Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 1. 2015 14:04

Juditka
♥------

Až příliš obyčejný příběh o milenci z náčrtníku

Začala jsem psát knížku, teda spíš knížtičku. Nemám žádnou ambici na její vydání, ale spíš bych chtěla vypsat vše, o čem sním, co se mi líbí apod.
Jenže samotné mi to moc nejde. Pokud byste měli zájem, dávám jednotlivé kapitoly na blog (http://milenecznacrtniku.blogspot.cz/?z … 877b1d514d). Budu ráda za slušné připomínky nebo za podněty,jak dál pokračovat, co je postavené na hlavu, co by se líbilo vám apod..
Jsem začátečník, tak prosím o shovívavost. dudlik
Děkuju, Judita

Není tady

#2 2. 1. 2015 15:55

Juditka
♥------

Re: Až příliš obyčejný příběh o milenci z náčrtníku

A přidávám novou kapitolu..smile
Jen upozorním, že prolog a první kapitola jsou takové trochu jiné - hlavně v první kapitole je to hlavně o smutku a jiných pocitech. Ty další kapitoly jsou víc vyprávěcí a bude v nich čím dál víc lechtivějších slov.

Upravil(a) Juditka (2. 1. 2015 15:57)

Není tady

#3 3. 1. 2015 8:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me se to libi

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 4. 1. 2015 17:44

Juditka
♥------

Tak moc děkuji, přidala jsem maličkou kapitolku.. Postupuji pomalu, ale jistě..
Judita

Není tady

#5 4. 1. 2015 23:09

kostka
♥♥♥♥---

Líbí se mi to, dobře se to čte, ale dnes přidaná kapitola je trochu ujetá :-S, ta mě nebavila

Není tady

#6 5. 1. 2015 20:10

Juditka
♥------

No - vždycky záleží na mém aktuálním rozpoložení... Tak jsem včera přidala sen - ten byl tak nějak navíc a je fakt, že sny jsou ujeté - každopádně moc děkuji za reakci. Asi popřemýšlím, jestli tam tuhle vsuvku nechám.
Ale teď bych potřebovala znát Vᚠnázor... nebo spíš radu. Samozřejmě, že nový ředitel je ten, se kterým to spěje do vztahu... A já si teď lámu hlavu, jak je dát dohromady...
Rámcově mě napadá:
a) Monika ředitele zaujala, tak on ji začne vyhledávat, kontaktovat, úkolovat a celkově vyhledávat záminky, jak být s Monikou v kontaktu,
b) Monika bude uhánět ředitele, upozorňovat na sebe a on nakonec zabere a vznikne vztah (samozřejmě zatím, budou následovat další události),
c) někdo jiný napomůže tomu, aby se Monika a ředitel dali dohromady,
d) taky je možné, že ředitel vůbec ten "on" - jen se tam mihne, aby zmátl čtenáře, ale tím mužem, který Monikou tak zamává, bude někdo jiný,
e) s ředitelem půjde jen o pikantní flirt, který ani jednoho z nich nepoznamená,
f) nějaká jiná možnost??
Ještě jednou moc díky.
Judita

Upravil(a) Juditka (5. 1. 2015 20:17)

Není tady

#7 6. 1. 2015 8:17

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Judit, je to pěkný, určitě v tom pokračuj tummenupp  K tvému rozcestníku:
f: co takhle flirt s ředitelem, ale s následky? Těžko se dýchá s člověkem, se kterým byl intimní poměr, na stejném pracovišti. City vždy probublají, a už mimo práci nebo přímo na místě a pak se v tom oba plácají, dokud jeden neodejde ze scény. Můj postřeh smile

Není tady

#8 6. 1. 2015 13:56

Juditka
♥------

Sunshine, taky jsem si říkala.. Nebo by mohl být přece jen ženatý... Hm, ano, možná takhle..  Děkuju moc!!

Není tady

#9 6. 1. 2015 14:05

Juditka
♥------

A když teď tak nad tím přemýšlím, tak jsi, sunshine, celá zlatá, protože jsi mě přivedla na myšlenku!! Hlavně ty následky. Tak ještě jednou děkuju!

Není tady

#10 6. 1. 2015 20:45

Juditka
♥------

Přidala jsem další kapitoly. Tak pokud se začtete a bude vás to bavit, budu moc ráda. Judita smile

Upravil(a) Juditka (13. 1. 2015 17:27)

Není tady

#11 13. 1. 2015 17:29

Juditka
♥------

Protože píšu lidem pro radost, mrzí mě trochu, že nejsem čtená. Asi to je nedostatkem nadání, nicméně nevíte někdo, kde bych mohla na svůj blog odkázat?
Někde jsem četla, že na různé seznamy odkazů, jenže tam mi všude zamítli žádost, protože blog není dostatečně přínosný sad
Děkuji, Judita

Není tady

#12 13. 1. 2015 19:41

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Juditko,
přesuň se na facebook, tam se dostane víc lidí. Pozvi přátele na stránku a občas dávej nějaké novinky....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí