Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 12. 2014 19:40

juliana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Holky 50+ - jak jste se vyhrabaly z rozvodu.

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

ono je rozdíl nesouhlasit a rýpat
Ano - a "milí rejpalové" (a "rejpalky", abych dodržela genderovej status http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png) jsou všichni, kteří s tebou nevyjou ve stejný tónině, dopouštějí se vlastních názorů, či - ó hrůzo - si dovolí nesouhlasit...

třeba by mohly přestat urážet , to by pro začátek úplně stačilo
Myslíš třeba takhle, Grainne?
"jsi jako jindy - hnusná! na tvoje rady ti s ... bílý tesák... a že nechápeš - no hold na to ty nemᚠ- to mi je po tomto tvém cancu jasné"

To už byla reakce ... třeba tohle

Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala [b]dobrýho
korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
[/b]

se nedá podat slušnější formou ?

kašli na to - stačí se kouknout na její češtinu v těchto jejich větách, ve kterých se naváží do mé češtiny.
víš, učit se cizí jazyk v mém věku je fakt téžké - takže její poznámka je opravdu mimózní, je to úmysl - u ní je to ale běžná věc, je prostě taková.
vždy to vidíš jak tady všechny radí (na to nemáš, nech toho, si taková a maková ...). a když se bráníš, teprve začnou. na netu se tomu říká trollení. prý je to běžná věc a podporuje to anonymita internetu - v reálu by si to většinou nedovolily, tam jsou za slušné a dodržují základní normy, protože toto je asociální.
mě to tady docela vyškolilo. podobné dámy se na jiných diskuzích vyskytují minimálně.
nemá cenu s nimi ztrácet čas - v apatice nekoupí ...

Není tady

#127 25. 12. 2014 19:44

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

juliana napsal(a):

......

takže radilky, které jste poznaly, že mé vědomosti, dovednosti, schopnosti, duševní stav, vyrovnání se se s rozvodem, ex .... je prabídné a jsem pouhá neschopná troska nic nechápající vaše dobře míněné rady a erudované závěry - jojo, beru to a prosím vás, už mi dejte pokoj a nechte mě bídně pohořet. protože vaše rady mi přijdou všelijaké a hlavně nemající za cíl doopravdy poradit.
nemůže mít každý vaši úroveň a i my, méně schopní a nadaní máme právo říci svůj názor, mít své sny, cíle ... a pokusit se jich dosáhnout. a nabití čumáku k tomu patří, ne? s tím musí počítat každý, že?
i když : " kdo nic nedělá, nic nezkazí".
ale ani nic nedokáže.

Když tě tak čtu.....napadlo mě, že existují i ženy, které 1. mají vždycky PRAVDU, a 2. když ne, platí bod 1. Sebestředné, nepokorné, s velikým egem.....trošku jako ta rybářova žena v pohádce o zlaté rybce.
Nemusím, naštěstí, dát na to, co píšeš výše (opravdu pozoruhodný rozbor smile), aby bylo po tvém a byl klid. Vážím si ale svého času natolik, abych ho už nemarnila tady, takže mizím. Případné jedovatosti a ironii si ušetři, ano?

To je ale chyba. Zvláště nyní, o vánocích, je naší svatou křesanskou povinností člověka, kterému takhle ošklivě vyhřezne ego, utěšit a ukázat mu správnou cestu. graterlol

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#128 25. 12. 2014 19:56

rudolf
♥♥♥♥---

juliano- četla a sledovala jsem kdysi Tvůj příběh. Byla jsi na kolemou, nešastná, plná nenávisti, neštěstí a toužila jsi po tom, aby to období už skončilo. Stalo se, je to už nějaká doba................. a z Tebe se stala nepříjemná ženská, která je sebestředná, rádoby sebevědomá a plánuje napsat knihu. S Tvými výrazy a literárním projevem tady jsi nejsem jissstá, zda dobře děláš. Piš-to jo, ale do šuplíku a loudit tady příběhy a dávat do knihy výpisky z diskuze- bože ženská-hop na zem.

Není tady

#129 25. 12. 2014 20:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

ono je rozdíl nesouhlasit a rýpat
Ano - a "milí rejpalové" (a "rejpalky", abych dodržela genderovej status http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png) jsou všichni, kteří s tebou nevyjou ve stejný tónině, dopouštějí se vlastních názorů, či - ó hrůzo - si dovolí nesouhlasit...

třeba by mohly přestat urážet , to by pro začátek úplně stačilo
Myslíš třeba takhle, Grainne?
"jsi jako jindy - hnusná! na tvoje rady ti s ... bílý tesák... a že nechápeš - no hold na to ty nemᚠ- to mi je po tomto tvém cancu jasné"

To už byla reakce ... třeba tohle

Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

se nedá podat slušnější formou ?

myslím, že to je napsáno moc hezky!

Není tady

#130 25. 12. 2014 20:39

juliana
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Já jsem se rozvádět chtěla, ale i tak mi trvalo skoro na den 3 roky, kdy jsem byla úplně za vodou. Do té doby jsem pořád byla taková zklamaná. A pak se to zlomilo a následovala jen pozitiva a sociální jistoty.
Dávno je mi jedno, co BM dělá nebo nedělá. Udělat mu kafe pro mě není problém.

Leo super. toto slyším často. takto to mám s prvním mužem. ale s tímto to kafe fakt nedám. a kvůli mě to opravdu není. to jak se choval ke mě, to není vůbec podstatné. ale to, co udělal synovi který mu věřil - to je hnus. proto si ho nevážím - ale nevážila bych si kohokoliv jiného takového. a to jsem s ním po rozvodu kafe dala, pozvala jsem ho dovnitř - ale pak se začal chovat tak jak se choval a už bych ho domů nepozvala. a nejednou mu po dvou letech syn začal chybět a tak začne chodit na kafe???  ještě by na něj začal chodit pravidelně. znám svoje lidi - nene, to nejde.
dnes jsem se ještě dozvěděla, že včera psal mému bratrovi a sestře se kterými mám velmi blízký vztah. najednou si také na na ně vzpomněl. sourozenci mi moc pomohli v těch nejt잚ích chvílích a myslí si o něm své. doposud ho nezajímali a najednou mu chybí???  já nekontaktuji nikoho z jeho blízkých. jeho syn mě začal kontaktovat - ozval se mi také téměř po dvou letech. dokonce přijel.  s ním je to OK, naše vztahy jdou mimo ex. je mu strašně líto že jsme se rozvedli. to mě překvapilo.
vrátit se určitě nechce. to je nemožné. myslím, že ho vůbec nenapadne že ublížil. děcku. oběma děckám. první žena ho také brala - a pak jím začala pohrdat - ze stejného důvodu jako já.
bóže to jsem se zas rozepsala. ale vím proč - co si o tom myslíš TY LEO? rejpalky prosím nechte si své názory pro sebe - dovedu si je představit.

Není tady

#131 25. 12. 2014 20:48

juliana
♥♥♥♥♥♥-

rudolf napsal(a):

juliano- četla a sledovala jsem kdysi Tvůj příběh. Byla jsi na kolemou, nešastná, plná nenávisti, neštěstí a toužila jsi po tom, aby to období už skončilo. Stalo se, je to už nějaká doba................. a z Tebe se stala nepříjemná ženská, která je sebestředná, rádoby sebevědomá a plánuje napsat knihu. S Tvými výrazy a literárním projevem tady jsi nejsem jissstá, zda dobře děláš. Piš-to jo, ale do šuplíku a loudit tady příběhy a dávat do knihy výpisky z diskuze- bože ženská-hop na zem.

děkuji za vzácné rady a průřez mou osobností. můj názor na toto viz. níže.

Není tady

#132 25. 12. 2014 20:49

juliana
♥♥♥♥♥♥-

tady je to - až teda na mne - samá milá, příjemná, taktní a osvícená žena:lol:lollol

Není tady

#133 25. 12. 2014 20:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

juliana napsal(a):

tady je to - až teda na mne - samá milá, příjemná, taktní a osvícená žena:lol:lollol

možná by ses měla zamyslet...

Není tady

#134 25. 12. 2014 20:53

juliana
♥♥♥♥♥♥-

rudolf napsal(a):

jo a vzpomínám si na tebe když jsem byla na kolenou - nepomáhala si ani náhodou, už vůbec neutěšovala - už tenkrát si mi dávala sodu. dost hustě. jsi dárek pro ty, co hledají pomoc - vlastně už ne, sem už nevlezou.

Není tady

#135 25. 12. 2014 20:55

juliana
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

juliana napsal(a):

možná by ses měla zamyslet...

také si to o tobě myslím - pak možná přestaneš ubližovat a ponižovat

Není tady

#136 25. 12. 2014 20:57

juliana
♥♥♥♥♥♥-

holky pište do SP - já na ty jedubaby a jedudědka už nemám náladu.

Není tady

#137 26. 12. 2014 6:31

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Daphné napsal(a):

Nemusím, naštěstí, dát na to, co píšeš výše (opravdu pozoruhodný rozbor smile), aby bylo po tvém a byl klid. Vážím si ale svého času natolik, abych ho už nemarnila tady, takže mizím. Případné jedovatosti a ironii si ušetři, ano?

To je ale chyba. Zvláště nyní, o vánocích, je naší svatou křesanskou povinností člověka, kterému takhle ošklivě vyhřezne ego, utěšit a ukázat mu správnou cestu. graterlol

Tak dobrá, nezapálím si za trest po obědě cigárko.....ale neplačte, můžete si za to sami smile

Není tady

#138 26. 12. 2014 10:42

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Daphné, možná jsem mimo cíl, některým se možná zdá, že napadám holky, co to momentálně nezvládají, nedořešily, ale já jenom vyjádřila názor na to, jaké my holky děláme chyby. A to proto, abychom si je uvědomily a nasměrovaly se nějakým zádoucím pro nás vítanějším směrem. Ty chyby děláme všechny a žádná nechceme být sama. Co si budeme povídat. Váháme, přemýšlíme, říkáme si, měla jsem, mohla jsem, dedukujeme, co by kdyby, atd. Každá máme svůj příběh, každá volíme jiný postup, jinou cestu, ale všechny jsme rozvodem nešastné, nějakým způsobem poznamenané, i když jsme ho třeba i iniciovaly samy. Když už to nešlo jinak.
Juliáno, v tom, co bylo, se nechci, nebudu hrabat. Bylo to ošklivé a je to za mnou. Je to stejné, jako kdybys po někom chtěla, aby Ti vyprávěl věci ze svého hlubokého soukromí. Jsou místa, kam druhé nepouštíme. Leccos ani neřekneme členům rodiny. A teď bychom to tu měly propírat před veřejností, by v uzavřenější společnosti? Myslím, že to nemá moc smysl, ani se zabývat tím, to sepisovat. je dost psychologickýcjh knížek, které nastiňují situace, vedoucí ke konci manželství. Třeba, pokud potřebuješ detaily o soukromí lidí, by ses uplatnila někde v nějaké redakci. Já za sebe nemám zájem poskytovat informace o věcech, které jsou mé soukromí a jsou už za mnou. Až tak naivní člověk být nemůže, aby si myslel, že mu jeden vztah vydrží celý život, žejo. A řekla bych, že ty mladší holky v tomhle mají daleko víc jasno, než my, starší generace. Ty si tohle uvědomují, ještě než jim vztah asi začne. A mají víc zkušenotí, než jsme mívaly my v jejich věku. A na rozdíl od nás si nenechají nic líbit.

Není tady

#139 26. 12. 2014 10:56

juliana
♥♥♥♥♥♥-

kalupinka napsal(a):

Daphné, možná jsem mimo cíl, některým se možná zdá, že napadám holky, co to momentálně nezvládají, nedořešily, ale já jenom vyjádřila názor na to, jaké my holky děláme chyby. A to proto, abychom si je uvědomily a nasměrovaly se nějakým zádoucím pro nás vítanějším směrem. Ty chyby děláme všechny a žádná nechceme být sama. Co si budeme povídat. Váháme, přemýšlíme, říkáme si, měla jsem, mohla jsem, dedukujeme, co by kdyby, atd. Každá máme svůj příběh, každá volíme jiný postup, jinou cestu, ale všechny jsme rozvodem nešastné, nějakým způsobem poznamenané, i když jsme ho třeba i iniciovaly samy. Když už to nešlo jinak.
Juliáno, v tom, co bylo, se nechci, nebudu hrabat. Bylo to ošklivé a je to za mnou. Je to stejné, jako kdybys po někom chtěla, aby Ti vyprávěl věci ze svého hlubokého soukromí. Jsou místa, kam druhé nepouštíme. Leccos ani neřekneme členům rodiny. A teď bychom to tu měly propírat před veřejností, by v uzavřenější společnosti? Myslím, že to nemá moc smysl, ani se zabývat tím, to sepisovat. je dost psychologickýcjh knížek, které nastiňují situace, vedoucí ke konci manželství. Třeba, pokud potřebuješ detaily o soukromí lidí, by ses uplatnila někde v nějaké redakci. Já za sebe nemám zájem poskytovat informace o věcech, které jsou mé soukromí a jsou už za mnou. Až tak naivní člověk být nemůže, aby si myslel, že mu jeden vztah vydrží celý život, žejo. A řekla bych, že ty mladší holky v tomhle mají daleko víc jasno, než my, starší generace. Ty si tohle uvědomují, ještě než jim vztah asi začne. A mají víc zkušenotí, než jsme mívaly my v jejich věku. A na rozdíl od nás si nenechají nic líbit.

kalupinko - moc hezky napsané.
vyprávět příběh - jen ten, kdo chce
nepotřebuji detaily ze soukromí - jsou jen jeden z kamínků mozaiky kterou tvořím.
hele - já byla tak naivní a myslela jsem si, že je to "až dokud nás smrt nerozdělí". nojo no. teď mám zase problém brát to trochu vážně, furt chci mít jednu nohu volnou:D

Není tady

#140 26. 12. 2014 11:19

rudolf
♥♥♥♥---

juliana šípová- tak jsem se nezmýlila- no a jinak to nebyla vzácná rada- to bylo  zhodnocení toho, co se z Tebe stalo. Fakt-hele to sebevědomí prodávají kde- no ale Ty jsi byla někde ve výprodeji. Jsi trapná stárnoucí opuštěná ženská, která žije na nějakým obláčku- tak bacha na bouřku Ty spisovatelko. Jinak sodu jsem Ti dávala jen proto, že těch konejšení jsi dostávala dost.

Není tady

#141 26. 12. 2014 11:25

lea64
♥♥♥♥♥♥-

rudolf napsal(a):

juliana šípová- tak jsem se nezmýlila- no a jinak to nebyla vzácná rada- to bylo  zhodnocení toho, co se z Tebe stalo. Fakt-hele to sebevědomí prodávají kde- no ale Ty jsi byla někde ve výprodeji. Jsi trapná stárnoucí opuštěná ženská, která žije na nějakým obláčku- tak bacha na bouřku Ty spisovatelko. Jinak sodu jsem Ti dávala jen proto, že těch konejšení jsi dostávala dost.

Bylo to nutné, takový rýpanec?

Není tady

#142 26. 12. 2014 11:52

juliana
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

rudolf napsal(a):

Bylo to nutné, takový rýpanec?

nech ji. tohle ní vypovídá dost. ulevuje si - běžný jev u určitého typu lidí. k tomu není co dodat.
tady ta diskuse je docela slušná sociologická sonda. smutná ovšem.

Není tady

#143 26. 12. 2014 11:55

juliana
♥♥♥♥♥♥-

rudolf napsal(a):

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#144 26. 12. 2014 12:53

rudolf
♥♥♥♥---

Juliana šípová- ale to je normální jev diskuzí- když Ti někdo nedává za pravdu, tak má problém a ulevuje si.  V pohodě- plkej si tu nesmysli, masíruj si sebevědomí. A až budeš v pořádku, přečti si vše znovu. Myslíš že všichni jsou tu s problémem  - že Tě nelitují a nemažou med kolem úst.

Není tady

#145 26. 12. 2014 12:58

šestka
♥♥♥----

Soucítění a mazání medu kolem kuhy jsou naprosto rozdílné kvalifikace.To je, jako by jsi míchala barvy a vůně.

Není tady

#146 26. 12. 2014 13:00

šestka
♥♥♥----

Proč potřebuješ do někoho, kdo se se svěří se svým problémem do něho kopnout, jen z toho důvodu, že ho ostatní litují? Je to závist nebo vrozená surovost?

Není tady

#147 26. 12. 2014 13:06

juliana
♥♥♥♥♥♥-

rudolf napsal(a):

Juliana šípová- ale to je normální jev diskuzí- když Ti někdo nedává za pravdu, tak má problém a ulevuje si.  V pohodě- plkej si tu nesmysli, masíruj si sebevědomí. A až budeš v pořádku, přečti si vše znovu. Myslíš že všichni jsou tu s problémem  - že Tě nelitují a nemažou med kolem úst.

ámen: lol

Upravil(a) juliana (26. 12. 2014 13:14)

Není tady

#148 26. 12. 2014 13:08

juliana
♥♥♥♥♥♥-

šestka napsal(a):

Soucítění a mazání medu kolem kuhy jsou naprosto rozdílné kvalifikace.To je, jako by jsi míchala barvy a vůně.

to nepochopí. nezná termín soucit a empatie

Není tady

#149 26. 12. 2014 13:13

juliana
♥♥♥♥♥♥-

šestka napsal(a):

Proč potřebuješ do někoho, kdo se se svěří se svým problémem do něho kopnout, jen z toho důvodu, že ho ostatní litují? Je to závist nebo vrozená surovost?

také jsem si říkala co ji k tomu vede. je to dost za hranicí. kdo je šastný, ten tohle nedělá.

Není tady

#150 26. 12. 2014 13:47

rudolf
♥♥♥♥---

Asi jste nečetly - že Šestko -minulou diskuzi juliany.  To nemění nic na mém názoru, že ze sebe dělá někoho, co není a je nepříjemná na všechny, kdo jí oponují. No jo-soucit, empatie - k čemu to bylo Tobě???  Tu moji neřešte.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí