Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 22. 2. 2015 19:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chlap neumi vydelat

hm, tak to nebudeme mužem
Kdovíjak to je... tohle hanka napsaala v pátek "Muž nechce děti, protože si je z finančních důvodů nemůžeme dovolit."

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#152 22. 2. 2015 19:10

Barča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

prosím vysvětlit... pečovala jsem o rodiče, teď už jenom o matku a žádné velké finance mě to nestálo. jenom nafta na cestu

Ode mě samozřejmě spekulace. Situace rodičů může být různá a investice, které se o toho odvíjejí, rovněž. Navíc netuším, jaké nároky jací rodiče vznášejí a jak na ně potomci reagují. Nevím, co bych mohla jinak vysvětlit .........roll

Není tady

#153 23. 2. 2015 7:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Hůře placená práce nemusí být nutně špatně placená práce. Možná jen si nevydělá tolik, jako když pracoval jako řidič kamionu. Vzhledem ke zdravotnímu handicapu Hanky si nemyslím, že dře a že ji dokonce nechá dřít její partner.

To je prima, že se erem daří šetřit a že už si může i něco dopřát. Třeba ten výlet do Prahy. To je fajn a moc jí to přeji.

Dusi, vieš si predstaviť, že aj telesne nie celkom fit človek môže drieť DUŠEVNE? Alebo drieť pre teba znamená len plahočiť sa fyzicky,  a už nie mať stres, starosti, zodpovednosť, namáhať si hlavu, vymýšľať kreatívne veci?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#154 23. 2. 2015 7:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Má našetřeno třeba proto, že si nekoupí drahé maso. Každý spoříme podle sebe a na čem uznáme za vhodné.

No vždyt jo, at spoří. Vždyt já ji to přeci neberu. A je fajn, že dokáží z platů něco uspořit. Ale proč si tedy stěžovat že nemám peníze ?

Lebo chce aj ušetriť, aj kúpiť drahšie mäso.... stolt a je to tak v poriadku. Ibaže nie každému sa to podarí, holt.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#155 23. 2. 2015 8:16

Hanka M
♥♥-----

Lamatko napsal(a):

Teď jsem náhodou četla Hani, ze pracujete jako manažerka v menší společnosti, to ale nemůžeš mít zase tak malý plat, aby jste nemohli mít miminko?

Jo, to máš pravdu, ale kdybych šla na mateřskou, tak by nám můj plat scházel. Můj mužský by na mateřskou v žádném případě nešel, to by se zbláznil:)

Není tady

#156 23. 2. 2015 8:23

Hanka M
♥♥-----

eremuruss napsal(a):

Eva. napsal(a):

Hypotéku nemají asi žádnou, když bydlí v nájmu.
Nerozumím tomu, že žena po čtyřícítce s mužem nejspíš také v tomto věku, bydlící v nájmu, bez dětí a oba pracující, si stěžuje, že má málo peněz. Co s těmi vydělanými penězi za tolik let dělají, že si aspoň trošku neušetřili? Práci zase nemají/neměli tak málo placenou. Řidič kamiónu si vydělá poměrně hezké peníze. V tomto věku by už měli oni pomáhat rodičům. Hanba by mě fackovala, kdybych v tomto věku, dokonce bezdětná, chtěla pomoc od svých rodičů. To aby jim k jejich dvěma platům dávali rodiče ještě další peníze?

Tak s tim souhlasim.Nebo je to tak,ze oba maji velke dluhy ktere splaci a pro svoji nezodpovednost ted si nemohou poridit ani dite.Protoze 2 osoby s dvema platy musi jednoduse usetrit.Vidim to u sebe .Oba mame nevelky prijem a usetrime s toho

Dluhy nemáme. Můj mužský už spoustu let kamionem nejezdí, opravuje sekačky.  Vydělá si houby. A i když kamionem jezdil, tak ve firmě svých rodičů, a Ti mu dávali moc malý plat. Bylo to peklo.

Není tady

#157 23. 2. 2015 8:59

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

To houby je mnohdy dost relativní, co je dost pro jednoho, nemusí být pro druhého. Ale spíš to vypadá, že pán nedokázal vystoupit z kruhu....Baví ho ta práce alespoň?

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#158 23. 2. 2015 9:02

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Hůře placená práce nemusí být nutně špatně placená práce. Možná jen si nevydělá tolik, jako když pracoval jako řidič kamionu. Vzhledem ke zdravotnímu handicapu Hanky si nemyslím, že dře a že ji dokonce nechá dřít její partner.

To je prima, že se erem daří šetřit a že už si může i něco dopřát. Třeba ten výlet do Prahy. To je fajn a moc jí to přeji.

Dusi, vieš si predstaviť, že aj telesne nie celkom fit človek môže drieť DUŠEVNE? Alebo drieť pre teba znamená len plahočiť sa fyzicky,  a už nie mať stres, starosti, zodpovednosť, namáhať si hlavu, vymýšľať kreatívne veci?

Za sebe můžu říct, že duševní práce vysiluje ( pro někoho asi paradoxně) více. Pracuju hlavou a někdy se po práci cítím, jako bych skládala dva metráky uhlí. lol

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#159 23. 2. 2015 9:06

Hanka M
♥♥-----

carpediem napsal(a):

To houby je mnohdy dost relativní, co je dost pro jednoho, nemusí být pro druhého. Ale spíš to vypadá, že pán nedokázal vystoupit z kruhu....Baví ho ta práce alespoň?

Myslím si, že tu práci dělá hlavně pro dobrou pracovní dobu (7-15,30 hodin). A taky ze setrvačnosti, už je tam dlouho.

Není tady

#160 23. 2. 2015 9:16

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jakou pracovní dobu máš ty, Hanko? Když píšeš, že vstáváš před pátou a domů přijíždíš v 19 hodin. Je to tak každý den?
Kdysi jsi psala, že domů přijíždíš odpoledne.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#161 23. 2. 2015 9:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Seli - mně to nepiš, já to vím wink

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#162 23. 2. 2015 9:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Hanka M napsal(a):

Lamatko napsal(a):

Teď jsem náhodou četla Hani, ze pracujete jako manažerka v menší společnosti, to ale nemůžeš mít zase tak malý plat, aby jste nemohli mít miminko?

Jo, to máš pravdu, ale kdybych šla na mateřskou, tak by nám můj plat scházel. Můj mužský by na mateřskou v žádném případě nešel, to by se zbláznil:)

Hani, ono to bude znít asi jako fráze, chápu tě, že toužíš po dítěti. Ale když už si s partnerem neměla za těch 10 let co jste spolu dítě, tak ted už je dle mého pozdě. I zdravá žena by mohla mít ve 42 letech problémy, dobře budiž, může mít dítě, ale ty navíc si tělesně postižená. Osobně být na tvém místě, tak bych do toho nešla.
Proč řešíš, že byste neměli peníze, kdyby si byla na mateřský? Co se takhle vyrovnat s tím, že těhotná už nebudeš. Vím, dobře se to kecá.  par

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#163 23. 2. 2015 9:27

Hanka M
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Jakou pracovní dobu máš ty, Hanko? Když píšeš, že vstáváš před pátou a domů přijíždíš v 19 hodin. Je to tak každý den?

Změnila jsem práci a už nějakou dobu přijíždím večer. Po-Pá dojíždím do práce vlakem, dost času nechám na cestování, ale bez toho to dneska už nejde, to je běžné.smile

Není tady

#164 23. 2. 2015 9:29

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka M napsal(a):

Eva. napsal(a):

Změnila jsem práci a už nějakou dobu přijíždím večer. Po-Pá dojíždím do práce vlakem, dost času nechám na cestování, ale bez toho to dneska už nejde, to je běžné.smile

Ptám se, jakou máš pracovní dobu.

Není tady

#165 23. 2. 2015 9:32

Hanka M
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Hanka M napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ptám se, jakou máš pracovní dobu.

7,30-16.00, ale většinou mi končí pracovní doba, až mám hotovo.

Není tady

#166 23. 2. 2015 9:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Můj mužský už spoustu let kamionem nejezdí, opravuje sekačky.  Vydělá si houby. A i když kamionem jezdil, tak ve firmě svých rodičů, a Ti mu dávali moc malý plat.
Asi mu ten vejdělek stačí...

Není tady

#167 23. 2. 2015 9:39

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka M napsal(a):

7,30-16.00, ale většinou mi končí pracovní doba, až mám hotovo.

Děkuji za odpověď.

Není tady

#168 23. 2. 2015 9:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že Barča tady psala, že Hanka M má antikoncepční pracovní dobu.
Dle mého názoru nemá. A do práce a z práce i třeba 2 hodiny denně, případně víc, dojíždí spousta žen.

Hanko M, psalas, že si sháníš přivýdělek. Pokládám to na nesmyslné, když přijíždíš z práce pozdě a jsi zdravotně handicapovaná. Jestli máte skutečně finanční nouzi, v tomto případě by měl svůj přístup změnit tvůj muž a ne ty.

Upravil(a) Eva. (23. 2. 2015 9:52)

Není tady

#169 23. 2. 2015 23:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

carpediem napsal(a):

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Za sebe můžu říct, že duševní práce vysiluje ( pro někoho asi paradoxně) více. Pracuju hlavou a někdy se po práci cítím, jako bych skládala dva metráky uhlí. lol

stolt A ešte nie každú prácu necháš za sebou zatvorením dverí.... grater

Brita

Není tady

#170 24. 2. 2015 8:11

Hanka M
♥♥-----

Když můj muž jezdil kamionem, jezdil ve firmě svých rodičů. Měsíční plat 10 000 Kč, diety žádné, každý víkend jsem vařila několik jídel, aby měl s sebou potravu na celý týden. Na tom se zbohatnout opravdu nedalo. To bych nesměla mít tchána lichváře, lakomce, pitomce.

Není tady

#171 24. 2. 2015 8:20

Lamatko
♥♥♥♥---

A proč tedy manžel nehledal jinou praci u jiné firmy?

Není tady

#172 24. 2. 2015 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To bych nesměla mít tchána lichváře, lakomce, pitomce.
Teď pracuje jinde a zase si stěžuješ na jeho plat... novýho šéfa má taky "lichváře, lakomce, pitomce"?

Není tady

#173 24. 2. 2015 8:30

Lamatko
♥♥♥♥---

Dost často si lidi jen stěžují ale uz nic nedělají proto aby byli spokojenější. Většinou funguje pořekadla, každy svého štěstí strůjcem. Samozřejmě jsou i životní chvíle kdy člověk nema v moci to ovlivnit. Ale pokud si člověk pořad stěžuje tak uz na tom je asi něco divného.

Není tady

#174 24. 2. 2015 8:50

Hanka M
♥♥-----

helena napsal(a):

To bych nesměla mít tchána lichváře, lakomce, pitomce.
Teď pracuje jinde a zase si stěžuješ na jeho plat... novýho šéfa má taky "lichváře, lakomce, pitomce"?

A Ty si myslíš, že řidiči kamionu vydělávají 10 000 Kč, včetně diet? Za tuhle práci dostává také zaplaceno neadekvátně, prostě zaměstnance bere šéf na hůl, má to z bláta do louže. Jak jsem tu už psala, imponuje mu hlavně ta pracovní doba. Nabídky na lepší práci má, ale nechce začít zase znova, jak jsem už také psala. To se Ti zdá normální?

Není tady

#175 24. 2. 2015 8:53

Lamatko
♥♥♥♥---

Tak pokud ma nabídku na lepší praci a nechce to zkusit tak se asi boji změny nebo je to pohodlnost a mluvila jsi s nim o tom proč nezkusi jinou praci?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí