Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 12. 2014 18:51

Kely
♥♥♥♥---

Re: Holky 50+ - jak jste se vyhrabaly z rozvodu.

Tak napsat knížku pro stejně postižené lidi, kterým se rozpadla nebo rozpadá rodina, je podle mě dobrý nápad. Juli, jdi do toho, tvojí první knížku jsem četla, jsi talent.
Můj příběh si tady možná také pamatujete.
Momentálně se rozvádím. Mám 4 měsíce skvělého přítele, který se také rozvádí z toho samého důvodu jako já. Máme i stejně velké holčičky. Nakonec jsem šastná, že se můj doufám, že brzy ex takto zbláznil. Jen díky tomu jsem poznala skvělého chlapa a člověka. Dříve jsem to neviděla. Teď vidím, že to manželství mělo svoje chyby.
Evo, co je nového u tebe? Ještě jsi se ženáčem, nebo se už rozvedl a máte čistý štít?

Není tady

#27 22. 12. 2014 18:55

Kely
♥♥♥♥---

aprill napsal(a):

šestka napsal(a):

Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, že se orientuješ na sociální služby  za peníze je pro mě zajímavé, jelikož mám rodinného příslušníka, o kterého pečuji a také už přemýšlím o tom, že najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.

velmi dobře si to rozmysli... myslím, že si raději sáhnu na dno svých sil, než staříkovi připravit peprné poslední chvilky.
http://www.lidovky.cz/policie-podezira- … _domov_sho

big_smile šetko, tohohle se neboj, Juliino podnikání je v pohodě a klienti se tam mají jako v bavlnce. Vím to, protože tam jsem u ní často.

Není tady

#28 22. 12. 2014 19:01

juliana
♥♥♥♥♥♥-

šestka napsal(a):

Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, že se orientuješ na sociální služby  za peníze je pro mě zajímavé, jelikož mám rodinného příslušníka, o kterého pečuji a také už přemýšlím o tom, že najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.

Ahoj šestko! už je to dobré jak píšu v předešlých příspěvcích (co tě nezabije, to tě posílí, ne?) - a uvidím dál co přijde. nechám vše plynout. je to úplně nový život. pestrý. jen se častěji setkávám se závistí ... . udání až na kraji. podle okolí jsem měla asi ležet bezvládná a opuštěná - a já si dělám takové věci!!! už ta rekonstrukce jim vyrazila dech. a pak penzion a pak chráněné bydlení - mo fuj!
nabídla bych ti své služby, ale jsem obsazená a na roky dopředu mám pořadník, mám jen pár klientů, víc nechci, abych jim dopřála luxus osobního přístupu. ale plánuji otevřít další objekt. no to musí teď počkat, abych to zvládla.
o penězích to není, ty jsou zasloužené. to jen někteří tak chápou a rádi plivnou. těm to vymlouvat nebudu.

Není tady

#29 22. 12. 2014 19:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kely napsal(a):

aprill napsal(a):

šestka napsal(a):

velmi dobře si to rozmysli... myslím, že si raději sáhnu na dno svých sil, než staříkovi připravit peprné poslední chvilky.

big_smile šetko, tohohle se neboj, Juliino podnikání je v pohodě a klienti se tam mají jako v bavlnce. Vím to, protože tam jsem u ní často.

tummenupp tummenupp tummenupp
už vidím reklamu: dejte k nám vašeho staříka, my se o jeho peníze postaráme  godlikegodlikegodlike

Upravil(a) aprill (22. 12. 2014 19:06)

Není tady

#30 22. 12. 2014 19:07

juliana
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Kely napsal(a):

aprill napsal(a):

už vidím reklamu: dejte k nám našeho staříka, my se o jeho peníze postaráme  godlikegodlikegodlike

říká se : podle sebe soudím tebe.

Není tady

#31 22. 12. 2014 19:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

o penězích to není
Pak nechápu, proč se o pár řádek vejš ptᚠaprill "ty dělᚠzadarmo?"

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#32 22. 12. 2014 19:11

Kely
♥♥♥♥---

aprill napsal(a):

Kely napsal(a):

aprill napsal(a):

už vidím reklamu: dejte k nám našeho staříka, my se o jeho peníze postaráme  godlikegodlikegodlike

april jsem moc ráda, že Juli její podnikání přeješ reta To víš, každý svého štěstí strůjcem. A Juli je moc šikovná, empatická a má silné sociální cítění, tak se jí daří. Reklamu opravdu nepotřebuje, protože má plno na dalších pár let. To je myslím ta nejlepší reklama, jaká může být godlike Mimo jiné pracuje i jako dobrovolnice v jiných soc. zařízeních a její práce je velmi ceněna. Píšu to tady já proto, protože ona je velice skromný člověk a tímto se nechlubí.
Ale to jsme odbočili od tématu nevěrných lidí co rozbijí rodinu a připadá jim to naprosto normální. Toto vlákno by se mělo zabývat těmito zrůdnostmi.

Není tady

#33 22. 12. 2014 19:11

šestka
♥♥♥----

Mám to dobře rozmyšleno. Nechci ale mamku vytrhnout z jejího přirozeného prostředí. Zůstane doma, dokud to půjde. Spíš si chci zaplatit nějaké mobilní pečovatelské služby v době, kdy jsem v práci. Jde mi ale spíš o to, kdo ji zabaví. Já zatím zvládám se sestrou vařit, prát a uklízet mamce. To nám problém nedělá. Ale dovedu si představit, že někteří lidé musejí dát své příbuzné do domu  s pečovatelskou službou nebo domova důchodců. Ale tohle vlákno není o tomto problému, tak končím.

Není tady

#34 22. 12. 2014 19:12

Kely
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

o penězích to není

ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice..

Není tady

#35 22. 12. 2014 19:14

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

juliana napsal(a):

Judyna napsal(a):

Soukromě podnikáš, ještě ve svých letech studuješ - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?

asi ne.protože kdybych chtěla, byl by tady. já spíš nemám čas na vztah. škola mi dává zabrat. a jak to začalo vážnět, tak už jsem mu prala, vařila, víc jsem uklízela ..., mluvil mi do věcí, na nákupu se ptal proč kupuji toto a ne tamto, večer jsem si nemohla dřepět u pc, musela jsem s ním koukat na správy ... . já nevím ... . asi není ten správný čas na vztah.
ale je hodný. hrozně moc. já jsem taková "nohama nad zemí" jak mi řekl. ale stáhnout dolů - to se teda nenechám.
jinak klienti - zbožňují ho. pomáhal mi moc.
prostě cítím, že ani jeden není ON. a že ho nenajdu na seznamce. a že mám na chlapa ještě dost času:lol:

Juliano, četla jsem Tvůj první příspěvek nepozorně a přehlédla jsem, že ti jde o napsání knihy.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#36 22. 12. 2014 19:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

má plno na dalších pár let. To je myslím ta nejlepší reklama
Ale prd a vořech... při vší uctě k ní i jejímu zařízení.
Vzhledem k setrvalýmu nedostatku podobnejch míst se "pořadníku" není co divit.
ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice
Tím spíš to nechápu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 22. 12. 2014 19:21

Kely
♥♥♥♥---

Mě se tady vždy nejvíc líbí, jak se tady mluví k věci big_smile dumbom

Není tady

#38 22. 12. 2014 19:22

juliana
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

o penězích to není

FAKT NE?  ty opravdu nechápeš, co je to dělat za peníze a dělat pro peníze???  bóže. nebaví mě vysvětlovat to někomu, kdo si tady krátíš čas trollováním.
mᚠněco k tématu? pokud ne, nereaguji na tebe.

Není tady

#39 22. 12. 2014 19:27

juliana
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

má plno na dalších pár let. To je myslím ta nejlepší reklama
Ale prd a vořech... při vší uctě k ní i jejímu zařízení.
Vzhledem k setrvalýmu nedostatku podobnejch míst se "pořadníku" není co divit.
ale ona pracuje i zadarmo jako dobrovolnice
Tím spíš to nechápu...

já tebe také ne. A ani nechci raději. navíc o tom tohle téma není.

Není tady

#40 22. 12. 2014 20:24

juliana
♥♥♥♥♥♥-

furt ty samé dokola - a vystrčily odsud ty, které tady hledaly pomoc v těžké situaci, ale dostaly tak akorát kopanec. 
navíc ani jedna nic neřekla k tématu - ale hned to braly hákem : co si myslí že bych měla, co nemám ... . bomba.
anebo ..... jsou to dámy za vodou, které už se věnují jen charitě, tak nechápou, že ne každý může pracovat zadarmo.
já dělala zadarmo rok. proti nim jsem nula. se jdu stydět. dělat za prachy - fuj!!!

Není tady

#41 22. 12. 2014 20:41

šestka
♥♥♥----

Juliano, piš. Mᚠco říct, mᚠpříběh, pády a zase zvednutí, prostě se u tebe něco děje, není to taková nuda, až se        z nudy hraje slovní kopaná. A hlavně jdeš se svým příběhem na veřejnost.

Není tady

#42 22. 12. 2014 20:49

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

juliano, to je fajn, že se ti finančně daří. A to ostatní přijde, jak poplyne čas.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#43 22. 12. 2014 22:00

juliana
♥♥♥♥♥♥-

šestka napsal(a):

Juliano, piš. Mᚠco říct, mᚠpříběh, pády a zase zvednutí, prostě se u tebe něco děje, není to taková nuda, až se        z nudy hraje slovní kopaná. A hlavně jdeš se svým příběhem na veřejnost.

děkuji. takových příběhů jsou spousty. bohužel. a myslím, že dokážou pomáhat. proto je chci zaznamenat. je jich skoro tolik, jako příběhů lásky.

Není tady

#44 22. 12. 2014 22:21

juliana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

juliano, to je fajn, že se ti finančně daří. A to ostatní přijde, jak poplyne čas.

no nevím. zatím přišel ex. málem to se mnou švihlo. chtěl předat dárky. předal je synovi před barákem, stydím se, ale dovnitř jsem ho nepozvala. já vím, je to nízké. ale vnímala bych ho tady jako by mi koukal pod sukni - mám to tady vše úplně jinak. a do toho jak - do toho mu je hov ... .
a ucítila jsem nový pocit - je mi ho líto. zestárl opravdu moc. je mi toho, co se nám stalo, fakt moc líto. a nic nelze vrátit. snad z toho najde i on cestu ven a nedopadne jako jeho brácha - pod vlak. a toho jsem se bála fakt úplně od začátku. také neukočíroval vztahy.
jsem z toho nějak unavená. už si přeji klid. celý podzim nedal pokoj. to unavuje a ruší mé kruhy.

Není tady

#45 22. 12. 2014 23:01

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

juliana napsal(a):

Napište jaké to bylo než to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, že už ho nechcete, kdy a jak jste šly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Je to totiž trochu jiný rozvod než ve 30+, 40+.
Co vám rozvod dal a co vzal.
Chovali by jste se dnes jinak?
Chci o tom napsat knihu, která pomůže všem, které to teprve čeká, kterým to život naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strašné, položilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. možná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti považovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horší.
děkuji vám všem, které si najdete čas, odvahu a chu mi napsat.
bude to dárek pro nás, ženy které to potkalo. ale nejen pro ženy. a nejen pro ty které to potkalo.
prosím notoricky známé prudičky - pruďte jinde, nechte nás.

a asi napíšu můj příběh - zkráceně, znají ho tady všichni:
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamžitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, když jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná vášeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez vášně a jiskry, ale moc hodný.
Kamarádím s oběma. Střídavě. No, nedaří se mi na poli lásky.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona už je znova šastně zadaná a je ráda, že je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odešla jsem z místa ředitelky školy, založila a provozuji soukromé sociální služby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat další VŠ (v 53 letech je to t잚í než za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neživím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, že budu zase šastná ve dvou. A bojím se, že ne. Že to už nepřijde, že to takto zůstane. Budu mít vše, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká že po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pište dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pište, svěřujte se, ulevte si.

V cem je rozdil oproti 40+ ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#46 22. 12. 2014 23:14

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Juliano podobny pribeh jako u Sipove

kdyz to je od ni ... tak logicky godlike

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#47 22. 12. 2014 23:17

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

juliana napsal(a):

Napište jaké to bylo než to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, že už ho nechcete, kdy a jak jste šly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Je to totiž trochu jiný rozvod než ve 30+, 40+.
Co vám rozvod dal a co vzal.
Chovali by jste se dnes jinak?
Chci o tom napsat knihu, která pomůže všem, které to teprve čeká, kterým to život naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strašné, položilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. možná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti považovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horší.
děkuji vám všem, které si najdete čas, odvahu a chu mi napsat.
bude to dárek pro nás, ženy které to potkalo. ale nejen pro ženy. a nejen pro ty které to potkalo.
prosím notoricky známé prudičky - pruďte jinde, nechte nás.

a asi napíšu můj příběh - zkráceně, znají ho tady všichni:
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamžitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, když jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná vášeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez vášně a jiskry, ale moc hodný.
Kamarádím s oběma. Střídavě. No, nedaří se mi na poli lásky.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona už je znova šastně zadaná a je ráda, že je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odešla jsem z místa ředitelky školy, založila a provozuji soukromé sociální služby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat další VŠ (v 53 letech je to t잚í než za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neživím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, že budu zase šastná ve dvou. A bojím se, že ne. Že to už nepřijde, že to takto zůstane. Budu mít vše, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká že po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pište dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pište, svěřujte se, ulevte si.

komu tím prospěješ? nikomu, zkušenosti jsou nepřenosné, každého ranilo něco jiného.... stále se  nimrᚠv tom stejném a jitříš rány.

prudicka nemaji prudit stolt

Není tady

#48 22. 12. 2014 23:19

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

a taky měla velké plány s penzionem, ale asi sociální služby sypou více

... NEPRUDIT >>   v prispevku je to vylozene napsano

Není tady

#49 22. 12. 2014 23:24

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

prudicky se opravdu nezaprou ... neni nad to si do nekoho pekne rejpnout

Není tady

#50 22. 12. 2014 23:42

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

juliana napsal(a):

Judyna napsal(a):

Soukromě podnikáš, ještě ve svých letech studuješ - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?

asi ne.protože kdybych chtěla, byl by tady. já spíš nemám čas na vztah. škola mi dává zabrat. a jak to začalo vážnět, tak už jsem mu prala, vařila, víc jsem uklízela ..., mluvil mi do věcí, na nákupu se ptal proč kupuji toto a ne tamto, večer jsem si nemohla dřepět u pc, musela jsem s ním koukat na správy ... . já nevím ... . asi není ten správný čas na vztah.
ale je hodný. hrozně moc. já jsem taková "nohama nad zemí" jak mi řekl. ale stáhnout dolů - to se teda nenechám.
jinak klienti - zbožňují ho. pomáhal mi moc.
prostě cítím, že ani jeden není ON. a že ho nenajdu na seznamce. a že mám na chlapa ještě dost času:lol:

no to je klasika ... nesmis se dat smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí