18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
estka napsal(a):
Myslím, e mu nikdy kafe neudělá. Ona ta jizva po kudle do zad bude bolet do smti, sice méně a méně, ale bude ji cítit stále.I kdyby nebolela, mozek nikdy nezapomene, e to bylo nezaslouené a nespravedlivé. Kdyby po odchodu projevil alespoň trochu lítosti a slunosti, tak snad, ale takhle ne.
Omlouvám se, e tady plevelím - pochopila jsem, e Juliana od nás chce příběhy do své knihy - ale na toto vytučnělé musím reagovat: není tomu tak. Tedy nutně ne u vech.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Sipova,tobe take preji hezke vanoce.
DĚKUJI. napíu ti.
Není tady
Kniha by se mohla jmenovat třeba:
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
- Pod mojí úroveň (ale a poté, co si dovolil milovat někoho jiného, ne mě)
- Sebereflexe je jenom pro idioty
- Silou, rozumem a usilovnou prací
Boe, ty to vidí
Není tady
Proč zase ten jed. Napi svou zkuenost. A pokud nemá stejnou jako sipova, tak nemůe hodnotit. Kadý to má jinak, neznamená to, e pokud ses ty z rozvodu oklepala lehce a tanečním krokem la do nového ivota, e to tak mají i ostatní.Já ji chápu naprosto v jednom, a to je ztráta rodiny. Jinak se zakládá rodina ve 30 jinak v 50. U proto, e zde hrají roli základní instikty, které jsou jiné ve 30 a jiné v 50.
Není tady
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidí
Axi, dovolí, bych Tě platonicky milovala?
Není tady
Julijáno, jsou Vánoce, tak se ti to pokusím napsat nějak něně.
Vykali se na psaní knihy. Radi mákni na tom, aby ti bylo dobře. To, co tady z tebe padá toti svědčí jenom o tom,
e jsi na nejlepí cestě, aby se z tebe stala zapklá, zlá saň.
Vlastně ani nechápu smysl toho tvého hypotetického spisku. Myslí, e kdy napíu kníku o tom, jak jsem si zlámala nohu a jak to hrozně bolelo, budou čtenáře jejich vlastní zlomeniny bolet míň?
Prd a vořech, má milá, jak říkává helena. Bude je to bolet úplně stejně, a zrovna jako ti ostatní i oni budou muset počkat, a ta kost prostě sroste. A pak rehabilitovat. Někdo déle, někdo to zvládne rychleji, ale rozhodně to neurychlí ani nezjednoduí čtení spisků o tom, jak si noku zlámal kdosi druhý, notabene kdy spisovatel sám je jetě ve stádiu hojení.
Přeji ti hezké Vánoce a úspěnou rekonvalescenci p té tvé "zlomenině".
Není tady
modrovous napsal(a):
Vykali se na psaní knihy. Radi mákni na tom, aby ti bylo dobře. To, co tady z tebe padá toti svědčí jenom o tom,
Vlastně ani nechápu smysl toho tvého hypotetického spisku. Myslí, e kdy napíu kníku o tom, jak jsem si zlámala nohu a jak to hrozně bolelo, budou čtenáře jejich vlastní zlomeniny bolet míň?
Prd a vořech, má milá, jak říkává helena. Bude je to bolet úplně stejně, a zrovna jako ti ostatní i oni budou muset počkat, a ta kost prostě sroste. A pak rehabilitovat. Někdo déle, někdo to zvládne rychleji, ale rozhodně to neurychlí ani nezjednoduí čtení spisků o tom, jak si noku zlámal kdosi druhý, notabene kdy spisovatel sám je jetě ve stádiu hojení.
Není tady
modrovous napsal(a):
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidíAxi, dovolí, bych Tě platonicky milovala?
Tak tohle je typické pro babinet, to na jiných diskusích nenajdete. Je to sofistikované uráení a povyování se na druhé. Je zajímavé, e administrátor zablokuje někoho, kdo se vyjádří vulgárně, ale tohle zákeřné a znevaující vyjádření nevidí. A navíc ti, co uráejí si ani nedají práci, aby se vyjádřili jinými slovními obraty.Já vím, e sipova si z toho u nic nedela, e to po ní steče jako voda po skle.
Není tady
Je zajímavé, e administrátor zablokuje někoho, kdo se vyjádří vulgárně
Ale to se eredně mejlí, děvče...
ti, co uráejí si ani nedají práci, aby se vyjádřili jinými slovními obraty
Jakými, prosím tebe? Mají se "vyjádřit vulgárně, sofistikovaně" či jak? To by mě zajímalo...
Není tady
helena napsal(a):
Je zajímavé, e administrátor zablokuje někoho, kdo se vyjádří vulgárně
Ale to se eredně mejlí, děvče... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
ti, co uráejí si ani nedají práci, aby se vyjádřili jinými slovními obraty
Jakými, prosím tebe? Mají se "vyjádřit vulgárně, sofistikovaně" či jak? To by mě zajímalo...
Zrovna tuhle reakci a právě od tebe jsem čekala. Tvoje specifikace, chytat za slovíčka. Ale to není vlákno moje a tvoje.
Není tady
Ale to není vlákno moje a tvoje.
Nebyla jsem to já, kdo si začal, ví...
Není tady
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidí
moná by taky bylo pěkné čtení, kdyby ex napsal knihu o ití se ípovou
Není tady
A to zkusí, ale pochybuji, e by ji sem dal vanc přispívajícím. Chce se o to ale pokusit sipova. Take je mimo mísu psát, co by bylo, kdyby bylo. Je jisté, e problém vidí kady ze svého úhlu, to je jasná věc.
Upravil(a) estka (24. 12. 2014 14:44)
Není tady
estko : Ano ano. Napsala jsi jim to výstině.Ty dámy vůbec nezajímá o čem je diskuse, jen si potřebují ulevit - nepíou nic k věci, jen se snaí poníit, ublíit, ani jsem ty jedovaté sliny a rádoby rady nedočetla. Je to fakt hnus. Jsou to takové klubíčka plné nenávisti, bez pokory a snahy porozumět druhému. Nepochopily vůbec nic. Ulevují si tady. Schované v anonymitě.
Není tady
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidí
Axi tobě musel někdo straně ublíit kdy dokáe toto vyplodit. nebo si jenom tak zlá a závistivá?
Není tady
modrovous napsal(a):
vánoce nevánoce - nemusí být něná - aha , vlastně ani nejsi - jsi jako jindy - hnusná!
na tvoje rady ti s ... bílý tesák. já ti také neradím - nedovolila bych si to bez tvého poádání - to je taková běná slunost, ví?
a e nechápe - no hold na to ty nemá - to mi je po tomto tvém cancu jasné.
a kdyby si pořádně četla diskusi - tak bys mi takovou hovadinu k vánocům nepřála. nebo přála - ale před dvěma lety.
Není tady
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidímoná by taky bylo pěkné čtení, kdyby ex napsal knihu o ití se ípovou
Není tady
estka napsal(a):
A to zkusí, ale pochybuji, e by ji sem dal vanc přispívajícím. Chce se o to ale pokusit sipova. Take je mimo mísu psát, co by bylo, kdyby bylo. Je jisté, e problém vidí kady ze svého úhlu, to je jasná věc.
bingo - PROTO chci příběhy různé - různé úhly, přístupy, hloubky ... .
Není tady
juliana napsal(a):
estka napsal(a):
bingo - PROTO chci příběhy různé - různé úhly, přístupy, hloubky ... .
a proč chce příběh od erem, kdy ta se rozvedla ji dávno tomu a nesplňuje tvoji podmínku 50+?
Není tady
Jsou to takové klubíčka plné nenávisti, bez pokory a snahy porozumět druhému.
Zato ty jsi ztělesněná empatie...
Ale váně - proč tak podráděně reaguje na vechny, kteří s tebou nesouhlasí?
Není tady
Sipova, prosím, roziř kriteria. Tahle poznámka mi připoměla práci úředníků, kteří vyplňují předvvyplněné tabulky, a pokud na něco nemají kolonku, kterou odfajfkují, tak má adatel smůlu.Psaní, stejně jako učitelování je práce tvůrčí, která se nikdy nevleze do tabulek. A u jdu slavit vánoce. Pěkné vánoce vem, s manelem i bez něj, s přítelem i bez něj a pokud není spokojen, tak a se snai to přítí rok zlepit.
Není tady
modrovous napsal(a):
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidíAxi, dovolí, bych Tě platonicky milovala?
Ano Budi Ti to dovoleno. Ale, jak vidí níe, je to marný, je to marný, je to marný.
Není tady
juliana napsal(a):
Axi napsal(a):
- Uraený majestát
- Podraená, ale hrdá
Boe, ty to vidíAxi tobě musel někdo straně ublíit kdy dokáe toto vyplodit. nebo si jenom tak zlá a závistivá?
Já jsem hodný a přející a tohle je pro tvoje dobro; takový malý dárek pro tebe, který ti má pomoci. Samozřejmě jsem neočekával, e bys něco takového pochopila.
Není tady
estka napsal(a):
Proč zase ten jed. Napi svou zkuenost. A pokud nemá stejnou jako sipova, tak nemůe hodnotit. Kadý to má jinak, neznamená to, e pokud ses ty z rozvodu oklepala lehce a tanečním krokem la do nového ivota, e to tak mají i ostatní.Já ji chápu naprosto v jednom, a to je ztráta rodiny. Jinak se zakládá rodina ve 30 jinak v 50. U proto, e zde hrají roli základní instikty, které jsou jiné ve 30 a jiné v 50.
Samozřejmě, e můu hodnotit. Takovýhle kýč si přímo říká o to zhodno mě.
Není tady
estka napsal(a):
Sipova, prosím, roziř kriteria. Tahle poznámka mi připoměla práci úředníků, kteří vyplňují předvvyplněné tabulky, a pokud na něco nemají kolonku, kterou odfajfkují, tak má adatel smůlu.Psaní, stejně jako učitelování je práce tvůrčí, která se nikdy nevleze do tabulek. A u jdu slavit vánoce. Pěkné vánoce vem, s manelem i bez něj, s přítelem i bez něj a pokud není spokojen, tak a se snai to přítí rok zlepit.
píe jasně: Je to toti trochu jiný rozvod ne ve 30+, 40+.. take proč by měla roziřovat kritéria, kdy ji zajímá konkrétní věková kategorie!
Není tady