6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ono je rozdíl nesouhlasit a rýpat
Ano - a "milí rejpalové" (a "rejpalky", abych dodrela genderovej status http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png) jsou vichni, kteří s tebou nevyjou ve stejný tónině, dopoutějí se vlastních názorů, či - ó hrůzo - si dovolí nesouhlasit...
třeba by mohly přestat uráet , to by pro začátek úplně stačilo
Myslí třeba takhle, Grainne?
"jsi jako jindy - hnusná! na tvoje rady ti s ... bílý tesák... a e nechápe - no hold na to ty nemá - to mi je po tomto tvém cancu jasné"To u byla reakce ... třeba tohle
Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala [b]dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
[/b]
se nedá podat slunějí formou ?
kali na to - stačí se kouknout na její četinu v těchto jejich větách, ve kterých se naváí do mé četiny.
ví, učit se cizí jazyk v mém věku je fakt téké - take její poznámka je opravdu mimózní, je to úmysl - u ní je to ale běná věc, je prostě taková.
vdy to vidí jak tady vechny radí (na to nemá, nech toho, si taková a maková ...). a kdy se brání, teprve začnou. na netu se tomu říká trollení. prý je to běná věc a podporuje to anonymita internetu - v reálu by si to větinou nedovolily, tam jsou za sluné a dodrují základní normy, protoe toto je asociální.
mě to tady docela vykolilo. podobné dámy se na jiných diskuzích vyskytují minimálně.
nemá cenu s nimi ztrácet čas - v apatice nekoupí ...
Není tady
Daphné napsal(a):
juliana napsal(a):
......
take radilky, které jste poznaly, e mé vědomosti, dovednosti, schopnosti, duevní stav, vyrovnání se se s rozvodem, ex .... je prabídné a jsem pouhá neschopná troska nic nechápající vae dobře míněné rady a erudované závěry - jojo, beru to a prosím vás, u mi dejte pokoj a nechte mě bídně pohořet. protoe vae rady mi přijdou velijaké a hlavně nemající za cíl doopravdy poradit.
nemůe mít kadý vai úroveň a i my, méně schopní a nadaní máme právo říci svůj názor, mít své sny, cíle ... a pokusit se jich dosáhnout. a nabití čumáku k tomu patří, ne? s tím musí počítat kadý, e?
i kdy : " kdo nic nedělá, nic nezkazí".
ale ani nic nedokáe.Kdy tě tak čtu.....napadlo mě, e existují i eny, které 1. mají vdycky PRAVDU, a 2. kdy ne, platí bod 1. Sebestředné, nepokorné, s velikým egem.....troku jako ta rybářova ena v pohádce o zlaté rybce.
Nemusím, natěstí, dát na to, co píe výe (opravdu pozoruhodný rozbor ), aby bylo po tvém a byl klid. Váím si ale svého času natolik, abych ho u nemarnila tady, take mizím. Případné jedovatosti a ironii si uetři, ano?
To je ale chyba. Zvlátě nyní, o vánocích, je naí svatou křesanskou povinností člověka, kterému takhle oklivě vyhřezne ego, utěit a ukázat mu správnou cestu.
Není tady
juliano- četla a sledovala jsem kdysi Tvůj příběh. Byla jsi na kolemou, neastná, plná nenávisti, netěstí a touila jsi po tom, aby to období u skončilo. Stalo se, je to u nějaká doba................. a z Tebe se stala nepříjemná enská, která je sebestředná, rádoby sebevědomá a plánuje napsat knihu. S Tvými výrazy a literárním projevem tady jsi nejsem jissstá, zda dobře dělá. Pi-to jo, ale do uplíku a loudit tady příběhy a dávat do knihy výpisky z diskuze- boe enská-hop na zem.
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ono je rozdíl nesouhlasit a rýpat
Ano - a "milí rejpalové" (a "rejpalky", abych dodrela genderovej status http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png) jsou vichni, kteří s tebou nevyjou ve stejný tónině, dopoutějí se vlastních názorů, či - ó hrůzo - si dovolí nesouhlasit...
třeba by mohly přestat uráet , to by pro začátek úplně stačilo
Myslí třeba takhle, Grainne?
"jsi jako jindy - hnusná! na tvoje rady ti s ... bílý tesák... a e nechápe - no hold na to ty nemá - to mi je po tomto tvém cancu jasné"To u byla reakce ... třeba tohle
Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
se nedá podat slunějí formou ?
myslím, e to je napsáno moc hezky!
Není tady
lea64 napsal(a):
Já jsem se rozvádět chtěla, ale i tak mi trvalo skoro na den 3 roky, kdy jsem byla úplně za vodou. Do té doby jsem pořád byla taková zklamaná. A pak se to zlomilo a následovala jen pozitiva a sociální jistoty.
Dávno je mi jedno, co BM dělá nebo nedělá. Udělat mu kafe pro mě není problém.
Leo super. toto slyím často. takto to mám s prvním muem. ale s tímto to kafe fakt nedám. a kvůli mě to opravdu není. to jak se choval ke mě, to není vůbec podstatné. ale to, co udělal synovi který mu věřil - to je hnus. proto si ho neváím - ale neváila bych si kohokoliv jiného takového. a to jsem s ním po rozvodu kafe dala, pozvala jsem ho dovnitř - ale pak se začal chovat tak jak se choval a u bych ho domů nepozvala. a nejednou mu po dvou letech syn začal chybět a tak začne chodit na kafe??? jetě by na něj začal chodit pravidelně. znám svoje lidi - nene, to nejde.
dnes jsem se jetě dozvěděla, e včera psal mému bratrovi a sestře se kterými mám velmi blízký vztah. najednou si také na na ně vzpomněl. sourozenci mi moc pomohli v těch nejtěích chvílích a myslí si o něm své. doposud ho nezajímali a najednou mu chybí??? já nekontaktuji nikoho z jeho blízkých. jeho syn mě začal kontaktovat - ozval se mi také téměř po dvou letech. dokonce přijel. s ním je to OK, nae vztahy jdou mimo ex. je mu straně líto e jsme se rozvedli. to mě překvapilo.
vrátit se určitě nechce. to je nemoné. myslím, e ho vůbec nenapadne e ublíil. děcku. oběma děckám. první ena ho také brala - a pak jím začala pohrdat - ze stejného důvodu jako já.
bóe to jsem se zas rozepsala. ale vím proč - co si o tom myslí TY LEO? rejpalky prosím nechte si své názory pro sebe - dovedu si je představit.
Není tady
rudolf napsal(a):
juliano- četla a sledovala jsem kdysi Tvůj příběh. Byla jsi na kolemou, neastná, plná nenávisti, netěstí a touila jsi po tom, aby to období u skončilo. Stalo se, je to u nějaká doba................. a z Tebe se stala nepříjemná enská, která je sebestředná, rádoby sebevědomá a plánuje napsat knihu. S Tvými výrazy a literárním projevem tady jsi nejsem jissstá, zda dobře dělá. Pi-to jo, ale do uplíku a loudit tady příběhy a dávat do knihy výpisky z diskuze- boe enská-hop na zem.
děkuji za vzácné rady a průřez mou osobností. můj názor na toto viz. níe.
Není tady
tady je to - a teda na mne - samá milá, příjemná, taktní a osvícená ena:lol:
Není tady
juliana napsal(a):
moná by ses měla zamyslet...
Není tady
rudolf napsal(a):
jo a vzpomínám si na tebe kdy jsem byla na kolenou - nepomáhala si ani náhodou, u vůbec neutěovala - u tenkrát si mi dávala sodu. dost hustě. jsi dárek pro ty, co hledají pomoc - vlastně u ne, sem u nevlezou.
Není tady
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
moná by ses měla zamyslet...
také si to o tobě myslím - pak moná přestane ubliovat a poniovat
Není tady
holky pite do SP - já na ty jedubaby a jedudědka u nemám náladu.
Není tady
Axi napsal(a):
Daphné napsal(a):
Nemusím, natěstí, dát na to, co píe výe (opravdu pozoruhodný rozbor ), aby bylo po tvém a byl klid. Váím si ale svého času natolik, abych ho u nemarnila tady, take mizím. Případné jedovatosti a ironii si uetři, ano?
To je ale chyba. Zvlátě nyní, o vánocích, je naí svatou křesanskou povinností člověka, kterému takhle oklivě vyhřezne ego, utěit a ukázat mu správnou cestu.
Tak dobrá, nezapálím si za trest po obědě cigárko.....ale neplačte, můete si za to sami
Není tady
Daphné, moná jsem mimo cíl, některým se moná zdá, e napadám holky, co to momentálně nezvládají, nedořeily, ale já jenom vyjádřila názor na to, jaké my holky děláme chyby. A to proto, abychom si je uvědomily a nasměrovaly se nějakým zádoucím pro nás vítanějím směrem. Ty chyby děláme vechny a ádná nechceme být sama. Co si budeme povídat. Váháme, přemýlíme, říkáme si, měla jsem, mohla jsem, dedukujeme, co by kdyby, atd. Kadá máme svůj příběh, kadá volíme jiný postup, jinou cestu, ale vechny jsme rozvodem neastné, nějakým způsobem poznamenané, i kdy jsme ho třeba i iniciovaly samy. Kdy u to nelo jinak.
Juliáno, v tom, co bylo, se nechci, nebudu hrabat. Bylo to oklivé a je to za mnou. Je to stejné, jako kdybys po někom chtěla, aby Ti vyprávěl věci ze svého hlubokého soukromí. Jsou místa, kam druhé nepoutíme. Leccos ani neřekneme členům rodiny. A teď bychom to tu měly propírat před veřejností, by v uzavřenějí společnosti? Myslím, e to nemá moc smysl, ani se zabývat tím, to sepisovat. je dost psychologickýcjh kníek, které nastiňují situace, vedoucí ke konci manelství. Třeba, pokud potřebuje detaily o soukromí lidí, by ses uplatnila někde v nějaké redakci. Já za sebe nemám zájem poskytovat informace o věcech, které jsou mé soukromí a jsou u za mnou. A tak naivní člověk být nemůe, aby si myslel, e mu jeden vztah vydrí celý ivot, ejo. A řekla bych, e ty mladí holky v tomhle mají daleko víc jasno, ne my, starí generace. Ty si tohle uvědomují, jetě ne jim vztah asi začne. A mají víc zkuenotí, ne jsme mívaly my v jejich věku. A na rozdíl od nás si nenechají nic líbit.
Není tady
kalupinka napsal(a):
Daphné, moná jsem mimo cíl, některým se moná zdá, e napadám holky, co to momentálně nezvládají, nedořeily, ale já jenom vyjádřila názor na to, jaké my holky děláme chyby. A to proto, abychom si je uvědomily a nasměrovaly se nějakým zádoucím pro nás vítanějím směrem. Ty chyby děláme vechny a ádná nechceme být sama. Co si budeme povídat. Váháme, přemýlíme, říkáme si, měla jsem, mohla jsem, dedukujeme, co by kdyby, atd. Kadá máme svůj příběh, kadá volíme jiný postup, jinou cestu, ale vechny jsme rozvodem neastné, nějakým způsobem poznamenané, i kdy jsme ho třeba i iniciovaly samy. Kdy u to nelo jinak.
Juliáno, v tom, co bylo, se nechci, nebudu hrabat. Bylo to oklivé a je to za mnou. Je to stejné, jako kdybys po někom chtěla, aby Ti vyprávěl věci ze svého hlubokého soukromí. Jsou místa, kam druhé nepoutíme. Leccos ani neřekneme členům rodiny. A teď bychom to tu měly propírat před veřejností, by v uzavřenějí společnosti? Myslím, e to nemá moc smysl, ani se zabývat tím, to sepisovat. je dost psychologickýcjh kníek, které nastiňují situace, vedoucí ke konci manelství. Třeba, pokud potřebuje detaily o soukromí lidí, by ses uplatnila někde v nějaké redakci. Já za sebe nemám zájem poskytovat informace o věcech, které jsou mé soukromí a jsou u za mnou. A tak naivní člověk být nemůe, aby si myslel, e mu jeden vztah vydrí celý ivot, ejo. A řekla bych, e ty mladí holky v tomhle mají daleko víc jasno, ne my, starí generace. Ty si tohle uvědomují, jetě ne jim vztah asi začne. A mají víc zkuenotí, ne jsme mívaly my v jejich věku. A na rozdíl od nás si nenechají nic líbit.
kalupinko - moc hezky napsané.
vyprávět příběh - jen ten, kdo chce
nepotřebuji detaily ze soukromí - jsou jen jeden z kamínků mozaiky kterou tvořím.
hele - já byla tak naivní a myslela jsem si, e je to "a dokud nás smrt nerozdělí". nojo no. teď mám zase problém brát to trochu váně, furt chci mít jednu nohu volnou:D
Není tady
juliana ípová- tak jsem se nezmýlila- no a jinak to nebyla vzácná rada- to bylo zhodnocení toho, co se z Tebe stalo. Fakt-hele to sebevědomí prodávají kde- no ale Ty jsi byla někde ve výprodeji. Jsi trapná stárnoucí oputěná enská, která ije na nějakým obláčku- tak bacha na bouřku Ty spisovatelko. Jinak sodu jsem Ti dávala jen proto, e těch konejení jsi dostávala dost.
Není tady
rudolf napsal(a):
juliana ípová- tak jsem se nezmýlila- no a jinak to nebyla vzácná rada- to bylo zhodnocení toho, co se z Tebe stalo. Fakt-hele to sebevědomí prodávají kde- no ale Ty jsi byla někde ve výprodeji. Jsi trapná stárnoucí oputěná enská, která ije na nějakým obláčku- tak bacha na bouřku Ty spisovatelko. Jinak sodu jsem Ti dávala jen proto, e těch konejení jsi dostávala dost.
Bylo to nutné, takový rýpanec?
Není tady
lea64 napsal(a):
rudolf napsal(a):
Bylo to nutné, takový rýpanec?
nech ji. tohle ní vypovídá dost. ulevuje si - běný jev u určitého typu lidí. k tomu není co dodat.
tady ta diskuse je docela sluná sociologická sonda. smutná ovem.
Není tady
rudolf napsal(a):
Není tady
Juliana ípová- ale to je normální jev diskuzí- kdy Ti někdo nedává za pravdu, tak má problém a ulevuje si. V pohodě- plkej si tu nesmysli, masíruj si sebevědomí. A a bude v pořádku, přečti si ve znovu. Myslí e vichni jsou tu s problémem - e Tě nelitují a nemaou med kolem úst.
Není tady
Soucítění a mazání medu kolem kuhy jsou naprosto rozdílné kvalifikace.To je, jako by jsi míchala barvy a vůně.
Není tady
Proč potřebuje do někoho, kdo se se svěří se svým problémem do něho kopnout, jen z toho důvodu, e ho ostatní litují? Je to závist nebo vrozená surovost?
Není tady
rudolf napsal(a):
Juliana ípová- ale to je normální jev diskuzí- kdy Ti někdo nedává za pravdu, tak má problém a ulevuje si. V pohodě- plkej si tu nesmysli, masíruj si sebevědomí. A a bude v pořádku, přečti si ve znovu. Myslí e vichni jsou tu s problémem - e Tě nelitují a nemaou med kolem úst.
ámen:
Upravil(a) juliana (26. 12. 2014 13:14)
Není tady
estka napsal(a):
Soucítění a mazání medu kolem kuhy jsou naprosto rozdílné kvalifikace.To je, jako by jsi míchala barvy a vůně.
to nepochopí. nezná termín soucit a empatie
Není tady
estka napsal(a):
Proč potřebuje do někoho, kdo se se svěří se svým problémem do něho kopnout, jen z toho důvodu, e ho ostatní litují? Je to závist nebo vrozená surovost?
také jsem si říkala co ji k tomu vede. je to dost za hranicí. kdo je astný, ten tohle nedělá.
Není tady
Asi jste nečetly - e estko -minulou diskuzi juliany. To nemění nic na mém názoru, e ze sebe dělá někoho, co není a je nepříjemná na vechny, kdo jí oponují. No jo-soucit, empatie - k čemu to bylo Tobě??? Tu moji neřete.
Není tady