Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 28. 12. 2014 13:17

Nikiii
♥♥-----
Registrovaný: 24. 6. 2013
Příspěvky: 38

rozchod :(

Ahoj, včera se semnou rozešel přítel po roce vztahu.. skoro bezduvodně..pohadali jsme se kvuli uklidu a jidlu...vyhazel mi všechny veci z bytu a napsal že koncí. Ani mi to nerekl. Myslíte ze je náký duvod že by to mohlo byt zas dobrý ?

Není tady

 

#2 28. 12. 2014 13:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: rozchod :(

Jestli jsi takhle mlaďoučká, buď ráda. Až to přebolí, dobře hledej, vyzkoušej víc známostí, abys zjistila, jakého partnera vlastně hledáš. Taková dlouhodobá známost v tak nízkém věku je jen výjimečně to pravé ořechové. Myslím si, že není dobré v 16 mít "vážnou" známost a očekávat, že je to navždy. V 16 - 25 by si měl člověk užívat mládí a dobře hledat.

Toto jsem ti napsala před rokem a půl, když se s tebou rozešel předchozí přítel. Pořád to platí.
A na tvůj nynější dotaz přece nemůže nikdo odpovědět, když o tom nic nevíme. Kdopak může vědět, jestli je nějaký důvod a jestli by to mohlo být zase dobré? To víš jenom ty sama. Pro budoucnost se nežeň do vztahů a do společného bydlení.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#3 28. 12. 2014 15:18

Nikiii
♥♥-----
Registrovaný: 24. 6. 2013
Příspěvky: 38

Re: rozchod :(

Stímhle přítelem jsem byla rok... bydleli jsme spolu krátce asi 2 měsíce... Všechno bylo dobrý ale odpoledne jsme se pohadali a on mi napsal hned že se rozcházíme....

Není tady

 

#4 28. 12. 2014 16:37

mikuelini
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 15. 1. 2007
Příspěvky: 611

Re: rozchod :(

Pokud se pritel rozesel kvuli uklidu a jidlu,tak jak by potom reagoval ,az by nastaly vaznejsi problemy.Tezko posoudit,musela by jsi napsat vice .

Není tady

 

#5 28. 12. 2014 22:31

Nikiii
♥♥-----
Registrovaný: 24. 6. 2013
Příspěvky: 38

Re: rozchod :(

Tak napíšu jak to bylo smile
S přítelem jsem byla rok a kousek... bydleli jsme spolu nejdříve u něj v menším bytě...kde tolik neuklizel a nedbal na to tolik... byl rád když jsem mu tam nák uklidila.. ale ted poslední 2 měsíce jsme se prestehovali do vetsiho bytu a zarizoval se... na uklid zacal byt najednou strasny pedant... za vschno me zprdnul co se mu nezdálo že nebylo podle nej... a nezaridil si sporak.. tak mi rekl ze uvarim brambory u jeho babicky..a ja ze srandy rekla ze si je muzeme koupit uz hotovy a on se na me za to nastval hrozne...odjel a nechal me u te babicky... tak me jeho tata odvezl do bytu a on tam nebyl... tak jsem mu volala a psala.. tak pak mi tedy napsal ze neprijde domu at si tam jsem jak dlouho chci...ze se tam nevrati...ze je nasranej..a ze to neni jen kvuli tem bramboram ale ze se mi nelibi jakej je pedant a za vsechno me zprdava....a ze koncime... ze se nic nezmeni ale najednou semnou koncí... pak prijel tedy do bytu a zacal mi balit vsechny veci..uplne vsechny co jsem tam nakoupila a dovezla..i darky...sechno mi vyhazel na chodbu a nemluvil semnou... normálně to bylo jinak fajn... i v sobotu dopoledne dokud jsem neřekla o tech bramborach.. a ted nevím jestli je zatím neco víc..a ty brambory se zrovna pro nej hodili...:-(...jestli v tom je treba nekdo jinej... pry se mi letos jeste ozve... ale nic se nezmeni...dá mi prý vysvetlení..tak furt nechápu proc mi ho nedal hned vcera..:-(.. jsem ztoho smutná kdyz se to stana behem 5 minut tohle :-(

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů