18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj jsem z Prahy a chtěla bych se přihlásit na jazykový kurz(angličtina,mírně pokročilí),v Praze je ale tolik kol, e nevím která je nejlepí.Take jestli jste byl někdo na nějaké jazykové kole v Praze spokojený budu ráda kdy mi poradíte kam se přihlásit.Předem děkuju za odpovědi.
Není tady
Já byla spokojená na kurzu od Jipky, nabízejí hodně typů kurzů včetně individuálních take se to dá zapasovat do jakéhokoliv pracovního vytíení co mi vyhovovalo. Lektoři byli ochotní a ikovní a nikdy jsme neměla na hodinách pocit e tam jenom tak sedím, take to bylo fajn.
Není tady
Nejdůleitějí je jaké lektory kola má, hodně o tom vypovídá přijmací řízení, pokud přijmou kadého kdo se u nich uchází o práci tak to vdy nemusí dopadnout dobře. Nejlepí je kdy lektora baví vyučovat a bere to trochu jako své "poslání" předávat dál své znalosti
Není tady
Těch kurzů je fakt hodně, já chodila na kurzy do Brna tak tam vím, ale v Praze ne-e :-/ Tak znám jen pro děti a mláde angličtinu http://helendoron.cz/ Obě děti tam chodí a umí anglicky lépe ne já a to se učím 10 let . Mají tam super formy vzdělávání :-) Teď je tam i ukázková hodina zdarma, jinak to není vůbec drahé :-)
Není tady
Ideální je odjet na dva tři měsíce do zahraničí, nejideálnějí pak co nejdál, kde nebudou Čei. Kdy u jsi venku, je důleitý mluvit jenom tím jazykem. Já byla v San Diegu, můu doporučit. Na Čecha jsem nenarazila a úroveň angličtiny vylítla straně nahoru.
Není tady