Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 26. 12. 2014 22:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Milenec

No tak to ber pozitívne, že sa to vyriešilo samo a ty si voľná pre niekoho neženatého. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#152 28. 12. 2014 1:27

Andrea333
♥♥♥----

Já vam všem děkuji za názory a Můj mozek říka to stejné. Srdce ne. Začal se ozývat, že se chce vidět,  po 7 týdnech, to je skoro výsměch a tohle mi vadi ted asi nejvíc....nicméně jak jste mi radili promluvim si s nim a v zájmu ukončení mého trápení to ukončím. Kámoška mi radila nechat si ho a az najdu někoho nového tak to teprve ukončit, ale to mi je proti srsti.....Kdyz zhodnotim co mi tento vztah dava tak jen dary ale bere mi mnohem více cítím se jako hadra, kterou milý použije kdy se mu to hodi. .to není vůbec hezký pocit..natoz láska.

Upravil(a) Andrea333 (28. 12. 2014 1:41)

Není tady

#153 28. 12. 2014 1:30

MariAnee
♥------

Zdravím, jsem tu nova, musim se vzdy vyjadrovat k urcite otazce, ktera zahajila diskuzi, nebo se tu smis ptat i ja na problem? Nebo si musim zalozit vlastni diskuzi? Ja mám take problem s milencem-resp.jsem zamilovana do muze, ktery ma pritelkyni a ja jsem pritom zasnoubena uz rok s uzasnym muzem. Bohuzel, je to hrozne to priznat, ale i pres veskerou dokonalost se ve vztahu nudim a silim po nejake zmene. Silim po tom jinem muzi a nemuzu prestat uz 5 let na nej myslet. on vsak chce se mnou jenom spat.. kdyby mi bylo 20, nic neresim a jdu do toho.  Jenze mi je 30.. prosim zazila jste nektera neci podobneho? Mam se vrhnout do risku nebo radeji jistotu?
Dekuji..

Není tady

#154 28. 12. 2014 1:43

Andrea333
♥♥♥----

Ahoj založ si novou diskuzi.

Není tady

#155 30. 12. 2014 14:49

MariAnee
♥------

Zdravím, jsem tu nova, musim se vzdy vyjadrovat k urcite otazce, ktera zahajila diskuzi, nebo se tu smis ptat i ja na problem? Nebo si musim zalozit vlastni diskuzi? Ja mám take problem s milencem-resp.jsem zamilovana do muze, ktery ma pritelkyni a ja jsem pritom zasnoubena uz rok s uzasnym muzem. Bohuzel, je to hrozne to priznat, ale i pres veskerou dokonalost se ve vztahu nudim a silim po nejake zmene. Silim po tom jinem muzi a nemuzu prestat uz 5 let na nej myslet. on vsak chce se mnou jenom spat.. kdyby mi bylo 20, nic neresim a jdu do toho.  Jenze mi je 30.. prosim zazila jste nektera neci podobneho? Mam se vrhnout do risku nebo radeji jistotu?
Dekuji..

Není tady

#156 30. 12. 2014 15:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Mikeš napsal(a):

sahleb napsal(a):

Sexu mam urcite daleko vic nez ty.

... se nevytahuj... tongue

A budu !!! dumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí