Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 12. 2014 18:30

Dvořka
♥♥-----

Chuť na cigaretu

Přestala jsem kouřit před 12ti lety, byla jsem dost silná kuřačka - 30 denně. Až na těch pár prvních týdnů jsem neměla problém a časem jsem cigarety vypustila z hlavy úplně a byla ráda, že jsem to dokázala. Nyní, asi tak posledních 10 dní jsem jako šílená po cigaretě, mám strašnou chuť, vůbec nevim, co mám dělat. Mám sto chutí si jít koupit aspoň jednu jedinou krabičku a prostě si zapálit. Držím se zuby nehty, ale fakt nevím, jak tohleto zvládnu.

Není tady

#2 19. 12. 2014 19:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chuť na cigaretu

Nekouřila jsem 20 let, občas jsem měla chuť si zakouřit, ale vždy jsem odolala. Před dvěma lety na jedné oslavě jsem neodolala. Vykouřila jsem několik cigaret a jeden doutník a od té doby mám klid. Už nemám ani chuť, jako jsem občas, obzvláště na nějaké akci v hospodě, mívala. Už si ani nevzpomenu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#3 9. 3. 2015 9:14

0066hanifnoor
♥------

Až na těch pár prvních týdnů jsem neměla problém a časem jsem cigarety vypustila z hlavy úplně a byla ráda, že jsem to dokázala.

Get Braindumps demos Testking psat practice test and pass guide  with 100% success Six Sigma Green Belt Our high quality

Není tady

#4 20. 3. 2015 11:40

marierutova
♥------

Taky jsem přestala, nyní je to 20 let a také mě to občas přepadne, ale vždy odolám, je to jen o silné vůli smile

Není tady

#5 20. 3. 2015 20:06

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp  tummenupp  tummenupp    storstark

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#6 20. 3. 2015 20:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

obdivuju každého, kdo to dokáže. Jsem srab roll nemám pevnou vůli, nejde mi to.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#7 22. 3. 2015 11:19

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Po celých Čechách jsou nebo vznikají centra pro odvykání kouření. Na internetu je snadné je najít. Znám paní, která to absolvovala a dokázala úplně přestat. A nebylo to drahé.

Seneca

Není tady

#8 22. 3. 2015 15:27

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Kolegyně si kdysi nechala napíchat akupunkturní jehličky do ucha a přestala ze dne na den kouřit po víc než 30ti letech prý vášnivého kouření. A už nikdy se k tomu nevrátila.
Myslím, jako bývalá kuřačka, že nejdůležitější je nechtít "podvědomě nechtít" přestat. Sama jsem žádný velký boj nevybojovala (kdyby šlo kupříkladu jen o vůli, byla bych na lopatkách), ale odstranila, nebo spíš přijala jsem všechny strachy s tím spojené - že přiberu (jasně, že jsem přibrala), že to nedokážu, že když to nedokážu teď, tak už nikdy, že mi to bude chybět, že nebudu vědět, co s rukama, jak budu pít proboha kafe?!? a tak.
Co vnímám jako největší ztrátu (a asi je třeba se na ni připravit) je to, že jsem přišla o některé přátele a známé. Najednou jsem zjistila, že když s někým nejdu na cigáro, tak ač je to neuvěřitelné, prakticky zmizí z mého života. Třeba se zase potkáme a najdeme při nějaké příležitosti bez rauchpauzy, třeba to tak mělo být. Buď jak buď při pomyšlení na tyto ztráty na mě sedá splín. hmm

Není tady

#9 22. 3. 2015 17:46

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Myslela jsem na biorezonanci-počítačová metoda.

Seneca

Není tady

#10 22. 3. 2015 18:57

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

To je zajímavé, dostat neodolatelnou chuť po tak dlouhé době.
Jsem bývalá kuřačka, ale ne silná. Chu´t na cigaretu nemám vůbec. Měla jsem ji, když jsem přestala, po nějaké krátké době. Tak jsem si zapálila a málem se pozvracela. A bylo vymalováno.
Ale u tebe, když jsi byla tak silná kuřačka... to asi není ta nejlepší rada. Mohlo by Ti to znovu zachutnat. Takže co třeba šidítka?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#11 22. 3. 2015 19:04

Barča
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

Myslela jsem na biorezonanci-počítačová metoda.

To by mohlo být na podobném principu jako ta akupunktura. Přečetla jsem si, že je třeba na začátku procesu nedokouřit cigaretu. Nevím, jestli by se toho Dvořka nebála.

Není tady

#12 22. 3. 2015 20:41

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám, že tu mám plno dvojčat. Doufám, že se zbláznil počítač, a ne já.
(Každý příspěvek dvakrát.)

Upravil(a) vrabčák (23. 3. 2015 16:30)

Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí