18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Já bych s ní takové ceremónie u dávno nedělala.
Poslala bych ji po večeři a hygieně do postele, přila za ní, dala jí pusu (ádné pusy plyákovi ani ádné jiné ceremónie) a odela bych z pokoje. Kdy bude řádit, a si řádí. Vak ono jí to dojde, e to prostě jinak nebude.
Dítě potřebuje pevné mantinely a ty mu musí dát rodič. Ty u jste měli dávno udělat.
Taky bych řekla, e je to porucha, kterou by měl řeit odborník. Tahle fundovaná rada by mohla akorát ukodit!
Není tady
Ahoj Bibi,
Tak jak to popisuje, tak to vypadá ze dcerka opravdu trpí psychickou poruchou. Podle mě tady ádné dávání na zadek nepomůe. Sama se tím musí trápit, kdy ji pořad něco nutí tyto věci delat. Asi bude treba s ni zajít co nejdříve k psycholozce, ale jiné ne u které jste byli. Přeju a se vám tento problém podaří co nejdříve vyřeit, protoe tím trpíte vichni.
Není tady
Bibi77 napsal(a):
Vem, které toto téma jetě zajímá a něco sem napsaly: Kolikrát se nestačím divit....
My se problém řeit snaíme, ale je tolik moných příčin... O OCD jsem něco četla, můed to být,ale nemusí. Autistické znaky jsou jiné,to vylučuju. Po chamomille je dcera klidnějí, ale s usínáním jsou problémy pořád, take máme od homeopata - dětského lékaře, který se zabývá jak klasickou medicínou, tak alternativou - homeopatika na rituály, následně jsme domluvení s paní, která má osobní zkuenosti (jak ona tak její dcera) s tím ,e vidí duchy, umí je odvádět a poradí dceři jak se s tím, e tuto schopnost má, vyrovnat. Podotýkám, e dcera se straně těí,a se s ní setká a bude to moci probrat s někým,kdo je na stejné úrovni, co se týká těchto schopností.
Lékaři jsem samozřejmě řekla,e tam náznaky OCD mohou být nebo to tak vypadá, ale vzhledem k celé situaci nám doporučil nejdřív zkusit homeopatika na rituály a sezení u paní. Myslí si toti, e je lepí zkusit nejdříve tuto metodu a poté jít třeba k psychiatrovi, jeliko tam se vás neptají, dají vám léky na utlumení ,aby byl tzv.klid a neřeí dalí moné příčiny.
Doufám teda, e pomůe co jsem výe popsala. Pokud ne, zkusily bychom asi p. doktora (psychiatra) v Hradci Královém ( kontakt jsem dostala zde v diskuzi od jedné dobré due, DÍK), který je osvícený a bere v potaz i to, e u je mezi námi více lidí, kteří "vědí" to co my ne.
Jen na okraj - manel to vidí podobně.
Kadopádně to chce hodně trpělivosti a snait se řeit příčinu, ne následek.
Tohle co popisuje je typické pro autismus.....rituály a takové těké , jsou u autíků běné.
Dalí typický projev autíků je OCD , velký procento Aspergerů má OCD .Asperger je inteligentní autista .
A dalí projev u AS jsou psychotické projevy , vidí duchy a podobně. To vechno jsou typické projevy vysocefunkčích autíků a budou se zhorovat, ne zlepovat .
Take jí klidně cpi homeo, stejně toho psychiatra vyhledáte časem , dotlačí vás to .
Upravil(a) Rosmise (1. 2. 2015 16:59)
Není tady
A bacha na OCD, čím dřív se porucha začne léčit, tím snáz se odstraní, pokud se dlouho otálí, nejde to potom.
Moje dcera měla OCD a jetě rok to trvalo, ne s lékem vymizely příznaky . A ke konci u to měla tolik, e se nemohla učit, nemohla se soustředit .
Jsou lidi , kteří mají OCD a pak u celé dny myjí byt, nebo svý ruce a jsou v důchodu , protoe nedělají nic jinýho.
Není tady
Bibi77 napsal(a):
Bloncko, dík za tvůj názor. Vidím to taky tak. Z některých příspěvků jsem docela v oku, viz. Eva. Rozhodně to u nás není taková katastrofa,abych dceru vozila někde po nocích na psychiatrii, tam ji napíchali oblbováky a udělali z ní trosku. Zajímalo by mě jestli bys tohle Evo udělala své dceři.
Neříkám, e nepůjdu k psychologovi, a rozhodně ji necpeme prákama po hrstech. Měla pouze pár kuliček Chamomilly (heřmánek).
Ve kole ten problém nebude, nijak na ni netlačíme, kolu má ráda i učitele (a na jednu druinářku, která je má ve výtvarce).
Tak jak mi radí ty dát jí víc lásky a poradit se s dobrým psychologem, bude snad řeení. Něco podobného mi dnes radila i kolegyně v práci. Napsala jsem do diskuze pouze proto, e jsem chtěla znát názory dalích lidí,to je ve. Určitě vím,e takhle to nechat nemůu.
Katastrofa to je Bibi, pokud je jí 10 let a má u tak silný potíe .
Tyhle problémy se u dětí objevují a v pubertě , a ve 15-20 letech a ona to má u ted tak silný .
Nae nejlepí kartářka Ariana Argoni, která je velice nadaná a "slyí řeč zvířat " má těkou bipolární poruchu . Můj kamarád to samý a vdycky mě přesvědčoval , e mám svoji psychózu nechat proběhnout, e je to PSK.
A ted kdy jsou oba nemocní , cpou se léky horem dolem , aby zastavili ty potíe jako depky , bludy atd.
Take tvoje dcera je velice nadaná a intuitivní (taky je dys, co bývá) Ale je potřeba to regulovat léky.
A nemusí mít strach, tam stačí jedna tabletka , nebo dvě , ádný hrsti léků a zfetovaný dítě .
Prostě blázni někdy mívají nadpřirozené schopnosti.
Jak vidí, i kdyby měla nadpřirozený schopnosti, léčí se to léky . I lidi co se zabývají duchovnem a jsou skutečně nadaní ty léky zobou , jiná cesta není .
Upravil(a) Rosmise (1. 2. 2015 17:02)
Není tady
Tak po přečtení o této malé slečně,mě zůstává rozum stát.Ta s maminkou cvičí,a to hezký není.Udělala bych tomu krátký proces,nebo slečna bude s mamkou cvičit úplně ve vem.To musí mít nějaký řád,co si můou ty nae prata dovolit,kde je ta míra,co jetě ANO,a co NÉÉ.
Není tady
Udělala bych tomu krátký proces
Jakpak? Poděl se o dobrou radu zkuený matky...
Není tady
AnnaM, díky a také zdravím
Bibi, udělala jsi moudré rozhodnutí, kdyby něco, klidně se ozvi, drím palce.
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
sandro, a bude mít vlastní děti, a budou pak dospělé a tobě jako matce NIKDY neselou nervy, pak si můeme popovídat... A o tom bude něco vědět z vlastních zkueností.
To se týká i ostatních svatých matek. A hodí kamenem, jestli jim při výchově jejich dětí NIKDY neselhaly nervy. Mně by po takovém pětihodinovém výstupu, jaký tady popsala Bibi, selhaly. Jsem jenom člověk.pokud někomu selou nervy...tak své pochybení nedává jako návod. opět jsi se ukázala jako sobecký a necitlivý jedinec.
O co ty jsi lepí...
Není tady
Toto vlákno, přesněji tento příběh mladé dívky, potamo následně jejich rodičů nás "inspiroval" a nae redaktorka oslovila odborníka na slovo vzatého, a sice MUDr. Martinu Zvěřovou, PhD., z psychiatrické kliniky VFN. Ta popsala příznaky obsese, jejich průběh i monou léčbu. Více si můete přečíst a poslechnout (součástí je i audio rozhovor) v níe uvedeném článku ...
http://zdraviamy.cz/m/articles/view/Co-je-obsese
Není tady