29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, hledám výživového poradce v Praze. Neznáte?
Chtěla bych zhubnout. Slyšela jsem o bílkovinné dietě. Jaký máte na to názor?
Není tady
Ahoj, když cvičíš, je bílkovinná dieta super, protože při cvičení potřebuješ automaticky víc bílkovin, aby se ti tvořili svaly. Většina si to chválí a já cvičím, tak mám taky nastavený vyšší příjem proteinů. Co se týká výživového poradce, tak mám šikovnou známou, jestli chcete, pošlu kontakt.
Není tady
To bys byla moc hodná pokud je šikovná a má výsledky, tak sem s ní
Není tady
Koketka napsal(a):
To bys byla moc hodná
pokud je šikovná a má výsledky, tak sem s ní
Kontakty jen přes soukromé zprávy.
Není tady
V prosinci loňského roku jsem přišla do Světa zdraví s jasným cílem zhubnout. Sama bych si nevěděla rady, proto jsem se svěřila do rukou odborníků. Celou dobu jsem se řídila jejich radami a pečlivě dodržovala všechna doporučení. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Kila šla dolů, cítila jsem se plná energie a nový způsob stravování mě začal velmi bavit. Za 9 měsíců jsem zhubla 15kg. Jsem teď na sebe velmi pyšná.
Není tady
V prosinci loňského roku jsem přišla do xxx s jasným cílem zhubnout... Za 9 měsíců jsem zhubla 15kg.
Vzhledem k tomu, že máme teprve duben, tak jsi fakt zázrak a ta firma tuplovanej...
Upravil(a) helena (7. 4. 2017 7:24)
Není tady