29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem přestěhovaná, bydlím a jsem ten nejspokojenější člověk na světě To je až neuvěřitelný, jaký balzám na nervy to je. Měla jsem to udělat už dávno.
On něj mi přišlo několik SMS, ta první byla, jak je rád, že jsem konečně dostala rozum a vypadla. Ve druhé mě upozornil kdy je splátka hypotéky, ve třetí že podal žádost o rozvod a ve čtvrté ať si nedělám žádný nárok na dům, protože jsem jen spolužadatel hypo a tudíž nemám na dům žádný nárok, na což jsem mu odepsala, že o tom rozhodne už někdo jiný a ať mi už laskavě dá pokoj. Od té doby se neozval, ale od známých vím, že se vyptává kde bydlím.
Já doufám, že tu žádost o rozvod podá, protože by mi tím prokázal velikou laskavost a ušetřil spoustu práce a času. Na věci kolem domu si najmu právníka. Nevím jaké mám šance, dům je SJM tak doufám, že na nějaké vyrovnání nárok mít budu.
Mendy, děkuju za kontakt.
Není tady
Blanč, gratuluji k tomu nejtěžšímu kroku, který máš za sebou a držím moc palce. Teď už bude jen a jen líp. Drž se.
Není tady
holka šikovná.............ano, teď už bude jen líp
Není tady
Gratuluju k novému začátku, ať se ti daří!
Není tady
Blanč, super, držím palce.
Nebude to lehký, ale to nejhorší máš za sebou. A když budeš v psychické pohodě, vše zvládneš.
Není tady
Taky to ráda slyším...
Není tady
Blanč, ten tvůj manžel musí být asi dost činorodá a komická figura, podle toho, co už stačil dát najevo.
Myslím, že jdeš po správné cestě - bylas u té psychiatrině? Ani správná cesta nemusí být snadná a bude na ní třeba podpory .....
Není tady
Blanč, smekám a klobouk dolů Přeji Ti do nového života hodně štěstí a uvidíš, že po skončení rozvodového řízení a následného majetkového vyrovnání se v Tvém životě začnou odehrávat jen samé příjemné věci. Vydrž!!!
Není tady