Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 22. 1. 2015 16:08

Bibi77
♥------

Re: Noční rituály

Díky.

Není tady

#102 28. 1. 2015 10:14

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Eva. napsal(a):

Já bych s ní takové ceremónie už dávno nedělala.
Poslala bych ji po večeři a hygieně do postele, přišla za ní, dala jí pusu (žádné pusy plyšákovi ani žádné jiné ceremónie) a odešla bych z pokoje. Když bude řádit, a si řádí. Však ono jí to dojde, že to prostě jinak nebude.
Dítě potřebuje pevné mantinely a ty mu musí dát rodič. Ty už jste měli dávno udělat.

Taky bych řekla, že je to porucha, kterou by měl řešit odborník. Tahle fundovaná rada by mohla akorát uškodit!

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#103 28. 1. 2015 15:37

Lamatko
♥♥♥♥---

Ahoj Bibi,
Tak jak to popisuješ, tak to vypadá ze dcerka opravdu trpí psychickou poruchou. Podle mě tady žádné dávání na zadek nepomůže. Sama se tím musí trápit, když ji pořad něco nutí tyto věci delat. Asi bude treba s ni zajít co nejdříve k psycholozce, ale jiné než u které jste byli. Přeju a se vám tento problém podaří co nejdříve vyřešit, protože tím trpíte všichni.

Není tady

#104 1. 2. 2015 16:34

Rosmise
♥------

Bibi77 napsal(a):

Všem, které toto téma ještě zajímá a něco sem napsaly: Kolikrát se nestačím divit....
My se problém řešit snažíme, ale je tolik možných příčin... O OCD jsem něco četla, můžed to být,ale nemusí. Autistické znaky jsou jiné,to vylučuju.  Po chamomille je dcera klidnější, ale s usínáním jsou problémy pořád, takže máme od homeopata - dětského lékaře, který se zabývá jak klasickou medicínou, tak alternativou - homeopatika na rituály, následně jsme domluvení s paní, která má osobní zkušenosti (jak ona tak její dcera) s tím ,že vidí duchy, umí je odvádět a poradí dceři jak se s tím, že tuto schopnost má, vyrovnat. Podotýkám, že dcera se strašně těší,až se s ní setká a bude to moci probrat s někým,kdo je na stejné úrovni, co se týká těchto schopností.
Lékaři jsem samozřejmě řekla,že tam náznaky OCD mohou být nebo to  tak vypadá, ale vzhledem k celé situaci nám doporučil nejdřív zkusit homeopatika na rituály a sezení u paní. Myslí si totiž, že je lepší zkusit nejdříve tuto metodu a poté jít třeba k psychiatrovi, jelikož tam se vás neptají, dají vám léky na utlumení ,aby byl tzv.klid a neřeší další možné příčiny.
Doufám teda, že pomůže co jsem výše popsala. Pokud ne, zkusily bychom asi p. doktora (psychiatra) v Hradci Královém ( kontakt jsem dostala zde v diskuzi od jedné dobré duše, DÍK), který je osvícený a bere v potaz i to, že už je mezi námi více lidí, kteří "vědí" to co my ne.
Jen na okraj -  manžel to vidí podobně. 
Každopádně to chce hodně trpělivosti a snažit se řešit příčinu, ne následek.

Tohle co popisuješ je typické pro autismus.....rituály a takové těžké , jsou u autíků běžné.

Další typický projev autíků je OCD , velký procento Aspergerů má OCD .Asperger je inteligentní autista .

A další projev u AS jsou psychotické projevy , vidí duchy a podobně. To všechno jsou typické projevy vysocefunkčích autíků a budou se zhoršovat, ne zlepšovat .
Takže jí klidně cpi homeo, stejně toho psychiatra vyhledáte časem , dotlačí vás to .

Upravil(a) Rosmise (1. 2. 2015 16:59)

Není tady

#105 1. 2. 2015 16:38

Rosmise
♥------

A bacha na OCD, čím dřív se porucha začne léčit, tím snáz se odstraní, pokud se dlouho otálí, nejde to potom.

Moje dcera měla OCD a ještě rok to trvalo, než s lékem vymizely příznaky . A ke konci už to měla tolik, že se nemohla učit, nemohla se soustředit .
Jsou lidi , kteří mají OCD a pak už celé dny myjí byt, nebo svý ruce a jsou v důchodu , protože nedělají nic jinýho.

Není tady

#106 1. 2. 2015 16:53

Rosmise
♥------

Bibi77 napsal(a):

Bloncko, dík za tvůj názor. Vidím to taky tak. Z některých příspěvků jsem docela v šoku, viz. Eva. Rozhodně to u nás není taková katastrofa,abych dceru vozila někde po nocích na psychiatrii, tam ji napíchali oblbováky a udělali z ní trosku. Zajímalo by mě jestli bys tohle Evo udělala své dceři.
Neříkám, že nepůjdu k psychologovi, a rozhodně ji necpeme práškama po hrstech. Měla pouze pár kuliček Chamomilly (heřmánek).
Ve škole ten problém nebude, nijak na ni netlačíme, školu má ráda i učitele (až na jednu družinářku, která je má ve výtvarce).
Tak jak mi radíš ty dát jí víc lásky a poradit se s dobrým psychologem, bude snad řešení. Něco podobného mi dnes radila i kolegyně v práci. Napsala jsem do diskuze pouze proto, že jsem chtěla znát názory dalších lidí,to je vše. Určitě vím,že takhle to nechat nemůžu.

Katastrofa to je Bibi, pokud je jí 10 let a má už tak silný potíže .
Tyhle problémy se u dětí objevují až v pubertě , až ve 15-20 letech a ona to má už ted tak silný .

Naše nejlepší kartářka Ariana Argoni, která je velice nadaná a "slyší řeč zvířat " má těžkou bipolární poruchu . Můj kamarád to samý a vždycky mě přesvědčoval , že mám svoji psychózu nechat proběhnout, že je to PSK.
A ted když jsou oba nemocní , cpou se léky horem dolem , aby zastavili ty potíže jako depky , bludy atd.
Takže tvoje dcera je velice nadaná a intuitivní (taky je dys, což bývá) Ale je potřeba to regulovat léky.

A nemusíš mít strach, tam stačí jedna tabletka , nebo dvě , žádný hrsti léků a zfetovaný dítě .
Prostě blázni někdy mívají nadpřirozené schopnosti.
Jak vidíš, i kdyby měla nadpřirozený schopnosti, léčí se to léky . I lidi co se zabývají duchovnem a jsou skutečně nadaní ty léky zobou , jiná cesta není .

Upravil(a) Rosmise (1. 2. 2015 17:02)

Není tady

#107 1. 2. 2015 22:04

cibulinecka
♥------

Tak po přečtení o  této malé slečně,mě zůstává rozum stát.Ta s maminkou cvičí,až to hezký není.Udělala bych tomu krátký proces,nebo slečna bude s mamkou cvičit úplně ve všem.To musí mít nějaký řád,co si můžou ty naše prata dovolit,kde je ta míra,co ještě ANO,a co NÉÉ.

Není tady

#108 2. 2. 2015 9:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Udělala bych tomu krátký proces
Jakpak? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif Poděl se o dobrou radu zkušený matky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#109 4. 2. 2015 15:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

AnnaM, díky a také zdravím smile

Bibi, udělala jsi moudré rozhodnutí, kdyby něco, klidně se ozvi, držím palce.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#110 4. 2. 2015 16:47

Mendy
♥♥♥♥♥--

aprill napsal(a):

Eva. napsal(a):

sandro, až budeš mít vlastní děti, až budou pak dospělé a tobě jako matce NIKDY neselžou nervy, pak si můžeme popovídat... Až o tom budeš něco vědět z vlastních zkušeností. offtopic
To se týká i ostatních svatých matek. A hodí kamenem, jestli jim při výchově jejich dětí NIKDY neselhaly nervy. Mně by po takovém pětihodinovém výstupu, jaký tady popsala Bibi, selhaly. Jsem jenom člověk.

pokud někomu selžou nervy...tak své pochybení nedává jako návod. opět jsi se ukázala jako sobecký a necitlivý jedinec.

O co ty jsi lepší... roll

Není tady

#111 11. 2. 2015 20:22

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Toto vlákno, přesněji tento příběh mladé dívky, potažmo následně jejich rodičů nás "inspiroval" a naše redaktorka oslovila odborníka na slovo vzatého, a sice MUDr. Martinu Zvěřovou, PhD., z psychiatrické kliniky VFN. Ta popsala příznaky obsese, jejich průběh i možnou léčbu. Více si můžete přečíst a poslechnout  (součástí je i audio rozhovor) v níže uvedeném článku ...

http://zdraviamy.cz/m/articles/view/Co-je-obsese

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí