Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 16. 12. 2014 16:19

andy75
♥♥♥----

Re: Milenec

Našel si milenku, tak proč ne, když si rozumíte. Pokud však chceš víc, tak si taky myslím, že to není nemožné, ale to musí především chtít sám, navíc představ si, že by dojížděl za 7 letým dítětem jednou za čas, to on neudělá.
Jeho žena beztak nic neví, být tebou tak si s ním užiju, nechám si zaplatit občas něco a mezitím hledám dál jiného.
Je možné, že tě vnímá jako jistotu, tak nemá motivaci něco měnit, třeba kdyby cítil konkurenci, tak bys poznala, co vlastně chce, ale tipuji, že asi né ve tvůj prospěch.
Jediné, co bych si hlídala, by byl vztah k tvému dítěti, je blbé, když si na něj zvykne a potom nic.

Co kdybys někdy neměla čas, když on chce zrovna přijet ? neboj se toho, že se už  neozve, ale může změnit přístup.
V některých věcech jsou chlapi stejní.

Není tady

#77 16. 12. 2014 16:21

Andrea333
♥♥♥----

helena napsal(a):

ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah
Ach tak...
Proč o něj tak moc stojíš?
ale i ona nejspíš někoho má
To víš, domníváš se nebo je to tvoje zbožný přání?

To vim.

Není tady

#78 16. 12. 2014 16:23

rossmery
Zablokovaný

carpediem napsal(a):

Jo, jedeme na půl, oba máme nadprůměrné platy. Jsme si fiftyfifty, ani jeden nemusí mít pocit, že by na toho druhého nějak doplácel. Já mám ráda ekonomickou nezávislost, tím se řídím. To ovšem neznamená, že bychom si platili každý všechno sám, naopak. Je to napsáno dost srozumitelně a tvoje zvědavost ukojena? lol lol lol
P.S. Nedávno jsi tu hlásala, jaký mám plat a kterak pomalu živořím, teď hlásáš, že živím. Neměla bys, slušně řečeno, změnit medikaci nebo křišťálovou kouli? lol

A je to tady, proto ta závist , že mi zajíček platil dovču a já měla zadarmo pobyt a večeřičky a drinky a k tomu ještě růžovýho ........zatímco vy manželé jedete napůl........a proplešlý manžel má k zajícovi hoooodně daleko ......já to věděla , já to tušila!! big_smile

A milá Juditko, víš kolik lidí tady z tvého 13 500 platu živí celou rodinu ? big_smile

Není tady

#79 16. 12. 2014 16:24

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

U mužů platí jedna důležitá zásada , podle  který poznáme, že nás má rád:

Muže charakterizují činy, ne kecy.

Pokud jen vyznává lásku a radí zadarmo a většinu času nemá na tebe čas , jsou to jen planý kecy.

Pokud se stará a investuje do tebe , koupí ti třeba novej byt,nebo  nový auto, živí tě  a zaplatí dovču a řekne manželce , že odchází.......jsou to činy a myslí to s tebou vážně.

Ty to všechno máš?   (Já jen, že některé tebou uvedené "důležité zásady" byly naplněny.)

Samozřejmě, že jsem to vždycky ve vztahu měla , pokud jsem měla s někým vztah .

Proč mám už dávno pocit , že doma jedete napůl, nebo dokonce živíš ?smile

Takže když došlo k naplnění těchto parametrů, dostala jsi barák auto, dovolené, byla jsi dobře živena big_smileD atd., atd., tvoji partneři s tebou měli vážné vztahy. Chápu to dobře?

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#80 16. 12. 2014 16:25

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

Jo, jedeme na půl, oba máme nadprůměrné platy. Jsme si fiftyfifty, ani jeden nemusí mít pocit, že by na toho druhého nějak doplácel. Já mám ráda ekonomickou nezávislost, tím se řídím. To ovšem neznamená, že bychom si platili každý všechno sám, naopak. Je to napsáno dost srozumitelně a tvoje zvědavost ukojena? lol lol lol
P.S. Nedávno jsi tu hlásala, jaký mám plat a kterak pomalu živořím, teď hlásáš, že živím. Neměla bys, slušně řečeno, změnit medikaci nebo křišťálovou kouli? lol

A je to tady, proto ta závist , že mi zajíček platil dovču a já měla zadarmo pobyt a večeřičky a drinky a k tomu ještě růžovýho ........zatímco vy manželé jedete napůl........a proplešlý manžel má k zajícovi hoooodně daleko ......já to věděla , já to tušila!! big_smile

A milá Juditko, víš kolik lidí tady z tvého 13 500 platu živí celou rodinu ? big_smile

Nevím, protože takový plat nemám a nechci skutečně tipovat. Nemám ani nikoho takového ve svém okolí, můj odhad by byl zkreslený.

Není tady

#81 16. 12. 2014 16:27

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

Tak jestli "zadarmo večeřičky a drinky" bereš jako potvrzení vážného vztahu, nemám k tomu skutečně co dodat. Asi jenom to, že za protislužbu bys to nedostala? lollollol

Není tady

#82 16. 12. 2014 16:30

Andrea333
♥♥♥----

helena napsal(a):

ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah
Ach tak...

To vim.

Není tady

#83 16. 12. 2014 16:31

rossmery
Zablokovaný

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

Ty to všechno máš?   (Já jen, že některé tebou uvedené "důležité zásady" byly naplněny.)

Takže když došlo k naplnění těchto parametrů, dostala jsi barák auto, dovolené, byla jsi dobře živena big_smileD atd., atd., tvoji partneři s tebou měli vážné vztahy. Chápu to dobře?

Ne to nechápeš dobře ......nemluvíme o vážném vztahu ,ale o tom, že tomu člověku na tobě záleží .................pokud o tebe investuje čas, energii, peníze ......i kdyby z toho nebyl vážný vztah, ty na tom "vyděláváš"

A nejde o to, že do tebe investuje dovolené .....za to si zase dosad cokoliv........prostě projev zájmu, třeba ti zrekonstruuje byt, nebo tvoje dítě naučí anglicky, dává ti čas ........nebo prachy, nebo energii atd.......

Óvšem kromě sexu, to není projev zájmu, to je poptávka.......penis je na každým rohu k mání.

Není tady

#84 16. 12. 2014 16:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rossmery napsal(a):

Grainne napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

No prave do me docela hodne investuje. Tím teda nemyslím byt ci nove auto, ale dovolenou me i synovi zaplatil a dal k dispozici starsi ale zachovalé auto.

A ty sis to nechala zaplatit , aniz bys vedela , jak na tom spolu jste ? Zeptat se je blby , ale nechat si platit je ok ?

A proč by si nenechala platit ? Tobě nedochází, že to placení je projev zájmu o ni ?

Ten její ženáč prostě patří mezi ty slušnější ženáče , kteří čas, který tý ženě nemůžou dát, nahrazují třeba dárky, penězi .......nebo jinou investicí .

Není každá chudinka , která poslušně zasexuje, navaří a pak měsíc čeká , až ženáč znova přijede uvolnit svoje potřeby.

aha ... no s tim zase tak velkou zkusenost nemam

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#85 16. 12. 2014 16:36

rossmery
Zablokovaný

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

Tak jestli "zadarmo večeřičky a drinky" bereš jako potvrzení vážného vztahu, nemám k tomu skutečně co dodat. Asi jenom to, že za protislužbu bys to nedostala? lollollol

J8 jsem ani jednou nepoužila slovo vážný vztah .
Já mluvím o tom, že když ženáč na tebe nemá čas, tak ti dá peníze , nebo naučí tvoje dítě anglicky.........
A samozřejmě že mi zajíček nemůže nabídnout vztah na celej život......právě proto byly ty večeřičky a horký bombardína ........
Penis je na každým rohu, tak se muži musí snažit si tu svoji vyvolenou předcházet ......

Není tady

#86 16. 12. 2014 16:37

rossmery
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

rossmery napsal(a):

Grainne napsal(a):

A ty sis to nechala zaplatit , aniz bys vedela , jak na tom spolu jste ? Zeptat se je blby , ale nechat si platit je ok ?

A proč by si nenechala platit ? Tobě nedochází, že to placení je projev zájmu o ni ?

Ten její ženáč prostě patří mezi ty slušnější ženáče , kteří čas, který tý ženě nemůžou dát, nahrazují třeba dárky, penězi .......nebo jinou investicí .

Není každá chudinka , která poslušně zasexuje, navaří a pak měsíc čeká , až ženáč znova přijede uvolnit svoje potřeby.

No já bych řekla, že ty čekáš furt, až se někdo dostaví ........

Není tady

#87 16. 12. 2014 16:41

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rossmery napsal(a):

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

Ne to nechápeš dobře ......nemluvíme o vážném vztahu ,ale o tom, že tomu člověku na tobě záleží .................pokud o tebe investuje čas, energii, peníze ......i kdyby z toho nebyl vážný vztah, ty na tom "vyděláváš"

A nejde o to, že do tebe investuje dovolené .....za to si zase dosad cokoliv........prostě projev zájmu, třeba ti zrekonstruuje byt, nebo tvoje dítě naučí anglicky, dává ti čas ........nebo prachy, nebo energii atd.......

Óvšem kromě sexu, to není projev zájmu, to je poptávka.......penis je na každým rohu k mání.

a to plati I pro zeny ? Ja taky urcitym zpusobem investuji do nekoho a pritom mi na nem nijak zvlast nezalezi

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#88 16. 12. 2014 16:42

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rossmery napsal(a):

Grainne napsal(a):

rossmery napsal(a):

sad

No já bych řekla, že ty čekáš furt, až se někdo dostaví ........

uz ne  sad  dream is over

Není tady

#89 16. 12. 2014 16:47

rossmery
Zablokovaný

Ne pro ženy to neplatí Gran , protože ženy mají něco , co všichni muži chtějí, takže nepotřebujou si někoho předcházet a vydržovat a financovat .
Ty někomu platíš dovči, nebo jak do něj investuješ ?

Nedávno jsem se popadala smíchy, protože jsem hledala duální téma na Babinetu (abych nezaložila stejný ) a tys tam někde psala, že až ti bude  40 let, že  končíš s chlapama , že to už budeš stará .....big_smile

Upravil(a) rossmery (16. 12. 2014 16:49)

Není tady

#90 16. 12. 2014 16:50

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rossmery napsal(a):

Ne pro ženy to neplatí Gran , protože ženy mají něco , co všichni muži chtějí, takže nepotřebujou si někoho předcházet a vydržovat a financovat .
Ty někomu platíš dovči, nebo jak do něj investuješ ?

Nedávno jsem se popadala smíchy, protože jsem hledala duální téma na Babinetu (abych nezaložila stejný ) a tys tam někde psala, že až ti bude  40 let, že  končíš se sexem, že to už budeš stará .....big_smile

no tak ten cas , energii atd  smile

To nebylo 40. ale 50 smile za chvili mi zacne bezet posledni rok smile

Není tady

#91 16. 12. 2014 16:59

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

No a jak se cítíš? Za rok odpískáváš? smile

Není tady

#92 16. 12. 2014 17:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Barča napsal(a):

Grainne napsal(a):

ted se po dlouhe dobe citim fajn .... co bude za rok netusim a uz je mi to nejak jedno ...

Není tady

#93 16. 12. 2014 17:05

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Barča napsal(a):

Grainne napsal(a):

ted se po dlouhe dobe citim fajn .... co bude za rok netusim a uz je mi to nejak jedno ...

Tak to vypadá, že by se konečně uvolnilo místo pro někoho zajímavého? Neptám se, spíš nadhazuji. coolcool

Není tady

#94 16. 12. 2014 17:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Barča napsal(a):

Grainne napsal(a):

Barča napsal(a):

Tak to vypadá, že by se konečně uvolnilo místo pro někoho zajímavého? Neptám se, spíš nadhazuji. coolcool

to netusim ... nikoho takoveho neznam smile sve moznosti uz jsem vycerpala

Není tady

#95 16. 12. 2014 18:15

Andrea333
♥♥♥----

Prostě těch indicií bylo více, slyšela jsem třeba když si myslel, že tam nejsem, že říkal svému bratrovi, že chce se mnou bydlet......... nevím zda změnil názor....... či ne.........ale nechci na nikoho tlačit........nicméně mi nezbyde, buď to brát jak to je a hledat dál, či čekat - trpělivost mi už došla....nebo se rozejít a hledat dále...

Upravil(a) Andrea333 (16. 12. 2014 18:16)

Není tady

#96 16. 12. 2014 18:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andrea333 napsal(a):

Prostě těch indicií bylo více, slyšela jsem třeba když si myslel, že tam nejsem, že říkal svému bratrovi, že chce se mnou bydlet......... nevím zda změnil názor....... či ne.........ale nechci na nikoho tlačit........nicméně mi nezbyde, buď to brát jak to je a hledat dál, či čekat - trpělivost mi už došla....nebo se rozejít a hledat dále...

Něco chtít ještě neznamená to mít, skutečně se pro to rozhodnout.
Kolik lidí by chtělo hodinky s vodotryskem, vlastní tryskáč a nebo cihlu zlata... a nebo jen prostě naučit se pořádně anglicky, sehnat si lepší práci, konečně zhubnout, ztloustnout atc. atc. ...jenže hned v tu samou chvíli, kdy to chtějí, jim někde vzadu v hlavě sedí ono: to stejně nepůjde, to nedokážu...a tak to nikdy mít nebudou, budou to pořád jen chtít...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#97 16. 12. 2014 18:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Něco chtít ještě neznamená to mít, skutečně se pro to rozhodnout.
Dneska dopoledne jsem reagovala na Andreu podobně... že by na tom přece jen něco bylo? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
"a pak mi řekl ze si dokáže představit mezi námi vse"
Já si toho dovedu představit... jéje...
Což neznamená, že bych to taky mohla/musela/chtěla zrealizovat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#98 16. 12. 2014 19:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nehledě na to, že zůstávat u představ je víc vzrušující a také mnohem bezpečnější. stolt

Upravil(a) Pandorraa (16. 12. 2014 19:57)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#99 16. 12. 2014 21:04

Andrea333
♥♥♥----

helena napsal(a):

Ach tak...

To vim.

Není tady

#100 16. 12. 2014 21:07

Andrea333
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Nehledě na to, že zůstávat u představ je víc vzrušující a také mnohem bezpečnější. stolt

Pro tebe? Pro me tedy urcite nee.Bezpecnejsi možná, ale vzrušující? Ja vubec nevidím na tom neco vzrušujícího smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí