Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 16. 12. 2014 14:08

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Re: Milenec

rossmery napsal(a):

U mužů platí jedna důležitá zásada , podle  který poznáme, že nás má rád:

Muže charakterizují činy, ne kecy.

Pokud jen vyznává lásku a radí zadarmo a většinu času nemá na tebe čas , jsou to jen planý kecy.

Pokud se stará a investuje do tebe , koupí ti třeba novej byt,nebo  nový auto, živí tě  a zaplatí dovču a řekne manželce , že odchází.......jsou to činy a myslí to s tebou vážně.

Ty to všechno máš?   (Já jen, že některé tebou uvedené "důležité zásady" byly naplněny.)

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#52 16. 12. 2014 14:09

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Andrea333 napsal(a):

Barča napsal(a):

Ty bys to brala sportovně? Bylo by ti to jedno? Zvykla by sis?
Asi ano, když ti to tak hezky vzdálená paní zrcadlí.
Pokud se ti představa takového TVÉHO vztahu s někým oškliví, tak se vyhýbej pastem a návnadám (jsou vidět). Jinak skončíš sebeumrtvením a/nebo neustálým natíráním a opravami oprejsknutin.

Já to nedokážu posoudit co bych dělala. Neb neznám co ji všechno drží. A domů jim nevidím.

Domů jim nepotřebuješ vidět, tady nejde o ně, jde o tebe smile
A ty by sis, zdá se, zvykla. Vždyť už trénuješ tongue. S ženatým mužem, který má pravděpodobně ještě alespoň jednu další milenku .......... a ty čekáš, jestli náhodou vztah s tebou neprohloubí ........... a neodvažuješ se ho zeptat.

Není tady

#53 16. 12. 2014 14:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Carpe, o tom to není, jestli ji napadl soucit.
To pochopí jenom ti, co si to prožili z různých stran. A někdy ani ti ne.
Je v jistém smyslu jedno, jestli milenka (nebo manželka k milence?) cítí soucit. Že je to vždy jen vztah těch dvou a do toho nikdo nevidí.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#54 16. 12. 2014 14:17

Barča
♥♥♥♥♥♥-

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

Pokud jen vyznává lásku a radí zadarmo a většinu času nemá na tebe čas , jsou to jen planý kecy.

Pokud se stará a investuje do tebe , koupí ti třeba novej byt nebo  nový auto, živí tě  a zaplatí dovču a řekne manželce , že odchází.......jsou to činy a myslí to s tebou vážně.

Ty to všechno máš?   (Já jen, že některé tebou uvedené "důležité zásady" byly naplněny.)

S přimhouřením oka, podle toho, co víme, byla splněna jen jedna podmínka - investice do kurzu/ů. Jinak, novej byt nebo nové auto není. Další podmínky jsou spojeny spojkou a bez čárky, čili musí platit vše najednou, takže zase nic. Prostě, žádná sláva cool

Není tady

#55 16. 12. 2014 14:18

Andrea333
♥♥♥----

Soucit mám, ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah.

Není tady

#56 16. 12. 2014 14:23

Andrea333
♥♥♥----

já to brala tak, že prostě někteří manželé spolu žijí již ze setrvačnosti (znám spoustu) a každý si dělá co chce, já nevím jak to doma mají nastavené, ale i ona nejspíš někoho má. Přesto žijou pohromadě. K vůli.... dítěti atd.

Není tady

#57 16. 12. 2014 14:25

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Je v jistém smyslu jedno, jestli milenka (nebo manželka k milence?) cítí soucit. Že je to vždy jen vztah těch dvou a do toho nikdo nevidí.

Co je na tom k nepochopení?

Není tady

#58 16. 12. 2014 14:26

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Barča napsal(a):

Že není důležité, jestli někdo soucit cítí nebo ne.

Upravil(a) Eva. (16. 12. 2014 14:26)

Není tady

#59 16. 12. 2014 14:32

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

Já si myslím, že schopnost soucítění je součástí duševního zdraví, takže pro tu milenku by to důležité být mělo, pro jejího milence z téhož důvodu, pokud ho nepřitahují duševně nezdravé, rovněž. Nejméně důležité je to asi pro manželku vissla

Není tady

#60 16. 12. 2014 14:35

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

A ty fakt soucit k manželce necítíš zvláště po tom, co sis prožila? Když navíc víš, že nejsi první?

Není tady

#61 16. 12. 2014 14:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah
Ach tak...
Proč o něj tak moc stojíš?
ale i ona nejspíš někoho má
To víš, domníváš se nebo je to tvoje zbožný přání?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#62 16. 12. 2014 14:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Barča napsal(a):

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

Já si myslím, že schopnost soucítění je součástí duševního zdraví, takže pro tu milenku by to důležité být mělo, pro jejího milence z téhož důvodu, pokud ho nepřitahují duševně nezdravé, rovněž. Nejméně důležité je to asi pro manželku vissla

Však jsem psala, že to pochopí jen ten, kdo prožil. A někdy taky ne. Ty evidentně nechápeš.

Není tady

#63 16. 12. 2014 14:41

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Barča napsal(a):

Eva. napsal(a):

Však jsem psala, že to pochopí jen ten, kdo prožil. A někdy taky ne. Ty evidentně nechápeš.

Jasně lol A ty jako všeobecně známá proživší jsi ze skupiny "A někdy taky ne." big_smile Ach jo.

Není tady

#64 16. 12. 2014 14:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Někdy taky ne znamená, že někdo nepochopí, že to není důležité. Možná třeba ty.

Není tady

#65 16. 12. 2014 14:44

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Andrea333 napsal(a):

Soucit mám, ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah.

Jo, a pak by ti ho pragmaticky s poukazem: nebudu já, bude jiná... přebrala jiná. Některé děje se neustále opakují. Jenom ti, co jsou tzv. mimo hru většinou trpí. A je jedno, jestli otevřeně nebo skrytě.

Není tady

#66 16. 12. 2014 14:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andrea333 napsal(a):

Hm...a co se sebou? se sebou soucit máš?
Nepřemýšlej nad ní, nad ním..proč to dělají a nebo nedělají. O tom stejně víš houby.
Přemýšlej jen a jen nad sebou! Proč tohle máš zapotřebí, k čemu ti to je, co od toho očekáváš a co ti to dává a bere.
Jen když si tohle srovnáš v hlavě, tak tě to někam povede. Jinak v tomhle vztahu nevztahu, v téhle čekárně uvízneš a za pár let budeš tlouct hlavou o zeď.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#67 16. 12. 2014 15:11

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Někdy taky ne znamená, že někdo nepochopí, že to není důležité. Možná třeba ty.

Rekapituluji: Z toho, co jsem psala zakladatelce vlákna je, doufám, sdostatek jasné, že na soucit neapeluji, protože o ten se nejedná, ten není na místě, "používat jej", tedy utvářet svůj vztah k milenci z hlediska soucitu k jeho manželce, je nesmyslné a zavádějící.
Na soucit se zeptala Carpediem a tys jí odpověděla podle mě naprosto dobře, ovšem s přípodotkem, kdo je (a potažmo z toho vyplývá, kdo není) sto to pochopit. Ohradila jsem se proti tomu přípodotku, nesouhlasím s ním. Na to tys mi odpověděla obecnou větou, že není důležité, jestli někdo cítí, či necítí soucit. S tímto takto obecným výrokem  jsem taky nesouhlasila a tak to jelo dál a dál .........
Takže zpátky: NESOUHLASÍM s tebou, že to pochopí jen ten, kdo to prožil, myslím si, že je to pochopitelné pro toho, kdo má potřebnou míru inteligence, empatie (= soucítění!) a představivosti.

Není tady

#68 16. 12. 2014 15:24

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rossmery napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

dělala jsem si asi iluze tím, že mě seznámil s jeho sourozenci, jeho kamarády a podporoval mě.......ať si dodělám nějaké kurzy a tak.......které i zajistil,tak mi přišlo, že mu nejsem zase až tak volná.....

Tak ženáci dělají leccos , aby měli pravidelnej sex , třeba rádi vyznávají lásku a poradí kurzy .........někteří , ti lepší ty kurzy dokonce zaplatí .......a mnohým ženám stačí zadarmo polichotit a už budují vztah .........lol

To mas velkou pravdu tummenupp

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#69 16. 12. 2014 15:27

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Andrea333 napsal(a):

No prave do me docela hodne investuje. Tím teda nemyslím byt ci nove auto, ale dovolenou me i synovi zaplatil a dal k dispozici starsi ale zachovalé auto.

A ty sis to nechala zaplatit , aniz bys vedela , jak na tom spolu jste ? Zeptat se je blby , ale nechat si platit je ok ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#70 16. 12. 2014 15:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Však jsem psala, že to pochopí jen ten, kdo prožil.
K jakýmukoli pochopení není nutnej prožitek "na vlastní duši"...

Hm...a co se sebou? se sebou soucit máš?
"Pro doma dobrý... lepší vrabec v hrsti... ale já přece nic víc nepotřebuju..." a tak dál...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#71 16. 12. 2014 15:48

rossmery
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

Andrea333 napsal(a):

No prave do me docela hodne investuje. Tím teda nemyslím byt ci nove auto, ale dovolenou me i synovi zaplatil a dal k dispozici starsi ale zachovalé auto.

A ty sis to nechala zaplatit , aniz bys vedela , jak na tom spolu jste ? Zeptat se je blby , ale nechat si platit je ok ?

A proč by si nenechala platit ? Tobě nedochází, že to placení je projev zájmu o ni ?

Ten její ženáč prostě patří mezi ty slušnější ženáče , kteří čas, který tý ženě nemůžou dát, nahrazují třeba dárky, penězi .......nebo jinou investicí .

Není každá chudinka , která poslušně zasexuje, navaří a pak měsíc čeká , až ženáč znova přijede uvolnit svoje potřeby.

Není tady

#72 16. 12. 2014 16:04

rossmery
Zablokovaný

Andrea333 napsal(a):

A není to trošku krkolomný , najít si chlapa, co nic nenabízí a předělávat ho?
¨
Nebylo by lepší najít volnýho s kterým lze mít to miminko?

Je tady velký nebezpečí, že když má vztahy bokem celej život, že to bude dělat i tobě.......to ti taky neva? Když ty nemáš soucit , ani jiná s tebou nebude mít soucit ......tak to v životě chodí .S čím kdo zachází.......

Není tady

#73 16. 12. 2014 16:06

Andrea333
♥♥♥----

helena napsal(a):

ale když to nebudu já a další, bude to někdo jiný, neb za manželství už měl i dloholetý vztah
Ach tak...
Proč o něj tak moc stojíš?
ale i ona nejspíš někoho má
To víš, domníváš se nebo je to tvoje zbožný přání?

To vim.

Není tady

#74 16. 12. 2014 16:07

rossmery
Zablokovaný

carpediem napsal(a):

rossmery napsal(a):

Pokud se stará a investuje do tebe , koupí ti třeba novej byt,nebo  nový auto, živí tě  a zaplatí dovču a řekne manželce , že odchází.......jsou to činy a myslí to s tebou vážně.

Samozřejmě, že jsem to vždycky ve vztahu měla , pokud jsem měla s někým vztah .

Proč mám už dávno pocit , že doma jedete napůl, nebo dokonce živíš ?smile

Není tady

#75 16. 12. 2014 16:15

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jedeme na půl, oba máme nadprůměrné platy. Jsme si fiftyfifty, ani jeden nemusí mít pocit, že by na toho druhého nějak doplácel. Já mám ráda ekonomickou nezávislost, tím se řídím. To ovšem neznamená, že bychom si platili každý všechno sám, naopak. Je to napsáno dost srozumitelně a tvoje zvědavost ukojena? lol lol lol
P.S. Nedávno jsi tu hlásala, jaký mám plat a kterak pomalu živořím, teď hlásáš, že živím. Neměla bys, slušně řečeno, změnit medikaci nebo křišťálovou kouli? lol

Upravil(a) carpediem (16. 12. 2014 16:16)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí