18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobrý den, máte někdo doma nějaký stojan či tabuli, na které si děti mohou kreslit? chci něco obdobného pořídit domů aby si mohli kreslit na větí formáty a přitom nespotřebovávat tolik papíru
Není tady
to je smula, zrovna jsem dvě prodala, ale jestli doma nechcete vyhazovat papír (já si třeba obrázky dětí schovávám je ale sice pravda, e kdybych je postupně nevyhazovala, nemohli bysme se doma hnout ) tak si zkuste koupit nalepovací tabuli. Alespoň nezabere tolik místa jako stojan. Mám jsem ji z nalepovacitabule.cz jinak nevím, kde se dá koupit
Není tady
Máme stojací tabuli na kreslení (z jedné strany křídy, druhá magnetická na fixy) a pak má kreslící podloky (jednu, na kterou se kreslí perem naplněným vodou nebo tětečkem) a pak tu klasickou kreslící magnetickou tabulku .
Není tady
My jsme domů Vánocema pořizovali černou tabuli nalepovací na zeď, na kterou můou děti psát křídama Přemýleli jsme, jestli je lepí fixa nebo křída, ale nakonec jsme se shodli, e křída bude bezpečnějí a jsme rádi, e jsme to tak nakonec udělali, děti si s tím straně moc vyhráli a i teď se k tomu rádi vrací, ikdy u jejich nadení maličko opadlo ...
Není tady
To je jakoe něco na styl tabule, kterou mají děti ve kole? Klárinka pořád mluví o tom, jak si s kamarády na tu tabuli o přestávkách kreslí to by mohl být pěkný dárek k narozeninám
Není tady
No my jsme třeba u i přemýleli, e bychom něco podobného pořídili do kuchyně, co by slouilo na psaní povinností nebo poznámek
Není tady
Jo, tak to by taky nebylo vůbec na kodu Takové věci píeme na papíry a děti je pak odkrtnou, stejně jako manel, ale i ta tabule má svoje pro
Není tady
Tak my u máme tu tabuli na fixy i v kuchyni, musím říct, e je to o dost praktičtějí Take opět nelitujeme, manel je fakt koumák
Není tady