Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 16. 12. 2014 21:11

Andrea333
♥♥♥----

Re: Milenec

Pandorraa napsal(a):

Nehledě na to, že zůstávat u představ je víc vzrušující a také mnohem bezpečnější. stolt

Pro tebe? Pro me tedy urcite nee.Bezpecnejsi možná, ale vzrušující? Ja vubec nevidím na tom neco vzrušujícího smile

Není tady

#102 16. 12. 2014 21:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andrea333 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nehledě na to, že zůstávat u představ je víc vzrušující a také mnohem bezpečnější. stolt

Pro tebe? Pro me tedy urcite nee.Bezpecnejsi možná, ale vzrušující? Ja vubec nevidím na tom neco vzrušujícího smile

Tak ani pro mne ani pro tebe. Pro zenateho muže ale rozhodně,
Manželka, děti.., to je realita.
Milenka, to je vzrušující a zároveň bezpečná virtualita, představa co by kdyby.

Upravil(a) Pandorraa (16. 12. 2014 21:54)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#103 16. 12. 2014 22:02

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Dámy, dámy! To chce prostě trochu fantazie! Vzrušující představy vyloudím i já, když na to příjde. Když si představím třeba takový křupavý rohlíček .......... hergot, já bych jich spráskla aspoň dvacet! A hle! I zde jsou představy daleko bezpečnější, a to nemusím být ženatý muž s realitou manželky a dětí. (Tato má vzrušující představa je inspirována soudničkou Františka Němce "Žravá dáma".)wink

Není tady

#104 16. 12. 2014 22:20

Andrea333
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hm pro něj asi ano, si asi myslí jakej je KING.....a asi si myslí, jak má všechny na háku.......

Upravil(a) Andrea333 (16. 12. 2014 22:25)

Není tady

#105 16. 12. 2014 22:22

Andrea333
♥♥♥----

Barča napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Dámy, dámy! To chce prostě trochu fantazie! Vzrušující představy vyloudím i já, když na to příjde. Když si představím třeba takový křupavý rohlíček .......... hergot, já bych jich spráskla aspoň dvacet! A hle! I zde jsou představy daleko bezpečnější, a to nemusím být ženatý muž s realitou manželky a dětí. (Tato má vzrušující představa je inspirována soudničkou Františka Němce "Žravá dáma".)wink

já už mám představy o bramborovém salátu asi týden smile

Není tady

#106 16. 12. 2014 22:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Barča napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Barčo, to není fér, ty meníš téma ;(
Tady byla řeč o společném žití a užívání si a ne jen o žvanci. To je pak jiná smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#107 17. 12. 2014 6:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Andrea333 napsal(a):

hm pro něj asi ano, si asi myslí jakej je KING.....a asi si myslí, jak má všechny na háku.......

Píšeš o něm tak ............ studeně.
Miluješ ho vůbec?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#108 17. 12. 2014 6:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ja vubec nevidím na tom neco vzrušujícího
Představy, snění a přemejšlení "co by, kdyby" jsou vzrušující už jen proto, že si je může člověk "ušít na míru" bez ohledu na realitu. Ta se od nich totiž liší. Někdy víc, někdy míň, ale vždycky.
A nezapomeň - bohové trestají splněním přání...
si asi myslí jakej je KING.....a asi si myslí, jak má všechny na háku
Jenže ty na mě působíš tak, jako by se ti to líbilo... nebo aspoň líbí představa (zas ta představa http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png), kterak by se ti zadařilo vyrobit z "kinga" věrnýho a s radostí hnízdícího taťku v bačkorách...

Tady byla řeč o společném žití a užívání si a ne jen o žvanci. To je pak jiná
Někoho Pepíček, jinýho rohlíček... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ovšem když jsem to dopsala, napadlo mě, že v tom zas tak velkej rozdíl není...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#109 17. 12. 2014 7:46

Andrea333
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Píšeš o něm tak ............ studeně.
Miluješ ho vůbec?

Ano miluju ale mezitím me štve, treba ted kdyz budou Vánoce, a on se nehodlá ani pred ukázat. Tak to mam, kdyz se mesic nevidíme, a on nema cas, tak mi to proste vadi až me to začíná stvat.Predtim je mi to lito a jsem z toho smutna a pak jsem uz naštvaná.

Upravil(a) Andrea333 (17. 12. 2014 8:26)

Není tady

#110 17. 12. 2014 8:30

Andrea333
♥♥♥----

Jo ta představa by se mi líbila, to mas pravdu. Ale vim, ze tohle se mi nepovede, maximálně na určitou dobu...

Není tady

#111 17. 12. 2014 9:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Andrea333 napsal(a):

Uz mi sdělil ze se rozvádět nechce, doma ma vyprano, vyzehleno, uklizeno, postarano. Myslela jsem ze zmeni názor nebo se vztah někam posune, ze bude chtit.

Sorry, to je ale peknej blbec. Chtela bys mit tohleto za zivotniho partnera?  Byla bys na miste te manzelky.....

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#112 17. 12. 2014 9:47

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Andrea333 napsal(a):

No a pak mi řekl ze si dokáže představit mezi námi vse....tak je to asi jak mu co kdy sedí, nebo sam neví...

Pokud je mu mene nez 21, tak by se takove jednani jeste dalo pochpit a zduvodnit...teda hlouposti.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#113 17. 12. 2014 10:00

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

Co je na tom k nepochopení?

Že není důležité, jestli někdo soucit cítí nebo ne.

To je zasadni, ja bych v takove situaci soucit citila a nikdy bych se do takoveho vztahu nepustila. Mam taky urcite zasady.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#114 17. 12. 2014 10:59

Barča
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

To je zasadni, ja bych v takove situaci soucit citila a nikdy bych se do takoveho vztahu nepustila. Mam taky urcite zasady.

No, tak by takový vztah nevznikl a nebylo by co řešit ..... Ale myslím, že bys do toho vztahu nešla kvůli sobě (že ty máš zásady) a ne kvůli manželce, ne?
Já být takovou manželkou, tak bych se milence, té náně pitomé, za soucit pěkně poděkovala usch.

Není tady

#115 17. 12. 2014 11:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ja bych v takove situaci soucit citila a nikdy bych se do takoveho vztahu nepustila
Tady nejde o "nepustila", ale o "soucit" milenky s podváděnou manželkou v přetrvávajícím vztahu.

Není tady

#116 17. 12. 2014 11:13

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že ten, kdo tuhle situaci a vztah/nevztah patrně odnese nejvíc je tvůj syn (a milencova dcera). Chybí otcovské zázemí, otcovská podpora a ví Bůh, jaký vztah ke světu, k mužům a k ženám, jaké vzorce soužití se v něm ukládají.
hmm

Upravil(a) Barča (17. 12. 2014 11:31)

Není tady

#117 17. 12. 2014 12:01

Andrea333
♥♥♥----

sahleb napsal(a):

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

My jsme si začali, a ja to nevěděla, ze je ženatý. Dozvěděla jsem se to kdyz jsem byla zamilovaná. Jak chces cítit soucit k člověku na kterého jsi slyšela jen špatne veci, ktereho neznáš? Jako zena k žene cítím soucit ale takový vzdáleny, neboť neznam tu osobu, a to proto protože bych takhle jako manželka nechtela zkoncit. Nevim ci je to chyba, asi obou partnerů, ze to nechali zajít tak daleko. Neni snadné byt ani milenka.

Upravil(a) Andrea333 (17. 12. 2014 12:03)

Není tady

#118 17. 12. 2014 12:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ja to nevěděla, ze je ženatý. Dozvěděla jsem se to kdyz jsem byla zamilovaná.
Zamilovanost bohužel není omluva... i když je fakt, že "láska nebeská" se velmi často používá jako argument pro roz(v)chod - bez ohledu na ostatní.
na kterého jsi slyšela jen špatne veci
Jo ty jsi "slyšela"???
No tak v tom případě to určitě bude pravda a paní si žádnej soucit nezaslouží... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#119 17. 12. 2014 12:24

Andrea333
♥♥♥----

jak říkám soucit k té osobě můžu mít pouze k ní, že má nevydařené manželství a pokud s tím něco neudělají bude to horší a horší, na druhou stranu to paní může vyhovovat, nemusí chodit do práce, je zabezpečena a stará se jen o dítě, které chtěla jen ona sama. Tudiž má spoustu volného prostoru i pro sebe.  Příčina toho ne úplně fungujícího manželství je někde jinde, tohle je jen důsledek. Je na nich aby tu příčinu odstranili.

Co se týká mého syna. S tátou se vídá velmi často. S milencem vůbec. Ano žijeme 2 roky sami. Možná je to lepší a to proto, že sama jsem zažila nevlastního otce a k vůli němu jsem velmi rychle opustila domov. Nebylo to hezké soužití, neměl mě rád a dělal mi naschvály. Sama nevím jestli bych chtěla, aby mého syna vychovával někdo cizí.... už proto že mám jako dítě velmi špatnou zkušenost s nevlastním otcem. Toť je otázka kdo trpí nejvíc a zda vůbec trpí. Já měla bohužel také nevydařené manželství a proto jsem se ho rozhodla ukončit. Neb náprava nebyla možná a partner o nápravu nestál, taky si dělal co chce. Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit ani opustit.

Upravil(a) Andrea333 (17. 12. 2014 12:36)

Není tady

#120 17. 12. 2014 12:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dítě, které chtěla jen ona sama
To ti taky řekl ten pán?
A on se na dítěti nijak nepodílel, viď?
Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit.
Nepřestávám žasnout nad tím, jak dobře víš "jak to doma mají" a co by měla paní udělat... va

Upravil(a) helena (17. 12. 2014 12:37)

Není tady

#121 17. 12. 2014 12:38

Andrea333
♥♥♥----

podílel ale nechtěl ho. Nicméně kdyby mě byl manžel nevěrný naštvaná budu především na něj a ne na milenky. Neb milenkám chlapy nakecají hory doly, namažou med kolem pusy nebo jim to třeba neřeknou, že je ženatý a ty milenky za to nemůžou.

Není tady

#122 17. 12. 2014 12:40

Andrea333
♥♥♥----

helena napsal(a):

dítě, které chtěla jen ona sama
To ti taky řekl ten pán?
A on se na dítěti nijak nepodílel, viď?
Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit.
Nepřestávám žasnout nad tím, jak dobře víš "jak to doma mají" a co by měla paní udělat... va

Tak je přece jasné, že něco ve vztahu jejich nefunguje ne? Něco se tam stalo....... a nebo ten chlap je takovej od narození, což si nemyslím... že je to vyloženej záletník...

Upravil(a) Andrea333 (17. 12. 2014 12:43)

Není tady

#123 17. 12. 2014 12:52

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Andrea333 napsal(a):

jak říkám soucit k té osobě můžu mít pouze k ní, že má nevydařené manželství a pokud s tím něco neudělají bude to horší a horší, na druhou stranu to paní může vyhovovat, nemusí chodit do práce, je zabezpečena a stará se jen o dítě, které chtěla jen ona sama. Tudiž má spoustu volného prostoru i pro sebe.  Příčina toho ne úplně fungujícího manželství je někde jinde, tohle je jen důsledek. Je na nich aby tu příčinu odstranili.

Co se týká mého syna. S tátou se vídá velmi často. S milencem vůbec. Ano žijeme 2 roky sami. Možná je to lepší a to proto, že sama jsem zažila nevlastního otce a k vůli němu jsem velmi rychle opustila domov. Nebylo to hezké soužití, neměl mě rád a dělal mi naschvály. Sama nevím jestli bych chtěla, aby mého syna vychovával někdo cizí.... už proto že mám jako dítě velmi špatnou zkušenost s nevlastním otcem. Toť je otázka kdo trpí nejvíc a zda vůbec trpí. Já měla bohužel také nevydařené manželství a proto jsem se ho rozhodla ukončit. Neb náprava nebyla možná a partner o nápravu nestál, taky si dělal co chce. Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit.

Takhle mluví tvůj milenec o své manželce? S tebou? No potěškoště, to je charakter!
Tvůj syn by měl být v kontaktu s opravdovým řádným mužem. Alespoň jedním. Pokud se ti dosud nepodařilo opatřit mu ho jako tatínka, poohlídni se v jaké škole, v jakém sportu, v jakém oddílu, na jaké aktivitě se nějaký takový vyskytuje a hned synka měj k tomu, aby se tam přihlásil. Je to zásadní pro jeho život. I když třeba nebrečí pod peřinou, pokud tvůj syn nemá, neměl a  nebude mít dobrý vzor muže, kterého by mohl okouknout a naučit se správné vzorce chování a řešení problémů, bude postižený.
Docela hloupé je, že ty asi také nemáš zkušenost, jak vypadá a jak se chová správný muž. Pak máš problém ho poznat a můžeš snadno skočit na špek kdejakému hejhulovi (což už se ti, zdá se, podařilo).

Není tady

#124 17. 12. 2014 12:53

Andrea333
♥♥♥----

Připouštím, že mám i špatný náhled na věc a je to i jinak...ale nevím jak ...

Není tady

#125 17. 12. 2014 12:57

Andrea333
♥♥♥----

Barča napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

Co se týká mého syna. S tátou se vídá velmi často. S milencem vůbec. Ano žijeme 2 roky sami. Možná je to lepší a to proto, že sama jsem zažila nevlastního otce a k vůli němu jsem velmi rychle opustila domov. Nebylo to hezké soužití, neměl mě rád a dělal mi naschvály. Sama nevím jestli bych chtěla, aby mého syna vychovával někdo cizí.... už proto že mám jako dítě velmi špatnou zkušenost s nevlastním otcem. Toť je otázka kdo trpí nejvíc a zda vůbec trpí. Já měla bohužel také nevydařené manželství a proto jsem se ho rozhodla ukončit. Neb náprava nebyla možná a partner o nápravu nestál, taky si dělal co chce. Což má jeho manželka také možnost udělat. A když to udělat nechce, tak jí nezbývá nic víc, než žít tak jak to doma mají, když vztah nechcou oba napravit.

Takhle mluví tvůj milenec o své manželce? S tebou? No potěškoště, to je charakter!
Tvůj syn by měl být v kontaktu s opravdovým řádným mužem. Alespoň jedním. Pokud se ti dosud nepodařilo opatřit mu ho jako tatínka, poohlídni se v jaké škole, v jakém sportu, v jakém oddílu, na jaké aktivitě se nějaký takový vyskytuje a hned synka měj k tomu, aby se tam přihlásil. Je to zásadní pro jeho život. I když třeba nebrečí pod peřinou, pokud tvůj syn nemá, neměl a  nebude mít dobrý vzor muže, kterého by mohl okouknout a naučit se správné vzorce chování a řešení problémů, bude postižený.
Docela hloupé je, že ty asi také nemáš zkušenost, jak vypadá a jak se chová správný muž. Pak máš problém ho poznat a můžeš snadno skočit na špek kdejakému hejhulovi (což už se ti, zdá se, podařilo).

ano je to pravda,  já to nezažila ani s vlastním tátou, ani nevlastním, možná proto se v těch vztazích plácám....proto jsem napsala sem, abyste mi třeba otevřely oči, případně se poučila...

Upravil(a) Andrea333 (17. 12. 2014 13:01)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí