Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 12. 2014 23:01

Tresii
♥------

Průmyslová škola

Zdravím, můj syn je v deváté třídě a právě se rozhoduje kam na střední. Nejraději by šel na průmyslovku. Bydlíme v Praze, takže nejspíš nějakou v okolí. Jenže se stále nemůže rozhodnout pro nějakou konkrétní průmku i obor. Neměl jste někdo podobné dilema a jak jste to nakonec vyřešili? Pokud máte někdo i třeba nepřímou zkušenost s jakoukoli průmkou v Praze, tak budu vděčná.

Není tady

#2 22. 12. 2014 21:04

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Průmyslová škola

Dcera chodila na průmku do Hellichovky a byla spokojená. VOŠG a SPŠG, Hellichova ul. Určitě si prohlédněte stránky a zajděte na DOD.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#3 23. 12. 2014 10:39

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tresii napsal(a):

Zdravím, můj syn je v deváté třídě a právě se rozhoduje kam na střední. Nejraději by šel na průmyslovku. Bydlíme v Praze, takže nejspíš nějakou v okolí. Jenže se stále nemůže rozhodnout pro nějakou konkrétní průmku i obor. Neměl jste někdo podobné dilema a jak jste to nakonec vyřešili? Pokud máte někdo i třeba nepřímou zkušenost s jakoukoli průmkou v Praze, tak budu vděčná.

široký pojem.

Není tady

#4 25. 12. 2014 9:36

KatkaMi
♥------

Syn chodí na SPŠ Dušní (spsdusni.cz), mrkně ta stránky pro lepší info. Můj syn je rozhodně spokojený, dělá obor, který vždycky dělat chtěl, tudíž zdlouhavě nevybíral, ale hodně s mužem choodili po dnech otevřených dveří, jen aby se podívali jako to chodí i jinde smile

Není tady

#5 25. 12. 2014 14:57

Tresii
♥------

Holky, děkuji za reakce smile určitě se podívám na stránky. jen by mě ještě zajímalo jestli se na vašich průmkách dělali přijímačky či nikoliv. Syn je celkem stresař, tak nevim jestli by je dal...

Není tady

#6 25. 12. 2014 17:51

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

V Hellichovce jsou na umělecké obory talentovky určitě (hodně brzy). Na polygrafii brali střídavě-jeden rok do 1 třídy, další rok do 2 tříd a malá talentovka se dělala zároveň s normálními přijímačkami. Teď je situace jiná a asi přijímají jen podle průměru.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#7 25. 12. 2014 18:47

KatkaMi
♥------

Na Dušní berou podle průměru, takže se nedělají. Můj syn je taky v tomhle nervák, takže nejste sama wink myslím, že přijímačky byly jeden z faktorů, kvůli kterému některé školy vyloučil smile

Není tady

#8 25. 12. 2014 20:26

Tresii
♥------

ok, díky za info. My to ještě doma pořešíme smile konečné rozhodnutí stejně nebude na mě, jen už bych tohle příšerné období chtěla mít za sebou, aby už byl přijatý a aby byl konečně klid smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí