18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
S manelkou jsme nikdy moc kondomy nepouívali protoe ena uívala antikoncepci a bylo to postačující. Nyní vak byla u doktora a ten jí doporučil na čas hormonální antikoncepci vysadit. Já osobně nemám kondomy moc rád a tak jsem chtěl najít něco jiného. Náhodou jsem narazil na kondom pro eny, který se aplikuje do pochvy. Chtěl bych ho objednat, ale nikde jsem se nedočetl ádné ohlasy na jeho pouívání. Nemáte někdo zkuenost?
Není tady
Tedy ale vy chlapi jste A pročpak bys měl ochranu nechávat neustále na manelce a sám si jen bezstarostně uívat? Na trhu je iroká kála kondomů (pro mue) a jejich pouívání můe být i docela zábavný, oivující sexuální áitky. Tak co třeba vyzkouet různé příchutě, nebo tvary kondomů?
Není tady
Kdy pánský kondom je prostě pánský kondom, v tom není a takový rozdíl. Já se nezříkám odpovědnosti za pouívání antikoncepce, ale láká mě vyzkouet něco neobvyklého a to pro mě zrovna kondom pro eny znamená. Neznám ale nikoho, kdo by ho uíval, tak se ptám na názory. Já ani nevěděl, e něco takového vůbec existuje.
Upravil(a) Bigben61 (8. 1. 2015 16:51)
Není tady
O kondomu pro eny jsem neslyela, ale z literatury (beletrie, zvlátě pak amerických autorů) vím o pesaru, moná, e je to to, čemu říká kondom pro eny.
Není tady
vím o pesaru, moná, e je to to, čemu říká kondom pro eny
Není.
Pro případný zájemce dodávám, e oboje lze nalézt na netu včetně návodů k pouití... i s názornejma obrázkama
Není tady
Obrázek jsem na netu viděl, ale nikde jsem se nedočetl nějaký relevantní názor na jeho pouívání. Dokonce ani v sexshopu nevěděly, co vlastně chci a ani to v sortimentu nemají. Dá se pořídit snad jenom přes internet.
Není tady
helena napsal(a):
vím o pesaru, moná, e je to to, čemu říká kondom pro eny
Není.
Pro případný zájemce dodávám, e oboje lze nalézt na netu včetně návodů k pouití... i s názornejma obrázkama http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Aha, tak mé literární zdroje o kondomu pro eny mlčí, zase jsem o něco chytřejí
Není tady
Ja tenhle kondom znam, jednou nebo 2x jsem ho pouzila a nedoporucuji ho. Zavadi se dost obtizne a zdlouhave a pri samotnem styku to vydava velice neprijemny zvuk (jako kdyby byla ve mne igelitova taska a manzel ji muchlal penisem). Vyzkousejte - za par dnu se vam to zprotivi.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Kdy pánský kondom je prostě pánský kondom, v tom není a takový rozdíl. Já se nezříkám odpovědnosti za pouívání antikoncepce, ale láká mě vyzkouet něco neobvyklého a to pro mě zrovna kondom pro eny znamená. Neznám ale nikoho, kdo by ho uíval, tak se ptám na názory. Já ani nevěděl, e něco takového vůbec existuje.
Existuje, nebo spis sixistovalo, ale nejsem si jista. Je to kondom , ktery si zena vsune do pochvy, podlouhl igelit.
Není tady
Take jsem kondom přece jenom objednal - zvítězila ve mě zvědavost a s manelkou jsem se dohodl, e to vyzkouíme. Dnes jsem zásilku vyzvedl na potě a kdy bude vhodná konstalace, tak se pokusim o zkuební testik.
Není tady
Tak nic moc, trvalo dost dlouho, nez se kondom spravne zavedl, ale i potom je to jak kdyz mas igelitovy pytlik ve vagine.
Není tady
to se jmenuje pesar? Nebo tak nějak ne? Taky jsem o tom jen slyela, ale neviděla jsem to. A co třeba to nechat na mui. A dělat to ze začátku bez a v pulce si nasadit ochranu. To je taky řeení.
Není tady
Tak jsem se "dočkal" . U ádná antikoncepce není třeba. Před měsícem přila manelka od doktora s tím, e má menopauzu. Od kamaráda se trochu bojím, protoe jeho manelka od té doby co to nemá, tak na sex docela zanevřela. U nás zatím pohoda a ádné kondomy ani přeruovaná soulo. Prostě si to uívám a do konce ... super!!!
Není tady
No asi jsem to neměl tak chválit. Za celý měsíc jsme měli sex jenom 3x a za poslední týden vůbec a to jsme byli spolu doma. Nemáte někdo zkuenosti se sexem v menopauze? Neberou se nějaké práky? Myslel jsem si jak si ten týden vánočních svátkú uijeme v posteli, ale nic. Tak snad dneska nebo spí zítra. Přece se říká jak na Nový rok, tak po celý rok.
Není tady
Bigbene, neotravuj. Menopauza je pro enu psychicky náročná. Necpi do ní furt nějaké práky, jen aby ses mohl ukojit. Trocha pochopení by neukodila. Jsi trapnej.
Btw s tím, e má ena menopauzu, se nechodí od doktora, to pozná ena sama. To nemusí říkat doktor.
Upravil(a) Eva. (1. 1. 2016 17:38)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Nemáte někdo zkuenosti se sexem v menopauze? Neberou se nějaké práky?
Moje ena se občas z ničeho nic začne potit a má návaly horkosti... jak to má se sexem, nevím
Není tady
A myslim, ze stanovit datum ani nelze... Ani doktorem.
Priznaky se rozpoznat daji, ale ten proces neni JEDNODENNI..., a jeho vliv na zenu urcite bude jak u ktere. Nektera se potesi, jina se odepise...
Jak se k tomu postavi chlap/MU, je ZÁSADNÍ! Bud z ni udela svoji kralovnu, nebo hadr, myslim....
Není tady
No, Mikesku, to budou ty priznaky...
A tva poznamka o nedostatku sexu z jeji strany svedci spise o tve neschopnosti/nevoli, z ni tu KRALOVNU udelat...
Tak ju nech, at se dal poti...
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigbene, neotravuj. Menopauza je pro enu psychicky náročná. Necpi do ní furt nějaké práky, jen aby ses mohl ukojit. Trocha pochopení by neukodila. Jsi trapnej.
Btw s tím, e má ena menopauzu, se nechodí od doktora, to pozná ena sama. To nemusí říkat doktor.
Já to ale nemyslím patně, nechci aby brala práky. Taky si uvědomuju, e je to citlivá věc a psychicky náročná a proto s ní tyto věci nechci nijak rozebírat. Chtěl jsem se jenom zeptat jak to eny veobecně proívají a snáí. Ten můj známý kolikrát radi někam odjede, ne aby byl doma s manelkou. Nemyslím, e je to u vech stejný, tak se ptám. Promiňte, jestli vás to uráí. A s tou poznámkou o tom jak pozná ena, e má mEnopauzu, tak ta moje to opravdu nepoznala a potvrdili jí to a na gyndě. To ale nechci rozebírat.
Není tady
Dorka napsal(a):
No, Mikesku, to budou ty priznaky...
A tva poznamka o nedostatku sexu z jeji strany...
Na nedostatek sexu si tady stěoval kolega Bigben, ne já
Moje ena má na sex chu furt, akorát e - podle jejich slov - občas topí jako kamna... to ale neumím posoudit, protoe kdy si na ni v tu chvíli sáhnu, tak mi nijak zvlá horká nepřijde...
Není tady
Tak trochu jsem si stěoval, moná spí posteskl, e jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to uili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Není tady
Páč to je jen vnitřní pocit, ale někdy i doprovázený sčervenáním...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak trochu jsem si stěoval, moná spí posteskl, e jsme byli konečně spolu doma a místo abysme si to uili jako zamlada tak jsme abstinovali.
Proč nejste spolu doma i jindy, ne konečně na vánoce?
Není tady
Menopauza je pro enu psychicky náročná.
Jak pro kterou... samozřejmě, e ta, která se nedovede vyrovnat se změnou role, ji nese podstatně hůř...
a proto s ní tyto věci nechci nijak rozebírat
Aha... take "tyto věci" včetně vaeho intiimního souití radi ventiluje takhle.
To by musela bejt paní nadená, kdyby to věděla...
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Proč nejste spolu doma i jindy, ne konečně na vánoce?
Jsme spolu i jindy, ale chodíme oba do práce a vidíme se vlastně a navečer. Nemyslel jsem to, e jsme spolu jen na vánoce.
Není tady