6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak napsat kníku pro stejně postiené lidi, kterým se rozpadla nebo rozpadá rodina, je podle mě dobrý nápad. Juli, jdi do toho, tvojí první kníku jsem četla, jsi talent.
Můj příběh si tady moná také pamatujete.
Momentálně se rozvádím. Mám 4 měsíce skvělého přítele, který se také rozvádí z toho samého důvodu jako já. Máme i stejně velké holčičky. Nakonec jsem astná, e se můj doufám, e brzy ex takto zbláznil. Jen díky tomu jsem poznala skvělého chlapa a člověka. Dříve jsem to neviděla. Teď vidím, e to manelství mělo svoje chyby.
Evo, co je nového u tebe? Jetě jsi se enáčem, nebo se u rozvedl a máte čistý tít?
Není tady
aprill napsal(a):
estka napsal(a):
Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, e se orientuje na sociální sluby za peníze je pro mě zajímavé, jeliko mám rodinného přísluníka, o kterého pečuji a také u přemýlím o tom, e najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.
velmi dobře si to rozmysli... myslím, e si raději sáhnu na dno svých sil, ne staříkovi připravit peprné poslední chvilky.
http://www.lidovky.cz/policie-podezira- … _domov_sho
etko, tohohle se neboj, Juliino podnikání je v pohodě a klienti se tam mají jako v bavlnce. Vím to, protoe tam jsem u ní často.
Není tady
estka napsal(a):
Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, e se orientuje na sociální sluby za peníze je pro mě zajímavé, jeliko mám rodinného přísluníka, o kterého pečuji a také u přemýlím o tom, e najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.
Ahoj estko! u je to dobré jak píu v předelých příspěvcích (co tě nezabije, to tě posílí, ne?) - a uvidím dál co přijde. nechám ve plynout. je to úplně nový ivot. pestrý. jen se častěji setkávám se závistí ... . udání a na kraji. podle okolí jsem měla asi leet bezvládná a oputěná - a já si dělám takové věci!!! u ta rekonstrukce jim vyrazila dech. a pak penzion a pak chráněné bydlení - mo fuj!
nabídla bych ti své sluby, ale jsem obsazená a na roky dopředu mám pořadník, mám jen pár klientů, víc nechci, abych jim dopřála luxus osobního přístupu. ale plánuji otevřít dalí objekt. no to musí teď počkat, abych to zvládla.
o penězích to není, ty jsou zaslouené. to jen někteří tak chápou a rádi plivnou. těm to vymlouvat nebudu.
Není tady
Kely napsal(a):
aprill napsal(a):
estka napsal(a):
velmi dobře si to rozmysli... myslím, e si raději sáhnu na dno svých sil, ne staříkovi připravit peprné poslední chvilky.
http://www.lidovky.cz/policie-podezira- … _domov_shoetko, tohohle se neboj, Juliino podnikání je v pohodě a klienti se tam mají jako v bavlnce. Vím to, protoe tam jsem u ní často.
u vidím reklamu: dejte k nám vaeho staříka, my se o jeho peníze postaráme
Upravil(a) aprill (22. 12. 2014 19:06)
Není tady
aprill napsal(a):
Kely napsal(a):
aprill napsal(a):
http://www.lidovky.cz/policie-podezira- … _domov_shoetko, tohohle se neboj, Juliino podnikání je v pohodě a klienti se tam mají jako v bavlnce. Vím to, protoe tam jsem u ní často.
u vidím reklamu: dejte k nám naeho staříka, my se o jeho peníze postaráme
říká se : podle sebe soudím tebe.
Není tady
o penězích to není
Pak nechápu, proč se o pár řádek vej ptá aprill "ty dělá zadarmo?"
Není tady
aprill napsal(a):
Kely napsal(a):
aprill napsal(a):
u vidím reklamu: dejte k nám naeho staříka, my se o jeho peníze postaráme
april jsem moc ráda, e Juli její podnikání přeje To ví, kadý svého těstí strůjcem. A Juli je moc ikovná, empatická a má silné sociální cítění, tak se jí daří. Reklamu opravdu nepotřebuje, protoe má plno na dalích pár let. To je myslím ta nejlepí reklama, jaká můe být Mimo jiné pracuje i jako dobrovolnice v jiných soc. zařízeních a její práce je velmi ceněna. Píu to tady já proto, protoe ona je velice skromný člověk a tímto se nechlubí.
Ale to jsme odbočili od tématu nevěrných lidí co rozbijí rodinu a připadá jim to naprosto normální. Toto vlákno by se mělo zabývat těmito zrůdnostmi.
Není tady
Mám to dobře rozmyleno. Nechci ale mamku vytrhnout z jejího přirozeného prostředí. Zůstane doma, dokud to půjde. Spí si chci zaplatit nějaké mobilní pečovatelské sluby v době, kdy jsem v práci. Jde mi ale spí o to, kdo ji zabaví. Já zatím zvládám se sestrou vařit, prát a uklízet mamce. To nám problém nedělá. Ale dovedu si představit, e někteří lidé musejí dát své příbuzné do domu s pečovatelskou slubou nebo domova důchodců. Ale tohle vlákno není o tomto problému, tak končím.
Není tady
helena napsal(a):
o penězích to není
ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice..
Není tady
juliana napsal(a):
Judyna napsal(a):
Soukromě podniká, jetě ve svých letech studuje - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?asi ne.protoe kdybych chtěla, byl by tady. já spí nemám čas na vztah. kola mi dává zabrat. a jak to začalo vánět, tak u jsem mu prala, vařila, víc jsem uklízela ..., mluvil mi do věcí, na nákupu se ptal proč kupuji toto a ne tamto, večer jsem si nemohla dřepět u pc, musela jsem s ním koukat na správy ... . já nevím ... . asi není ten správný čas na vztah.
ale je hodný. hrozně moc. já jsem taková "nohama nad zemí" jak mi řekl. ale stáhnout dolů - to se teda nenechám.
jinak klienti - zboňují ho. pomáhal mi moc.
prostě cítím, e ani jeden není ON. a e ho nenajdu na seznamce. a e mám na chlapa jetě dost času:lol:
Juliano, četla jsem Tvůj první příspěvek nepozorně a přehlédla jsem, e ti jde o napsání knihy.
Není tady
má plno na dalích pár let. To je myslím ta nejlepí reklama
Ale prd a vořech... při ví uctě k ní i jejímu zařízení.
Vzhledem k setrvalýmu nedostatku podobnejch míst se "pořadníku" není co divit.
ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice
Tím spí to nechápu...
Není tady
Mě se tady vdy nejvíc líbí, jak se tady mluví k věci
Není tady
helena napsal(a):
o penězích to není
FAKT NE? ty opravdu nechápe, co je to dělat za peníze a dělat pro peníze??? bóe. nebaví mě vysvětlovat to někomu, kdo si tady krátí čas trollováním.
má něco k tématu? pokud ne, nereaguji na tebe.
Není tady
helena napsal(a):
má plno na dalích pár let. To je myslím ta nejlepí reklama
Ale prd a vořech... při ví uctě k ní i jejímu zařízení.
Vzhledem k setrvalýmu nedostatku podobnejch míst se "pořadníku" není co divit.
ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice
Tím spí to nechápu...
já tebe také ne. A ani nechci raději. navíc o tom tohle téma není.
Není tady
furt ty samé dokola - a vystrčily odsud ty, které tady hledaly pomoc v těké situaci, ale dostaly tak akorát kopanec.
navíc ani jedna nic neřekla k tématu - ale hned to braly hákem : co si myslí e bych měla, co nemám ... . bomba.
anebo ..... jsou to dámy za vodou, které u se věnují jen charitě, tak nechápou, e ne kadý můe pracovat zadarmo.
já dělala zadarmo rok. proti nim jsem nula. se jdu stydět. dělat za prachy - fuj!!!
Není tady
Juliano, pi. Má co říct, má příběh, pády a zase zvednutí, prostě se u tebe něco děje, není to taková nuda, a se z nudy hraje slovní kopaná. A hlavně jde se svým příběhem na veřejnost.
Není tady
juliano, to je fajn, e se ti finančně daří. A to ostatní přijde, jak poplyne čas.
Není tady
estka napsal(a):
Juliano, pi. Má co říct, má příběh, pády a zase zvednutí, prostě se u tebe něco děje, není to taková nuda, a se z nudy hraje slovní kopaná. A hlavně jde se svým příběhem na veřejnost.
děkuji. takových příběhů jsou spousty. bohuel. a myslím, e dokáou pomáhat. proto je chci zaznamenat. je jich skoro tolik, jako příběhů lásky.
Není tady
Eva. napsal(a):
juliano, to je fajn, e se ti finančně daří. A to ostatní přijde, jak poplyne čas.
no nevím. zatím přiel ex. málem to se mnou vihlo. chtěl předat dárky. předal je synovi před barákem, stydím se, ale dovnitř jsem ho nepozvala. já vím, je to nízké. ale vnímala bych ho tady jako by mi koukal pod sukni - mám to tady ve úplně jinak. a do toho jak - do toho mu je hov ... .
a ucítila jsem nový pocit - je mi ho líto. zestárl opravdu moc. je mi toho, co se nám stalo, fakt moc líto. a nic nelze vrátit. snad z toho najde i on cestu ven a nedopadne jako jeho brácha - pod vlak. a toho jsem se bála fakt úplně od začátku. také neukočíroval vztahy.
jsem z toho nějak unavená. u si přeji klid. celý podzim nedal pokoj. to unavuje a ruí mé kruhy.
Není tady
juliana napsal(a):
Napite jaké to bylo ne to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, e u ho nechcete, kdy a jak jste ly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Je to toti trochu jiný rozvod ne ve 30+, 40+.
Co vám rozvod dal a co vzal.
Chovali by jste se dnes jinak?
Chci o tom napsat knihu, která pomůe vem, které to teprve čeká, kterým to ivot naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strané, poloilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. moná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti povaovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horí.
děkuji vám vem, které si najdete čas, odvahu a chu mi napsat.
bude to dárek pro nás, eny které to potkalo. ale nejen pro eny. a nejen pro ty které to potkalo.
prosím notoricky známé prudičky - pruďte jinde, nechte nás.
a asi napíu můj příběh - zkráceně, znají ho tady vichni:
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, kdy jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná váeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez váně a jiskry, ale moc hodný.
Kamarádím s oběma. Střídavě. No, nedaří se mi na poli lásky.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona u je znova astně zadaná a je ráda, e je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odela jsem z místa ředitelky koly, zaloila a provozuji soukromé sociální sluby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat dalí V (v 53 letech je to těí ne za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neivím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, e budu zase astná ve dvou. A bojím se, e ne. e to u nepřijde, e to takto zůstane. Budu mít ve, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká e po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.
V cem je rozdil oproti 40+ ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Juliano podobny pribeh jako u Sipove
kdyz to je od ni ... tak logicky
Není tady
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
Napite jaké to bylo ne to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, e u ho nechcete, kdy a jak jste ly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Je to toti trochu jiný rozvod ne ve 30+, 40+.
Co vám rozvod dal a co vzal.
Chovali by jste se dnes jinak?
Chci o tom napsat knihu, která pomůe vem, které to teprve čeká, kterým to ivot naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strané, poloilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. moná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti povaovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horí.
děkuji vám vem, které si najdete čas, odvahu a chu mi napsat.
bude to dárek pro nás, eny které to potkalo. ale nejen pro eny. a nejen pro ty které to potkalo.
prosím notoricky známé prudičky - pruďte jinde, nechte nás.
a asi napíu můj příběh - zkráceně, znají ho tady vichni:
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, kdy jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná váeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez váně a jiskry, ale moc hodný.
Kamarádím s oběma. Střídavě. No, nedaří se mi na poli lásky.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona u je znova astně zadaná a je ráda, e je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odela jsem z místa ředitelky koly, zaloila a provozuji soukromé sociální sluby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat dalí V (v 53 letech je to těí ne za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neivím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, e budu zase astná ve dvou. A bojím se, e ne. e to u nepřijde, e to takto zůstane. Budu mít ve, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká e po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.komu tím prospěje? nikomu, zkuenosti jsou nepřenosné, kadého ranilo něco jiného.... stále se nimrá v tom stejném a jitří rány.
prudicka nemaji prudit
Není tady
aprill napsal(a):
a taky měla velké plány s penzionem, ale asi sociální sluby sypou více
... NEPRUDIT >> v prispevku je to vylozene napsano
Není tady
helena napsal(a):
Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
prudicky se opravdu nezaprou ... neni nad to si do nekoho pekne rejpnout
Není tady
juliana napsal(a):
Judyna napsal(a):
Soukromě podniká, jetě ve svých letech studuje - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?asi ne.protoe kdybych chtěla, byl by tady. já spí nemám čas na vztah. kola mi dává zabrat. a jak to začalo vánět, tak u jsem mu prala, vařila, víc jsem uklízela ..., mluvil mi do věcí, na nákupu se ptal proč kupuji toto a ne tamto, večer jsem si nemohla dřepět u pc, musela jsem s ním koukat na správy ... . já nevím ... . asi není ten správný čas na vztah.
ale je hodný. hrozně moc. já jsem taková "nohama nad zemí" jak mi řekl. ale stáhnout dolů - to se teda nenechám.
jinak klienti - zboňují ho. pomáhal mi moc.
prostě cítím, e ani jeden není ON. a e ho nenajdu na seznamce. a e mám na chlapa jetě dost času:lol:
no to je klasika ... nesmis se dat
Není tady