18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,hledam kamaradku na pokec treba na chatu o detech,beznych radostech a starostech. Jsem z Hati u Hlučína. Je mi 24 a mam 2letou dcerku :-)
Není tady
Domlouvaly jsme se u troku s některýma a chtěla bych vědět, zda by někdo mohl třeba ve čtvrtek nebo pátek kvečeru?
V návrhu byl Assen,to je na pískových dolech v Ostravě.
Není tady
Ahoj holky.jsem také z Ostravy-Zábřehu.bude mi co nevidět 39 a hledám kamarádku na občasný pokec,kávičku...nemám tady nikoho i kdy jsem rodilá ostravanda moc lidiček tady nemám co by mi za to stáli.a ty které jsem tady měla se mi odstěhovali do vech koutů republiky a není toliko času za nimi vyráet.Mám 12ti letou dceru,tak hledám někoho,kdo má bud stejně staré dítě či nemá s kým pokecat.s kočárky u moc nepočítám, neb tyto maminy mají u jiné poadavky na rtozmluvy a jsou větinou mladí a jak jim to občas závidím.jsem pracovně vytíená.dělám 12ti hodinové směny,tak nevím kdy sem nakouknu a zda se někdo ozve,ale budu ráda i za maminu s miminem...nemám si s kým popovídat...a já bydlím nad assenem kousek...tak je asi tady někdo odtud...BYLO BY FAJN,NĚKOHO NAJÍT.PŘEJI VÁM HEZKÝ DEN.
Není tady
Ahoj hledam obycejnou uprimnou kamaradku na pokec najde se tu nekde je mi 42 let mam maleho cvrcka muz je porad v praci a nam je moc smutno
Upravil(a) Martina1973 (8. 2. 2015 14:56)
Není tady
Ahoj mě je 39 a také hledám kamarádku,myslela jsem si,e je to divný v mém věku nemít kamarádku tu opravdovou,ale ty co byly nebyly takové ty opravdové a časem zmizí z mysli...bydlím na pískových dolech..mám 12ti letou dceru....potřebuji s někým pokecat a sejít se,,,jak to kámoky dělají...
Není tady
Tak co s tím srazem?
Není tady
Ahoj holky Hledám touto cestou kamarádky na pokec,nákupy a podobně :)Jsem pohodová holka ijeme tady s přítelem,ale moc kamarádek tady nemám,vechny jsou bohuel dál.Jsem bezdětná,je mi 37.a máme pejska Petra
Není tady
Ahoj.Hledam Kamaradku z OV, na pokec vylety, snad i cviceni. Jsem v Ostrave teprve kratce. jmenuji se Sarka a je mi 48let. Jinak hezky den vsem. safirka11@googlemail.com
Není tady