6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se vám přiznám, e jsem tedy poprvé ochutnala tatarák, ale nic převratného jsem na tom syrovém masu neshledala. Znova bych si ho u nedala. Jak jste na tom vy? Máte nebo nemáte radi/y?
Není tady
Nikdy jsem ho nejedla a ani mě představa syrového masa a vejce neláká...
Není tady
Tatarák výborný. Jde o to, jak se ochutí.
Není tady
Dokonalej biftek je taky napul syrovy. Tatarak zboznuju.
Není tady
Příčí se mi pojídat syrové maso, take tatarák nejím. Nijak ho ale nehaním, věřím, e můe a asi je dobrý, ale za mě prostě ne.
Není tady
babinetka211 napsal(a):
Tak se vám přiznám, e jsem tedy poprvé ochutnala tatarák, ale nic převratného jsem na tom syrovém masu neshledala. Znova bych si ho u nedala. Jak jste na tom vy? Máte nebo nemáte radi/y?
miluji ho!
Není tady
Sním to, ale je to ve stylu- neurazí, ale ani nenadchne . Nic moc.
Upravil(a) Leila (18. 12. 2014 20:51)
Není tady
Já, která jsem "vyrostla" na syrových játrech, která mě maminka nutila pojídat kvůli chudokrevnosti jsem tatarák několikrát okusila, ale rozhodně ho nemusím.
Nemusím ani maso jako takové. Kdy ho pár měsíců nemám, nic se neděje.
Není tady
Nikdy bych ho neochutnala.
Není tady
Říkala jsem, e bych ho nikdy neochutnala. Před několika lety jsem poprvé ochutnala. Byli jsme s partou na bowlingu a pak v jedné restauraci. Kdy je dobře ochucený, s topinkou, nemá chybu.
Není tady
Tatarak mi chutna ,ale bez vejce. Nejlepe jen uchuceny peprem,soli,trosku oleje . V restauraci bych si ho nikdy nedala. Musim vedet odkud to maso pochazi a musi byt bio.
Není tady
Miluju, máme minimálně 1x za měsíc, spí častěji. Miluju tatarák, stejky, maso veho druhu kromě kuřecího. Pro mě by nemusely existovat přílohy:-)
Není tady
Tatrák miluju... ovem já jsem schopná pojídat i syrový hovězí jen tak, pouze osolený.
Není tady
Tak vidím, e názorově to máme naprosto různorodé a to je dobře. Sto lidí, sto chutí. Jen helena mě s tím pojídáním syrového hovězího trochu zaskočila
Není tady
Mám ráda tataráček z hovězího i z lososa. Musí být tak akorát ochucený. Pak ani moc nepotřebuji toustík nebo topinku.
Není tady
babinetka211 napsal(a):
nam nam
Není tady
Tatarák nemusím. Jedla jsem ho párkrát a jsem na tom přesně jako babinetka211.
Není tady
Tatarák miluju,chodím na něj do restaurace a dělám si ho i doma, sama pro sebe...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Příčí se mi pojídat syrové maso, take tatarák nejím. Nijak ho ale nehaním, věřím, e můe a asi je dobrý, ale za mě prostě ne.
Mám to naprosto stejně. Syrové maso bych do huby nevzal, ale e ho má ráda moje ena a prakticky celé příbuzenstvo, to je jejich věc, a já jim to neberu. Své eně jsem vděčný za to, e kdy k nám pozve návtěvu na tatarák, tak nikdy nezapomene na to, e já ho nejím a připraví mi něco tepelně upraveného
Není tady
a připraví mi něco tepelně upraveného
Třeba my...
Není tady
helena napsal(a):
Třeba my...
Upravil(a) Mike (19. 12. 2014 18:54)
Není tady