1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Napite jaké to bylo ne to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, e u ho nechcete, kdy a jak jste ly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Je to toti trochu jiný rozvod ne ve 30+, 40+.
Co vám rozvod dal a co vzal.
Chovali by jste se dnes jinak?
Chci o tom napsat knihu, která pomůe vem, které to teprve čeká, kterým to ivot naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strané, poloilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. moná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti povaovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horí.
děkuji vám vem, které si najdete čas, odvahu a chu mi napsat.
bude to dárek pro nás, eny které to potkalo. ale nejen pro eny. a nejen pro ty které to potkalo.
prosím notoricky známé prudičky - pruďte jinde, nechte nás.
a asi napíu můj příběh - zkráceně, znají ho tady vichni:
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, kdy jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná váeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez váně a jiskry, ale moc hodný.
Kamarádím s oběma. Střídavě. No, nedaří se mi na poli lásky.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona u je znova astně zadaná a je ráda, e je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odela jsem z místa ředitelky koly, zaloila a provozuji soukromé sociální sluby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat dalí V (v 53 letech je to těí ne za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neivím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, e budu zase astná ve dvou. A bojím se, e ne. e to u nepřijde, e to takto zůstane. Budu mít ve, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká e po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.
Není tady
Jo a nenapsala jsem co ON - ex : nevím, jen z doslechu slyím e si ho k sobě nenastěhovala, bydlí na ubytovně (která je hned u jejího baráku), doufá u dva roky e se k ní nastěhuje a proto skáče jak ona píská - i do kostela chodí, coby ateista - aby ho nevyměnila (jako zástup jeho předchůdců). Zmáhá ho to chudáka, vypadá znechuceně, vyčerpaně, je bez energie - není k poznání. Ale líto mi ho není. Přeji mu to. Rozbil dvě (svoje) rodiny. Na ní ale nemá - ona také 2x rozvedená, ale má u 4. enáče - 4 rodiny rozbila !!! Chlapy odtáhla a pak odkopla. Nemohla jsem tomu uvěřit. Asi má problém. No, snad jeho neodkopne, patří k sobě. A se jim daří - a u nerozbíjí dál.
Syn - kontaktoval ho pouze 2x do roka: narozeniny a vánoce. Syn má doposud deprese. Asi před měsícem synovi začal ex volat, přijel za ním do koly ... nevím přesně co tam bylo, najednou ho prostě začal kontaktovat. Syna vyděsil (zhorila se mu deprese), protoe si myslí, e se chce táta vrátit a bude ho přemlouvat a mě zpracuje. Zablokoval si jeho číslo. Je mu jasné, e se nevrací z lásky, ale asi proto, e to s láskou jeho ivota ji nevypadá na dlouhý spokojený ivot bez práce, jak to bylo u nás. Bóe já byla blbá!
Ale moná syn pouze maluje čerta na zeď. A ex je astný a spokojený. Ostatně napsal sms mojí sestře (se kterou se nestýkal ani kdy byl se mnou) ve které se rozplýval nad velikostí jejich lásky - jeho a jeho "osudové" lásky kvůli které během pár týdnu odeel od rodiny. Zajímavé je, e to psal ve chvíli, kdy mě viděl tančit s přítelem. na venkovské tancovačce jsme slavili rok seznámení - právě na této tancovačce jsme se poznali a já byla astná, snad poprvé od rozvodu (u máme domluvený přítí rok). Já ex neviděla. Za synem nezael (pár kroků k naemu domu).
tak asi tak.
Upravil(a) juliana (22. 12. 2014 9:28)
Není tady
Myslím si, e kdo to má v sobě vyřeeno a uzavřeno, u to rozebírat nechce.
Není tady
Dokud to není uzavřeno, tak se to rozebírat nechce, ne? To se snaí kadý plavat jak umí a koukat dopředu. Ale jak je to za mnou, patří to k mé historii která mě utvářela a dokonce si myslím, e rozebráním si zároveň udělám takové "poučení z krizového vývoje".
Navíc píu PROČ se na to ptám. A kdo chce pomoct, pomůe svým příběhem a popíe svou "válku", protoe kadá je příerná a kadá jiná.
Není tady
Juliano podobny pribeh jako u Sipove
Není tady
eremuruss napsal(a):
To je sipova...
Není tady
juliana napsal(a):
Napite jaké to bylo ne to bouchlo, jak se choval během výbuchu on, vy i ta jeho nová, děti, jak dlouho jste byly mimo, co vám pomohlo, za jak dlouho jste zjistily, e u ho nechcete, kdy a jak jste ly do nového vztahu a jak dopadl, jak dopadl ex, co děti na piruetu tatíka říkají dnes a jestli se o ně, by dospělé zajímá ... .
Chci o tom napsat knihu, která pomůe vem, které to teprve čeká, kterým to ivot naservíruje a budou na tom tak, jako kdysi já. bylo to strané, poloilo mě to. hodně mi to vzalo - a hodně dalo. moná nakonec víc dalo. ale stejně budu do smrti povaovat rozpad mé rodiny za tragedii. no ale tragedie se dějí. a i mnohem horí.
bude to dárek pro nás, eny které to potkalo. ale nejen pro eny. a nejen pro ty které to potkalo.
rozvod jako rána z jasného nebe - po 17 letech - zamiloval se do kolegyně - vykopla jsem ho okamitě a probrečela jsem pak skoro rok. přestala jsem, kdy jsem potkala 1. přítele - pár měsíců neskutečná váeň, nic víc. Hned poté 2. přítel - bez váně a jiskry, ale moc hodný.
Jo a nezbláznila jsem se díky kamarádce kterou jsem potkala tady, která na tom byla stejně, denně jsme si povídaly, plakaly ... . Ona u je znova astně zadaná a je ráda, e je to tak, jak je.
Daří se mi ekonomicky: zrekonstruovala jsem dům, odela jsem z místa ředitelky koly, zaloila a provozuji soukromé sociální sluby (předtím pracovala jako dobrovolnice v komunitě, začala studovat dalí V (v 53 letech je to těí ne za mlada, hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny).
Dbám o sebe.
Ulevilo se mi, neivím nemakačenka a pivaře (ano, za takovým jsem smutila, byla jsem slepá).
Ale zatím pouze doufám, e budu zase astná ve dvou. A bojím se, e ne. e to u nepřijde, e to takto zůstane. Budu mít ve, jen ne lásku. A z toho mi je často do pláče. Zatím pro to tedy nic nedělám. Snad na jaře mrknu na seznamku. Nebo na nějakého chlapa - syn mi furt říká e po mě pokukují. Já to nevidím. Nemám na ně chu.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.
komu tím prospěje? nikomu, zkuenosti jsou nepřenosné, kadého ranilo něco jiného.... stále se nimrá v tom stejném a jitří rány.
Upravil(a) aprill (22. 12. 2014 11:47)
Není tady
Také si myslím, e nemá uzavřeno, nejsi vyrovnaná s rozchodem a nimrá se v tom. Asi to jetě potřebuje.
Myslím si, e bys neměla psát kníku. Jedině e bys nevěděla, co s penězi a zaplatila sis vydavatele. Ale podle mého názoru nejsi literárně nadaná, ani nemá nadání pro napsání dobré literatury faktu na toto téma, kterou by lidé kupovali. Takových kníek je na trhu spousta.
Jako koníček dobrý. Ale nemyslím si, e by se ti někdo chtěl svěřovat a ulevovat si, jak jsi napsala. O to méně, abys jeho ulevování si pouila do nějaké kníky. Nevím, jak je to s autorskými právy, ale ty eny by, doufám, musely souhlasit s tím, abys jejich příběhy pouila. Já si nepřeji, aby se o mém příběhu někdo v takové kníce zmiňoval.
Do svého rozboru jsi zapomněla napsat, e tvůj syn není biologickým synem mue, který se s tebou rozeel. To je dost podstatná informace. Kdy u jsi to na tomto vlákně tak podrobně rozepsala.
Upravil(a) Eva. (22. 12. 2014 12:02)
Není tady
a taky měla velké plány s penzionem, ale asi sociální sluby sypou více
Není tady
Soukromě podniká, jetě ve svých letech studuje - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?
Není tady
Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co?
Není tady
eremuruss napsal(a):
ere - co tam píu??? o novém nicku??? ty jedna!!!
napi mi svůj příběh. také má nevední sílu. koukala jsem na to, co se ti děle s vyvalenýma očima.
napi do soukromé poty ale asi raději.
Není tady
Eva. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
To je sipova...
BING HO !!! Jetě e na to v příspěvku upozorňuji.
Není tady
erem si toho zřejmě nevimla, e upozorňuje na přejmenování.
Jak se ti povedlo přejmenovat se a to jetě nickem, který tady u někdo má?
Není tady
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
Dbám o sebe.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.komu tím prospěje? nikomu, zkuenosti jsou nepřenosné, kadého ranilo něco jiného.... stále se nimrá v tom stejném a jitří rány.
o to se nestarej - a na to se neptám.
Není tady
juliana napsal(a):
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
Dbám o sebe.
Tak pite dámy.
Změnila jsem nick, ale určitě jste mě poznaly. tak pite, svěřujte se, ulevte si.komu tím prospěje? nikomu, zkuenosti jsou nepřenosné, kadého ranilo něco jiného.... stále se nimrá v tom stejném a jitří rány.
o to se nestarej - a na to se neptám.
a proč se stará ty?
Není tady
Eva. napsal(a):
Také si myslím, e nemá uzavřeno, nejsi vyrovnaná s rozchodem a nimrá se v tom. Asi to jetě potřebuje.
Myslím si, e bys neměla psát kníku. Jedině e bys nevěděla, co s penězi a zaplatila sis vydavatele. Ale podle mého názoru nejsi literárně nadaná, ani nemá nadání pro napsání dobré literatury faktu na toto téma, kterou by lidé kupovali. Takových kníek je na trhu spousta.
Jako koníček dobrý. Ale nemyslím si, e by se ti někdo chtěl svěřovat a ulevovat si, jak jsi napsala. O to méně, abys jeho ulevování si pouila do nějaké kníky. Nevím, jak je to s autorskými právy, ale ty eny by, doufám, musely souhlasit s tím, abys jejich příběhy pouila. Já si nepřeji, aby se o mém příběhu někdo v takové kníce zmiňoval.
Do svého rozboru jsi zapomněla napsat, e tvůj syn není biologickým synem mue, který se s tebou rozeel. To je dost podstatná informace. Kdy u jsi to na tomto vlákně tak podrobně rozepsala.
1. Neptám se na zhodnocení mého psychického stavu. A nebudu ti nic vyvracet - zboňuje takto psát holkám, které potřebují povzbuzení. Trochu se ti tím uleví, viď? Kdyby ne, ptala by ses, neoznamovala. A věř mi, e mám takový fofr, e na lkaní nemám čas. Občas bych si fakt potřebovala zalkat - ale fakt není čas.
2. Neptám se na to, co mám dělat nebo nedělat. Kníka- to není první dílko. První vyhrálo mezinárodní soutě.
Pochopila jsem ale, e jsi geniální a zahodím tuku. Navíc, vydělat tím opravdu nechci - to toti v ČR nejde. Jde mi úplně o něco jiného a proto to ráda zadotuji - vím jak jsem na tom byla. A to nebylo nic proti holkám s malými dětmi. Ber to jako způsob charity. I v té komunitě, která mě přivedla k soc. práci, dělám zadarmo - a rukama. A ráda.
e není otcem syna, to je nepodstatné - hrůzné je, e ho ex "znovuobjevil" po dvou letech a syn se bojí zvednou cizí číslo (exovo číslo bloknul, já také) aby mu nedokazoval svou znovanalezenou lásku. Nechtěla jsem to tam psát, ale cpe se zpět - a z toho, to je pravda, je mi zle. I kdyby byl jediný na světě - on ne. U nechci nikoho ivit.
Není tady
aprill napsal(a):
ano. ji plánuji dál. proto studuji.
Není tady
juliana napsal(a):
aprill napsal(a):
jj, to je jasné... důchody, příspěvky na péči... ach jo.
Není tady
Judyna napsal(a):
Soukromě podniká, jetě ve svých letech studuje - jsi dobrá. Daří se ti, dokázala jsi hodně.
To ti ten chlap tak chybí?
asi ne.protoe kdybych chtěla, byl by tady. já spí nemám čas na vztah. kola mi dává zabrat. a jak to začalo vánět, tak u jsem mu prala, vařila, víc jsem uklízela ..., mluvil mi do věcí, na nákupu se ptal proč kupuji toto a ne tamto, večer jsem si nemohla dřepět u pc, musela jsem s ním koukat na správy ... . já nevím ... . asi není ten správný čas na vztah.
ale je hodný. hrozně moc. já jsem taková "nohama nad zemí" jak mi řekl. ale stáhnout dolů - to se teda nenechám.
jinak klienti - zboňují ho. pomáhal mi moc.
prostě cítím, e ani jeden není ON. a e ho nenajdu na seznamce. a e mám na chlapa jetě dost času:lol:
Není tady
helena napsal(a):
Chci o tom napsat knihu
To bys ale potřebovala dobrýho korektora...
"hlavně jazyk drtím denně aspoň 2 hodiny"
Českej to nebude, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
to asi jo heli. ale ta kniha bude jetě dlouho zrát. sommerová před lety napsala něco podobného. hrozně moc mi to tenkrát dalo.
je to němčina, kterou ve svém kraji uplatním víc ne Aj. ale jde mi to ztuha. je tam na rozdíl od angličtiny dost gramatiky. budu mít i německy mluvící klientelu, tak to musím dát. dokonale dát.
Není tady
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
aprill napsal(a):
komu tím prospěje? nikomu, zkuenosti jsou nepřenosné, kadého ranilo něco jiného.... stále se nimrá v tom stejném a jitří rány.o to se nestarej - a na to se neptám.
a proč se stará ty?
pokud nechce pomoci - dej pokoj, jo?
Není tady
aprill napsal(a):
juliana napsal(a):
aprill napsal(a):
jj, to je jasné... důchody, příspěvky na péči... ach jo.
ano, ano. jen nevím, proč nad tím vzdychá. ty dělá zadarmo?
Není tady
Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, e se orientuje na sociální sluby za peníze je pro mě zajímavé, jeliko mám rodinného přísluníka, o kterého pečuji a také u přemýlím o tom, e najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.
Není tady
estka napsal(a):
Mě moc zajímá, jak se ti daří. A to, e se orientuje na sociální sluby za peníze je pro mě zajímavé, jeliko mám rodinného přísluníka, o kterého pečuji a také u přemýlím o tom, e najmu někoho, kdo by o něj pečoval za peníze.
velmi dobře si to rozmysli... myslím, e si raději sáhnu na dno svých sil, ne staříkovi připravit peprné poslední chvilky.
http://www.lidovky.cz/policie-podezira- … _domov_sho
Není tady