29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Menopauza je pro ženu psychicky náročná.
Jak pro kterou... samozřejmě, že ta, která se nedovede vyrovnat se změnou role, ji nese podstatně hůř...
Tohle ale já nedokážu posoudit a nevím jak to bude u nás probíhat.
a proto s ní tyto věci nechci nijak rozebírat
Aha... takže "tyto věci" včetně vašeho intiimního soužití radši ventiluješ takhle.
To by musela bejt paní nadšená, kdyby to věděla...
Asi by nadšená nebyla, to máš pravdu, ale já si tu připadám anonymně. Ono se dá vyčíst z různých článků hodně, ale je to na můj vkus moc vědecké. Zeptat se v ženském diskuzním fóru mi přišlo lepší, než to probírat s chlapama u piva.
Není tady
No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...
Není tady
já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?
Není tady
helena napsal(a):
já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?
A tvoje rodina čte tvoje příspěvky?
Není tady
Nikdy nemůžeš vyloučit, že se k nim někdo dostane...
Není tady
helena napsal(a):
Nikdy nemůžeš vyloučit, že se k nim někdo dostane...
Vyloučit určitě ne, ale pravděpodobnost je malá. Manželka neví kam co píšu a já zase nešmíruju co dělá na pc ona.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak trochu jsem si stěžoval, možná spíš posteskl, že jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to užili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těžký, užít si něco "jako zamlada", když už jsme pomalu jednou nohou v truhle
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tak trochu jsem si stěžoval, možná spíš posteskl, že jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to užili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těžký, užít si něco "jako zamlada", když už jsme pomalu jednou nohou v truhle
Je pravda, že se to časem mění, ale dle mých zkušeností mají chlapi většinou větší potřebu než ženy.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak jako ona už nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo ještě tak v 45 letech běžná věc.
Představa, že se celej víkend miluju se stejně starým pánem, jako jsem sama, je šílená , to by bylo drahý.......
Není tady
A kolik bys dala za mladého, Roz?
Není tady
Rosieta napsal(a):
Tak jako ona už nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo ještě tak v 45 letech běžná věc.
Tak možná bys to ještě naposledy dala, ne?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Rosieta napsal(a):
Tak možná bys to ještě naposledy dala, ne?
To by mě zabilo.
Já už jsem jako ti dva astmatici, co jdou k prostitutce do 12 patra pěšky.........
Není tady
Dorka napsal(a):
No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...
Konečně trochu jiné téma, než kvalita tamponů v českých supermarketech
Není tady
Víš co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u mužů, tak u žen. Čili s tím se pojí i menší chuť na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, že by bylo nejlepší probrat to s manželkou. Víš, něco ve stylu - pořád mě přitahuješ, i když už jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluší. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to máš Ty?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Je pravda, že se to časem mění, ale dle mých zkušeností mají chlapi většinou větší potřebu než ženy.
Upřímně, užívat si jako za mlada, to už by mě nelákalo. Mám-li to přirovnat k jídlu, za mlada jsem byla žrout, teď jsem gourmet. Být žrout už mě vůbec neláká, mám dojem, že kdyby mně dnes někdo nutil sníst, co jsem za mlada snědla bez problémů, bez odporu a patrně i s radostí, sevřela bych pevně rty, možná bych se i pozvracela.
Chce to trochu rafinovanosti
Není tady
To je přesně vyjádřeno , konečně jsem pochopila , když jsem jako mladá četla klasický romány, proč 80 letí starci byli vzrušeni pouze z 16 letý dívky .
Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a když by mi hrozil klasickej sex , radši půjdu do kina.........
Není tady
Rosieta napsal(a):
Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a když by mi hrozil klasickej sex, radši půjdu do kina.........
To zní zajímavě - takže jsi přívrženkyně nějakých neobvyklých sexuálních praktik?
Není tady
Ó
Judyna napsal(a):
Víš co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u mužů, tak u žen. Čili s tím se pojí i menší chuť na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, že by bylo nejlepší probrat to s manželkou. Víš, něco ve stylu - pořád mě přitahuješ, i když už jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluší. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to máš Ty?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?
Lubrikant používáme a taky si sex zpestřujeme různými pomůckami, ale je to jak říkáš, hormonální záležitost. Je fakt, že časem přejde kvantita v kvalitu,. Vzpomněl jsem si na film Pelíšky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.
Není tady
ale je to jak říkáš, hormonální záležitost
Ale prd a vořech hormonální... sex je záležitost pudová - buď to pude nebo nepude...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Vzpomněl jsem si na film Pelíšky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.
Tak proti gustu žádnej dišputát, že, ale než Holubovou, tak si to radši udělám sám
Není tady
helena napsal(a):
Ale prd a vořech hormonální... sex je záležitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jasně. A když to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....
Není tady
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
Ale prd a vořech hormonální... sex je záležitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jasně. A když to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....
Když to nepude tak nikam nejdu. Jsem s tou moji už 30 let a tak bych zvolil radši vlastní ruční práci :-)
Není tady
Super. Není nad vlastní šikovnost.
Ale teď vážně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro ženy v tomto věku - to se užívá ne kvůli sexu, ale myslím, že to funguje i na to. Záleží, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ale teď vážně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro ženy v tomto věku - to se užívá ne kvůli sexu, ale myslím, že to funguje i na to. Záleží, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.
Určitě to nějak budeme řešit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manželka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snažit, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ale teď vážně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro ženy v tomto věku - to se užívá ne kvůli sexu, ale myslím, že to funguje i na to. Záleží, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.Určitě to nějak budeme řešit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manželka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snažit, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.
Jasný. Ono se uvidí. Není všem dnům konec. Ony ty svátky jsou docela únavné, ve dnech následujících to může být vše jinak.
Není tady