18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, včera se semnou rozeel přítel po roce vztahu.. skoro bezduvodně..pohadali jsme se kvuli uklidu a jidlu...vyhazel mi vechny veci z bytu a napsal e koncí. Ani mi to nerekl. Myslíte ze je náký duvod e by to mohlo byt zas dobrý ?
Není tady
Jestli jsi takhle mlaďoučká, buď ráda. A to přebolí, dobře hledej, vyzkouej víc známostí, abys zjistila, jakého partnera vlastně hledá. Taková dlouhodobá známost v tak nízkém věku je jen výjimečně to pravé ořechové. Myslím si, e není dobré v 16 mít "vánou" známost a očekávat, e je to navdy. V 16 - 25 by si měl člověk uívat mládí a dobře hledat.
Toto jsem ti napsala před rokem a půl, kdy se s tebou rozeel předchozí přítel. Pořád to platí.
A na tvůj nynějí dotaz přece nemůe nikdo odpovědět, kdy o tom nic nevíme. Kdopak můe vědět, jestli je nějaký důvod a jestli by to mohlo být zase dobré? To ví jenom ty sama. Pro budoucnost se neeň do vztahů a do společného bydlení.
Není tady
Stímhle přítelem jsem byla rok... bydleli jsme spolu krátce asi 2 měsíce... Vechno bylo dobrý ale odpoledne jsme se pohadali a on mi napsal hned e se rozcházíme....
Není tady
Pokud se pritel rozesel kvuli uklidu a jidlu,tak jak by potom reagoval ,az by nastaly vaznejsi problemy.Tezko posoudit,musela by jsi napsat vice .
Není tady
Tak napíu jak to bylo smile
S přítelem jsem byla rok a kousek... bydleli jsme spolu nejdříve u něj v mením bytě...kde tolik neuklizel a nedbal na to tolik... byl rád kdy jsem mu tam nák uklidila.. ale ted poslední 2 měsíce jsme se prestehovali do vetsiho bytu a zarizoval se... na uklid zacal byt najednou strasny pedant... za vschno me zprdnul co se mu nezdálo e nebylo podle nej... a nezaridil si sporak.. tak mi rekl ze uvarim brambory u jeho babicky..a ja ze srandy rekla ze si je muzeme koupit uz hotovy a on se na me za to nastval hrozne...odjel a nechal me u te babicky... tak me jeho tata odvezl do bytu a on tam nebyl... tak jsem mu volala a psala.. tak pak mi tedy napsal ze neprijde domu at si tam jsem jak dlouho chci...ze se tam nevrati...ze je nasranej..a ze to neni jen kvuli tem bramboram ale ze se mi nelibi jakej je pedant a za vsechno me zprdava....a ze koncime... ze se nic nezmeni ale najednou semnou koncí... pak prijel tedy do bytu a zacal mi balit vsechny veci..uplne vsechny co jsem tam nakoupila a dovezla..i darky...sechno mi vyhazel na chodbu a nemluvil semnou... normálně to bylo jinak fajn... i v sobotu dopoledne dokud jsem neřekla o tech bramborach.. a ted nevím jestli je zatím neco víc..a ty brambory se zrovna pro nej hodili...:-(...jestli v tom je treba nekdo jinej... pry se mi letos jeste ozve... ale nic se nezmeni...dá mi prý vysvetlení..tak furt nechápu proc mi ho nedal hned vcera..:-(.. jsem ztoho smutná kdyz se to stana behem 5 minut tohle :-(
Není tady