Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 1. 2016 17:58

Bigben61
♥♥♥♥---

Re: Kondom pro ženy

helena napsal(a):

Menopauza je pro ženu psychicky náročná.
Jak pro kterou... samozřejmě, že ta, která se nedovede vyrovnat se změnou role, ji nese podstatně hůř...

Tohle ale já nedokážu posoudit a nevím jak to bude u nás probíhat.

a proto s ní tyto věci nechci nijak rozebírat
Aha... takže "tyto věci" včetně vašeho intiimního soužití radši ventiluješ takhle.
To by musela bejt paní nadšená, kdyby to věděla...

Asi by nadšená nebyla, to mᚠpravdu, ale já si tu připadám anonymně. Ono se dá vyčíst z různých článků hodně,  ale je to na můj vkus moc vědecké. Zeptat se v ženském diskuzním fóru  mi přišlo lepší, než to probírat s chlapama u piva.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#27 2. 1. 2016 18:19

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#28 2. 1. 2016 19:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 2. 1. 2016 19:22

Bigben61
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?

A tvoje rodina čte tvoje příspěvky?

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#30 2. 1. 2016 19:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nikdy nemůžeš vyloučit, že se k nim někdo dostane...

Není tady

#31 2. 1. 2016 19:38

Bigben61
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

Nikdy nemůžeš vyloučit, že se k nim někdo dostane...

Vyloučit určitě ne, ale pravděpodobnost je malá. Manželka neví kam co píšu a já zase nešmíruju co dělá na pc ona.

Není tady

#32 2. 1. 2016 20:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Tak trochu jsem si stěžoval, možná spíš posteskl, že jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to užili jako zamlada tak jsme  abstinovali.

Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těžký, užít si něco "jako zamlada", když už jsme pomalu jednou nohou v truhle big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#33 3. 1. 2016 10:57

Bigben61
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Tak trochu jsem si stěžoval, možná spíš posteskl, že jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to užili jako zamlada tak jsme  abstinovali.

Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těžký, užít si něco "jako zamlada", když už jsme pomalu jednou nohou v truhle big_smile

Je pravda, že se to časem mění, ale dle mých zkušeností mají chlapi většinou větší potřebu než ženy.

Není tady

#34 3. 1. 2016 11:05

Rosieta
Zablokovaný

Bigben61 napsal(a):

Tak jako ona už nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo ještě tak v 45 letech běžná věc.
Představa, že se celej víkend miluju se stejně starým pánem, jako jsem sama, je šílená , to by bylo drahý.......big_smile

Není tady

#35 3. 1. 2016 11:30

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

A kolik bys dala za mladého, Roz?

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#36 3. 1. 2016 12:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rosieta napsal(a):

Tak jako ona už nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo ještě tak v 45 letech běžná věc.

Tak možná bys to ještě naposledy dala, ne? big_smile

Není tady

#37 3. 1. 2016 12:25

Rosieta
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

Rosieta napsal(a):

Tak možná bys to ještě naposledy dala, ne? big_smile

To by mě zabilo.
Já už jsem jako ti dva astmatici, co jdou k prostitutce do 12 patra pěšky......... big_smile

Není tady

#38 3. 1. 2016 15:18

flink
♥♥♥♥♥--

Dorka napsal(a):

No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...

Konečně trochu jiné téma, než kvalita tamponů v českých supermarketech big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#39 3. 1. 2016 16:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Víš co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u mužů, tak u žen. Čili s tím se pojí i menší chu na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, že by bylo nejlepší probrat to s manželkou. Víš, něco ve stylu - pořád mě přitahuješ, i když už jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluší. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to mᚠTy?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#40 3. 1. 2016 16:17

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Je pravda, že se to časem mění, ale dle mých zkušeností mají chlapi většinou větší potřebu než ženy.

Upřímně, užívat si jako za mlada, to už by mě nelákalo. Mám-li to přirovnat k jídlu, za mlada jsem byla žrout, teď jsem gourmet. Být žrout už mě vůbec neláká, mám dojem, že kdyby mně dnes někdo nutil sníst, co jsem za mlada snědla bez problémů, bez odporu a patrně i s radostí, sevřela bych pevně rty, možná bych se i pozvracela.
Chce to trochu rafinovanosti wink

Není tady

#41 3. 1. 2016 16:36

Rosieta
Zablokovaný

To je přesně vyjádřeno , konečně jsem pochopila , když jsem jako mladá četla klasický romány, proč 80 letí starci byli vzrušeni pouze z 16 letý dívky .
Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a když by mi hrozil  klasickej sex , radši půjdu do kina.........

Není tady

#42 3. 1. 2016 17:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rosieta napsal(a):

Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a když by mi hrozil  klasickej sex, radši půjdu do kina.........

To zní zajímavě - takže jsi přívrženkyně nějakých neobvyklých sexuálních praktik? big_smile

Není tady

#43 3. 1. 2016 17:47

Bigben61
♥♥♥♥---

Ó

Judyna napsal(a):

Víš co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u mužů, tak u žen. Čili s tím se pojí i menší chu na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, že by bylo nejlepší probrat to s manželkou. Víš, něco ve stylu - pořád mě přitahuješ, i když už jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluší. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to mᚠTy?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?

Lubrikant používáme a taky si sex zpestřujeme různými pomůckami, ale je to jak říkáš, hormonální záležitost. Je fakt, že časem přejde kvantita v kvalitu,. Vzpomněl jsem si na film Pelíšky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.

Není tady

#44 3. 1. 2016 19:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale je to jak říkáš, hormonální záležitost
Ale prd a vořech hormonální... sex je záležitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#45 3. 1. 2016 19:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Vzpomněl jsem si na film Pelíšky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.

Tak proti gustu žádnej dišputát, že, ale než Holubovou, tak si to radši udělám sám big_smile

Není tady

#46 3. 1. 2016 19:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale prd a vořech hormonální... sex je záležitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

dumbom
Jasně. A když to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#47 3. 1. 2016 19:34

Bigben61
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

helena napsal(a):

dumbom
Jasně. A když to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....

Když to nepude tak nikam nejdu. Jsem s tou moji už 30 let a tak bych zvolil radši vlastní ruční práci :-)

Není tady

#48 3. 1. 2016 19:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Super. Není nad vlastní šikovnost.
Ale teď vážně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro ženy v tomto věku - to se užívá ne kvůli sexu, ale myslím, že to funguje i na to. Záleží, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#49 3. 1. 2016 19:53

Bigben61
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

Ale teď vážně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro ženy v tomto věku - to se užívá ne kvůli sexu, ale myslím, že to funguje i na to. Záleží, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.

Určitě to nějak budeme řešit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manželka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snažit, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.

Není tady

#50 3. 1. 2016 19:59

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Judyna napsal(a):

Určitě to nějak budeme řešit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manželka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snažit, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.

Jasný. Ono se uvidí. Není všem dnům konec. Ony ty svátky jsou docela únavné, ve dnech následujících to může být vše jinak.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí