6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, můj syn je v deváté třídě a právě se rozhoduje kam na střední. Nejraději by el na průmyslovku. Bydlíme v Praze, take nejspí nějakou v okolí. Jene se stále nemůe rozhodnout pro nějakou konkrétní průmku i obor. Neměl jste někdo podobné dilema a jak jste to nakonec vyřeili? Pokud máte někdo i třeba nepřímou zkuenost s jakoukoli průmkou v Praze, tak budu vděčná.
Není tady
Dcera chodila na průmku do Hellichovky a byla spokojená. VOG a SPG, Hellichova ul. Určitě si prohlédněte stránky a zajděte na DOD.
Není tady
Tresii napsal(a):
Zdravím, můj syn je v deváté třídě a právě se rozhoduje kam na střední. Nejraději by el na průmyslovku. Bydlíme v Praze, take nejspí nějakou v okolí. Jene se stále nemůe rozhodnout pro nějakou konkrétní průmku i obor. Neměl jste někdo podobné dilema a jak jste to nakonec vyřeili? Pokud máte někdo i třeba nepřímou zkuenost s jakoukoli průmkou v Praze, tak budu vděčná.
iroký pojem.
Není tady
Syn chodí na SP Duní (spsdusni.cz), mrkně ta stránky pro lepí info. Můj syn je rozhodně spokojený, dělá obor, který vdycky dělat chtěl, tudí zdlouhavě nevybíral, ale hodně s muem choodili po dnech otevřených dveří, jen aby se podívali jako to chodí i jinde
Není tady
Holky, děkuji za reakce určitě se podívám na stránky. jen by mě jetě zajímalo jestli se na vaich průmkách dělali přijímačky či nikoliv. Syn je celkem stresař, tak nevim jestli by je dal...
Není tady
V Hellichovce jsou na umělecké obory talentovky určitě (hodně brzy). Na polygrafii brali střídavě-jeden rok do 1 třídy, dalí rok do 2 tříd a malá talentovka se dělala zároveň s normálními přijímačkami. Teď je situace jiná a asi přijímají jen podle průměru.
Není tady
Na Duní berou podle průměru, take se nedělají. Můj syn je taky v tomhle nervák, take nejste sama myslím, e přijímačky byly jeden z faktorů, kvůli kterému některé koly vyloučil
Není tady
ok, díky za info. My to jetě doma pořeíme konečné rozhodnutí stejně nebude na mě, jen u bych tohle příerné období chtěla mít za sebou, aby u byl přijatý a aby byl konečně klid
Není tady