mám pocit, že jsi se upjala na verzi únavy, to mně samozřejmě taky už napadalo, ale setrvalý stav i při a po dovolené, a to jsme byli bez prcka na týden sami. Byla veselá a uvolněná.
Navíc přece netvrdím, že musí být vždy namalovaná a upravená jako ze žurnálu, ale už to dělá jen když jde do práce.
"Píšeš, že má jen dvoje džíny do práce. Jestli se dříve ráda parádila, kde je to ostatní oblečení, co měla? To mě zaujalo."
Dříve se opravdu parádila, tedy ne extravagantně, ale velice sexy a elegantně, některé oblečení ještě má, některé rozdala. to co má leží ve skříni.
"A taky mě zaujalo - erotické spodní prádlo jsem neviděl už rok. Není žádný zákon, že ženy používají erotické prádlo... Nahota milované ženy je nejhezčí erotické prádlo. Nebo to byl jen příměr?
A ještě mě napadlo, jak dlouho děláš řidiče kamionu? Od začátku, co se znáte, anebo až později?"
Erotické spodní prádlo nebyl jen příměr, ale byla to kdysi především ona, kdo na tom ujížděl. A mě se to jako chlapovi líbilo, proč ne. Nevyžaduji to jako povinnost, ale chybí mi to. Není to samozřejmě ale prioritou věci.
Jinak jezdím celou dobu, jen jsem chvíli nejezdil zahraničí. Pak jsem šel zpět co ciziny, kvůli penězům samozřejmě.
Ten finanční rozdíl je obrovský.
flink:
"Dej jí tohle přečíst ;-) " ...opravdu dobrý nápad, ale v tomto směru zůstanu zatím zbabělec...ponechávám si tento nápad jako poslední přání před popravou.
Helena:
Klimakterium? to jsem ještě neslyšel a musím dostudovat. A kdy to začalo....tak to si neuvědomuji, ale ten přechod byl postupný a pozvolný.
"Ano, máš pravdu - "Není žádný zákon, že ženy používají erotické prádlo"... ale proč neudělat milovanému muži radost? smile"
... prima se to čte, díky.
Sahleb:
"Co víc si přát, měl bych být spokojený a šťastný chlap." No vzdyt jo, copak fakt zalezi na mnozstvi noveho obleceni?"
Ne, určitě ne. Ale zkouším úplně všechno... Kdysi to měla ráda, uměla se obléknout tak elegantně, že se po ní i ve 40-ti ohlédla celá restaurace, když jsme vešli. A já jsem jako chlap praskal pýchou.
"Mel by ji uvarit on......"
to nikdy, vždy jsem si při tom ublížil. Umím uvařit kafe a motor. A zavolat donášku jídel. Bohužel. Ale už když si mě brala věděla, že nejsem šéfkuchař.
šestka:
"Jo, ty když jste spolu, tak jsi nastrojený, oholený, voňavý?"
Když jdeme spolu, přizpůsobuji svůj oděv jí. Jsem jeden z těch mála chlapů, co si umí uvázat i kravatu. Už 3 roky jsem ji nepotřeboval.
mia:
".....a nebo to tak měla vždycky a pán si toho pod vlivem rozbouřených hormonů dříve nevšiml..."
Jsem traktorista Votočil z místního JZD a v ložnici si Máňu poznám podle toho, že máme stejné holínky :-)
...ale teď vážně
"Paní si prostě zvykla žít sama.".....ani nevíš, jakou mám obavu z toho, že jsi moc blízko pravdě
"Tak mi napadá s tím nezájmem o sex......nezačala třeba paní brát hormonální antikoncepci?"
Tak to opravdu netuším. :-(
Lamatko:
[b]"chudák Templer úplně ho tady rozeberem😉 No co si uvařil si taky sní 😄"[b]
...psal jsem přece, že neumím vařit, takže asi to podle toho i tak vypadá... :-) . Ale díky za solidaritu.
Doufám, že mi nic neuteklo, snažil jsem se vše přečíst bedlivě. Snad jsem alespoň trochu uspokojivě zodpověděl některé dotazy. Ještě mi nejde jak zvýraznit tučně citace v uvozovkách... :-(
Upravil(a) Templer (23. 1. 2015 6:29)
Není tady
Dříve se opravdu parádila, tedy ne extravagantně, ale velice sexy a elegantně... A kdy to začalo....tak to si neuvědomuji, ale ten přechod byl postupný a pozvolný.
Možná se přece jen pokus najít začátek klubka... já nevím - změna tvojí práce (znova cizina), dítě do školky ona do práce, pracovní potíže, zdravotní problémy... hledej, přemejšlej...
"Paní si prostě zvykla žít sama.".....ani nevíš, jakou mám obavu z toho, že jsi moc blízko pravdě
Aniž bych se tě chtěla dotknout - co o ní víš, krom toho, že se přestala oblíkat? Teď nemyslím to, že se s tebou na tohle téma nechce bavit... ale ono na otázku po manželčině antikoncepci odpovědět "Tak to opravdu netuším." není tak docela obvyklý.
Předpokládám i z tvýho psaní, že domácnost a dítě má v pořádku, takže se ta nechuť obejvuje jenom ve vztahu k sobě samý... a potažmo možná k tobě. Třeba je to celý způsob, jak si tě "udržet od těla"... jenže to zas mělo nějakej spouštěcí moment, něco, co ji k tomu vede... aneb viz výše - vrať se zpátky v čase a zkus si vzpomenout.
Není tady
Taky mě překvapilo, že nevíš, jestli manželka nezačala brát antikoncepci. Co o ní vlatně ne/víš? A ona o tobě? Komunikujete spolu? A jakým způsobem? Někdy "jen" komunikovat nestačí, ale důležité je, jak a o čem.
Nedříve jsem měla z tvého psaní pocit, že ten problém je záležitost posledního roku. A teď jsi napsal, že kravatu jsi nepotřeboval již 3 roky. Možná trvá ten problém už déle, jen ty sis ho hned na začátku nevšiml.
Proč s tebou o tom nechce tvá žena mluvit? Sdělí ti aspoň důvod, proč ne?
Není tady
Možná taky inspirace
Brad Pitt řekl o své ženě Angelině:
"Moje žena onemocněla. Byla pořád nervózní kvůli problémům v práci, osobnímu životu, jejím chybám a dětem. Hodně zhubla, byla velmi vyhublá a neustále plakala. Nebyla to šťastná žena. Pořád ji bolela hlava, srdce, záda a žebra. Špatně spala, usínala až ráno a velmi rychle se během dne unavila. Byli jsme skoro ve fázi rozchodu, Její krása mizela, měla pytle pod očima, přestala o sebe pečovat. Odmítala role ve filmech. Ztratil jsem naději a myslel jsem, že náš konec se blíží. Pak jsem se ale rozhodl jednat. Mám přece nejkrásnější ženu na světě. Je idolem více než poloviny mužů a žen na Zemi a já jako jediný vedle ní můžu usínat a objímat ji. Začal jsem ji zaplavovat květinami, zasypávat polibky a zahrnovat komplimenty. Překvapoval jsem ji každou minutu. Dával jsem jí hodně dárků a žil jen pro ni. Na veřejnosti jsem mluvil jen o ní. Nebudete tomu věřit, ale ona rozkvetla. Zlepšila se. Přibrala, už nebyla nervózní a milovala me ještě více než předtím. Neměl jsem tušení, že může milovat tak moc. A pak jsem si uvědomil jednu věc - žena je odrazem muže. Pokud ji milujete k zbláznění, vrátí vám to!“
Není tady
Lamatko napsal(a):
Myslela jsem nesexuji. sex je pro muže potřeba jako každá jiná neříkám ze pro ženy ne ale pro chlapy asi více ze😛
To je jen mytus.
Není tady
Templer napsal(a):
flink:
"Dej jí tohle přečíst ;-) " ...opravdu dobrý nápad, ale v tomto směru zůstanu zatím zbabělec...ponechávám si tento nápad jako poslední přání před popravou.
Spíše jde o to, aby Tvůj příspěvek nerozbila diskuse pod ním
Není tady
Pokud je zdravotní sestra, pravděpodobně chodí v sestřičkovské uniformě. Nošení uniformy v práci mění u některých žen vztah k oblékání: Nejméně 4x děnně se převlékají - ráno z nočního do denního, pak v práci do pracovního, zpracovního do denního, z denního do nočního (mezi tím může být společenské nebo domácí). Dlouho trvá, než unosí své oblečení a tak nějak mohou přestat cítit potřebu něčeho nového.
Kde pracuje tvoje paní (ambulance? nemocnice? jaký zhruba obor?......).
Ptám se proto, že mně napadla i deprese, která se takhle často projevuje a také tzv. syndrom vyhoření, který postihuje hlavně některé profese, zejména tzv. pomáhající, mezi nimiž jsou sestry na prvním místě. Podle toho, co jsi o své paní psal, je, nebo musela být ženou, které na lidech záleží, která je neodbývá. Zároveň ve tvém psaní nenacházím způsob, jímž by si tuto svou péči kompenzovala .......
Další, co mě napadlo je, že kdybys mě po čtyřicítce zavedl do New Yorkeru, abych si koupila něco pěkného na sebe, nvím, co bych si o tobě pomyslela, ale asi nic lichotivého. Tenhle obchod je tak pro teenagery.
Další věc je, že pokud tvoje paní žije v domku se svou maminkou a ty takřka nejsi doma, je to jako by se ani nevdala, jako by neměla manžela, .......
Není tady
Manžela mám pracovně mimo a když přijede, nemyji si kvůli němu vlasy. O víkendu se nemaluju vůbec. (maluju se jen do práce, nebo do města - a to jen řasy). Mám ve skříni pár erotických kousků, ale už jsem je dlouho nevytáhla.
A proč? Protože láska není o tom,jestli je ženská namalovaná, jestli má doma vytahané tepláky. Jde o teplo domova.
Když přijede manžel domů, nechci se plahočit po krámech kde je spousta lidí, nakonec to oblečení, když budu chtít , si můžu koupit sama v týdnu. Ale nemám potřebu. (ona přijde )
Když přijede manžel domů, chci si s ním povídat jen tak si otevřít víno k dobrému jídlu, být s ním sama nebo s ním a s dětma prožívat chvilky, kdy je doma.
Není tady
Dusicko souhlasím s tebou, ale přeci jen by zeny nemely asi úplně ztrácet chuť trochu o sebe pečovat. Vždyť je pěkný když je žena alespoň trochu upravena a nemyslím tím bůhví jak nastrojena a zmalovana, ale vytahané tepláky žene nesluší
Není tady
Templer napsal(a):
Ahojte (teda doufám, že tak tuctové oslovení všem nebude bráno jako vstupní nezdvořilost)...
Vlastně uznávám, že sem ani snad nepatřím, ale to, že jsem se nakonec registroval zde na fóru i přes to že jsem muž je pouze další pokus, jak se někde dopomoci k radě a řešení mé situace.
Jsem ženatý. Sice už podruhé, ale se svou současnou ženou žijeme spolu už 10 let. Moje žena je naprosto úžasná, věřím, že mě má ráda a navíc i když je nám oběma už přes 40, je velice hezká ženská. A já ji po celou tu dobu našeho vztahu miluji stejně, jako na začátku našeho vztahu. Zdá se to sice dost idylické a nepravděpodobné, ale trmácíme se spolu životem a ona je mou ikonou krásy, touhy, sexu a prostě všeho. Co víc si přát, měl bych být spokojený a šťastný chlap. Je v tom háček... přestala mít zájem být ženou. Přestala se malovat, přestala se hezky oblékat, přestala registrovat vše ženské a krásné. Má dvoje džíny do práce a tepláky na domácí pobíhání, a stím si vystačí. Marně ji tahám po NewYorkerech a podobných obchodech, snáším jí do kabinky sukně a jiné kusy na oblečení, které jsou aspoň dle mého hezké. Stejně to skončí u džín a trika, doma u šusťáků. A o sex přestala mít zájem úplně, s bídou se nechá umluvit jednou za měsíc. Erotické spodní prádlo jsem neviděl už rok.
Situace je o to horší, že jezdím na kamionu a jsem doma jen o víkendu, tedy v době, kdy ona nemusí do práce, takže jí nevadí ani mastné vlasy stažené gumičkou, které si myje až v pondělí ráno, než jde do práce (pracuje jako zdravotní sestra), tedy zrovna když já opět na týden odjíždím na tůru.
Není nad moudrý přístup a pokud je problém, tak by si dva o tom měli otevřeně promluvit. I o toto jsem se pokoušel, a ne jednou. Vždy to ale končí tím, že se jí pokus o takovouto rozpravu velice dotkne. Důvod jejího dotčení nedokážu určit, něco jako argument ve tvaru, jestli už ji nemiluji takovou, jaká je a pod. Je mi to ale dost nepříjemné, to poslední co bych chtěl je, jakkoliv jí ublížit. Přitom jako partnerka je naprosto perfektní, starostlivá, každý den mi volá a povídá co v práci, chce vědět co nového na evropských dálnicích a pod., takže nemá pocit, že bychom si neměli co říct, spíš naopak, když chceme, dokážeme se bavit hodiny. A netvrdil bych, že domácnost jí bere veškerý čas, nakupovat jezdíme jednou za týden autem, pečení a vaření dělá protože to sama chce, návrhy aby v neděli nevařila že se půjdeme někam najíst odmítá.
A proč jsem se svým křížkem přišel sem? Protože v chlapských komunitách jsem nakonec dospěl k závěru, že bych ji měl nechat a najít si jinou podle mých představ, třebas i jako bokovku. To já ale naprosto zavrhuji a odmítám. Jednám vždy tak, abych se kdykoliv komukoliv mohl podívat do očí a lhát vlastní ženě, kterou navíc opravdu miluji, to by mě nešlo. Styděl bych se sám před sebou. Když něco nefunguje, tak se to má nechat běžet a nehrát divadlo. Já ale chci, aby to fungovalo, a nechci ale hrát komedii.
A teď má každá rada cenu zlata. Snad mě odsud admin nevyrazí.
Nemá to u nej hormonálne dôvody (nejaké už pred-prechodové zníženie hladiny hormónov)? Inak, u mňa sa podobne prejavovala depresia... Čím necchem pvoedať, že to musí byť nutne ono - mňa nebavilo ani variť, piecť, upratovať, venovať sa koníčkom... zhola nič. (Otázka je, či to ty ako väčšinu času neprítomný zistíš...
) Mne sa tvoj postoj páči a myslím si, že sex je dôelžitou a krásnou zložkou partnerského vzťahu. Ale nedá sa to lámať cez koleno a prejavujú sa tu často aj problémy zvonku vzťahu (stres v práci, hormóny, depresia, únava, preťaženosť...
)
Není tady
jo a taky mi dost pomáhá, když manžel vyrazí s dětmi někam pryč a já jsem sama doma. Přes týden si ženská neodpočne, natož když doma nemá chlapa. Je to začarovaný kruh, chlap je týden mimo a říká si,ted přijedu domu a manželka mi skočí do náruče. Jenže manželka se těší na tebe, o to nejde, ale potřebuje si o víkendu odpočnout od malování, strojení.
A vytahané tepláky - jo to se všeobecně píše a říká,že by žena neměla doma nosit vytahané tepláky. Podle mého je to mýtus.
Upravil(a) dusička (23. 1. 2015 17:27)
Není tady
dusička napsal(a):
jo a taky mi dost pomáhá, když manžel vyrazí s dětmi někam pryč a já jsem sama doma. Přes týden si ženská neodpočne, natož když doma nemá chlapa. Je to začarovaný kruh, chlap je týden mimo a říká si,ted přijedu domu a manželka mi skočí do náruče. Jenže manželce se těší na tebe, o to nejde, ale potřebuje si o víkendu odpočnout od malování, strojení.
A vytahané tepláky - jo to se všeobecně píše a říká,že by žena neměla doma nosit vytahané tepláky. Podle mého je to mýtus.
Mýtus? Inu, asi jiný kraj a jiný zvyk...
Není tady
Vytahané tepláky podle mého nejsou důvod, proč by chlap neměl na ženskou chut. I ve vytahaných teplákách může být ženská sexy. Když chlapovi nepřijde ženská sexy nebo vzrušující, problém je někde jinde, ne v teplácích. Tot můj názor a zkušenost.
Není tady
Tak když muž svoji ženu miluje tak ma na ni chuť i v těch teplakach, ale ženám je proste dáno, ze by měli vypadat teda snažit se trochu byt upravené. Není hezky pohled na ženu když ma mastné vlasy, vytahané tepláky a tak nějak je na ni vidět, ze ji je jedno jak vypadá. Mužům se přeci líbí když ta jejich milovaná žena o sebe trosku dbá.
Není tady
Ale každy ma jiný názor a zkušenosti.
Není tady
dusička napsal(a):
Vytahané tepláky podle mého nejsou důvod, proč by chlap neměl na ženskou chut. I ve vytahaných teplákách může být ženská sexy. Když chlapovi nepřijde ženská sexy nebo vzrušující, problém je někde jinde, ne v teplácích. Tot můj názor a zkušenost.
Potom nechápu, proč je tolik butiků s oblečením...
Není tady
flink napsal(a):
dusička napsal(a):
No třeba proto,že se ženský oblíkaj pro svojí potřebu, že se cítí samy v sobě spokojený, samy sobě se líběj. Oblíkaj se kvůli sobě, kvůli svému pocitu. A ne kvůli chlapovi.
Vzpomínám kdysi měla ségra na sobě svetřík, který ji neslušel, prostě barva , střich nee. A ségra se mě ptala,jestli se mi líbí její svetřík,že se v něm necejtí. řekla jsem , že moc ne. Odpověděla,že jí to koupil manžel a řekl jí, že by chtěl ,aby ten svetřík nosila. No šel pryč - ten svetr
Upravil(a) dusička (23. 1. 2015 17:54)
Není tady
dusička napsal(a):
flink napsal(a):
dusička napsal(a):
No třeba proto,že se ženský oblíkaj pro svojí potřebu, že se cítí samy v sobě spokojený, samy sobě se líběj. Oblíkaj se kvůli sobě, kvůli svému pocitu. A ne kvůli chlapovi.
Vzpomínám kdysi měla ségra na sobě svetřík, který ji neslušel, prostě barva , střich nee. A ségra se mě ptala,jestli se mi líbí její svetřík,že se v něm necejtí. řekla jsem , že moc ne. Odpověděla,že jí to koupil manžel a řekl jí, že by chtěl ,aby ten svetřík nosila. No šel pryč - ten svetr
Ze stejných důvodů by měly jít pryč vytahané tepláky, ale proti gustu...?
Není tady
Z jakých důvodů by měli jít vytahané tepláky pryč?
a)Kvůli tomu,že se v nich ženská nebude cejtit ženskou (ale budou pohodlný, může v nich vegetit, je to dobrý materiál)
b)Kvůli tomu,že se chlapovi nelíbí? že není v teplákách ženská vzrušující?
Když chlap bude chtít ,aby si nosila dlouhé vlasy, ale tobě vyhovují krátké, tak si kvůli chlapovi necháš narůst háro?
Není tady
Neznám v mém okolí žádnou ženu, která by doma chodila ve vytahaných teplákách. Dnes je tolik hezkého domácího oblečení. To už je snad i umění sehnat tepláky, které se následně vytahají...
Není tady
Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je žena nosí když pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby žena nosila ty tepláky více než treba jiné kalhoty, které by ji slušely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu žen,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Chápu ze tepláky jsou pohodlný a proto je žena nosí když pečuje o deti a domácnost to je jasny. Ale jednou za čas je hezky chlapovi udělat radost a treba se lépe obléknout a udělat si hezky večer. Myslím ale ze by neměl byt standard, aby žena nosila ty tepláky více než treba jiné kalhoty, které by ji slušely více a i by byli pohodlný. Vidím kolem sebe spoustu žen,'které o sebe trochu pečují, které přehnaně a které vůbec. Já myslím ze ten stred je tak akorát.
Hezký večer se dá udělat i s teplákama
Kdo určuje ten standart, kdy by žena měla nosit tepláky a kdy už jiné kalhoty,které by ji slušely víc? To je přeci jen a jen na té ženě. Píšu o tom, že tepláky nejsou důvod k tomu, že muž o ní ztrácí pro sexuální stránce zájem.
A Lamatko - chlapovi udělat radost,že se slíknu z tepláků? Když budu nastrojená a přesto k tomu bude chybět ten sex-apeal - nebude to ono.
Ale kdežto , když na sobě budu mít ty své pohodlné tepláky a udělám pro mě a pro muže hezký večer a budu vyzařovat "sexuální oddanost" vrhne se na mě, i když budu v těch vytahaných teplákách.
Majko - píšu o vytahaných teplákách - obrazně řečeno, prostě tepláky na doma no. (nosím doma legíny a mám taky jedny tepláky, sice nemaj vytahaný kolena, ani ty paty, ale maj nášivky)
Není tady