Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 17. 12. 2014 13:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Milenec

Tak je přece jasné, že něco ve vztahu jejich nefunguje ne?
To jistě... ale obávám se, že (jen a hlavně) manželka to nebude...
sama jsem zažila nevlastního otce... neměl mě rád a dělal mi naschvály... Já měla bohužel také nevydařené manželství a proto jsem se ho rozhodla ukončit. Neb náprava nebyla možná a partner o nápravu nestál... možná proto se v těch vztazích plácám
Už jsi nějakej čas dospělá... takže by ses tak měla chovat. To všechno se na tobě mohlo svým způsobem podepsat, ale nemůžeš se na to vymlouvat donekonečna... že ty za nic nemůžeš, že to "zavinili oni".
Když pro nic jinýho, tak kvůli synovi.. aby jednou neměl stejně blbý vztahy jako ty, protože nic jinýho nepozná. Taky by třeba časem mohl říkat "to já ne, to máma..."

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#127 17. 12. 2014 13:11

Andrea333
♥♥♥----

ano na špek jsem už skočila, nejen tady s tím a i s výběrem partnerů do budoucna vím jakého muže bych chtěla, ale jak píšeš na špek skočím snadno... muži si spoustu věcí vymýšlejí, přetvařují se......na začátku...... proto se trochu bojím, abych si příště si zase pusu nenabila...tak na co si dávat pozor......

Není tady

#128 17. 12. 2014 13:30

Andrea333
♥♥♥----

to je jak s tím milencem, někdy vůbec přemýšlím jakej doopravdy je, zda když je se mnou to není přetvářka aby mě dostal kam chce, tak ho nemůžu zhodnotit, jako ke mě se chová hezky, snaží se když je se mnou, ale třeba je ve skutečnosti úplně jiný.....dívám se i jak se chová k ostatním, ale jen tam kde to vidím, k té manželce to nevidím, tak to moc nehodnotím...

Není tady

#129 17. 12. 2014 18:24

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Barča napsal(a):

sahleb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Že není důležité, jestli někdo soucit cítí nebo ne.

To je zasadni, ja bych v takove situaci soucit citila a nikdy bych se do takoveho vztahu nepustila. Mam taky urcite zasady.

No, tak by takový vztah nevznikl a nebylo by co řešit ..... Ale myslím, že bys do toho vztahu nešla kvůli sobě (že ty máš zásady) a ne kvůli manželce, ne?
Já být takovou manželkou, tak bych se milence, té náně pitomé, za soucit pěkně poděkovala usch.

Moment, asi si nerozumime. ^Zasady mam samozrejme, kvuli te manzelce, protoze tam je.

Pokud milenka randi s zenacem, tak asi soucit nema. Ja bych randila, ale bez intimnosti. S nekolika zenaci vlastne rada randim. A dal ani "N".

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#130 17. 12. 2014 19:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Moment, asi si nerozumime. ^Zasady mam samozrejme, kvuli te manzelce, protoze tam je.

Pokud milenka randi s zenacem, tak asi soucit nema. Ja bych randila, ale bez intimnosti. S nekolika zenaci vlastne rada randim. A dal ani "N".

Ale kdež. Zásady máme kvůli sobě a ne kvůli komukoliv jinému. A všechno, co děláme, děláme v první řadě kvůli sobě. To si někdo jen tak maskuje sám před sebou, že to nedělá kvůli sobě, ale kvůli jiným. I dobročinnost děláme kvůli sobě. Potože my sami chceme.  Kdybys s takovým mužem chtěla být, žádná manželka by tě nezastavila. Můžeš stokrát říkat, že tak to není. Ale když se nad tím poctivě zamyslíš, tak ti dojde, že vše děláš kvůli sobě. I své zásady.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#131 17. 12. 2014 19:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

dítě, které chtěla jen ona sama
To ti taky řekl ten pán?
A on se na dítěti nijak nepodílel, viď?
Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit.
Nepřestávám žasnout nad tím, jak dobře víš "jak to doma mají" a co by měla paní udělat... va

Taky ziram..............

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#132 17. 12. 2014 19:15

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Andrea333 napsal(a):

podílel ale nechtěl ho. Nicméně kdyby mě byl manžel nevěrný naštvaná budu především na něj a ne na milenky. Neb milenkám chlapy nakecají hory doly, namažou med kolem pusy nebo jim to třeba neřeknou, že je ženatý a ty milenky za to nemůžou.

storstark

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#133 17. 12. 2014 19:24

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

sahleb napsal(a):

Ale kdež. Zásady máme kvůli sobě a ne kvůli komukoliv jinému. A všechno, co děláme, děláme v první řadě kvůli sobě. To si někdo jen tak maskuje sám před sebou, že to nedělá kvůli sobě, ale kvůli jiným. I dobročinnost děláme kvůli sobě. Potože my sami chceme. Kdybys s takovým mužem chtěla být, žádná manželka by tě nezastavila. Můžeš stokrát říkat, že tak to není. Ale když se nad tím poctivě zamyslíš, tak ti dojde, že vše děláš kvůli sobě. I své zásady.

Blbost. Alespon pro me.

Me manzelka spolehlive zastavi....vyzkouseno zivotem.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#134 17. 12. 2014 19:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ja bych randila, ale bez intimnosti.
Bez čeho konkrétně znamená "bez intimnosti"?

Není tady

#135 17. 12. 2014 19:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Blbost. Alespon pro me.

Me manzelka spolehlive zastavi....vyzkouseno zivotem.

Nezastaví tě kvůli jí samotné, ale kvůli tobě, že TY to tak nechceš.

Není tady

#136 17. 12. 2014 19:38

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Libani, hlazeni, koitus.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#137 17. 12. 2014 19:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

helena napsal(a):

Libani, hlazeni, koitus.

na co je vztah bez intimnosti ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#138 17. 12. 2014 20:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Existuji vztahy bez intimnosti. Teda nesexualni, vis?  Stoji to za to. Me delaji stastnou.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#139 17. 12. 2014 20:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Libani, hlazeni, koitus.
Důvěrnej - dokonce velmi důvěrnej vztah lze mít i bez toho, co píšeš... a na druhou stranu je možný si pravidelně vyshookávat mozek z hlavy s někým, komu bys neřekla ani datum narození.

No pro tebe na exkrement... máš-li na mysli tytéž, co sahleb http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#140 17. 12. 2014 20:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Existuji vztahy bez intimnosti. Teda nesexualni, vis?  Stoji to za to. Me delaji stastnou.

to je pratelstvi .. nebo mas na mysli jeste neco jineho ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#141 17. 12. 2014 21:00

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Libani, hlazeni, koitus.
Důvěrnej - dokonce velmi důvěrnej vztah lze mít i bez toho, co píšeš... a na druhou stranu je možný si pravidelně vyshookávat mozek z hlavy s někým, komu bys neřekla ani datum narození.

No pro tebe na exkrement... máš-li na mysli tytéž, co sahleb http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

vztah bez intimnosti  = pratelstvi
vztah s intimnostmi  =  milenecky nebo partnersky

Jeste je neco mezi tim ?

Není tady

#142 17. 12. 2014 22:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Mně ve svým věku už taky big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#143 18. 12. 2014 9:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ale tady se řeší vztah partnerský.
To, co popisuje sahleb, není partnerský vztah.

Není tady

#144 19. 12. 2014 14:03

Andrea333
♥♥♥----

Nejspíš jste měli pravdu, i já teď cítím, že ten vztah nevztah  nikam nepovede.... sad

Není tady

#145 19. 12. 2014 15:24

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

sahleb napsal(a):

Pisi o necem jinem, to jsi nepochopil. Sexu mam urcite daleko vic nez ty.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#146 19. 12. 2014 16:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Mikeš napsal(a):

sahleb napsal(a):

Pisi o necem jinem, to jsi nepochopil. Sexu mam urcite daleko vic nez ty.

A co je tedy za typ vztahu ?

Není tady

#147 19. 12. 2014 18:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Sexu mam urcite daleko vic nez ty.

... se nevytahuj... tongue

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#148 19. 12. 2014 21:11

Andrea333
♥♥♥----

já mu jak blbka sháněla dárky na Vánoce a on mi napsal, že nemá teď čas, že se uvidíme až v polovině ledna sice na pár dní, ale už je to jasné, jak to se mnou myslí, chce se mi z toho akorát brečet........

Není tady

#149 19. 12. 2014 21:11

Andrea333
♥♥♥----

nejspíš jsem ho už omrzela a našel si novou hračku sad

Není tady

#150 26. 12. 2014 22:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Barča napsal(a):

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

Co je na tom k nepochopení?

Že není důležité, jestli někdo soucit cítí nebo ne.

Já si myslím, že schopnost soucítění je součástí duševního zdraví, takže pro tu milenku by to důležité být mělo, pro jejího milence z téhož důvodu, pokud ho nepřitahují duševně nezdravé, rovněž. Nejméně důležité je to asi pro manželku vissla

Schopnost soucítění je fajn, ale nesmie s apreháňať - to by sa občas človek zbláznil. A má význam vtedy, ak môžem súcit aj nejako aktívne prejaviť - čo je otázne či by tuná malo zmysel.... Malo by, ak je milenka príčinou domáceho stavu, a nie jeho následkom - čo nevieme posúdiť ani my, ani Andrea.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí