6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojki. Tak nejak jsem hodnotila lonsky rok a kamaradky, ktere mam, jsou spise prilezitostne zname. Ikdyz je mi pres 30, stale mi chybi ta spiklelencka duse, ktera by sla na kafe, ktere bych mohla kdykoliv zavolat a podelit se o kdejakou blbost a naopak
Jsem z Ovy (momentalne centrum). Mam muze a fenku labradora, ale prece jen... neni nad babske drbani o vsem
Není tady
Ahoj, tady taky 30 letá, s mužem ale bez psa :-) bydlící v Zábřehu u Luny.
S chlapem se vidíme pá-po, zbytek večery jsem sama. Co zajít posedět někam na pivko, vínko?
Není tady
Já jsem ti psala SZ Lexi.
Karfice u Luny to znám tam jsem pár let žila. :-)
Není tady
Taky bych se přidala,jsem taky z Ostravy,nemám možná tolik času,ale taky mi chybí ten ženský pokec.
Jste už na něčem domluvené?
Není tady
Kaly napsal(a):
Jeee, zadna SZ mi neprisla
Není tady
Domluvena alespon ja zatim nejsem, ale treba bychom to mohly domluvit vsechny spolu
Nejaka kafarnicka, objedname stolek a potkame se hehe
Není tady
No ono to tu teď trochu zlobilo. :-)
Tak já můžu bud večer asi po osmé nebo přes den, ale to by přicházela v úvahu tak nějaká dětská hernička maximálně. :-D Se mnou to jednoduché není. A spíše až v unoru.
Není tady
Kaly napsal(a):
A kde žiješ teď?
Není tady
Na Sídlišti Fifejdy.
Není tady
Takže ve čtvrtek 18:30 sraz v Luně nahoře. Co Vy nato?
Není tady
Tak já určitě ne je to moc brzo ve čtvrtek už něco mám. Chtělo by to dát tak za 14 dní ať si můžou lidi udělat čas. Ale třeba někdo jiný čas mít bude.
Upravil(a) Kaly (13. 1. 2015 12:07)
Není tady
Ahoj, na me je to taky narychlo. Mrskla bych to na pristi tyden, treba v utery 20/1?
Není tady
No úterý by mi snad vyšlo i když jen na chvíli,přeje jenom pátek nebo sobota by byly lepší.
A kde se chcete sejít?
Není tady
Kde to nevim. Ja jsem z centra, Kaly psala, ze je z Fifejd a Karfice asi nekde kolem Luny. Andy odkud jsi ty?
Upravil(a) Lexie (13. 1. 2015 19:47)
Není tady
Tak já úterý a čtvrtky chodím cvičit takže mi to nevyjde. Taky myslím, že víkend by byl lepší. :-)
Není tady
Víkendy začínám být v Přerově. Nebo pak jezdívám Havr, Karviná - mamka, taťka...
Není tady
Já jsem z Poruby,protože je každá z jiné části, musíme asi udělat kompromis.
Není tady
Ja verim, ze se nejaky kompromis najde, pripadne budeme tocit lokace pro priste
Takze co Streda 21/1 napr. v 1730?
Kavarnu nebo tak domluvime, jakmile budeme mit datum (jako planovani svatby )
Není tady
No já už jsem se jednou tady pokoušela domluvit takový sraz a nějak to nevyšlo.
Nikdo se nepřihlásil nakonec. :-D
Jinak středa by šla, ale ten čas alespoň 18:00 jinak nemám šanci dojet.
Upravil(a) Kaly (16. 1. 2015 7:37)
Není tady
Místo by bylo nejlepší uprostřed. Co takhle Assen na Horymírce? Každý to má autobusem kousek a stačí vystoupit na zastávce Závoří a nedá se to přehlídnout.
Není tady
Cas muzem klido posunout na 18, a Assen neznam. Rada poznam
Není tady
Tak co přijde tam v tu středu někdo?
Není tady
Ráda bych přišla, jenže mi dneska onemocněl syn,ale příští čtvrtek budu mít určitě čas, budu bez dětí,co ty na to?
Není tady
U mě osobně to taky nevypadá nadějně na tuto středu. :-(
Není tady
Tak to budeme muset asi naplanovat s nejakym veeeelkym predstihem
Není tady