6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Menopauza je pro enu psychicky náročná.
Jak pro kterou... samozřejmě, e ta, která se nedovede vyrovnat se změnou role, ji nese podstatně hůř...
Tohle ale já nedokáu posoudit a nevím jak to bude u nás probíhat.
a proto s ní tyto věci nechci nijak rozebírat
Aha... take "tyto věci" včetně vaeho intiimního souití radi ventiluje takhle.
To by musela bejt paní nadená, kdyby to věděla...
Asi by nadená nebyla, to má pravdu, ale já si tu připadám anonymně. Ono se dá vyčíst z různých článků hodně, ale je to na můj vkus moc vědecké. Zeptat se v enském diskuzním fóru mi přilo lepí, ne to probírat s chlapama u piva.
Není tady
No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...
Není tady
já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?
Není tady
helena napsal(a):
já si tu připadám anonymně
Tvoje paní neumí s počítačem?
A tvoje rodina čte tvoje příspěvky?
Není tady
Nikdy nemůe vyloučit, e se k nim někdo dostane...
Není tady
helena napsal(a):
Nikdy nemůe vyloučit, e se k nim někdo dostane...
Vyloučit určitě ne, ale pravděpodobnost je malá. Manelka neví kam co píu a já zase nemíruju co dělá na pc ona.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak trochu jsem si stěoval, moná spí posteskl, e jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to uili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těký, uít si něco "jako zamlada", kdy u jsme pomalu jednou nohou v truhle
Není tady
Mike napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tak trochu jsem si stěoval, moná spí posteskl, e jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to uili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Tak - co si budeme povídat - ono je to docela těký, uít si něco "jako zamlada", kdy u jsme pomalu jednou nohou v truhle
Je pravda, e se to časem mění, ale dle mých zkueností mají chlapi větinou větí potřebu ne eny.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak jako ona u nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo jetě tak v 45 letech běná věc.
Představa, e se celej víkend miluju se stejně starým pánem, jako jsem sama, je ílená , to by bylo drahý.......
Není tady
A kolik bys dala za mladého, Roz?
Není tady
Rosieta napsal(a):
Tak jako ona u nemusí bejt při chuti jako zamlada. Mně od tý doby , co mám málo hormonů, taky neláká promilovat víkend a přitom to bylo jetě tak v 45 letech běná věc.
Tak moná bys to jetě naposledy dala, ne?
Není tady
Mike napsal(a):
Rosieta napsal(a):
Tak moná bys to jetě naposledy dala, ne?
To by mě zabilo.
Já u jsem jako ti dva astmatici, co jdou k prostitutce do 12 patra pěky.........
Není tady
Dorka napsal(a):
No to jsi opravdu kavalir!
Jsem si vas predstavila, jak si v hospode vymenujete sve zkusenosti o menopauzach vasich drahych polovicek...
Konečně trochu jiné téma, ne kvalita tamponů v českých supermarketech
Není tady
Ví co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u muů, tak u en. Čili s tím se pojí i mení chu na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, e by bylo nejlepí probrat to s manelkou. Ví, něco ve stylu - pořád mě přitahuje, i kdy u jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluí. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to má Ty?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Mike napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Je pravda, e se to časem mění, ale dle mých zkueností mají chlapi větinou větí potřebu ne eny.
Upřímně, uívat si jako za mlada, to u by mě nelákalo. Mám-li to přirovnat k jídlu, za mlada jsem byla rout, teď jsem gourmet. Být rout u mě vůbec neláká, mám dojem, e kdyby mně dnes někdo nutil sníst, co jsem za mlada snědla bez problémů, bez odporu a patrně i s radostí, sevřela bych pevně rty, moná bych se i pozvracela.
Chce to trochu rafinovanosti
Není tady
To je přesně vyjádřeno , konečně jsem pochopila , kdy jsem jako mladá četla klasický romány, proč 80 letí starci byli vzrueni pouze z 16 letý dívky .
Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a kdy by mi hrozil klasickej sex , radi půjdu do kina.........
Není tady
Rosieta napsal(a):
Ty chutě se prostě mění , já mám taky gurmánský chutě a kdy by mi hrozil klasickej sex, radi půjdu do kina.........
To zní zajímavě - take jsi přívrenkyně nějakých neobvyklých sexuálních praktik?
Není tady
Ó
Judyna napsal(a):
Ví co, Bigbene? Prostě hormony ubývají - jak u muů, tak u en. Čili s tím se pojí i mení chu na sex. Ale je to tak hrozně individuální. Jak u "kluků!, tak "holek".
Skoro si myslím, e by bylo nejlepí probrat to s manelkou. Ví, něco ve stylu - pořád mě přitahuje, i kdy u jsem spolu tolik let. Tak Ti to sluí. Je hrozné být vedle Tebe a nemilovat se s tebou........Jak to má Ty?
prostě jí sděl své pocity a zkus z ní vydolovat ty její.
Co lubrikant?
Lubrikant pouíváme a taky si sex zpestřujeme různými pomůckami, ale je to jak říká, hormonální záleitost. Je fakt, e časem přejde kvantita v kvalitu,. Vzpomněl jsem si na film Pelíky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.
Není tady
ale je to jak říká, hormonální záleitost
Ale prd a vořech hormonální... sex je záleitost pudová - buď to pude nebo nepude...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Vzpomněl jsem si na film Pelíky a nabídku kvalitního sexu pro Holubovou.
Tak proti gustu ádnej diputát, e, ale ne Holubovou, tak si to radi udělám sám
Není tady
helena napsal(a):
Ale prd a vořech hormonální... sex je záleitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jasně. A kdy to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....
Není tady
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
Ale prd a vořech hormonální... sex je záleitost pudová - buď to pude nebo nepude... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jasně. A kdy to nepude a sex nebude, Bigben pude (jinam). No to teda bude....
Kdy to nepude tak nikam nejdu. Jsem s tou moji u 30 let a tak bych zvolil radi vlastní ruční práci :-)
Není tady
Super. Není nad vlastní ikovnost.
Ale teď váně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro eny v tomto věku - to se uívá ne kvůli sexu, ale myslím, e to funguje i na to. Záleí, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ale teď váně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro eny v tomto věku - to se uívá ne kvůli sexu, ale myslím, e to funguje i na to. Záleí, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.
Určitě to nějak budeme řeit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manelka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snait, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ale teď váně. Zkus si s tou tvojí promluvit. Existuje samozřejmě i hormonální substituce pro eny v tomto věku - to se uívá ne kvůli sexu, ale myslím, e to funguje i na to. Záleí, jak se ona k tomu staví a jestli je to vhodné po zdravotní stránce.Určitě to nějak budeme řeit a diskutovat o tom, ale je to hodně čerstvé a taky nevím, jak to bude dál vypadat. Manelka měla a snad i pořád má sex ráda, tak počkám. Budu se snait, aby sama chtěla. Nemám rád přemlouváni.
Jasný. Ono se uvidí. Není vem dnům konec. Ony ty svátky jsou docela únavné, ve dnech následujících to můe být ve jinak.
Není tady